2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bişey sorcam internetten keçeden kapı süslerini inceliyordum çok hoşuma gitti ve yapılışları çok kolay ve eğlenceli bilen varmı nerde satılır nerden alınır falan?

Kızlar bişey sorcam internetten keçeden kapı süslerini inceliyordum çok hoşuma gitti ve yapılışları çok kolay ve eğlenceli bilen varmı nerde satılır nerden alınır falan?
internetten temin edebilirsin canım googleye keçeden kapı susu satışı yaz çıkar kendin yapmak istersende yine internette videoları var ogrenipte yapabilirsin .

sen markayı yazınca netten araştırdım. meğer benim beğendiğim "zuzu" bebek odası takımı da oradaymış. ben görsellerden bulup bir mobilya şirketine vermeyi düşünüyorum. görüştük kendileriyle daha uyguna aynısını yaparız dediler. ben çok beğendim bu markanın ürünlerini güle güle kullanın bebişinle :)

Ben yaptiriyorum cnm 35ecok guzel keciorende ankara da bi dukkan var oraya internetten yapanlarda oluyor

artık doğuncada işe götürür senin kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…