kızlar bebek bezine ne karar verdiniz ? ben prima veya molfix düşünüyorum. Ama hangisi?primayı bir kere kullanırsan sonra başka beze geçemezsin pişik olur dediler. Devamlı primada kullanmak istemiyorum birkaç sebepten. Molfix hakkında da bilgim yok. Siz ne dersiniz? Artık karar versemde internetten siparişi versem hepsi gelse diyorum.
kızlar bebek bezine ne karar verdiniz ? ben prima veya molfix düşünüyorum. Ama hangisi?primayı bir kere kullanırsan sonra başka beze geçemezsin pişik olur dediler. Devamlı primada kullanmak istemiyorum birkaç sebepten. Molfix hakkında da bilgim yok. Siz ne dersiniz? Artık karar versemde internetten siparişi versem hepsi gelse diyorum.
Ilk bebeğe hamile kalmak sıkıntılı bile olsa doğumdan sonra vücut kendini resetliyor sonrasında çok kolay hamile kalırız. Benim de zor oldu hamile kalmam ama diğerleri kolay olacak
ben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
[QUOT&&3&&1
evet bnde kesinlikle molfiks alıcm oglumun cildi çok hassastı butun bezler yara ediyodu bi molfiks yapmadı birde gobek oyuntulu olması çk iyi
E="PINAR45, post: 37624776, member: 552876"]bebek için soruyorum cnm. Bende arastırıyorum netten en çok cotton box taç ve sarevin nevresim takımları ovuluyor. Karar veremedim bide buraya soruyum dedim. Senin kuzununkinin markası ne ve ne kadara aldın cnm[/QUOTE]
Canim ben taç aldım çokta hoşuma giderek aldım. Ama mağazadan aldım internetten deil.
ben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
iyi akşamlar kızlar netten nevresim takımı siparişi vermeyi dusunuyorumda markasına karar veremedim siz hangi markadan aldınız kalitesi guzel olması onceligi ltfn cevaplrsanz çk sevinirim
bebek için soruyorum cnm. Bende arastırıyyıkm cotton box taç ve sarevin nevresim takımları ovuluyor. Karar veremedim bide buraya soruyum dedim. Senin kuzununkinin markası ne ve ne kadara aldın cnm
Anladım canım :) ben yurtdışındayım burdan bir marka aldım esprit kumaşı çok güzel bu gün yıkadım ütüledim.Genel olarak zaten taç'a iyi diyorlar canım alan arkadaşlar daha iyi bilirler ..
Bu arada pijama gecelik soran arkadasım kimdi geri sönemedim zaten kafa bi allak..
Lohusasepetinden bi kaç model aldım.. Cok güzeller.. Ben ikitane pijama takımı birtane sabahlıklı gecelik takımı alıcam.. Ve raht olması için eşofman bol bol ..
Dikkat etmemiz gerekn sey emzirmeyi zorlastırmasın.. Yani önden fermuar yarı fermuar yatı cıtcıtlı veya dügmeli olmas.. Beden büyk almaktada fayda var...Bunlarda cok tatlı geldi bana
PINARCIM
canım marka olarak normalde bnmde kullndıgım sarev cottonbox beşiktaş taç kullanıyorum...
Karaca özdilek de hediye gelmişti .. Bebegim bunların hepsi cok güzel ... İndirimde olan ürünüde vardır muhakkak..bebegin için ben olsam taç özdilek ve karacadan şecerim canım.. Cotonbox biraz daha uygun ama oda güzel... Marka olark bnlar güzel
PINARCIM
canım marka olarak normalde bnmde kullndıgım sarev cottonbox beşiktaş taç kullanıyorum...
Karaca özdilek de hediye gelmişti .. Bebegim bunların hepsi cok güzel ... İndirimde olan ürünüde vardır muhakkak..bebegin için ben olsam taç özdilek ve karacadan şecerim canım.. Cotonbox biraz daha uygun ama oda güzel... Marka olark bnlar güzel
çok tesekkur ederim canim cevabin için hepsi kaliteli guzel markalar içlernden birini seçip alicm artık. İnternetten sipariş vericm için kararsız kaldım gezerek alsam daha iyi seçer ve karar veririm ama dışarıya fazla çikamiyorum çarşi uzak birde uç yasında canavarım var ve hamileyim en iyisi netten sipariş bnm için.