2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben ilaca karşı olan biri olarak yıllarca herhangi bir ilaç kullanmadım tabi ilaçsız iyileşebiliyorsam antibiyotik karşıtıyım ama söz konusu yavrum olunca ki doktorum da vitamin ilacını kullanmamı önermişti ondan dolayı kullanıyorum çünkü içeriğindeki tüm vitaminleri her gün alamayabiliyoruz tabi tercih senin ama kullanmakta yarar var diye düşünüyorum

Iyi aksamlar hosgeldin bende cevap vermek istedim bende hic aksatmadsn vitamin ve kan hapimi iciyorum doktorum icmen senin icin iyi demisti sonucta bebis annenin depolarindsn kullaniyormus yani bizim sagligimiz icin onemli.

Ben her gün kullanıyorum. Bebeğime de yarıyor çok iyi beslenemesem bile bebeğim kilo alıyor. Onun için memnunum.

normal dogum yapmaya orali genelde devletteki doktorlar daha dogrusu devlet yasakladigi icin sezeryani isteeelerde yapamazlar yani ben boyle biliyorum en azindan dogri ameliyat basina para aliyolar ama sezeryani mecbur olmadan yapmaları yasak.

Her gün multivitamin içiyor musun? Doktorun ne yorum yaptı? Bi de doğuma iki hafta kala olan pozisyonu önemli demişti benim doktorum. Seninki ne çabuk sezeryan demiş
Doktorum bu cihazın olcumu dedi surekli zaten oda degistiriyo doktorlar odalari sabit dgil nasıl isse bu ultason kagidi istedim bu makinede cikmiyo dedi milattan kalma sanirim kan ilaci kullaniyorum vitaminim yok vermedi ben yanlis olctu diye dusunuyorum aslinda istanbula gidince tekrar bi doktora gidebilirim yada 2 hafta sonra tekrar gidicem

Canim endişelenme muz ye kilo aldırıyor bebege[/QUOTE]
muzu da tuketiyorum aslinda özellikle magnezyuma iyi geldigi duydugumdan beri ama dahada dikkat edicem

iyi akşamlar kızlar netten nevresim takımı siparişi vermeyi dusunuyorumda markasına karar veremedim siz hangi markadan aldınız kalitesi guzel olması onceligi ltfn cevaplrsanz çk sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…