2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim tatlım

Canım hiç hoş olmamıs kayınvalidenin tepkisi, eğer ilk değilse bence eşine once durumu net bir şekilde anlatmalı sonrada bunu çözmek birdaha olmamasını sağlamak için yardım istemelisin. Yoksa böyle durumlar yasanmaya devam ettikçe daha çok üzülürsün. Ama eşine anlatırken mümkün olduğunca kv yi suclamamaya çalışarak anlat yoksa hemen savunmaya geçip seni daha çok üzebilir.

Son düzenleme:

Prima aktif bebek alacam

Güle güle kullansın. Ne kadar güzel bir hareket. Çok mutlu olmuşsundur.
evet kapıdan bi girdim süslemiş bi de onları rafına dizmiş falann bi de helikopter avize almış odasına hiç heveslenmiyo oğlumuz için diye üzülüyodum meğer adamın ilgi alanı başkaymış yerim ikisini deee

Eki Görüntüle 1293387

Dün ben bu pijama takımını aldım pembesini
merabalar bend e uye oldum ancak fırsatım oldu çok güzel güle güle giyin ben de bu siteden begendim gecelik alıcam ama beden konusunda kararsız kaldım pijama takımları büyük oluyor magazadan baktım s beden aldım ama geceliği burdam m vericem büyük olur mu diye korkuyorum

Benim alınganlığım hamilelikten farkındayım onun da öyledir diye düşündüm,öncedende yapmışsa huyu öyle demekki kayınvalidenin üzülmesine kıyamafığım için üZülecek...dedim öyle insanlar için değmez hem kendini hem bebeğini strese...yazdığımız için yanlış anlaşılabiliyoruz afedersiniz

ben mağazadan aldım nette bedenleri kestiremem şu an hamileyiz sonuçta

maşşallah bebişe canım :) gözün aydın :) inş iyi çıkar sonuçlar :)
Eki Görüntüle 1293387

Dün ben bu pijama takımını aldım pembesini

çok güzel canım :)

kızlar bende özledim bebişimi 3 hafta olucak cumartesi gideceğiz eşimle

çabuk geçsin şu 3 gün

bebiş yorganımız geldi az önce, attım makineye çıkar şimdi

darısı aliexpress kargolarımın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…