- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
tatlııııııımmmmmmmmmmmm çok sevindim iyi haberlerine bebiş kilo almış maşallahhhhbenim dediklerimin bi etkisi oldu mu peki?
Kızlar ıhlamur içiyorum nezle için. Ihlamurun bir sakıncası yoktu de mi?
canım bebefox sütyen güzel gerçekten bende n11 den alacağım 2 adet hediye çekim var onu kullanacağım
nbb markasınınkini almıştım penye gibi çok kötü anca evde yalnızken kullanılabilir
maşallah valla bayıldım süslere canım çok güzel olmuşlar elinden geliyr marifetlisin vallahi :)
ben kola hiç içmiyorum ama cips çikolata habire yiyorum
çok sevindim canım :) gözün aydın bebişe de maşşalh
çok güzelsiniz ikinizde
en sağlıklısı canım limonla mis oluyor afiyet olsun
ben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
Canım hiç hoş olmamıs kayınvalidenin tepkisi, eğer ilk değilse bence eşine once durumu net bir şekilde anlatmalı sonrada bunu çözmek birdaha olmamasını sağlamak için yardım istemelisin. Yoksa böyle durumlar yasanmaya devam ettikçe daha çok üzülürsün. Ama eşine anlatırken mümkün olduğunca kv yi suclamamaya çalışarak anlat yoksa hemen savunmaya geçip seni daha çok üzebilir.Kızlar su saat oldu bu sefer dtresten uyuyamadım.. Pazar günü bi olay yasadım..
Sizinle paylasıp fikrinizi almak istiyorum.. Bna tarafsız dawranıcanızı bildigim için rahatım.. Aileme anlatsam bni tutarlar.. Dogruyu bulamam..
Pazar günü kvdem ben eşim abimlere gittik..iftara cagırdı saolsun.. Yemekler falan yenildi kısaca anlatıyorum..
En son işte erkekler artık kalktılar namaza eşimn amca oglu hanımı falanda war.. Yakınız öle birbirimize..bu arada abimler babamların kiracısı.. Bunu söledim anlatıcamı iyice anlayın diye..
Öle yemekten kalkarken güzel gırgır samata işte bi yerden cıktı nerden cıktıysa eşim yanmdan gecerken kayınbabacıma laf söletmemmmm dedi.. Bişiler falan ama hep yapar yani herkes birbirini biluo yanıyo hep öle şakalr yaparlar birbiirkerine abim olsun eşim olsun.. Şöle sölim biz kadınlar yer sofrasındayız eşler masada yedi.. Kvdemde hemn bnm arkamdaki çekyatta oturuyo..
O arada eşimyanımdan gecerken bnden öakas alarak işte kayınbabama laf söletmem diyince güldük bende dedim ki yalakalık yapma ulen dedim.. Babam sevmez falan yine gülüyoz.. Kvdem arkamdan dürtüp öle konusma kocanlan dedi.. Öle bni dürtünce bi zoruma gitti..
Ki kvdemi sewerim normalde .. Elimde olmadan ya anne ne dedim dedim.. O bnm sinirlendimi anlayınca gülerek heön olsun kızm o bnm olum dedi ne alakaysa dedim senin olunsa bnmde kocam yeter artık ya dedım.. Sofradan kalktım banyoya gidip yüzümü yıkıcaktım.. O arada eşim gördü noldu falan dedı bormal bi şekılde dedım yok bişi bnyoya gitcem daraldım canım dedim.. Abim falan sordu yok gerçekten bişi dedim... Ama elim ayagım titriyo .. Yani orda elitimn yanında amcaoglunu hamımın yanında eltimin cocukları var 18 yasındalar cocukmuyum ben Allah askına.. Yani bi kac defada sürekli bana söle deme böle deme cocuga söler gibi..
Acıkcası zoruma gitti ve sinirlendim..
Neyse o gün geçti öle konu kapandı.. Bu alsam eşim bana pazar günü neoldu dedi.. Yok bişi xanım bnm bişi olöadı dedim.. Bana dedıkı ylaandan mı öle dawrandın dedi cok kötü oldum ama yine sustum yok canım bişi noldu ki dedim.. He o zaöan yalandan milletin kalbini kırdın deyince kimin diye sordum.. Bnm abimin dedi.. Dedim ne senle ne abimle ne baskasıyla bi problemim yok.. Sıkma canını dedim ama eşim bi soguktu ve bu benim hiç hosuma gitmiyo.. Sölesem her erkk gibi annesini haklı bulcak kesın.. Kımse bnm gururumun kırıldıgını düşünmicekzz
Sizce napayım ..kalbim carpıntı yapıyo sabahtan beri..
Diceksin ki şimdi ne var gururunu kıracak..
Eltimin yanında bide kızlar var küçükte degiller ikitane 18 yasındaşar öbür amca gelnide bnm akranım onların yanında bni dürtüp ki hiç el kol hareketi sevmem bana akıl vermesi zoruma gitti.. Bnmi cok abartım acaba.....
kızlar bebek bezine ne karar verdiniz ? ben prima veya molfix düşünüyorum. Ama hangisi?primayı bir kere kullanırsan sonra başka beze geçemezsin pişik olur dediler. Devamlı primada kullanmak istemiyorum birkaç sebepten. Molfix hakkında da bilgim yok. Siz ne dersiniz? Artık karar versemde internetten siparişi versem hepsi gelse diyorum.
günaydın annişkolarr. dün eşim a101 e gitmiş 3 tane kamyon almış oğluşa çok güldümama çok tatlılar
evet kapıdan bi girdim süslemiş bi de onları rafına dizmiş falann bi de helikopter avize almış odasına hiç heveslenmiyo oğlumuz için diye üzülüyodum meğer adamın ilgi alanı başkaymışGüle güle kullansın. Ne kadar güzel bir hareket. Çok mutlu olmuşsundur.
elektronik canım , çıkan yerlerini kaynatıyım mı kaynatılmış suda mı bekleteyim kaynatınca zarar olmaz demielektronikmi çıkan yerlerini suda kaynatmalisin
merabalar bend e uye oldum ancak fırsatım oldu çok güzel güle güle giyin ben de bu siteden begendim gecelik alıcam ama beden konusunda kararsız kaldım pijama takımları büyük oluyor magazadan baktım s beden aldım ama geceliği burdam m vericem büyük olur mu diye korkuyorum
Benim alınganlığım hamilelikten farkındayım onun da öyledir diye düşündüm,öncedende yapmışsa huyu öyle demekki kayınvalidenin üzülmesine kıyamafığım için üZülecek...dedim öyle insanlar için değmez hem kendini hem bebeğini strese...yazdığımız için yanlış anlaşılabiliyoruz afedersinizşimdi onun için önemli ki üzülmüş üzülecek başka şey bulamadın mı diye eleştirmen yersiz olmuş, hormonlarla da alakası yok kadın daha öncede yapmış aynı hareketleri yani hamilelikle alakası olmayan bir durum
merabalar bend e uye oldum ancak fırsatım oldu çok güzel güle güle giyin ben de bu siteden begendim gecelik alıcam ama beden konusunda kararsız kaldım pijama takımları büyük oluyor magazadan baktım s beden aldım ama geceliği burdam m vericem büyük olur mu diye korkuyorum
canim cok güzelmis internetten mi aldin
ay çok güzelmiş bayıldım. güle güle giy canım. hangi site bu bende baksam :)
Doktordan geldim 4 haftadır görmüyorum bebişimi 800 grmdı. 1500 olmuş maşallah 29+6 dayız boyumuzu sormadım tansıyonum yükseliyo dıye anlattım kan idrar tahlıl verdi öğleden sonra sonuç alıp göstercem inş ıdrarda proteın atılımı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?