2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Eklemeyi unuttum bugün asil gidisim uyusmazlik ignesiydi doktor bana tekrar test yapti indirect coombs testi yine negatif çıkmış ben pek doğum öncesi yapma taraftari degilim dogumdan hemen sonra yapıyorum dedi.
gelelim asil soruma bana ayrica kan testi yapti 3 degerim yüksek cikmis.doktora gostermeden sizede sorim dedim
Neu# 7.44 min(2-7)maximum
Neu% 76.7 min(50-70)maximum
PLT 318 min(100-300) maximum

Plt olan değerimde 1 ay onceki testimdede yuksekti doktor sanirim ondan tekrat yaptırdı kan testini

canım bebefox sütyen güzel gerçekten bende n11 den alacağım 2 adet hediye çekim var onu kullanacağım
nbb markasınınkini almıştım penye gibi çok kötü anca evde yalnızken kullanılabilir

Merhabalar.. bende hastane odasını süslemek için bir şeyler yaptım bu gün. Ikramlarin yanında renk olsun diye..
fikir olur belki sizlere de ..

maşallah valla bayıldım süslere canım çok güzel olmuşlar elinden geliyr marifetlisin vallahi :)

ben kola hiç içmiyorum ama cips çikolata habire yiyorum

çok sevindim canım :) gözün aydın bebişe de maşşalh

çok güzelsiniz ikinizde

Kızlar ıhlamur içiyorum nezle için. Ihlamurun bir sakıncası yoktu de mi?

en sağlıklısı canım limonla mis oluyor afiyet olsun

Teşekkür ederim canım.

iyi akşamlar kızlar netten nevresim takımı siparişi vermeyi dusunuyorumda markasına karar veremedim siz hangi markadan aldınız kalitesi guzel olması onceligi ltfn cevaplrsanz çk sevinirim
Bende epeydir bakıyorum internetten ama karar veremedim bir türlü sen bebek içinmi soruyorsun canım yoksa kendin içinmi ?? Ben kendim için bakıyorum taçınkini çok övüyorlar bilmiyorum kararsızım.Kızımınkiler hazır yıkandı ütülendi :)

arkadaslar kendınız ıcın pıjama takımını ınternetten alan var mıı kararsız kaldım nasıl almam gerekıo acaba fıkrı olan

Kızlar bugun fenayım.. Okuyorum ama yazamıuom..
Grıpim...
Ihlamburum u içtim. Emme olmuyo..

Iyi aksamlar kizlarr uzun bir dinlenme sureci sonrasi iyiyim sukur:))bugun kizimla ciktik bebek magnetimiz icin malzeme aldik kendim yapacagim keceden kuzular...bikac deneme yaptim cok cici oluyor...bitince resmi atarim...tul,kurdale,kece,silikon tabancasi 17 tl ye mal oldu...bitek miknatisim eksik oda 100 u 5 tl bakalim nasil olacak:))))ben bi gecmisi okuyayim sizde ne var ne yokkk herseyler yolundadir ins:):)

bebek için soruyorum cnm. Bende arastırıyorum netten en çok cotton box taç ve sarevin nevresim takımları ovuluyor. Karar veremedim bide buraya soruyum dedim. Senin kuzununkinin markası ne ve ne kadara aldın cnm

kızlar cibinlik almayı düşünmüyorum gereksiz geliyor bana artık nedense siz ne düşünüyorsunuz
cibinligin bebek olumleri uzerinde riski varmiş bebek elleriyle uzanarak uzerine duşurup bogulma riski tasıyomuş bilmiyorum benim beşigimşnde var gorsel olarak çok guzel ama bn pek kullanmadım oglumda gerek gormedim yani ama yazın sinekler içşn iyş bir korumalik olabilir.

arkadaslar kendınız ıcın pıjama takımını ınternetten alan var mıı kararsız kaldım nasıl almam gerekıo acaba fıkrı olan
gitti gidiyora bakabilirsin ordan tanıdık iyi markaların pjama takımlarına tıklayıp içlerinden seçebilirsin kargoda ucretsi. Birde buyuk beden olmasında fayda var dogum yapınca eski halimiz olmıck norml olarak

Ben her gün kullanıyorum. Bebeğime de yarıyor çok iyi beslenemesem bile bebeğim kilo alıyor. Onun için memnunum.
çok dogru cnm kendimiz yeterli vitaminleri alamadıgımız zaman vitamin hapıyla aliyoruz ve bebek hm saglikli hm kilosu gzl oluyor ben oglumda hamileligim boyunca hiç geçirmeden içtim diyebilirim ve oglum 4 kilo 100 gram dogdu ben vitamin hapına bagliyorum çunku kndmde yedim ama kndimden bu kadar bebiş dogacagını hç beklemiyodum toroman çikti ogluşum darısı ikinci ogluşa :)

ben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
canım benim yatak falan hiç bişey almadığım için bi bilgim yok bilsem inan ki cvp verirdim

en iyisi almamak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…