@aluk çok tatlı canım iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
@eflalim @Mrssuperfine Allah razı olsun canlarım, içten yazılarınız verdiğiniz moral destek ve en önemlisi de dualarınız için.
İdrar yolu enfeksiyonu iltihabı, sancıları olan arkadaşlarım Allah şifa versin hepinize. İnşallah tez vakitte geçer.
Doğal yolla tedavi olarak, arkadaşlar söylüyorlar zaten, sirkeli suyla taharet gerçekten iyi geliyor.
Ama çok yoğun olursa maalesef ilaçsız geçmiyor.
Bende erkenden başlamıştım hazırlıklara ve ama yinede hala eksik var. Deli olacağım neden bitti hazırım diyemiyorumYeni başlayacak olsam çıldırırım herhalde
Bugün emzirme sütyeni, emzirme atleti, molfix yenidoğan bebek bezi, molfix alt açma örtüsü, canped yandan cırt cırtlı yetişkin bezi, (yatağa sermek için ablamın ameliyatından kalan varmış, benim aldığım canped yetişkin bezinde de 2 tane hediye vardı onlar yeter herhalde) bebeğin altını su ve pamukla temizlemek için kocamaaan bir paket pamuk aldık.
Hayırlı olur inşallah.
Emzirme atletleri ve sütyenleri ne kadar çirkinmiş yahu
Hele atletler düdük gibi kısacık. Doğum yapar yapmaz eski halimize döneceğiz sanki, çok kısa boyları hiç kapatmaz ki karnı.
1 tane aldım, daha çok yere bakacağım.
Emzirme sütyenleri de aşırı çirkin. Ben süngersiz sütyen kullanmadık hiç ondan herhalde çok garip geldi.
Ama internette buldum bebefox marka emzirme sütyeni ince süngerli. Çok şık. Ondanda alacağım. Fiyatı da uygun.
Biraz süsleme çalışmalarımı paylaşayım sizlerle
Şehzade Mustafamızın Şehzade kolonyasıEki Görüntüle 1291982
Eki Görüntüle 1291983
Bunlarda evimin hali ve elyaf dolgulu bilimum süsleme için kullanacağımız fiyonklarımız.
Evimiz tuhafiyeye döndü resmen
Tuhaf eşyaların olduğu yer
Eki Görüntüle 1291984 Eki Görüntüle 1291985 Eki Görüntüle 1291986 Eki Görüntüle 1291987 Eki Görüntüle 1291988 Eki Görüntüle 1291989 Eki Görüntüle 1291990 Eki Görüntüle 1291991
Merhabalar.. bende hastane odasını süslemek için bir şeyler yaptım bu gün. Ikramlarin yanında renk olsun diye..
fikir olur belki sizlere de ..
Dersim boşaldı öğle arası ile birlestirdim eve geldim yolda markette cips gördüm çooook canım istedi kola da aldım. Arkadaşlar sizce zarar veririmi? bunu sık sık yapmam toplam hamileyim de 5 yada 6 olmuştur.cok Üzgünüm dayanamadım((
Kızlar biz sabah doktora gittik
çok şükür ki kilo almışız demek ki herşey yemem içmemden kaynaklanıyormuş
1279 gram olmuşuzMaşallah kuzuma
Adetle aramızda yine 6 7 gün var en başta olduğu gibi o sorun değil dedi açılmasını engelledik çok yedim kızımla19 kasımda 32 oluyorum adete göre ama raporu almaya 24 Kasımda gidecem sonrası Allah Kerim ne zamana kadar dayanabilirsem
16 Ocak tahmini doğum bakalım ne zaman gelecek
Mrb kızlar hafta sonu abimin nişanı vardı o yüzden giremedim foruma . Ins herkes iyidir . Hepinizi öpüyorum . Bebisimle beni begenecekmisiniz bakalım :) Eki Görüntüle 1292888 Eki Görüntüle 1292895 Eki Görüntüle 1292906
Kızlar ıhlamur içiyorum nezle için. Ihlamurun bir sakıncası yoktu de mi?
Sağolasın canım. Peki sınırı var mı? İki bardak içebilirmiyiz?Bende boğaz agrisi yasadigimda içtim doktor önerdi
Sende rahatsizligin geçene kadar iç canim
Evet canım adaçayı içmiyorum hiç. Ihlamur kışın güzel gidiyor cidden.Ben sevdiğim için ıhlamur içiyorum. Bi zararını duymadım. Sadece adaçayından uzak durmalısın.
Teşekkür ederim canım.canım bebefox sütyen güzel gerçekten bende n11 den alacağım 2 adet hediye çekim var onu kullanacağım
nbb markasınınkini almıştım penye gibi çok kötü anca evde yalnızken kullanılabilir
maşallah valla bayıldım süslere canım çok güzel olmuşlar elinden geliyr marifetlisin vallahi :)
ben kola hiç içmiyorum ama cips çikolata habire yiyorum
çok sevindim canım :) gözün aydın bebişe de maşşalh
çok güzelsiniz ikinizde
en sağlıklısı canım limonla mis oluyor afiyet olsun
Bende epeydir bakıyorum internetten ama karar veremedim bir türlü sen bebek içinmi soruyorsun canım yoksa kendin içinmi ?? Ben kendim için bakıyorum taçınkini çok övüyorlar bilmiyorum kararsızım.Kızımınkiler hazır yıkandı ütülendi :)iyi akşamlar kızlar netten nevresim takımı siparişi vermeyi dusunuyorumda markasına karar veremedim siz hangi markadan aldınız kalitesi guzel olması onceligi ltfn cevaplrsanz çk sevinirim
geçmiş olsun canım..Kızlar bugun fenayım.. Okuyorum ama yazamıuom..
Grıpim...
Ihlamburum u içtim. Emme olmuyo..
bebek için soruyorum cnm. Bende arastırıyorum netten en çok cotton box taç ve sarevin nevresim takımları ovuluyor. Karar veremedim bide buraya soruyum dedim. Senin kuzununkinin markası ne ve ne kadara aldın cnmBende epeydir bakıyorum internetten ama karar veremedim bir türlü sen bebek içinmi soruyorsun canım yoksa kendin içinmi ?? Ben kendim için bakıyorum taçınkini çok övüyorlar bilmiyorum kararsızım.Kızımınkiler hazır yıkandı ütülendi :)
cibinligin bebek olumleri uzerinde riski varmiş bebek elleriyle uzanarak uzerine duşurup bogulma riski tasıyomuş bilmiyorum benim beşigimşnde var gorsel olarak çok guzel ama bn pek kullanmadım oglumda gerek gormedim yani ama yazın sinekler içşn iyş bir korumalik olabilir.kızlar cibinlik almayı düşünmüyorum gereksiz geliyor bana artık nedense siz ne düşünüyorsunuz
gitti gidiyora bakabilirsin ordan tanıdık iyi markaların pjama takımlarına tıklayıp içlerinden seçebilirsin kargoda ucretsi. Birde buyuk beden olmasında fayda var dogum yapınca eski halimiz olmıck norml olarakarkadaslar kendınız ıcın pıjama takımını ınternetten alan var mıı kararsız kaldım nasıl almam gerekıo acaba fıkrı olan
çok dogru cnm kendimiz yeterli vitaminleri alamadıgımız zaman vitamin hapıyla aliyoruz ve bebek hm saglikli hm kilosu gzl oluyor ben oglumda hamileligim boyunca hiç geçirmeden içtim diyebilirim ve oglum 4 kilo 100 gram dogdu ben vitamin hapına bagliyorum çunku kndmde yedim ama kndimden bu kadar bebiş dogacagını hç beklemiyodum toroman çikti ogluşum darısı ikinci ogluşa :)Ben her gün kullanıyorum. Bebeğime de yarıyor çok iyi beslenemesem bile bebeğim kilo alıyor. Onun için memnunum.
canım benim yatak falan hiç bişey almadığım için bi bilgim yok bilsem inan ki cvp verirdimben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
ben herkese elimden geldigince cvp veriyorum ama kimse bnm sorduguma cvp vermiyorrr yaaa bi nevresim takımı markası sordum kızlarr yaa çokmu zor sordum
cibinligin bebek olumleri uzerinde riski varmiş bebek elleriyle uzanarak uzerine duşurup bogulma riski tasıyomuş bilmiyorum benim beşigimşnde var gorsel olarak çok guzel ama bn pek kullanmadım oglumda gerek gormedim yani ama yazın sinekler içşn iyş bir korumalik olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?