2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aynen valla o kadar ağır hhissediyorumki anlatamam. Vücudumu ateş sarıyor kötüyüm bugün

aynen saat 4 olunca iş yerinde kendimi masaya yapışmış buluyorum

KIZLAR cok tesekkür ederim yorumlar için tek tek gepinize...haklısınız ewet anlatmak en iyisi.. Güzel olgun bişekılde anlatıcam.. ZTen anlatmassam catlıcam..
Dün gece kızımın yanında yatıyodum.. Size yazdım tam böle eşim cagırdı hadi gel uyumıcakmısın diye..gittim sarıldı falan yattık.. Hani dedim tmm sarılıyo falan ama yine içinde bi soru vardır.. Söylimde aman umrumda degil ya kimi haklı görürse görsün.. İçime atıp ben düşünceme dısıma atayım o düşünsün..
Sonucta ben cocuk degilim.. Ki bana ailem arkadaslarım ve cewrem belirli bi saygı cercevesinde yaklasırken bu kadının bana böle yapması yok öle konusma böle konusma ya aramızdaki espriyi anlamıyo karısıyo.. Uzun şafın kısası aksam anlatayım en iyisi..

kızlarr ben de kendimi çok kilo almış hissediyorum 8,5 kilo aldım 7 ayda.. 57dim hamile kaldığımda.... doktor da normal diyor ama psikolojim bozuldu resmen ya offf
Canım cok normal kılon.. Tabi insan alısık olmayınca böle kalıyosun ama inan bu dert edilcek bişi degil.. Sen ve bebegin saglıklımı tamam ...
Gerisi bos canım..

çok haklısın merve biz çocuklara bile laf anlatırken dürtmeden güzelce söyüyoruz ki toplumn içinde kendi annem bile beni dürtüp öyle deme dese anneme küserim genelde çoğumuz kişisel gelişimini tamamlamış nerede ne söyleyeceini bilen insanlarız ben senin kadar sabretmez direk eşime söylerdim sen sabretmişsin

Kızlar sizin orada ki devlet hastanelerinde muayne olduğunuz kadın doğumcunuz mu doğuma giriyor yada o gün nöbetci dr. Kimse o'mu giriyor ki? Düzen nasıl işliyor? Geçen ebeye sordum benim doktorun doğumlara girmediğini söyledi kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…