2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar ilk başlardaki uyku hali bana yine bastırdı sabah 7.30 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum dayanamıyorum yarım saat oldu uyanalı o derece yani sizde de var mı uyku hali

Bi de benm oğluşum çok hareketli olduğunda bile babası elini karnıma koyunca tık diye duruyo çok üzülüyor canım kocam beni sevmiyo heralde dio yazık

Kızlar bebeğin saçı çıkarken midesi yanarmış o ne zaman oluyor?
Benimkinin saçı yok herhalde daha

canım benim kızım çok saçlıydı ama hiç mide yanmam olmamıştı saçla pek alakalı değil sanırım eğer öyle oluyosada bu sefer de mide yanmam var o zaman kızımın dediği gibi keltoş bi oğlum olabilir

Slm kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin durumu çok şükür iyi 2063 gr olmuş 42.7 cm normalde bugün 31 +2 yüz ama o 2 hafta önden gidiyor . Ilk defa bugün nts ye girdim belimden bacağima doğru bir ağrı var diyince doktor nts ye girmemi istedi . Şancı çıktı biraz ama önemli değilmiş .benim gibi belinde ağrı olan var mı . Birde nts de kaç çıkarsa sancı olmuş oluyor .

Ay kontrole gittiğimde doktorumun asistanı arkadaşım üçüz dogurdu dedi 33 haftaliklarken demekki hastanem çok iyi:) biliyodum ama bi kez daha emin oldum :)

evet ikizler üçüzler birazcık erken geliolar ama haklılar şimdi o kadarcık yere nasıl sığsınlar sağlıklı olsunlarda bi şekilde dışarda da toparlanıyorlar

Kendi annen öyle konuşma kocanla deseydi yine aynı tepkiyi verir miydin? Kv çok da kırıcı birşey dememiş ama kv olunca en zararsız laflar bile geline batıyor. Bu konuyu unut ve canını böyle önemsiz konularla sıkma bence.

Ben de sanki ilk zamanlarıma döndüm hep yatasım var azıcık iş yapsam sanki kalbim sıkışıyor. Vücudumuzu dinlemeliyiz sonuçta az kaldı sayılır.

hahaha benim kocamda çok kötü oluyor. Yüz vermiyor henüz oğluş.

günaydın annişkolarr. dün eşim a101 e gitmiş 3 tane kamyon almış oğluşa çok güldüm ama çok tatlılar
biraz erkn almiş ama olsun biraz buyunce verrsin. Biz anne babalar çok sabirsisiz bazen . Bende oyleyim 3 yasındaki oglumun bi çocugun çocukluk çagında sahip olacagı butun şeylere sahip diyebilirim. Scootre bile var tabi şimdi suremiyor ama ilk çocuk oldugundan heveslenip almak istiyorum bazen abartıyorum ama olsun napiyim içimde kalmasın ikinciye boyle olmaz heralde.

elektronik canım , çıkan yerlerini kaynatıyım mı kaynatılmış suda mı bekleteyim kaynatınca zarar olmaz demi
çikan yerlerde elektrik yeri yojsa ve sert saglam plastikse kaynatabilşrsin emzik kaynatılıo ya ilk alindıgında mikrop gitsin diye onun gbi ama sıcaga dayanıklı bişey degilse kaynatma eriyebilir sıcak suda bekletebilşrsin yada sirkeli suda bekletebilirsin mikrobunu kırar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…