darısı benimde butik bebe ve civilin kargolarının başinaakızlar bende özledim bebişimi 3 hafta olucak cumartesi gideceğiz eşimle
çabuk geçsin şu 3 gün
bebiş yorganımız geldi az önce, attım makineye çıkar şimdi
darısı aliexpress kargolarımın başına
o uyku halinin aynısı bende de varselam kızlar ilk başlardaki uyku hali bana yine bastırdı sabah 7.30 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum dayanamıyorum yarım saat oldu uyanalı o derece yani sizde de var mı uyku hali
Bi de benm oğluşum çok hareketli olduğunda bile babası elini karnıma koyunca tık diye duruyo çok üzülüyor canım kocam beni sevmiyo heralde dio yazık
Mervecim yazmayım dedim ama dayanamadım bak burası bebek forumu bir derdin varsa BDV ye yazmalisin orda daha çok yardımcı olurlar sana buraya yazınca konu baska yerlere gidiyor konu saptırılıyor canim yanliş anlama beniKIZLAR cok tesekkür ederim yorumlar için tek tek gepinize...haklısınız ewet anlatmak en iyisi.. Güzel olgun bişekılde anlatıcam.. ZTen anlatmassam catlıcam..
Dün gece kızımın yanında yatıyodum.. Size yazdım tam böle eşim cagırdı hadi gel uyumıcakmısın diye..gittim sarıldı falan yattık.. Hani dedim tmm sarılıyo falan ama yine içinde bi soru vardır.. Söylimde aman umrumda degil ya kimi haklı görürse görsün.. İçime atıp ben düşünceme dısıma atayım o düşünsün..
Sonucta ben cocuk degilim.. Ki bana ailem arkadaslarım ve cewrem belirli bi saygı cercevesinde yaklasırken bu kadının bana böle yapması yok öle konusma böle konusma ya aramızdaki espriyi anlamıyo karısıyo.. Uzun şafın kısası aksam anlatayım en iyisi..
Slm kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin durumu çok şükür iyi 2063 gr olmuş 42.7 cm normalde bugün 31 +2 yüz ama o 2 hafta önden gidiyor . Ilk defa bugün nts ye girdim belimden bacağima doğru bir ağrı var diyince doktor nts ye girmemi istedi . Şancı çıktı biraz ama önemli değilmiş .benim gibi belinde ağrı olan var mı . Birde nts de kaç çıkarsa sancı olmuş oluyor .
bebek için sormuştum canim galiba karar verdim sarev alicam tesekkur ederm ilglndgn için
Kızlar Yurtdışındayım annem Aralık ortasında yanıma gelecek inşallah .Burada üzerime uyan lohusa geceliği falan bulamadım. Malum Japonlar'ın hamile oldukları bile zar zor anlaşılıyor benim gibi bir Türk kızıda o geceliklere pijamalara sığamıyor haliyle ,içine sığabildiklerimde çok tipsiz şeyler oluyor. Geceliği internetten alıp anneme göndereyim gelirken getirsin diyorum. Önerebileceğiniz internet siteleri var mı bu gecelik pijama alışverişi için. Birde kaç takım neler aldınız , yazarsanız üzerimden büyük bir yük kaldıracaksınız kızlar.
benim de annem elini koyduğunda duruyor o da aynı tepkiyi veriyor beni sevmiycek diye ama babası koyduğunda durgun olduğunda bile hareketleniyor, yerine bilmeyip karnımın diğer ucuna koysa onu hissedip diğer taraftan tekme atmaya başlıyor çok garip bir durum kesinlikle hissediyorlar kimin olduğunu farklı elleri bence:)selam kızlar ilk başlardaki uyku hali bana yine bastırdı sabah 7.30 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum dayanamıyorum yarım saat oldu uyanalı o derece yani sizde de var mı uyku hali
Bi de benm oğluşum çok hareketli olduğunda bile babası elini karnıma koyunca tık diye duruyo çok üzülüyor canım kocam beni sevmiyo heralde dio yazık
ay yok mu hic bilmiorum ki canmsenin niye hamilelik takvimin yok
arkadaşlar trendyol da yeni bir magaza açılmış dr.browns biberonları hakkında ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben aldım ordan iki tane fiyatlar çok uygun bakmanızı tavsiye ederim
aynen canim bende sürekli uyku halindeyim.bu arada bende esime ne zaman dinletecek olsam tik yok.normalde cok hareketliler ama babaya naz yapiolar galibaselam kızlar ilk başlardaki uyku hali bana yine bastırdı sabah 7.30 da kalkıyorum eşimle kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum dayanamıyorum yarım saat oldu uyanalı o derece yani sizde de var mı uyku hali
hahaha benim kocamda çok kötü oluyor. Yüz vermiyor henüz oğluş.
wayyy çok iyi yöntem :) bizde kullanalım idL.o uyku halinin aynısı bende de varakşam işten gidip yemek yiyorum sora bi bakıyorum bi köşede sızmışım harekete gelince ben de oğluşum cok hareket edince kocişime sölüyorum oğlun seni cok özlemiş azcık sev diyorum o elini koyunca hemen duruyo bak gördün mü seni istiyo çocuk diyorum. öyle kandırıyorum hihihihi
Lohusasepeti güvenilir oradan alışveriş yapabilirsin bir de amerika da nerdesin... Burda büyük küçük açık kapalı çeşit çeşit yumuşatdık modeller markalar var hem de en ucuza... Hiç olmadı önden düğmeli Calvin klein ralph lairsen marka gecelik al sabahlıklı takım oh misCanım ben de amerikadayım aynı durumdayım diyebilirim ben de burada bir şey bulamadım. Annem gelirken getiricek ama internette hiç bir şey yok o yüzden fotoğraflarını çekicek benim beğendiğimi alıp getiricek. www.lohusasepeti.com diye bir sitede buldum sadece ama güvenşlirliği nasıl bilmiyorum. Valla uzakta olmak çok zor böyle bir dönemde(( bir şey bulursak internetten birbirimizle paylaşalım.
aynen cnm nazlılar kuzularaynen canim bende sürekli uyku halindeyim.bu arada bende esime ne zaman dinletecek olsam tik yok.normalde cok hareketliler ama babaya naz yapiolar galiba
Bel agrim inanilmaz artti kizlar yauzansam olmuyor otursam olmuyor insallah daha da artmaz bide el parmaklarimi acip kapatiirken inanilmaz canim yaniyo.sizde de bu durumu yasayan var mi?
evet cnm kesinlikle. Ama bebegin hazırlıklarından daha kendi hazırlıklarıma geçemedim . Şukur kıyafetlerini bitirdim sayılır geçen hafta civilden toplu olarak almiştim ama eksiklerim vardı bi kısmını netten sipariş verdim bi kısmınıda annem manisadan gonderecek sagolsun. Beşigini kurdum yorgani yatagıda bitti sayılır. Nevresiminide bugun alicm. Geriye sampuani losyonu kremi bezi islak mendili bunları kalıyr. Bunlarıda son aya girince almayi duşunuyorum . Sonrada kendim için hazırlıklara baslıcm işte nevresim takımı pjama vs . Ayy ne zormş ua iyikide burayı keşfetmişim yoksa hazırlıkların hepsini son aya birakçktm imkani yok yetiştiremzdm birde agırlaşmaya basladım elimi kaldırsam yoruluyorm Allah kolaylık versin hepimize. :)English home dan var bizim canım
Bende böyle kendi yatağına şık bişey soruyorsun sandım ilk
bebekten ayrı bi de bizim yataklar süslenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?