2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
o uyku halinin aynısı bende de var akşam işten gidip yemek yiyorum sora bi bakıyorum bi köşede sızmışım harekete gelince ben de oğluşum cok hareket edince kocişime sölüyorum oğlun seni cok özlemiş azcık sev diyorum o elini koyunca hemen duruyo bak gördün mü seni istiyo çocuk diyorum. öyle kandırıyorum hihihihi

Mervecim yazmayım dedim ama dayanamadım bak burası bebek forumu bir derdin varsa BDV ye yazmalisin orda daha çok yardımcı olurlar sana buraya yazınca konu baska yerlere gidiyor konu saptırılıyor canim yanliş anlama beni

Maşallah canım bayağı tombik olacak herhalde bebişin

Canım ben de amerikadayım aynı durumdayım diyebilirim ben de burada bir şey bulamadım. Annem gelirken getiricek ama internette hiç bir şey yok o yüzden fotoğraflarını çekicek benim beğendiğimi alıp getiricek. www.lohusasepeti.com diye bir sitede buldum sadece ama güvenşlirliği nasıl bilmiyorum. Valla uzakta olmak çok zor böyle bir dönemde (( bir şey bulursak internetten birbirimizle paylaşalım.

benim de annem elini koyduğunda duruyor o da aynı tepkiyi veriyor beni sevmiycek diye ama babası koyduğunda durgun olduğunda bile hareketleniyor, yerine bilmeyip karnımın diğer ucuna koysa onu hissedip diğer taraftan tekme atmaya başlıyor çok garip bir durum kesinlikle hissediyorlar kimin olduğunu farklı elleri bence:)

arkadaşlar trendyol da yeni bir magaza açılmış dr.browns biberonları hakkında ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben aldım ordan iki tane fiyatlar çok uygun bakmanızı tavsiye ederim

aynen canim bende sürekli uyku halindeyim.bu arada bende esime ne zaman dinletecek olsam tik yok.normalde cok hareketliler ama babaya naz yapiolar galiba

hahaha benim kocamda çok kötü oluyor. Yüz vermiyor henüz oğluş.

wayyy çok iyi yöntem :) bizde kullanalım idL.

Lohusasepeti güvenilir oradan alışveriş yapabilirsin bir de amerika da nerdesin... Burda büyük küçük açık kapalı çeşit çeşit yumuşatdık modeller markalar var hem de en ucuza... Hiç olmadı önden düğmeli Calvin klein ralph lairsen marka gecelik al sabahlıklı takım oh mis

Bel agrim inanilmaz artti kizlar yauzansam olmuyor otursam olmuyor insallah daha da artmazbide el parmaklarimi acip kapatiirken inanilmaz canim yaniyo.sizde de bu durumu yasayan var mi?

canım parmakların fazla tuzdan olmuş sanırım benim de pazar günü aynı şey olmuştu çok tuzlu yemiştim parmaklarımı açıp kapatamıyordum bükemiyordum çok acıyordu geçti şimdi

English home dan var bizim canım
Bende böyle kendi yatağına şık bişey soruyorsun sandım ilk

bebekten ayrı bi de bizim yataklar süslenecek
evet cnm kesinlikle. Ama bebegin hazırlıklarından daha kendi hazırlıklarıma geçemedim . Şukur kıyafetlerini bitirdim sayılır geçen hafta civilden toplu olarak almiştim ama eksiklerim vardı bi kısmını netten sipariş verdim bi kısmınıda annem manisadan gonderecek sagolsun. Beşigini kurdum yorgani yatagıda bitti sayılır. Nevresiminide bugun alicm. Geriye sampuani losyonu kremi bezi islak mendili bunları kalıyr. Bunlarıda son aya girince almayi duşunuyorum . Sonrada kendim için hazırlıklara baslıcm işte nevresim takımı pjama vs . Ayy ne zormş ua iyikide burayı keşfetmişim yoksa hazırlıkların hepsini son aya birakçktm imkani yok yetiştiremzdm birde agırlaşmaya basladım elimi kaldırsam yoruluyorm Allah kolaylık versin hepimize. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…