Günaydın herkese bende balık yagı ile kalsiyum ilacı alıyorum aldıgım gun hemen kabız oluyorum icmedigim gün rahatim ama bi sıkıntı olmuyor, doktora ilacı bıraksam olur mu bırakma devam et dedi, ee benim kabızlıgım ne olacak dedim ilaclar kabizlik yapar dedi cok yardimci oldu yani
Benim ki hap şeklinde. Su da eriyenleri içemedim ben midem bulandı.Yarin icmeden bi resmi paylasmam lazim bildigin portakal suyu gibi oluyo seninki de oylemi ki.normalde efervesan tabletler su gibi yada sari oluyor ama bu turuncu resmen
rica ederim canım oğlumdan tecrübe ettik mutlaka işe yararKuru kayısı denedim ise yaramadı bi de bunları deneyeyim bakalim cok sagol canim..
çalışmıyorum ama ikinci sezaryanım olacakmrb arkadaşlar hepimize sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar diliyorum:)) bizim bebişte 2 gün önce 1350 gr.ve 28+5 idi şuan artık 29 olduk...aranızda çalışan ve 2.kez sezeryan olucak varmı ???
Günaydın kızlar Miniklerin annisleri birden oturduğum yerde başım döndü korktum ama geçti şükür böyle olan varmı normalmidir
Ahmet beyi bilmiyorum ama cihan da Gökhan bey varmış onu cok duydum..artık sona yaklaştık bu saatten sonra doktor bulmak da zor..bende izmittenim.:)doktorum ahmet dogruoz cihanda dogum yapıcm ins.gayet memnunum cok deneyimli ve yıllarını vermis doktor.tabı semıh bey prof. Ve riskli gebelıklerde daha cok tercıh edılen bı doktor daha cok.parasıda bı o kadar yuksek.
Canım ben bunu kullandım daha doğrusu bir kere aldım bende alerji yaptı. Resmen midem sökülene kadar kusturdu beni. İlk ayları filandı, hamilelikten oluyo zannettim. Ertesi gün sabah yüzümde kırmızı lekeler çıktı o zaman korktum doktorumu aradım, magnezyum yapmıştır onu kes dedi. Bi daha da doktora kramp giriyor demedim, doğal yollarla hallediyorum şimdi.Ay saka gibi derdimi yazmisim ilaci eklemeyi unutmusum
Kizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz
Eki Görüntüle 1294338
Bu arada benimde kuzum dün 30+4 günlüktük 1900 gr 41 cm olmuş maşaallah süphanallah kuzuma, 31+4 günlük çıktı ultrasonda, inşaallah bu kuzumun kilosu iyi olur ilkte 8. aya kadar çok iyi giderekn son ay kilo alması durdu hatta vermişti kuzum 2850 doğmuştuanne karnında kilo vermişti, bu da öyle olursa çok üzülürüm
Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir
canım o da bir şey mi ben 2011 nisan annesiyim hala uykusuzum2014 Ocak Anneleri başlığını okudum da yazık hatunlar hala uykusuzÇok yorgun günler bekliyor galiba bizi.
Maşallah kuzuya. İyi düşünelim iyi olsun canım.
kızlar hasta bezi mi mesane pedimi alıyım kafam karıştı
mesane pedi orkidden büyük mü
hasta bezini kullanamam gibi geliyor boşuna almıyım
hadi ya dalinmiymiş karıştırmışim ya demekki dalani ovmekte haklıymişinmaşaallah bebeğine
güzelmiş canım
sorun değil canım
canım bencede öyle bend ün giremedim ondandır
yok canım ya ne çoğu gayet normal almışsın
tabi konuş mervem,ilişkileri konuştuklarımız değil konuşamadıklarımız içimizde attıklarımız yıpratıyor
canım dur daha çok var:)
dr girmez devlette acil bir şey olmazsa ebeler yaptırır doğumu
yok canım hurafe:)
maşaallah canım bebeğine, benimde üç gündür belimden karnıma doğru sancım var ağrı değil sancı adet sancısı, dün girdim nst ya o esnada yoktu sancım çıkmadı, canım nst de sancı şöyle oluyor mesela 20 dk girdin diyelim 20 dk da 2-3 kere sancı çıkarsa sancı deniliyor
canım ağrıysa artık karındaki yükte olur sancıysa doktora sormak lazım
güzelmiş canım
canım hiç öyle düşünme, ne demek bdv ye konu aç burda hepimizde yazıyoruz derdimizi sıkıntımızı her zaman ya zcanım lütfen sakın alınma,istemeyen okumaz olur biter!!
yemek konusunda bende yazılmasın diyorum canım senle alakalı değil sadece, mesela buzluğa atılacaklara ben isim yazmadım canı isteyen olur diye, ki gurbette tek çok arkadaşımız var ve yapılamıyor çoğu şey tek başına, bu sadece senin yazdığınla alakalı değil canım benim
ayyy çok güzel olmuş eline sağlık canım, hemen lc den alıyorum terliği
canım ilaç yapmaz bence doktoruna sor onu
canım tekrar at makşnaya 30 derecede deterjansız yıka
arkadaşın dediği dalan değil dalin, övende benim dalanı
mesane pedi ben hiç görmemiştim bakıyımda alıyım çocuk bezi kullanmaktan iyidiranladığım kadarıyla hasta bezi hemen doğumdan sonra yoğun günlerde yatarken falan daha rahat oluyor, mesane pedi de dediğin gibi orkid ten daha büyük onu da sonraki günlerde kullanırsın. ben ikisini de lazım olur düşüncesiyle aldım hatta yatak koruyucu da aldım 60x90 ölçüsünde bulunsun kullanılır. Şimdi kullanmasak çocuğu çişe falan alıştırırken gece yatağına yayılıyor.
cnm yatak koruyucusunu nerden aldın bn bulamadım yaanladığım kadarıyla hasta bezi hemen doğumdan sonra yoğun günlerde yatarken falan daha rahat oluyor, mesane pedi de dediğin gibi orkid ten daha büyük onu da sonraki günlerde kullanırsın. ben ikisini de lazım olur düşüncesiyle aldım hatta yatak koruyucu da aldım 60x90 ölçüsünde bulunsun kullanılır. Şimdi kullanmasak çocuğu çişe falan alıştırırken gece yatağına yayılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?