2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar Miniklerin annisleri birden oturduğum yerde başım döndü korktum ama geçti şükür böyle olan varmı normalmidir

Reactions: idL

benim de var maalesef öyle bi problemim akşamdan 2-3 tane kuru inciri suya koyuyorum sabah kalkar kalmaz da incirleri yiyip suyunu içinyorum. gün içinde de bol bol kuru kayısı yiyorum. şimdilik bi sıkıntım yok çok şükür.
ama bi de bi ilaç var hamilelerin de kullanabileceği doğal bişeymiş. kutusu turuncu eczacılar bilir. doktorum tavsiye etmişti ama onu içince de isal oluyorum. o yüzden doğal yöntemler daha iyi bence...

Kuru kayısı denedim ise yaramadı bi de bunları deneyeyim bakalim cok sagol canim..
rica ederim canım oğlumdan tecrübe ettik mutlaka işe yarar
mrb arkadaşlar hepimize sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar diliyorum:)) bizim bebişte 2 gün önce 1350 gr.ve 28+5 idi şuan artık 29 olduk...aranızda çalışan ve 2.kez sezeryan olucak varmı ???
çalışmıyorum ama ikinci sezaryanım olacak
Günaydın kızlar Miniklerin annisleri birden oturduğum yerde başım döndü korktum ama geçti şükür böyle olan varmı normalmidir

canım olabilir hamilelikte

Larkin Bende Nuri beyi normal dogum icin tercih ettim ama bi yanım ısınmadı.sakincasi yoksa ne gibi kötü seyler duydun yazarmisin??semih beye gitmeyi bende istedim ama gercekten biraz pahalı ikinci bebek de supriz oldugundan özel sigorta yaptırma şansım olmadı..özelden sorsam daha iyi olcak ama mesajsayim yeterli değil..bebek alış verisini ve süsleme gereçlerini nerelerden alıyorsun ??
][/B][/QUOTE]

Ahmet beyi bilmiyorum ama cihan da Gökhan bey varmış onu cok duydum..artık sona yaklaştık bu saatten sonra doktor bulmak da zor..

Canım ben bunu kullandım daha doğrusu bir kere aldım bende alerji yaptı. Resmen midem sökülene kadar kusturdu beni. İlk ayları filandı, hamilelikten oluyo zannettim. Ertesi gün sabah yüzümde kırmızı lekeler çıktı o zaman korktum doktorumu aradım, magnezyum yapmıştır onu kes dedi. Bi daha da doktora kramp giriyor demedim, doğal yollarla hallediyorum şimdi.

Bu arada benimde kuzum dün 30+4 günlüktük 1900 gr 41 cm olmuş maşaallah süphanallah kuzuma, 31+4 günlük çıktı ultrasonda, inşaallah bu kuzumun kilosu iyi olur ilkte 8. aya kadar çok iyi giderekn son ay kilo alması durdu hatta vermişti kuzum 2850 doğmuştu anne karnında kilo vermişti, bu da öyle olursa çok üzülürüm

2014 Ocak Anneleri başlığını okudum da yazık hatunlar hala uykusuz Çok yorgun günler bekliyor galiba bizi.

Maşallah kuzuya. İyi düşünelim iyi olsun canım.

Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir

O dönemlerde benim kızda pek hareket etmiyordu.donem dönem degisiyorlar. Sıkma canını bişey yoktur iyidir inşallah.

2014 Ocak Anneleri başlığını okudum da yazık hatunlar hala uykusuz Çok yorgun günler bekliyor galiba bizi.
canım o da bir şey mi ben 2011 nisan annesiyim hala uykusuzum gece üstünü açtı mı diye saat başı kalkarım ki uyku tulumu olduğu halde sabah 5-6 arası uyanır bizimki doğduğundan beri öyle
Maşallah kuzuya. İyi düşünelim iyi olsun canım.

inşaallah canım şöyle tosuncuk sağlıklı olsun inşaallah bu sefer

Reactions: idL
kızlar hasta bezi mi mesane pedimi alıyım kafam karıştı

mesane pedi orkidden büyük mü

hasta bezini kullanamam gibi geliyor boşuna almıyım

anladığım kadarıyla hasta bezi hemen doğumdan sonra yoğun günlerde yatarken falan daha rahat oluyor, mesane pedi de dediğin gibi orkid ten daha büyük onu da sonraki günlerde kullanırsın. ben ikisini de lazım olur düşüncesiyle aldım hatta yatak koruyucu da aldım 60x90 ölçüsünde bulunsun kullanılır. Şimdi kullanmasak çocuğu çişe falan alıştırırken gece yatağına yayılıyor.

Sanırım hasta oluyorum başım gözlerim ağrıyor tansiyon dedim ama hamdolsun değil, oyyy zor olacak oğluma geçmese bari

kızlar netten sipariş verdigim
hadi ya dalinmiymiş karıştırmışim ya demekki dalani ovmekte haklıymişin

mesane pedi ben hiç görmemiştim bakıyımda alıyım çocuk bezi kullanmaktan iyidir

canım altınıza sermeye alt açma örtüleri var ya kullanıp atılan onlar çok iyi oluyor kan olunca kaldırıp atıyorsun ilk günler olabiliyor çünkü, dalininki en büyüğüymüş, dün civilde gördüm 12 liraydı, bende alıcam bir paket hem kendim kullanırım hem bebiş diyorum

cnm yatak koruyucusunu nerden aldın bn bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…