Bence dra yada sağlık ocagına sor. Ben zaten magnezyumu bir gun arayla içiyorum bi kaç gün içme dediğin gibi dene bir.Canim parmak acip kapama olayini ben sormadim.
Ama bendede bakteri cikti enfeksiyon oluyo sanirim ilac yazdi acaba oda yapiyo olabilirmi simdi kafam hepten karisti magnezyuma 1 2 gun ara verim ve yarin saglik ocagina bi sorim bakim hangi hapla alakasi var
Canım bence bunun bir rutini yok.. Gebeye onun beslenmesine bağlı bir durum.. Ilk gebeliğimde dört dişim elime dökülmüştü.. Hiçbir şey yiyemiyordum.. O zaman vitamin ve serumlarla beslenmem gerekiyordu.. Ama şimdi doktorum kan hapını bile kesti ve bi kaşık pekmez ye hergün karşılar dedi ki kendisi Türk bile değil :) iyi beslenirsen ve vücudunu takip edersen anlarsın zaten.. Sağlıklı beslenip vitamin almamak en doğrusu..hayırlı akşamlar sevgili anne adayları kısmet olursa ben de ocak annesi olacağım inşallah. benim hamilelik biraz sorunluydu hiç takip edemedim forumu. sizlere bir şey sormak istiyorum. burada herkes vitamin kullanıyor mu? ben biraz gereksiz olduğunu düşünüyorum. 3 ay kullandım ama içime sinmiyor pek. doktoruma sordum kullanmak zorunda değilsin istersen bırak iyi beslenmen yeter dedi. bir de sizlere danışmak istedim. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. bir de Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuşturur inşallah.
canım sağlıkla doğsunlar erken olmasın güç olmasın da hepsi boş sonra, şimdiden stresini yapma :)Sanirim en son ben doğum yaparim
Adet tarihim 14 nisandi 27 nisana aldi doktor. Geç döllenme olmus. 31 ocak en son diyor ama subata da kayabilir
Kapı süsü yeteneğin şimdi anlaşıldı:) el becerin varmış :))Mimarlık ofisim var canım
Bebek için sepet beşine bebekonfor diye bir yerden ve beşine de taç linens ten aldık kendi lohusa yatağıma da english home ve home sweet home dan aldım:) inş sağlıkla kullanmak nasip olur :)iyi akşamlar kızlar netten nevresim takımı siparişi vermeyi dusunuyorumda markasına karar veremedim siz hangi markadan aldınız kalitesi guzel olması onceligi ltfn cevaplrsanz çk sevinirim
Canım ıhlamuru su gibi bile içebilirsin sıkıntı yok.. Çok geçmiş olsun ..Sağolasın canım. Peki sınırı var mı? İki bardak içebilirmiyiz?
Bende epeydir bakıyorum internetten ama karar veremedim bir türlü sen bebek içinmi soruyorsun canım yoksa kendin içinmi ?? Ben kendim için bakıyorum taçınkini çok övüyorlar bilmiyorum kararsızım.Kızımınkiler hazır yıkandı ütülendi :)
Cibinlikler odayı güzelleştiriyor ama toz çekiyor pislik yapıyor aslında.. Benim kendi yatağının başında da çok şık ağır cibilikli vardı sonunda söküp attık ama bebeğin sepet beşiğinde cibilikli var normal yatağına bebek kargolarına kıymayacağım..kızlar cibinlik almayı düşünmüyorum gereksiz geliyor bana artık nedense siz ne düşünüyorsunuz
evet kapıdan bi girdim süslemiş bi de onları rafına dizmiş falann bi de helikopter avize almış odasına hiç heveslenmiyo oğlumuz için diye üzülüyodum meğer adamın ilgi alanı başkaymışyerim ikisini deee
Çok güzel sağlıkla kullan inş..
kızlarr ben de kendimi çok kilo almış hissediyorum 8,5 kilo aldım 7 ayda.. 57dim hamile kaldığımda.... doktor da normal diyor ama psikolojim bozuldu resmen ya offf
Ocak anneleri doğum yapanlar ve doğum hikayeleri diyedaha açmayız ama dimi yok yok daha çok var
Canım benim doğumuma doktorumu arayacağım açılma olunca gelecek son evrede ama devlette nöbetçiler doğuruyor tabi doktoruna bağlı olarak diye biliyorum.. Ayrıca doktoruna direkt sor.. Mesela benim doğumum yılbaşına denk gelirse doktorun tatilde olma ihtimal var mı onu bile sordum malum Burda tatil epey uzun sürüyor :) sen de sorup ona göre rahatlat kendini..Kızlar sizin orada ki devlet hastanelerinde muayne olduğunuz kadın doğumcunuz mu doğuma giriyor yada o gün nöbetci dr. Kimse o'mu giriyor ki? Düzen nasıl işliyor? Geçen ebeye sordum benim doktorun doğumlara girmediğini söyledi kafam karıştı...
Slm kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin durumu çok şükür iyi 2063 gr olmuş 42.7 cm normalde bugün 31 +2 yüz ama o 2 hafta önden gidiyor . Ilk defa bugün nts ye girdim belimden bacağima doğru bir ağrı var diyince doktor nts ye girmemi istedi . Şancı çıktı biraz ama önemli değilmiş .benim gibi belinde ağrı olan var mı . Birde nts de kaç çıkarsa sancı olmuş oluyor .
English home dan var bizim canım
Bende böyle kendi yatağına şık bişey soruyorsun sandım ilk
bebekten ayrı bi de bizim yataklar süslenecek
Bel agrim inanilmaz artti kizlar yauzansam olmuyor otursam olmuyor insallah daha da artmaz bide el parmaklarimi acip kapatiirken inanilmaz canim yaniyo.sizde de bu durumu yasayan var mi?
Ilık duş belini desteklemen ayaklarını uzatman ve de hamile yastığı masaj yardımcı olan şeyler.. Artık ağırlaştık normal ama işte inşam zorlanıyor yine de..kızlar cok fena bel ağrım var ya bugun daha cok arttııı neden olurki ya önerileriniz varmı???
Canım doğum sancısı başlamadığı müddetçe sıcak su torbası sıcak küvet yasak diye biliyorum ben ama sizler daha tecrübelisiniz..sıcak su torbası iyi geliyor birde sıcak tutan giyecekler orgu bir yelek mesela
Ah ah alıyorum alıyorum en gerekliler yine eksikTeşekkür ederim canim.artik yavas yavas bitirsem diyorjm su alisveris olayini ama hep eksikler var .biberon emzik şampuan vs. Almadim henüz
Canım görmedim ama lohusasepetini karıştır istersen orada çıkabilir..Slm kızlar ben Eminönü de bu takımı görüp çok beğenmiş ama beden yoktu alamadım . Nette gören var mı acaba netten alayım çok hoşuma gitmişti .Eki Görüntüle 1293881
Mervecim hiç sıkma canını:) ben yemek konusunda çok aşeriyorum malesef ve bir şey de bulamıyorum buralarda mecburen uyarıyorum. Seninle alakalı değil yani..İyi aksamlar kızlar.. Nedense ne oluyosa bnm yazdıklarım hep tepki alıyo.. PIMARCIM. Canm yanlış anlama demişssin ama dogru anlıcak bişide bulamadım.. Ne demek baska yerlere gidiyo.. Bn 32 haftadır burda arkadaslarla iyi kötü herseyi konusuyoruz..bn bdv de bni tanımayan kişilere bişi sormak istemedim..burda sizleri daha yakın buldum canım yandı sıkıldım sizlerle paylasıp akıl istedim.. Yazdıklarımdada cok ucuk birsey yok..
Yanlıl yaptıysam bütün arkadaslardan özürdilerim..
Buranın hamile topiği olduunu bende biliyorum...
Yeri geldi baska arkadaslarımızda dersini paylastı burda hersey bebek degil ki bi arkadaslık kırduk.. Birbirimizi görmeden tanımadan sevdik birbirimize bebeklerimize deger verdik.. Üzüldüler üzüldük sevindiler sevindik.. Onlar için dua ettik... Kımse böle bişi yazmadı ...
Geçendede mrssuperfin arkadasımdan eleştiri aldım haklı buldum tek basına o an bosta bulundum böle bişi yazdım.. İşte su nu yapcam bunu yapcam diye... Bnden sonra baska arkadaslar yok dolaba sunu koydum bundan koycam acık acık isimleri yazmıslardı kimse bişi demedi... Bn nerde yanlış yapıyorum.. Ve bn o günden beri mrssuperfin arkadasımdan yazdıklarıma yorum beklıyorum.. Ne bilim begenmişmi sumu bumu beklıyorum.. Çünkü gercekten o arkadasımın dedıklerı bnm in kıymetli... Hala üGünüm.. Herkese bişi yazıyo bana yazmıyo.. Ben ne yaptım...
Herkesten özürdilerim... Bundan sonra bebek hakkında bi gelişme olursa yazarım.. Bosu bosuna burayı mesgul etmim...
Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden beş Ocak'ta bir kuzucuk geliyor demek ki :) inş..kızlar ben 5 ocakta sexaryan oluyorum aslında gecen ayndemişti doktorum bu ayda ayın 14 nde gidicem bakalım ne diyecek ayyyy hemen doğsunda seviyimm yaaaa zaten 1 aydır hiç görmedim cokk özledim ben bebeğimi
loğusa terliği takımımı da hazırladm :)kendi imalatım :)Eki Görüntüle 1294179 Eki Görüntüle 1294180
diğeri şöyleydi bunu da kendim yaptım
Eki Görüntüle 1294187
Allah bağışlasın canım şimdiden .. Hoşgeldin aramıza :)merhaba. ben yeniyim. 30+2. haftam. ocak annesi olacagim insallah. burayi kisa bir suredir takip ediyordum artik ben de uye olayim dedim. selamlar herkese.
bir de hamilelik takvimi nasil eklenir bilmiyorum
Canım 30lu haftalardan sonra şerbeti tatlılar yiyin diyorlar stres yorgunluk vs oldu mu da hareket azalıyor ona göre dinle kendini..Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir
Çooooooooook beğendim güle güle giy. Beden konusunda tedirgin olduğum için mağazadan almak istiyorum ama istediğimi bulamazsam internetten bakicam bende bundan alabilirim
,Iki gundir bebeğim nerdeyse hic hareket etmiyor hareketleri cok yavas normalmi sizce kizlar bu..tek sorunum idrar tollari enfeksiyon cikmisti baskada sikintim yok ilacta kullanmıyorum korkuyorum kizim iyimidir
Cok güzeller arkadasım kızınla beraber güle güle kullan.. Ne kadara mal ettin neyi nerden kaca aldın acaba .. Bizimle paylasırmısın.. Ellerine saglık..
aslında korkman gereken dogum şeklinden korkuyosun. Sezeryan ve norml dogum videolarını izledim sezeryan daha korkunç yaa . Normal dogum adı ustunde.
tabıkıde herseyın normalı en ıyıısı canımm hakkımızda hayrlısı olsun zaten yazıldı cızıldı bızı beklıor rabbım sag saglım kavustursun ınsallahh
Güzel anneler, tatsız şeyler okudum yine canım sıkıldı.
Yemek konusunda şikayet etmeyi anlıyorum. Hiçbirimiz birbirimizle aynı hamileliği geçirmiyoruz.
Kimimiz ağır kimimiz çok hafif geçiriyor. Aşerme yaşayan arkadaşlarımız var ve saygı duymak zorundayız.
Yanlışlıkla yazıyoruz olabilir, biraz hassasiyetle çözülebilecek bir şey bu.
Ama bir derdimiz varsa burada paylaşabilmeliyiz. Bir derdin var çok farklı bir topik, tanıdık tanımadık herkes abuk subuk şeyler yazar, ahkam keser hakkında.
Burada hepimiz her derdini paylaşabilmeli. Hayatımız sadece hamilelikten ibaret değil.
Onun dışında hayatımızda başka şeylerde oluyor, canımız sıkıldığında bunu yakın bulduğumuz arkadaşlarımızla yani bu topikte paylaşmamız çok normal.
Ve unutmayalım hepimiz hamileyiz ve hepimiz hassasız. Daha özenli hitap etmeliyiz birbirimize.
Birinin bir mesajı rahatsız ediyorsa görmezden gelin, başka topiğe yaz burası yeri değil demeyin rica ediyorum.
Merve sende kırılma lütfen, istediğini yaz istediğin derdini paylaş biz buradayız, cevap yazmasakta ferahlığın için dua ederiz.
Herkes hassas ne olur güzel anneler biraz daha dikkatli olalım.
babyforwe canımm yaaa harika olmuş terlikle tacın veee oradaki minik bir prensesin beyaz şapkasıııı
Rabbim hayırla sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm hazırlıklarımızı inşallah
Bizde mevlüt için dağıtacağımız lavanta yastıklarını annem ablam ve benn bitirdik 130 taneçok zordu ben satıcı olsam tanesini 10 liradan aşağıya satmazdım
Allah bağışlasın oğluşunu, hoşgeldiin
İzmit'te kadın doğum doktorlarının pek iyi ünü yok ne yazık ki
Nuri Bey normal doğum yanlısı bir doktor diye biliyorum. Bir sorunu olmadan hamilelik geçiren bayanlar genel olarak memnun kalıyorlar. Ama risk durumlarında nasıl davranıyor pek bilemiyorum.
Hatta çok fazla normal yanlısı diye duydum çoğunlukla. Kadının durumu müsait olmasa bile çok yoğun ısrar ediyor ve doğumu sezeryana çevirmiyor diye. İzmit'te ki ek normal doğum yanlısı doktor o diye gitmeyi düşünmüştüm, ama çok kötü şeyler duyunca vazgeçtim.
Ama her zaman diyorum kimi memnuuun kimi değil bu doktorlardan, neye göre karar vereceğiz hiç bilemiyorum aslında...
Evet benim doktorum Prof Dr. Semih Özeren. 9 yıldır doktorum benim, evlenmeden önceden beri yani. Ablamında 9 yıldır doktoru.
İşte onun hakkında da böyle diyorlar şaşırıyoruz açıkçası eşim ve ben.
Her şeyi söylüyor, bende soruyorum detaylı cevaplar verir her zaman. En önemli ve benim için en iyi özelliklerinden beri; kesinlikle telaşlandırmaz, fuzuli bir şey söylemez, kendini hasta gibi hissettirmez.
O öyle olursa böyle oluyormuş diye söylerim mesela duyduklarımı, takılma bu kadar, hamileliğinin tadını çıkar der, çok yapıcıdır.
Risk durumlarında kurtardığı hastalar meşhurdur. Beni de 18 yaşında ameliyattan kurtaran odur.
Vs vs.. Ben kesin olarak memnunum, hatta şöylede bir sözüm Semih Hoca Perinatolog olduğu için hiçbir doktorla kıyaslama yapmam onu. Elmayla armut kıyaslanmaz
Herkese merhaba güzel annişler :)
Canım bence bunun bir rutini yok.. Gebeye onun beslenmesine bağlı bir durum.. Ilk gebeliğimde dört dişim elime dökülmüştü.. Hiçbir şey yiyemiyordum.. O zaman vitamin ve serumlarla beslenmem gerekiyordu.. Ama şimdi doktorum kan hapını bile kesti ve bi kaşık pekmez ye hergün karşılar dedi ki kendisi Türk bile değil :) iyi beslenirsen ve vücudunu takip edersen anlarsın zaten.. Sağlıklı beslenip vitamin almamak en doğrusu..
canım sağlıkla doğsunlar erken olmasın güç olmasın da hepsi boş sonra, şimdiden stresini yapma :)
Kapı süsü yeteneğin şimdi anlaşıldı:) el becerin varmış :))
Bebek için sepet beşine bebekonfor diye bir yerden ve beşine de taç linens ten aldık kendi lohusa yatağıma da english home ve home sweet home dan aldım:) inş sağlıkla kullanmak nasip olur :)
Canım ıhlamuru su gibi bile içebilirsin sıkıntı yok.. Çok geçmiş olsun ..
Ben kendime english home çeyiz serisi ve home sweet home dan aldım ama her zaman kullandığım nevresimler taç linens ve asla bozulmuyor.. Ben haftada iki kez nevresim değiştiren biriyim bana bile dayanıyor :)
Cibinlikler odayı güzelleştiriyor ama toz çekiyor pislik yapıyor aslında.. Benim kendi yatağının başında da çok şık ağır cibilikli vardı sonunda söküp attık ama bebeğin sepet beşiğinde cibilikli var normal yatağına bebek kargolarına kıymayacağım..
Ayyyy ne güzel :) bizim de babamız heveslenmiyor sanıyordum o da mama sandalyesi alıp yemek masasının en başına kurmuştu :)) inş Allah dört gözden ayırmadan sağlıkla mutlulukla büyütürüz evlatlarımızı :)
Çok güzel sağlıkla kullan inş..
Canım Ebru şallı ya rakip olacaksın nerdeyse niye moralini bozuyorsun bu hamilelik denen özel bir süreç hiç sıkma canını :) gayet normalsın.. Bu zamanalr ve bebeğinin tadını çıkar :)
İnş sağlıkla doğar yavrularımız erken gelip de korktup üzmezler bizi :)
Canım benim doğumuma doktorumu arayacağım açılma olunca gelecek son evrede ama devlette nöbetçiler doğuruyor tabi doktoruna bağlı olarak diye biliyorum.. Ayrıca doktoruna direkt sor.. Mesela benim doğumum yılbaşına denk gelirse doktorun tatilde olma ihtimal var mı onu bile sordum malum Burda tatil epey uzun sürüyor :) sen de sorup ona göre rahatlat kendini..
Sancı eşiğini bilmiyorum ama o nst ye bağlanırken insanın beli tutuluyor her hafta nasıl dayanacağız bilmem bem de iki kez bağlandım üç dört gün sonra tekrar kontrolüm var inş.. Bel ağrısı da çok normal 30lu haftalardayız artık..
Ben de heves edip ilk kendi yatağıma almıştım :)) bir pembe biri kremsi..
Al benden de o kadar.. Dün gece koltukta oturur vaziyette uyudum yatamıyorum aslında oturamıyorum da felaket bir haldeyim..
Belini sırtını desteklemeni öneririm. Magnexyum eksikliği ya da fazla tuz kullanımı olabilir demişlerdi el için de..
Ilık duş belini desteklemen ayaklarını uzatman ve de hamile yastığı masaj yardımcı olan şeyler.. Artık ağırlaştık normal ama işte inşam zorlanıyor yine de..
Canım doğum sancısı başlamadığı müddetçe sıcak su torbası sıcak küvet yasak diye biliyorum ben ama sizler daha tecrübelisiniz..
Ah ah alıyorum alıyorum en gerekliler yine eksik( Allah kolaylık versin bebek alışverişi yapanlara..
Canım görmedim ama lohusasepetini karıştır istersen orada çıkabilir..
Mervecim hiç sıkma canını:) ben yemek konusunda çok aşeriyorum malesef ve bir şey de bulamıyorum buralarda mecburen uyarıyorum. Seninle alakalı değil yani..
Bdv ye konu açmaya gelince orayaa da konu açsam hemen boşan derlerdi:))) oradaki akıl verenler hep bekar galiba..
Bence eşine söylemekle hatta yüz göz olmayıp duygularını olan biteni mektup yazmakla iyi yapmışsın.. Büyütüp canını sıkacak bir şey yok sadece can sıkan şey eşinin direkt yaramazlık mı yaptın diye sana sorması olabilir benim açımdan.. Ben kvnin yaptığını kendi şartlarına göre normal buldum.. Malesef benim kv de dürter her şeye atlar karışır ama huyu görgüsü bu diyorum.. Onu kafama takmıyorum sen de öyle yap bence.. Değmezler.. Yakında senin de Aslan parçan gelecek sırtın yere gelmez inş :)
Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden beş Ocak'ta bir kuzucuk geliyor demek ki :) inş..
Bayıldım bayıldım ellerine sağlık ne Hamas'ta anneler var yahu:)) pembesi çok daha güzel olmuş..
Allah bağışlasın canım şimdiden .. Hoşgeldin aramıza :)
Canım 30lu haftalardan sonra şerbeti tatlılar yiyin diyorlar stres yorgunluk vs oldu mu da hareket azalıyor ona göre dinle kendini..
ben kullanıyorum aylardır ama senin ki gibi bir sorun olmadı ama bendede ishal yapıyorAy saka gibi derdimi yazmisim ilaci eklemeyi unutmusum
Kizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz
Eki Görüntüle 1294338
maşaallah bebeğineDoktordan geldim 4 haftadır görmüyorum bebişimi 800 grmdı. 1500 olmuş maşallah 29+6 dayız boyumuzu sormadım tansıyonum yükseliyo dıye anlattım kan idrar tahlıl verdi öğleden sonra sonuç alıp göstercem inş ıdrarda proteın atılımı yoktur
güzelmiş canım
sorun değil canımBenim alınganlığım hamilelikten farkındayım onun da öyledir diye düşündüm,öncedende yapmışsa huyu öyle demekki kayınvalidenin üzülmesine kıyamafığım için üZülecek...dedim öyle insanlar için değmez hem kendini hem bebeğini strese...yazdığımız için yanlış anlaşılabiliyoruz afedersiniz
canım bencede öyle bend ün giremedim ondandırkızlar buralar çok durgun yaaa üzülüyorum valla
yok canım ya ne çoğu gayet normal almışsınkızlarr ben de kendimi çok kilo almış hissediyorum 8,5 kilo aldım 7 ayda.. 57dim hamile kaldığımda.... doktor da normal diyor ama psikolojim bozuldu resmen ya offf
tabi konuş mervem,ilişkileri konuştuklarımız değil konuşamadıklarımız içimizde attıklarımız yıpratıyorKIZLAR cok tesekkür ederim yorumlar için tek tek gepinize...haklısınız ewet anlatmak en iyisi.. Güzel olgun bişekılde anlatıcam.. ZTen anlatmassam catlıcam..
Dün gece kızımın yanında yatıyodum.. Size yazdım tam böle eşim cagırdı hadi gel uyumıcakmısın diye..gittim sarıldı falan yattık.. Hani dedim tmm sarılıyo falan ama yine içinde bi soru vardır.. Söylimde aman umrumda degil ya kimi haklı görürse görsün.. İçime atıp ben düşünceme dısıma atayım o düşünsün..
Sonucta ben cocuk degilim.. Ki bana ailem arkadaslarım ve cewrem belirli bi saygı cercevesinde yaklasırken bu kadının bana böle yapması yok öle konusma böle konusma ya aramızdaki espriyi anlamıyo karısıyo.. Uzun şafın kısası aksam anlatayım en iyisi..
Ocak anneleri doğum yapanlar ve doğum hikayeleri diyedaha açmayız ama dimi yok yok daha çok var
dr girmez devlette acil bir şey olmazsa ebeler yaptırır doğumuKızlar sizin orada ki devlet hastanelerinde muayne olduğunuz kadın doğumcunuz mu doğuma giriyor yada o gün nöbetci dr. Kimse o'mu giriyor ki? Düzen nasıl işliyor? Geçen ebeye sordum benim doktorun doğumlara girmediğini söyledi kafam karıştı...
yok canım hurafe:)Kızlar bebeğin saçı çıkarken midesi yanarmış o ne zaman oluyor?
Benimkinin saçı yok herhalde daha
maşaallah canım bebeğine, benimde üç gündür belimden karnıma doğru sancım var ağrı değil sancı adet sancısı, dün girdim nst ya o esnada yoktu sancım çıkmadı, canım nst de sancı şöyle oluyor mesela 20 dk girdin diyelim 20 dk da 2-3 kere sancı çıkarsa sancı deniliyorSlm kızlar doktordan geldim şimdi bebeğimin durumu çok şükür iyi 2063 gr olmuş 42.7 cm normalde bugün 31 +2 yüz ama o 2 hafta önden gidiyor . Ilk defa bugün nts ye girdim belimden bacağima doğru bir ağrı var diyince doktor nts ye girmemi istedi . Şancı çıktı biraz ama önemli değilmiş .benim gibi belinde ağrı olan var mı . Birde nts de kaç çıkarsa sancı olmuş oluyor .
canım ağrıysa artık karındaki yükte olur sancıysa doktora sormak lazımBel agrim inanilmaz artti kizlar yauzansam olmuyor otursam olmuyor insallah daha da artmaz bide el parmaklarimi acip kapatiirken inanilmaz canim yaniyo.sizde de bu durumu yasayan var mi?
güzelmiş canımBugun siparis verdigim lohusa pijama takimim.
canım hiç öyle düşünme, ne demek bdv ye konu aç burda hepimizde yazıyoruz derdimizi sıkıntımızı her zaman ya zcanım lütfen sakın alınma,istemeyen okumaz olur biter!!İyi aksamlar kızlar.. Nedense ne oluyosa bnm yazdıklarım hep tepki alıyo.. PIMARCIM. Canm yanlış anlama demişssin ama dogru anlıcak bişide bulamadım.. Ne demek baska yerlere gidiyo.. Bn 32 haftadır burda arkadaslarla iyi kötü herseyi konusuyoruz..bn bdv de bni tanımayan kişilere bişi sormak istemedim..burda sizleri daha yakın buldum canım yandı sıkıldım sizlerle paylasıp akıl istedim.. Yazdıklarımdada cok ucuk birsey yok..
Yanlıl yaptıysam bütün arkadaslardan özürdilerim..
Buranın hamile topiği olduunu bende biliyorum...
Yeri geldi baska arkadaslarımızda dersini paylastı burda hersey bebek degil ki bi arkadaslık kırduk.. Birbirimizi görmeden tanımadan sevdik birbirimize bebeklerimize deger verdik.. Üzüldüler üzüldük sevindiler sevindik.. Onlar için dua ettik... Kımse böle bişi yazmadı ...
Geçendede mrssuperfin arkadasımdan eleştiri aldım haklı buldum tek basına o an bosta bulundum böle bişi yazdım.. İşte su nu yapcam bunu yapcam diye... Bnden sonra baska arkadaslar yok dolaba sunu koydum bundan koycam acık acık isimleri yazmıslardı kimse bişi demedi... Bn nerde yanlış yapıyorum.. Ve bn o günden beri mrssuperfin arkadasımdan yazdıklarıma yorum beklıyorum.. Ne bilim begenmişmi sumu bumu beklıyorum.. Çünkü gercekten o arkadasımın dedıklerı bnm in kıymetli... Hala üGünüm.. Herkese bişi yazıyo bana yazmıyo.. Ben ne yaptım...
Herkesten özürdilerim... Bundan sonra bebek hakkında bi gelişme olursa yazarım.. Bosu bosuna burayı mesgul etmim...
ayyy çok güzel olmuş eline sağlık canım, hemen lc den alıyorum terliğiloğusa terliği takımımı da hazırladm :)kendi imalatım :)Eki Görüntüle 1294179 Eki Görüntüle 1294180
diğeri şöyleydi bunu da kendim yaptım
Eki Görüntüle 1294187
canım ilaç yapmaz bence doktoruna sor onuKizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz
canım tekrar at makşnaya 30 derecede deterjansız yıkaArkadaslar yardım .dün bebegimin camasirlarini yıkamistim.hepsini 30 derecede yıkadim. Dalının granül sabununu almıştım. 1 yemek kaşığı koydum.ama kuruduğunda baktım beyaz lekeler kalmış. iki defada durulatmistim. Sizce birde daha Deterjansiz 30 derecede hem yıkayıp hem de durulatsam nasıl olur??
bir kaşiktan bişey olmaz ama. Ben dalani bulaçadım hacışakirle yıkadım hemde yarım olçekten fazla koymuştum 30 derecede iki kez durulamada yapmadıgım halde miss gbi oldular birde dalani çok ovuyorlardı. Acaba makinanda bi sorun olmasın bazı makinaların kısa programları guzel yıkamiyor kalıntı bırakıyor bnm maknada elde yıkama ayarı kalıntı bırakıyor. En iyisi sen baska bi kısa programa ayarla ve bi kez daha yıka bşka çare yok malesef
canım kabızlık için kuru erik ye birde pırasa yemeği ama pirinçsiz zeytinyağlı olacak, yemek adı yazdım ama ilaç niyetine kızlar:)Günaydın herkese bende balık yagı ile kalsiyum ilacı alıyorum aldıgım gun hemen kabız oluyorum icmedigim gün rahatim ama bi sıkıntı olmuyor, doktora ilacı bıraksam olur mu bırakma devam et dedi, ee benim kabızlıgım ne olacak dedim ilaclar kabizlik yapar dedi cok yardimci oldu yani
Günaydın herkese bende balık yagı ile kalsiyum ilacı alıyorum aldıgım gun hemen kabız oluyorum icmedigim gün rahatim ama bi sıkıntı olmuyor, doktora ilacı bıraksam olur mu bırakma devam et dedi, ee benim kabızlıgım ne olacak dedim ilaclar kabizlik yapar dedi cok yardimci oldu yani
Kuru kayısı denedim ise yaramadı bi de bunları deneyeyim bakalim cok sagol canim..canım kabızlık için kuru erik ye birde pırasa yemeği ama pirinçsiz zeytinyağlı olacak, yemek adı yazdım ama ilaç niyetine kızlar:)
Aynen canim ya belki bi ilac verir kabizligima dedim ama vermedi devam et dedicanım bi ilaç var hamileler kullanabiliyor bana doktorum önerdi duphalac şurup.. kabızlık için.. arada kullanıyorum kötü olduğum zamanlrda. ama tabiki önce doktoruna sor
Kuru kayısı denedim ise yaramadı bi de bunları deneyeyim bakalim cok sagol canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?