2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Larkin merhabalar ..bende izmite yeni taşındım doktor arayisindayim..şimdilik akademi hastanesi Nuri bey e gidiyorum..Nuri bey hakkında bi fikrin varmi.mesajlarda doktorunun Prof olduğunu yazmissin bnm bildigim burda bi Semih bey var Prof.oda biraz az konuşuyor sen sormadigin sürece pek bilgilendirmiyor.bu arada benimde bi oglum var adı da Mustafa Levent.:)

En dogrusunu yapmissin bak surda ne kadar gunun kalmis bebegin ve cocugun icin ne kendini uz nede onlari önemli olan onlar zaten.

Kizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz

Ay saka gibi derdimi yazmisim ilaci eklemeyi unutmusum
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz

Arkadaslar yardım .dün bebegimin camasirlarini yıkamistim.hepsini 30 derecede yıkadim. Dalının granül sabununu almıştım. 1 yemek kaşığı koydum.ama kuruduğunda baktım beyaz lekeler kalmış. iki defada durulatmistim. Sizce birde daha Deterjansiz 30 derecede hem yıkayıp hem de durulatsam nasıl olur??

Ben solgarınkini kullanıyorum. Öyle bir sorun yaşamadım canım.

Güzel anneler, tatsız şeyler okudum yine canım sıkıldı.
Yemek konusunda şikayet etmeyi anlıyorum. Hiçbirimiz birbirimizle aynı hamileliği geçirmiyoruz.
Kimimiz ağır kimimiz çok hafif geçiriyor. Aşerme yaşayan arkadaşlarımız var ve saygı duymak zorundayız.
Yanlışlıkla yazıyoruz olabilir, biraz hassasiyetle çözülebilecek bir şey bu.

Ama bir derdimiz varsa burada paylaşabilmeliyiz. Bir derdin var çok farklı bir topik, tanıdık tanımadık herkes abuk subuk şeyler yazar, ahkam keser hakkında.
Burada hepimiz her derdini paylaşabilmeli. Hayatımız sadece hamilelikten ibaret değil.
Onun dışında hayatımızda başka şeylerde oluyor, canımız sıkıldığında bunu yakın bulduğumuz arkadaşlarımızla yani bu topikte paylaşmamız çok normal.
Ve unutmayalım hepimiz hamileyiz ve hepimiz hassasız. Daha özenli hitap etmeliyiz birbirimize.
Birinin bir mesajı rahatsız ediyorsa görmezden gelin, başka topiğe yaz burası yeri değil demeyin rica ediyorum.
Merve sende kırılma lütfen, istediğini yaz istediğin derdini paylaş biz buradayız, cevap yazmasakta ferahlığın için dua ederiz.
Herkes hassas ne olur güzel anneler biraz daha dikkatli olalım.

babyforwe canımm yaaa harika olmuş terlikle tacın veee oradaki minik bir prensesin beyaz şapkasıııı
Rabbim hayırla sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm hazırlıklarımızı inşallah

Bizde mevlüt için dağıtacağımız lavanta yastıklarını annem ablam ve benn bitirdik 130 tane çok zordu ben satıcı olsam tanesini 10 liradan aşağıya satmazdım

Allah bağışlasın oğluşunu, hoşgeldiin
İzmit'te kadın doğum doktorlarının pek iyi ünü yok ne yazık ki
Nuri Bey normal doğum yanlısı bir doktor diye biliyorum. Bir sorunu olmadan hamilelik geçiren bayanlar genel olarak memnun kalıyorlar. Ama risk durumlarında nasıl davranıyor pek bilemiyorum.
Hatta çok fazla normal yanlısı diye duydum çoğunlukla. Kadının durumu müsait olmasa bile çok yoğun ısrar ediyor ve doğumu sezeryana çevirmiyor diye. İzmit'te ki ek normal doğum yanlısı doktor o diye gitmeyi düşünmüştüm, ama çok kötü şeyler duyunca vazgeçtim.
Ama her zaman diyorum kimi memnuuun kimi değil bu doktorlardan, neye göre karar vereceğiz hiç bilemiyorum aslında...
Evet benim doktorum Prof Dr. Semih Özeren. 9 yıldır doktorum benim, evlenmeden önceden beri yani. Ablamında 9 yıldır doktoru.
İşte onun hakkında da böyle diyorlar şaşırıyoruz açıkçası eşim ve ben.
Her şeyi söylüyor, bende soruyorum detaylı cevaplar verir her zaman. En önemli ve benim için en iyi özelliklerinden beri; kesinlikle telaşlandırmaz, fuzuli bir şey söylemez, kendini hasta gibi hissettirmez.
O öyle olursa böyle oluyormuş diye söylerim mesela duyduklarımı, takılma bu kadar, hamileliğinin tadını çıkar der, çok yapıcıdır.
Risk durumlarında kurtardığı hastalar meşhurdur. Beni de 18 yaşında ameliyattan kurtaran odur.
Vs vs.. Ben kesin olarak memnunum, hatta şöylede bir sözüm Semih Hoca Perinatolog olduğu için hiçbir doktorla kıyaslama yapmam onu. Elmayla armut kıyaslanmaz

Canım boşver sıkma canını biz burda herşeyi rahatça konuşalım diye bir Aradayız rahatsız olan okumasın ilgilenmesin. Ben sürekli yazamasamda hep takipteyim her yazılanı okuyup kendimden bir şeyler buluyorum. Sen yaz kuzummm

Aaa ne kötü olmuş neden acaba. 1 yemek kaşığı öyle bir şey yapmaz ki hay Allah.
Bir elinde durulasan çıkacak gibi mi acaba? Ama makinede de 2 kez durulamışsın. Neden öyle oldu acaba bilemedim.
İstersen dene tekrar durulamayı.

bende izmittenim.:)doktorum ahmet dogruoz cihanda dogum yapıcm ins.gayet memnunum cok deneyimli ve yıllarını vermis doktor.tabı semıh bey prof. Ve riskli gebelıklerde daha cok tercıh edılen bı doktor daha cok.parasıda bı o kadar yuksek.

Canım bende kullanıyorum iki haftadır.ama idrarıma dikkat etmedim daha doğrusu hafif enfeksiyon var bende ona bağlıyodum idrar rengini. birde benim parmaklarım da da açılıp kapanma sıkıntısı var sen sormuştun galiba dr a gitmeme üç hafta var arayıp sormayı düşünüyorim.

Canim parmak acip kapama olayini ben sormadim.
Ama bendede bakteri cikti enfeksiyon oluyo sanirim ilac yazdi acaba oda yapiyo olabilirmi simdi kafam hepten karisti magnezyuma 1 2 gun ara verim ve yarin saglik ocagina bi sorim bakim hangi hapla alakasi var

arkadaslar benımde parmaklarmda aynı sıkayet varya.uyandgmda oluyo.hatta bazen bılegm parmaklarm kırılmıs gbı oluyo.ben sormayı unuttm nedn oluyomus acaba

bir kaşiktan bişey olmaz ama. Ben dalani bulaçadım hacışakirle yıkadım hemde yarım olçekten fazla koymuştum 30 derecede iki kez durulamada yapmadıgım halde miss gbi oldular birde dalani çok ovuyorlardı. Acaba makinanda bi sorun olmasın bazı makinaların kısa programları guzel yıkamiyor kalıntı bırakıyor bnm maknada elde yıkama ayarı kalıntı bırakıyor. En iyisi sen baska bi kısa programa ayarla ve bi kez daha yıka bşka çare yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…