tabıkıde herseyın normalı en ıyıısı canımm hakkımızda hayrlısı olsun zaten yazıldı cızıldı bızı beklıor rabbım sag saglım kavustursun ınsallahhsezeryan olmam inşdoğumdan değil sezeryandan korkuyorum ben ben böyle değişik bir tipim
Saol cnm cok şükür proteın atımı yok ama enfeksiyon varmış ilac verdi almadım henuzmaşşallah bebişe canım :) gözün aydın :) inş iyi çıkar sonuçlar :)
çok güzel canım :)
En dogrusunu yapmissin bak surda ne kadar gunun kalmis bebegin ve cocugun icin ne kendini uz nede onlari önemli olan onlar zaten.Bilmiyorum ebrum.. Artık ben eşime mektup yazdım.. Anlattım herseyi..yazdım daha dogrusu...
Artık okuyunca ne tepki gösterir bilmem.. Ama artık kimse için şu üç günlük dünyada kendmi üzmicem.bebegimi cocugumu üzmicem.. Eger eşimde ailesini halsız yere savunursa içimdeki yerini daraltır herkes kendine eder ....
kızlar ben 5 ocakta sexaryan oluyorum aslında gecen ayndemişti doktorum bu ayda ayın 14 nde gidicem bakalım ne diyecek ayyyy hemen doğsunda seviyimm yaaaa zaten 1 aydır hiç görmedim cokk özledim ben bebeğimi
Ben solgarınkini kullanıyorum. Öyle bir sorun yaşamadım canım.Kizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz
Larkin merhabalar ..bende izmite yeni taşındım doktor arayisindayim..şimdilik akademi hastanesi Nuri bey e gidiyorum..Nuri bey hakkında bi fikrin varmi.mesajlarda doktorunun Prof olduğunu yazmissin bnm bildigim burda bi Semih bey var Prof.oda biraz az konuşuyor sen sormadigin sürece pek bilgilendirmiyor.bu arada benimde bi oglum var adı da Mustafa Levent.:)
Canım boşver sıkma canını biz burda herşeyi rahatça konuşalım diye bir Aradayız rahatsız olan okumasın ilgilenmesin. Ben sürekli yazamasamda hep takipteyim her yazılanı okuyup kendimden bir şeyler buluyorum. Sen yaz kuzummmİyi aksamlar kızlar.. Nedense ne oluyosa bnm yazdıklarım hep tepki alıyo.. PIMARCIM. Canm yanlış anlama demişssin ama dogru anlıcak bişide bulamadım.. Ne demek baska yerlere gidiyo.. Bn 32 haftadır burda arkadaslarla iyi kötü herseyi konusuyoruz..bn bdv de bni tanımayan kişilere bişi sormak istemedim..burda sizleri daha yakın buldum canım yandı sıkıldım sizlerle paylasıp akıl istedim.. Yazdıklarımdada cok ucuk birsey yok..
Yanlıl yaptıysam bütün arkadaslardan özürdilerim..
Buranın hamile topiği olduunu bende biliyorum...
Yeri geldi baska arkadaslarımızda dersini paylastı burda hersey bebek degil ki bi arkadaslık kırduk.. Birbirimizi görmeden tanımadan sevdik birbirimize bebeklerimize deger verdik.. Üzüldüler üzüldük sevindiler sevindik.. Onlar için dua ettik... Kımse böle bişi yazmadı ...
Geçendede mrssuperfin arkadasımdan eleştiri aldım haklı buldum tek basına o an bosta bulundum böle bişi yazdım.. İşte su nu yapcam bunu yapcam diye... Bnden sonra baska arkadaslar yok dolaba sunu koydum bundan koycam acık acık isimleri yazmıslardı kimse bişi demedi... Bn nerde yanlış yapıyorum.. Ve bn o günden beri mrssuperfin arkadasımdan yazdıklarıma yorum beklıyorum.. Ne bilim begenmişmi sumu bumu beklıyorum.. Çünkü gercekten o arkadasımın dedıklerı bnm in kıymetli... Hala üGünüm.. Herkese bişi yazıyo bana yazmıyo.. Ben ne yaptım...
Herkesten özürdilerim... Bundan sonra bebek hakkında bi gelişme olursa yazarım.. Bosu bosuna burayı mesgul etmim...
Arkadaslar yardım .dün bebegimin camasirlarini yıkamistim.hepsini 30 derecede yıkadim. Dalının granül sabununu almıştım. 1 yemek kaşığı koydum.ama kuruduğunda baktım beyaz lekeler kalmış. iki defada durulatmistim. Sizce birde daha Deterjansiz 30 derecede hem yıkayıp hem de durulatsam nasıl olur??
bende izmittenim.:)doktorum ahmet dogruoz cihanda dogum yapıcm ins.gayet memnunum cok deneyimli ve yıllarını vermis doktor.tabı semıh bey prof. Ve riskli gebelıklerde daha cok tercıh edılen bı doktor daha cok.parasıda bı o kadar yuksek.Larkin merhabalar ..bende izmite yeni taşındım doktor arayisindayim..şimdilik akademi hastanesi Nuri bey e gidiyorum..Nuri bey hakkında bi fikrin varmi.mesajlarda doktorunun Prof olduğunu yazmissin bnm bildigim burda bi Semih bey var Prof.oda biraz az konuşuyor sen sormadigin sürece pek bilgilendirmiyor.bu arada benimde bi oglum var adı da Mustafa Levent.:)
Canım bende kullanıyorum iki haftadır.ama idrarıma dikkat etmedim daha doğrusu hafif enfeksiyon var bende ona bağlıyodum idrar rengini. birde benim parmaklarım da da açılıp kapanma sıkıntısı var sen sormuştun galiba dr a gitmeme üç hafta var arayıp sormayı düşünüyorim.Ay saka gibi derdimi yazmisim ilaci eklemeyi unutmusum
Kizlar bu magnezyum ilaci kullananlar varmi?
Doktorum bana bunu yazdi iki gündür kullanıyorum tup turuncu oluyor ve idrardan sonra afedersiniz peceteyle silince bile o rengi aliyo nerdeyse pecete.normal bi durummu iskillendim biraz
Eki Görüntüle 1294338
Yarin icmeden bi resmi paylasmam lazim bildigin portakal suyu gibi oluyo seninki de oylemi ki.normalde efervesan tabletler su gibi yada sari oluyor ama bu turuncu resmenBen solgarınkini kullanıyorum. Öyle bir sorun yaşamadım canım.
Canim parmak acip kapama olayini ben sormadim.Canım bende kullanıyorum iki haftadır.ama idrarıma dikkat etmedim daha doğrusu hafif enfeksiyon var bende ona bağlıyodum idrar rengini. birde benim parmaklarım da da açılıp kapanma sıkıntısı var sen sormuştun galiba dr a gitmeme üç hafta var arayıp sormayı düşünüyorim.
arkadaslar benımde parmaklarmda aynı sıkayet varya.uyandgmda oluyo.hatta bazen bılegm parmaklarm kırılmıs gbı oluyo.ben sormayı unuttm nedn oluyomus acabaCanım bende kullanıyorum iki haftadır.ama idrarıma dikkat etmedim daha doğrusu hafif enfeksiyon var bende ona bağlıyodum idrar rengini. birde benim parmaklarım da da açılıp kapanma sıkıntısı var sen sormuştun galiba dr a gitmeme üç hafta var arayıp sormayı düşünüyorim.
bir kaşiktan bişey olmaz ama. Ben dalani bulaçadım hacışakirle yıkadım hemde yarım olçekten fazla koymuştum 30 derecede iki kez durulamada yapmadıgım halde miss gbi oldular birde dalani çok ovuyorlardı. Acaba makinanda bi sorun olmasın bazı makinaların kısa programları guzel yıkamiyor kalıntı bırakıyor bnm maknada elde yıkama ayarı kalıntı bırakıyor. En iyisi sen baska bi kısa programa ayarla ve bi kez daha yıka bşka çare yok malesefArkadaslar yardım .dün bebegimin camasirlarini yıkamistim.hepsini 30 derecede yıkadim. Dalının granül sabununu almıştım. 1 yemek kaşığı koydum.ama kuruduğunda baktım beyaz lekeler kalmış. iki defada durulatmistim. Sizce birde daha Deterjansiz 30 derecede hem yıkayıp hem de durulatsam nasıl olur??
Evet canım gece uyandığında sabah kalktığında fena oluyor. Dr a sorarsan yazarım sanaarkadaslar benımde parmaklarmda aynı sıkayet varya.uyandgmda oluyo.hatta bazen bılegm parmaklarm kırılmıs gbı oluyo.ben sormayı unuttm nedn oluyomus acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?