Tesekkur ederm canim :)Cok guzel canm gule gule kullan rahat bişiye benzıyo
bi benzeri benim başıma gelmişti sanal pazarda park yatak beğenmiştim normald başka yerlerd stokta yoktu çokta hoşuma gitmişti ürünü aldım ödemeyi bile yaptım ertesi gün tekrar bakim ürüne dedi bi bakarım ilan stokta yok yazıyo ben aldıktan sonra stokta olmadığını görmüşlerkızlar n11 den emzirme sütyeni almıştım cumrtesi günü 2 adet hala vermediler kargoya
dün aradılar neymiş stokta yokmuş 80 beden beyaz, siyah ve krem varmış
ben beyaz aldım siyahı kremi napıyım dedim beyaz istiyorum
bu sefer kadın firmaya soralım arayalım sizi dedi haber yok
sinir oldum yaa stokta yoksa neden hala orada var görünüyor
burda alışveriş yapan var özdeller bebeden.Özdeller bebeyi duyan var mı
evet bu benimde aklıma takıldı acaba tam olarak ne kadarlık hatta dün gece bende baktım msjlarına ama işime yarar bişe bulamadımYok Canım bilmiyorum, hamilelik takvimi de yok mesajlarına baktım da, bilen var mı acaba sitede?
mrssuperfine nin kanası olmuş doktor hastaneye yatırmıştı sanırım en son hastanede yatığ yatmayacağı belli değil ama haber de yok maalesefNaber kızlar
İş o kadar yoğun ki giremedim bi kaç gündür
Nasılsınız eskiyi çok okuyamadım ama 2 sayfa geriye döndüm kimin kanaması oldu???????????????
bizden biri doğum mu yaptı ben anlamadım onu
Aynen ben de kendi şifonyerimin iki çekmecesini bebek eşyaları ile doldurdum. Daha da yer lazım ne çok şeyi olmuş hayret ettim. :)Merhaba kızlar..
bugun bebisimin giysilerinin etiketlerini filan kestim. Kendi sifonyerimde bi kati bosaltip dizdim. Simdilik oda almayi dusunnmuyoruz ama galiba bi sifonyere ihtiyacimiz olacak. Cunku daha cok eksik var onlarida annem gelirken getircek hayirlisiyla. Yikama isini simdilik erteledim daha alcaklarim var cunku hepsini berabrr yikarim diye düşündüm. Aranizda sadece sifonyer alan varmi? Nerden aldiniz ne kadara aldiniz? Bilgi verirseniz sevinirim :) Eki Görüntüle 1300711
mrssuperfine nin kanası olmuş doktor hastaneye yatırmıştı sanırım en son hastanede yatığ yatmayacağı belli değil ama haber de yok maalesef
doğum yapanda facebook grubundanmış aralık annesi olması lazım 36 haftalıkmış.
Yok Canım bilmiyorum, hamilelik takvimi de yok mesajlarına baktım da, bilen var mı acaba sitede?
bi benzeri benim başıma gelmişti sanal pazarda park yatak beğenmiştim normald başka yerlerd stokta yoktu çokta hoşuma gitmişti ürünü aldım ödemeyi bile yaptım ertesi gün tekrar bakim ürüne dedi bi bakarım ilan stokta yok yazıyo ben aldıktan sonra stokta olmadığını görmüşlerne kadar sinir olmuştum okadarda hoşuma gitmişti tabi iade yaptılar banada diyoki başka ürün var onu yollayalım yada o ürünün başka rengi var ben dedim yeşili istiyorum sonuçç hüsran.
hiçte hoşuma gitmeyen başka bişey aldım havuzlu handan
yani bunu bi tek n11 yapmıyo her yer yapıyo ama sürekli iletişime geç kaç gün olmuş...o sitelerinde en güzel yani para satıcıya geçmiyo sen onay vermeden
burda alışveriş yapan var özdeller bebeden.
evet bu benimde aklıma takıldı acaba tam olarak ne kadarlık hatta dün gece bende baktım msjlarına ama işime yarar bişe bulamadım
sanki aynı gündü diye hatırlıyorum benimle 12 ocak gibi ama yanlış da olabilr
iptal mi etsem napsam bilemedim birde indirim çeki ile almıştım çek boşa gitti offf[/ inş beraber doğururuz:)QUOTE]
aynı günüz sizinle
Ben hacı şerif ten almayı düşünüyorum. Internet sitesinden bakabilirsin.Merhaba kızlar hastanede gelenlere ikram etmek icin çikolata yaptırmak istiyorum paketin uzerinde ismi yazsin mavis kapli olsun tavsiye edeceginz bir yer yada marka varmi
Slm kizlar simdi dr kontrolunden geliyorum,normalde 30+3 gunlukken ultrasonda 31+6 gunluk ciktik,kilomuz 1620 gr 40 cm,boyumuz cikti ve dr um yine tombik dedi kilolu dogcak dedi,oki hafta once kafa rahimdeydi simdi yine donmus kafa gobekteydi,36. Haftadan sonra zaten artik donmez dedi,yani 36. Haftaya kdr normal halimi alirsa normal dogum gerceklesiyor onu tam anlayamadim.
kızlarrrrrrr yorgunluktannnnn mahvoldummmm yaaaaaa hala çamaşırlar bitmedi ben cok almışım kıyafet ya bir çamaşır sepeti dolu dolu yıkayıp ütüledim şimdi ikinci posta ayrıca hala bebek odası gardlobunun kokusunu gideremedimmm bi çözüm yolu bulan varmı kızlar bide bi arkadaşımız vardı hala ses yokmu ya aklımda sürekli onda çatlıcam meraktan ayrıca cuma günü kontrolum var 1 aydan bebeği görmüyorummm acaba nasıl aklım sürekli onda inş herşey yolundadır
ellerinize sağlıkkkkkkkkkkkbebişler son anda bile dönebiliyorlarmış canım içini ferah tut
bende ev temizliği yapmaya çalıştım çok yoruldum bugün anca 2 odayı temizlemişimbirde 2 çeşit yemek yaptım nasıl olduysa artık
inş canımbenim şuan 10 gün önde görünüyor dedi dr 2 ocak dedi ama değişiyor her gittiğimde o tarih
zamanında sağlıcakla gelsin inş bebişlerimiz
Benim aclik 85 tokluk 225 cikti ve takibe alindim canim.Merhaba kızlar
Bugün açlık ve tokluk kan şekerimi ölçtürdüm.
Açlık; 78
Tokluk şekerim ise; 100 çıktı.
daha doktorla görüşmedim ama bu değerlere göre şeker yok gözüküyor.
doktorum normal sınırlar üstünde olursa şeker yüklemesi önerecekti. bu durumda gerek yok de mi?
sizin nasıl olmuştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?