2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canım yaa oluyor işte döner daha dönmeyen bir sürü arkadaş vardı merak etme

CNım bnm sıkma canını ya... Saglık yönünden bi problem cıkmasın inşallah.. Dönmesini problem etme gercekten son anda dönen bile var.. 35 haftada dönüyolar en geç bazen.. Bnmkide yeni döndü geçen hafta gittigimde 32 haftalıkken yeni dönmüş dedi hatta..
Üzülme canım bnm.. Stres senide bebegide kasar..
Dua et bol bol..

Aslıcım ya bnim facem yok ama göremiomıyum o sayfayı.. Yada nasıl görücem yardımcı olurmusun
sağol canım dönmemesinden ziyade şu kordon işi canımı sıktı.hayırlısı bakalım, yediklerime dikkat etmekten ve beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten
Hmm canım sıkma cannı ya inş bi problem olmaz zamanında dogum yaparsın..sen aynen dikkat et bekle ve dua et

Aslıcım ya bnim facem yok ama göremiomıyum o sayfayı.. Yada nasıl görücem yardımcı olurmusun

Hmm canım sıkma cannı ya inş bi problem olmaz zamanında dogum yaparsın..sen aynen dikkat et bekle ve dua et

Selay Danacı
5 saat
HOŞGELDİN AHMET BEBEK...
ilk bebeğimiz Hasibe Şentürk Acar arkadaşımızdan geldi.kendisi 36+4 te 3700 kg.52 cm doğmuş.Hoşgeldin AHMET BEBEK.hayırlı uğurlu gel inşallah hepimize.ömrün huzur mutluluk sağlık para içerisinde geçsin.Allah analı babalı Büyütmek nasip etsin.

böyle bişey azıyordu facebook a kayıt olursan o sayfaya da istek gönderiyosun o zaman ordan da takip yapabiliyosun ama ben burayı daha çok seviyorum ama oraya kayıt olursan haber ver bende eklerim seni

Madem atlatamiyosun bu enfeksiyonu doktor niye inat ediyoki vermemek icin.benim ilk bu sefer cikti gerci en basinda yapilmisti tahlil birde.bu sefer yuksek cikti ilac verdi hemen.insallah verirde kurtulursun bu illetten.sorun olmaz senin icin

Benim yigenim öyleydi küçükken meraktan olurdu yardim etcem diye ama simdi elini surmez ama insallah senin kizin ve bizlerin dogacak kizlari yardim eder annelerine
işte bunlar hep hamileliğin avantajları, hamileliğin lüksü...
normal zamanda gece kalkıp eşime su bitmiş çok susadım desem
ters ters bakar kıvrıl yat senle mi uğraşacam der
Kivril yat mi
Hic gulesim yoktu benim esimde pek degisim yok oncedende getirirdi simdide getirir ama ayaktaysa uykudan kalkip getirmez

Canim zahmet olmazsa resim yukleyebilirmisin?

Tabiki ekliyorum hemen canim.

Allhım bu mrssıoerfin dogurdu he... ;(
Ses seda yok.. O gelirdi buraya ya.. Yan hanı serum berip gönderseler derdi ewdeyim falan.. Buun bi haber alsak bari

Keske telefon numarasi falan olsaydi. Ya aslinda bi kisiye ozelden herkes telefon nuamralarini gonderecek. Bi rehber olusturucaz boyle durumlar icin.

Canim hamilelik takviminde 2000gr yaziyor senin. 2050 cok yuksek degil buna gore. Nasil 2 hafta onde oluyor anlayamadim. Bazi cihazlar yanlis olcum yapabiliyor. Bi de devlet hastanesine ya da baska doktora falan mi gitsen acaba?

Eklentiler

• 14158016532562129294907.webp
    122,3 KB · Görüntüleme: 210
Siparis ettigim pijama takimim geldi kizlar. bu kadar cabuk beklemiyodum acikcasi :)) nasil sizce?Eki Görüntüle 1300819 Eki Görüntüle 1300826

yakışmış canım :) iyi günlerde kullan

çok saol canım sevdim ben bunları eşimle düşünelim ona da gösteryim bakalm

canım hiç üzülme bende aynı durumdayım ve bunu dr um hiç dert etmiyor 10 gün önden gidiyorum sadece az ye dedi bana dr
ve benim bebek de dönmemişti

stres yapma hiç hepimiz aynı durumdayız.. bir şekilde doğacaklar senin 2. doğumun olduğu için daha kolay olur zaten ..

aslı beni de eklesene tuğçe dereli gürer
bu arada doğum yapan abla aralık annesiymişaaslında ben de dün sayfada görünce aha ilk bbeğimiz geldi diye heyecanlandım daaaaaa diilmiş yani

kızlar n11 den emzirme sütyeni almıştım cumrtesi günü 2 adet hala vermediler kargoya
dün aradılar neymiş stokta yokmuş 80 beden beyaz, siyah ve krem varmış
ben beyaz aldım siyahı kremi napıyım dedim beyaz istiyorum
bu sefer kadın firmaya soralım arayalım sizi dedi haber yok
sinir oldum yaa stokta yoksa neden hala orada var görünüyor

kegel egzersizlerine baktımda su saatten sonra yaparsam bence dogumu bile tetilkler zormus ya ben bu kadar hareket etsem zaten kolay dogar
caım kegeldeki egzersizi oturarak yapıyorsun yani oturduğun ve ya yattığın yerden çişini tutar gibi sık 10snbırak 10sn bekle yine sık günde 10 kere tekrarla ben hep yapıorum bebeğiim filan ters yani doğum tetikleiğii sanmıyorum doktorum da önermişti

aslı beni de eklesene tuğçe dereli gürer
bu arada doğum yapan abla aralık annesiymişaaslında ben de dün sayfada görünce aha ilk bbeğimiz geldi diye heyecanlandım daaaaaa diilmiş yani

sana istek yapamıyorum neden ki

ooohh aralıksa iyi yaa sevindim bizimkiler az daha beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…