selam ,
hastaneden geldik ama biraz canım sıkkın. malesef bebeğim yine 2 hafta büyük çıktı doktor ekstra testler istedi ve şeker ölçümü istedi
dönmemiş bebişim, ya da dönememiş boynuna kordonu dolanmış makat geliş pozisyonunda duruyor, arkası da dönüktü zaten yine yüzünü göremedim. kordon dolanması yüzünden dönmekte sıkıntı yaşayabilirmiş, ağrın filan olursa hemen gel dedi. 2050 gr 43 cm boyu.
bende almış başımı gidiyorum , 2 kilo daha almışım 2 haftada. şekerim sınırda çıkmıştı ama heralde dikkat etmediğim için hortlattım şekeri yine
CNım bnm sıkma canını ya... Saglık yönünden bi problem cıkmasın inşallah.. Dönmesini problem etme gercekten son anda dönen bile var.. 35 haftada dönüyolar en geç bazen.. Bnmkide yeni döndü geçen hafta gittigimde 32 haftalıkken yeni dönmüş dedi hatta..selam ,
hastaneden geldik ama biraz canım sıkkın. malesef bebeğim yine 2 hafta büyük çıktı doktor ekstra testler istedi ve şeker ölçümü istedi
dönmemiş bebişim, ya da dönememiş boynuna kordonu dolanmış makat geliş pozisyonunda duruyor, arkası da dönüktü zaten yine yüzünü göremedim. kordon dolanması yüzünden dönmekte sıkıntı yaşayabilirmiş, ağrın filan olursa hemen gel dedi. 2050 gr 43 cm boyu.
bende almış başımı gidiyorum , 2 kilo daha almışım 2 haftada. şekerim sınırda çıkmıştı ama heralde dikkat etmediğim için hortlattım şekeri yine
Aslıcım ya bnim facem yok ama göremiomıyum o sayfayı.. Yada nasıl görücem yardımcı olurmusuncanım bende kendi şifonyerimin 2 çekmecesini boşalttım ama yetmicek gibi odamda da yer yok valla bilmiyorum ne yapacağımı
canım benim teyzem yapacak onu buzdolabı süsümüde o yapmıştı zatii
yaa banada öyle geliyor aman sağlıklı olsunlarda bir haber geleydi iyiydi aralık annelerinde yine doğum var bu arada facebook ta ocak annelerinin sayfasında bir doğum yapmış tebrik ediyolardı 36+4 müş
Hmm canım sıkma cannı ya inş bi problem olmaz zamanında dogum yaparsın..sen aynen dikkat et bekle ve dua etsağol canım dönmemesinden ziyade şu kordon işi canımı sıktı.hayırlısı bakalım, yediklerime dikkat etmekten ve beklemekten başka yapacak bir şey yok zaten
Aslıcım ya bnim facem yok ama göremiomıyum o sayfayı.. Yada nasıl görücem yardımcı olurmusun
Hmm canım sıkma cannı ya inş bi problem olmaz zamanında dogum yaparsın..sen aynen dikkat et bekle ve dua et
Madem atlatamiyosun bu enfeksiyonu doktor niye inat ediyoki vermemek icin.benim ilk bu sefer cikti gerci en basinda yapilmisti tahlil birde.bu sefer yuksek cikti ilac verdi hemen.insallah verirde kurtulursun bu illetten.sorun olmaz senin icindoktorumuzla randevumuz yarın.tahlil sonuçlarını ona göstericem .aile hekimi ilaç yazmadı kadın doğum uzmanı yazsın dedi ama onunda yazacağını sanmıyorum çünkü ilaca karşı bi doktorum var.çok su iç diyecek .gebeliğimin başından beri atlatamadım zaten bu enfeksiyonu
Benim yigenim öyleydi küçükken meraktan olurdu yardim etcem diye ama simdi elini surmez ama insallah senin kizin ve bizlerin dogacak kizlari yardim eder annelerineGunaydın güzel anneler... Bu gece şükür uyumusum... Nasıl dinç kalktım.. Allahım oglum bana acıdı..
Herkese hayırlı güzel mutlu umutlu saglıklı huzurlu sabahlar..
Eşimle kahvaltı yapcaz.. Kızımda uyandı bana yardım etti teyzeleri bi hevesle sofra kuruyo anlatamam.. İlerde büyüyüp işe yarayacagı zamanda işten kacar bu kızcem
Kivril yat miişte bunlar hep hamileliğin avantajları, hamileliğin lüksü...
normal zamanda gece kalkıp eşime su bitmiş çok susadım desem
ters ters bakar kıvrıl yat senle mi uğraşacam der
diyet bisküvide tatlandırıcı var uzak dur ...ama diyet bisküvi yazıyor onun yerine normal bisküvi yesem olur mu yani
Canim zahmet olmazsa resim yukleyebilirmisin?
Allhım bu mrssıoerfin dogurdu he... ;(
Ses seda yok.. O gelirdi buraya ya.. Yan hanı serum berip gönderseler derdi ewdeyim falan.. Buun bi haber alsak bari
selam ,
Siparis ettigim pijama takimim geldi kizlar. bu kadar cabuk beklemiyodum acikcasi :)) nasil sizce?Eki Görüntüle 1300819 Eki Görüntüle 1300826
http://www.gulumseyencikolatalar.com/index.php?route=product/category&path=393 bu daha hesaplı hemde elit ile çalısıyor çikolata olarak.
birde bu var
http://www.patiswiss.com.tr/ozel-gunler/bebek-dogum-cikolatasi/patiswiss-bebe-madlen..
selam ,
stres yapma hiç hepimiz aynı durumdayız.. bir şekilde doğacaklar senin 2. doğumun olduğu için daha kolay olur zaten ..Off kızlar ya kanaması olan arkadaş naptı cok meraktayım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk dogum normaldi ama yurtdışında rahattı hersey sancım başlayınca belden uyyşturdular uyudum ben cok aşırı sancıyı hissetmedim sonra uyandın dogum masasına gwctım 45 dk bır Sancı cektım pırt oldu ama tuekıyedeki dogum hıkaywkerı beni geriyooo devlette yapıcam saglık güvencede olmayınca off stresteyim
aslı beni de eklesene tuğçe dereli gürerSelay Danacı
5 saat
HOŞGELDİN AHMET BEBEK...
ilk bebeğimiz Hasibe Şentürk Acar arkadaşımızdan geldi.kendisi 36+4 te 3700 kg.52 cm doğmuş.Hoşgeldin AHMET BEBEK.hayırlı uğurlu gel inşallah hepimize.ömrün huzur mutluluk sağlık para içerisinde geçsin.Allah analı babalı Büyütmek nasip etsin.
böyle bişey azıyordu facebook a kayıt olursan o sayfaya da istek gönderiyosun o zaman ordan da takip yapabiliyosun ama ben burayı daha çok seviyorum ama oraya kayıt olursan haber ver bende eklerim seni
Yok Canım bilmiyorum, hamilelik takvimi de yok mesajlarına baktım da, bilen var mı acaba sitede?Canim mrsperfine'nin gebeliği kaç haftalıktı biliyor musun merak ettim? Inşallah bebeğide kendiside iyidir.
caım kegeldeki egzersizi oturarak yapıyorsun yani oturduğun ve ya yattığın yerden çişini tutar gibi sık 10snbırak 10sn bekle yine sık günde 10 kere tekrarla ben hep yapıorum bebeğiim filan ters yani doğum tetikleiğii sanmıyorum doktorum da önermiştikegel egzersizlerine baktımda su saatten sonra yaparsam bence dogumu bile tetilkler zormus ya ben bu kadar hareket etsem zaten kolay dogar
Tabiki ekliyorum hemen canim.
Hayirli olsun canim gule gule kullanin. Sade güzelmiş. Olmadi haftasonu eşimle cikip bakalim ikeaya. Tesekkur edrm canm
Keske telefon numarasi falan olsaydi. Ya aslinda bi kisiye ozelden herkes telefon nuamralarini gonderecek. Bi rehber olusturucaz boyle durumlar icin.
Canim hamilelik takviminde 2000gr yaziyor senin. 2050 cok yuksek degil buna gore. Nasil 2 hafta onde oluyor anlayamadim. Bazi cihazlar yanlis olcum yapabiliyor. Bi de devlet hastanesine ya da baska doktora falan mi gitsen acaba?
aslı beni de eklesene tuğçe dereli gürer
bu arada doğum yapan abla aralık annesiymişaaslında ben de dün sayfada görünce aha ilk bbeğimiz geldi diye heyecanlandım daaaaaa diilmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?