2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim oyleyse birseyyokta nette cok zorhareketler

Benim aclik 85 tokluk 225 cikti ve takibe alindim canim.
Evde seker ölçüm cihaziyla 6 kez seker olcuyorum.
Doktor diyet verdi. 2 hafta da dusurmezsem insuline başlayacak
Seninki normal görünüyor.
geçmiş olsun canım yüksek çıkmış senin. açlığın normal gözüküyor ama tokluğun yüksekmiş. 140 sınır diye yazıyor çünkü. ama diyet yaparsan düşürürsün herhalde. Allah şifa versin canım ve hep iyi olucağını düşün.

selam güzel anne adayları.dün ağrılarım beni korkutmuştu. bugün doktorumuza gittik . çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı. enfeksiyon için fitil yazdı.bide ağrılarım için magnezyum verdi. minik meleğimde geçen ay 890 gramdı. bu ay 1500 gr olmuş. şimdilik herşeyimiz normal.

Arkadaslar Merhaba ben uzun zamandır yazmadım buraya 31 haftalik hamileyim son iki haftadır da erken Doğum riskiyle evde yatıyorum iki gece üst üste agrilarim oldu önce acilen gittik birsey yok.dediler sonra kendi doktoruma gidince serviks kisalmis riskin var dedi haftada bir iğne oluyorum progesteron ve adalat diye bir ilac kullanıyorum son dönemlerde stres yaşamıştım yüksek lisans tezimi verme dönemim di onun üstüne de biraz kendimi fazla yordum galiba neden oldu tam olarak bilmiyorum ama doktor bu tür durumlarda 36 haftayı beklemiyor bebekler dedi ama her bebek farklıdır diye ekledi ben çocuk gelişim uzmanı aynı zamanda pedegog ve aile danismaniyim kendi ofisim olduğu için ara verdim çalışmiyorum ama evde yatmakta hiç kolay değil dualarinizi bekliyorum kızım en az bir ay daha kalsın icimde

internetten hacı şerif ede bakın derim,hem kredi kartsız kapıda ödeme hemde aynı gün kargo,yorumlarda güzel şeyler yazıyor

Dualarımiz seninle Allah yardimcin olsun bebişin biraz daha dayanır inş içini ferah tut stres yapmamaya çalış dinlen demesi kolay ama yapabileceğin tek şey bu o yüzden elinden geleni yapmalısın

Benim aclik 85 tokluk 225 cikti ve takibe alindim canim.
Evde seker ölçüm cihaziyla 6 kez seker olcuyorum.
Doktor diyet verdi. 2 hafta da dusurmezsem insuline başlayacak
Seninki normal görünüyor.
Hemen hemen ayni cikmis degerlerimiz bana da diyet vermisti 2 hafta sonra dusmezse insülin veririm demisti, ama düşürmeyi basardim canim doktorum bile sasirdi sen diyetine harfi harfine uy seninkide düşer bence:)

Kizlar herkese merhaba bende 3 gun once kontrole gittim kuzum 2 kg olmus artik foto alamiyoruz dedi doktor cok buyudu..oglum ters donmus normal dogum seklini almis..birde kizlar konusu gecmis calisanlar icin gercekten zor geciyor isyerinde merdivenleri bile zor cikiyorum artik.masa basinda sirt agrisida cabasi ben 32 hafta calisabilir raporunu aldim ama 35 te 2 hafta normal rapor alarak izne ayrilcam ama 37 de yasal dogum iznimi baslatmis olcam belki diger calisanlara fikir olur bu..

rabbim yardımcın olsun canım bebiş de inş zamanını bekler inş ,

internetten hacı şerif ede bakın derim,hem kredi kartsız kapıda ödeme hemde aynı gün kargo,yorumlarda güzel şeyler yazıyor

canım bu siteyi baya beğendim ben çok saol

lokum almayı planlıyordum ,eve gelenlere lokum da ikram ederim diye düşünüyordum
buradan alacağım sanırım çok hoşuma gittiler

Neden öyle yaptığını anlamadım canım rapor kullanırsan doğum iznin başlamış olmuyormu bende çalışabilir raporu aldım yeni detaylı yazarsan sevinirim

Hemen hemen ayni cikmis degerlerimiz bana da diyet vermisti 2 hafta sonra dusmezse insülin veririm demisti, ama düşürmeyi basardim canim doktorum bile sasirdi sen diyetine harfi harfine uy seninkide düşer bence:)
Canım ben şaşırdım ne yiyeceğimi neler yiyorsun yemek olarak meyve olarak

Allah yardımcın olsun, kuzun vaktinde sağlıkla gelsin inşallah. Ben henüz ders dönemindeyim, bir yandan dersler bir yandan ödevler bir yandan da okuldaki derslerim (öğretmenim), ben de epey stres altındayım. Az kaldı diye sabrediyorum. Hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah bu dönemleri.

Ben de böyle bir şey yapmayı düşünmüştüm ama yapamayacağımı söylemişti buradan bir arkadaş. Çalışabilir raporunu aldıktan sonra normal rapor alamıyormuşsun. Madem hastasın izne ayrıl mantıgıyla. Ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

gecmis olsun canim 26 haftadan beri adalat kullaniyorum sanci nedeniyle 1 gece hastanade kaldim 29 haftada kisalik basladi simdi evde yatistayim evet erken dogum riskimiz var ama dinlenip bol su icerek Kuzulari iceride tutacagiz sende gonlunu ferah tut

canım teşekkür ederim inşallah öyle olacak bekleyecekler bizimle normal doğum şansımız da azaldı bu durumda ama ne olursa olsun en güzeli güzel şeyler dileyerek beklemek

hastane çantasına neler koyuyorduk
1-hastane çıkışı bebek için
2-zıbın takım
3-pijama takımı
4-gecelik
5-terlik
6-havlu
7-bebek bezi
başka ne gerekiyordu

Canim uzme kendini dunyanin sonu gelse de hic dusunme stresin s sini bile yasama artik kendine bebegine odaklan dualarim seninle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…