2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
benim de tam böyle kaburgalarımın altında sanki minik bir top var da o batıyor bazen nefes alışım zorlaşıyor

Sekerin yok gibi gorunuyo canim. Insaallah da baska sorun sikinti cikmasin. Doktorlar 3 haftaya kadar ilerde ve geride olmasi normal diyorlar hep. 3 haftaya ulastigi zaman fark, endise duyariz diyorlar. Sen de sikma canini. Bence burda onemli olan kordon meselesi. Umarim siyirir atar kordonunu kisa surede.

benimde süt pompasında başıma gelmişti ..sevmiyorum n11.com u

Gunaydin kizlar muayene den xiktim nst sirasi bekliyorum oglum 2170gram 45cm olmus genede onde gidiyordu doktor normale dondu 3600civari dogar dedi hayirlisi suyunazalmaya baslamis su ic dedi epidural normal olsa dogum dedim gerek yk epidurale sen rahat ol gezersin dus alirsin aktif dogum yaparsin dedi rahatlatti oglusumun burnu agzida minnnak minnak pwek tatli:)

bisey almamalarindan sikayet edenlerden biride bendim tabi dusunmeleri güzel ayri bişey ama senin eksigine bakarak karar vermeleri hos degil bide varliklilar diyosun dune kadar nerdeymisler.sen eksiğini zaten tamamlarsin.ben pek beğenmiyorum zevkini kv demde pek bişey almaz begenmiyorum diye ama bahane degil gotur beni ben alayim istedigimi.ama benim kv oyle asiri bir durumi yok almamasi ondan yani.ama insan yinede alsinlar istiyo.sende takma kafana iyidemissin.

benimde süt pompasında başıma gelmişti ..sevmiyorum n11.com u

bende sevmedim

maşallah bebişine canım

Gunaydin annisler.Bacagim agriyo magnezyumu kullanamiyorum ishalde dolayı napcam bilmiyorum doktorada haftaya gidicem bacagimda agriyo offf
En son pazar aksami icmistim magnezyumu hala ishal devam sanirim magnezyumda değil

Aynen cnm ya bak şu saat ayaktayım bel ağrısıyla uyandım uyuyamıyorum benim gibi bel ağrısı yaşayan varmı

günaydın herkese

bu gece hep karnım ağrıdı kızım döndükçe batıyor gibi oluyor bişiler böyle
sabah kaltığımdan beri de midem bulanıyor yine kızım döndükçe artıyor
Ben de bugün bel agrisiyla uyandim ve otururken kaburgam agriyor.
Simdi dusa gidiyorum geçer inşallah. Temizlik yapacaktim

benim de tam böyle kaburgalarımın altında sanki minik bir top var da o batıyor bazen nefes alışım zorlaşıyor

benimde süt pompasında başıma gelmişti ..sevmiyorum n
Gunaydin annisler.Bacagim agriyo magnezyumu kullanamiyorum ishalde dolayı napcam bilmiyorum doktorada haftaya gidicem bacagimda agriyo offf
En son pazar aksami icmistim magnezyumu hala ishal devam sanirim magnezyumda değil
bende magnezyum içiyorum ama son 3 gündür gece çok fena kramp giriyor.. ölüyorum ağrıdan ..

Ben de bugün bel agrisiyla uyandim ve otururken kaburgam agriyor.
Simdi dusa gidiyorum geçer inşallah. Temizlik yapacaktim

rabbim yardımcımız olsun canım, ben de dün 2 odayı temizledim,bugün kalanları yapmayı planlıyorum inş yapabiliriz

yoksa evi leş götürecek dayanamam hafta sonuna kadar eşim haftasonu yine tutar napıyım

Esim evde bugün aksam nobete gidecek. O uyaninca ona supurtecem bende siler toz alirim.
Kadim alip büyük temizlik yaptiracam ama erken diye düşünüyorum doğumdan önce daha.
Aralik basi gibi yaptiracam.
Daha sonra kar felan yağar çünkü camlari yaptiramam.

Ayyy maşallah kuzuna :) Kocaman oldular maşallah

Şikayetim var hakimmm beyyyy :)
Gebeliğim boyunca aynı şehirde yaşıyor olmamıza rağmen geçen haftya cmt kv 2. kez beni görmeye geldi. Bebeğimin eşyalarına baktı ve "E siz herşeyi almışsınız, ben birşey almayım bari" dedi :)
Annem 7 aydır neredeydin sen? demedim tabiki. Sustum :)

Canım kabak çekirdeği ye. Magnezyum potasyum konunsunda çok zengin. Ben kramplarımı kabak çekirdeği ve yürüyüşle aşıyorum. Yürüyüş yapamıyorsan gece yatmadan ayaklarını açma germe hareketleri ile esnet.

geçmiş olsun canım inşallah kuzun biraz daha bekler az kaldı zaten şurda ama insan 1 günün bile hesabını yapıyor haklısın

Canım ben şaşırdım ne yiyeceğimi neler yiyorsun yemek olarak meyve olarak

valla canım bende 3 gündür güya diyet yapıyorum sabah bi açlık ölçtüreyim dedim 103 çıktı ne yiyeceğimi şaşırdım birazdan tokluk ölçtürücem bakalım kaç çıkacak

Aman benimki alt katmda oturuyoda noluyo :) bi hayri yok
Ya sen herseyi almissin ona gerek kalmamis bahanelere bak sen ya kkme güvenicektik ki almak isteyen zaten alir yakinda cocuk dogcak benimki bi sisme yelek aldi kizima onuda 3 6 ay almis ne dogunca giyer ne sonra zaten yaz geliyo ama yukarda Allah var begenmistjmde
Ama maalesef geri verdim esofman takim aldım.giyemicek napim.
Bide hastane cikisini kv alcakmis Gorumcem oyle diyo cocuk dogunca alcakti sanirim :)
gorumcemde diyo daha alma bise bizede birak gerci arabamizi gorumcem alcak ni ondan hayir var bide annemden.
kabak cekirdeginide en kisa zamanda denemeye basliyorum bakalim bendede ise yarayacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…