2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah
Bende dikkat ediyorum
Beyaz ekmek yiyince firliyor
Yürüyüşe de basladim.
Evde cihazla olcuyorum ben günde 6 kez. Sende olcuyormuydun ?

Çok sağol bilgi için. Bana da faydasi oldu.

ben 1 sabah aç karnına ölçüyordum bi de kahvaltıdan 2 saat sonra,bazı günler de akşam yemekten 2 saat sonra ölçüyodum,6 kez hiç ölçmedim ama..

ben 1 sabah aç karnına ölçüyordum bi de kahvaltıdan 2 saat sonra,bazı günler de akşam yemekten 2 saat sonra ölçüyodum,6 kez hiç ölçmedim ama..
Canim ben sabah öğle aksam AC karna ve ve yemekten 1 saat sonra olcuyorum. Toplamda 6 kez yapıyor.
Normalde aclik ve tokluk şekeri kaç olması gerekiyor?
Doktora sormayi unuttum internette de çok değişik bilgiler var.

iyi geceler kızlar,kimimiz eşimizden kimimiz kv denin bir iğne almamasından şikayet eder benimki zıt olacak ama bana da onların bişiler almak için can atmalarına bu aralar sinir oluyorum,diceksiniz nankör olma ama zoruma giden 6 yıllık evliyim,şuna buna misafirliğe gidilcek demek dışındaa 6 yıldır hal hatırım sorulmadı,evlenirken hiç bir eşya yardımları olmadı,çokda varlıklılar düğün bile yapmadılar,saolsun eşim arabasını sattı yine eksik bırakmadı,hamileliğim boyunca 7 kat ellerden tel aldım canın bişey çekitmi yapalım mı diyenler oldu,k v alide birkere sormadı bile,geçen eşimin d.günü için geldiklerinde aldıklarıma şöyle bir baktılar hep eleştri yok nıye hep beyaz nıye renkli değil,yok uyku tulumun yok yok battanıyen yok,hiç bana danışılmadan kendi gözlerince eksikleri seçip gidip çarşıdan almışlar,saolsunlar ama bikaç şey dışında alınan şeyleride sevmedim ama hiç sesimi çıkarmadım t.ettim en azından burda duyuyorum hiçbir iğne almadıkları zamanda insana koyuyo,ama benm zoruma giden bana siz bu zmna kdr hiçbir konuda sormayın torun olcak diye ilgi olmasına sinir oluyorum,bugun yine arıyorlar,yok işte o gün geldiğimzde göremedik cmt çarşıya gidiyoruz bebek çantan yoktu onu alalım,tmm gerçekten yok ama onu kullanıcak olan benm,kalıtesi rengi siz nasıl karar vericeksinizki,t ettim benim aklımda dedm bir model var,haftaya alıcam onu dedim,sizce benmi abartıyorum kızlar,yoksa haklımıyım

Bence sen onlar almadan kendi zevkine göre eksiklerini tamamla. Onların aldıklarını da kullanıp kullanmamak sana kalmış sıkma canını:)

Haklısın canım..bu zamana kadar olmayan ilgi alaka şimdi sırf torunları olacakta onun için yapıyorlar diye düsünüyorsun..gayet normal senin düşüncen.Ama birde iyi yönünden bak neyse yine torunlarını düşünmüşler de, boşver takılma böyle şeylere ama tabiki insanın canı sıkılmıyor degil.Güzel anne sıkma canını bunlarla aldıklarınıda güle güle giydirirsin insallah önemli olan senin begenmen, boşver herkesi sen

aslında sat a göre 7 ocak olacaktı doğum tarihi ama hep önde gidiyor diye takvimi tam 1 hafta geri çektim ve aslında ultrason ölçümlerini de yakalamış oldum. annem şeker hastası geldiğimizden beri 3 defa ölçtüm açlık, yemekten sonra ve hatta tatlı bir şeyler yedim ve hiç 110 u geçmedi. çok şükür içim ferahladı. yarında sabahtan tekrar ölçeceğim. doktorumuz da bir şeyi atlamış olmayalım derdinde.istediği diğer testi yapayımda kafamız rahat olsun.
inşallah şu kordonuda sıyırır atar kuzucum boynundan ..

sorumu cevaplayan arkadaşlarm teşekkür ediyorum alıntı yapamadım

babyforwe cnm çantanın kalitesinden memnun kaldın mı

kanaması olan arkadaşım Allahım şifa versin inşallah dualarımız seninle

evet canım kaliteli ama sevmiyorum bebek çantası çok kullanacağımı sanmıyorum
alırken de bakıp almıştım zaten sende etrafında varsa bakıp öyle karar verebilirsin

bende geçen yıl leep operasyonu olduğum için başından beri doktorum özellikle her kontrolde serviks muaynesi yapıyor, hatta 2 hafta önce tekrar alttan muayne etti bu gün ki kontroldeyse artık içimiz rahat bundan sonra çok sorun olmaz dedi bu konuda. sanırım 32.haftadan sonra artık daha rahat davranmaya başladı. içini ferah tut sende.inşallah en hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz

Uykusuzluktanbasıma agrılar saplanırlen bi taraftanda uyuyamamakla bas etmeye calıayorum...
;(
Allahım zaten bebem olunca gecem gündüzüm karıscak barı su son aylarımda azcık rahat uyuyayım... AMİN

Aynen cnm ya bak şu saat ayaktayım bel ağrısıyla uyandım uyuyamıyorum benim gibi bel ağrısı yaşayan varmı

sizin ne zaman bitiyor 32.hafta doğum tarihlerimiz aynı galiba sat benim 18 nisandı dün doktora gittim 15 gün sonra gel rapor için dedi
Ben henüz doktorumla konuşmadım rapor işini ama iki hafta sonra perşembe doluyor 32.haftam. Sat 17 nisan benim, takvim nedense bir gün geri gösteriyor :)

="raindrop26, post: 37759147, member: 367739"]Kadın doğum doktorundan almadığın sürece sıkıntı olmuyormuş canım, ben de 35te aile hekiminden 5+5 şeklinde rapor almayı planlıyorum.[/QUOTE]
Kizlar çalışabilir raporu aldıktan sonra fiilen çalıştığımiz kadar doğum sonrası izinli oluyoruz.yani rapor almamizda sorun yok ama o gitmediğimiz günleri doğum sonrası izin olarak kullanmicaz.657 ye gore durum bu maalesef.

Canım benim KV dem bebek olmuyo diye köyde laf söz etmiş hamama yollucam artik filan demiş bir kere bile bizi arayipta çocuklarsorun var da mi olmuyo istemiyomusunuz diye sormadan yani,sonra hamile ooldugumu öğrenince müjdeiiçin aradım sakinkonuştu hani bi heyecan filan yok üstünde durmadim yine dedim kadının karakteri bu napiyim. Aradan 10 gün geçti arayıp sorma yok. Gorumceme haberi verdim ben oda annesini aramış hayırlı olsun diye sonra KV beni aradı kızım aradı hayırlı olsun diye demek gerçekten hamileymissin ben inanmamistim sen diyince dedi. Ne dersin bu kadına simdi ölürmusun öldürür musun. Buna da ok dedim seslenmedim. Sonra bize gelmislerdi dedi ki biz kizin cocuklarina da bisey yapmadik sadexe bi altin taktik. Bende sirf sikistirmak olsun diye o kizinin cocuklari bu oglunun cocugu artik besigi bebek arabasini hazirlayin bana da bilezik mi takarsiniz artk dogun hediyesi bilmen dedim. Herkes dogurduguna alsin ne alcaksa yapamayiz dedi. Yani yalandan da olsa dedirtemedim ya canin sagolsun kizim diye. Hamileligim boyunca 1 ya da 2 kere anca aramistir. Benim annem hergun arayip bebegimi oglum nasil diye sorunca dunyalar benim oluyor. O da sordun istiyorum onunda torunu hatta bizi hamama yollayacak kadar istediği torunu.tirt yani herşey. Birde annem gecen onun yanında bana battaniye alcam ben sen alma torununa diyince KV de AA ben de yorgan diktircektim diyor. Aklına annem diyince mi geldi acaba. Bir çöplerini dahi istemiyorum. allah benim evladını kimseye muhtaç etmesin. Annesiyle babasi az cçok alır hersyini :) ay ne dertliymisim ya canım sen yazınca ben de döktüm herseyimi. E="minione, post: 37761358, member: 602088"]iyi geceler kızlar,kimimiz eşimizden kimimiz kv denin bir iğne almamasından şikayet eder benimki zıt olacak ama bana da onların bişiler almak için can atmalarına bu aralar sinir oluyorum,diceksiniz nankör olma ama zoruma giden 6 yıllık evliyim,şuna buna misafirliğe gidilcek demek dışındaa 6 yıldır hal hatırım sorulmadı,evlenirken hiç bir eşya yardımları olmadı,çokda varlıklılar düğün bile yapmadılar,saolsun eşim arabasını sattı yine eksik bırakmadı,hamileliğim boyunca 7 kat ellerden tel aldım canın bişey çekitmi yapalım mı diyenler oldu,k v alide birkere sormadı bile,geçen eşimin d.günü için geldiklerinde aldıklarıma şöyle bir baktılar hep eleştri yok nıye hep beyaz nıye renkli değil,yok uyku tulumun yok yok battanıyen yok,hiç bana danışılmadan kendi gözlerince eksikleri seçip gidip çarşıdan almışlar,saolsunlar ama bikaç şey dışında alınan şeyleride sevmedim ama hiç sesimi çıkarmadım t.ettim en azından burda duyuyorum hiçbir iğne almadıkları zamanda insana koyuyo,ama benm zoruma giden bana siz bu zmna kdr hiçbir konuda sormayın torun olcak diye ilgi olmasına sinir oluyorum,bugun yine arıyorlar,yok işte o gün geldiğimzde göremedik cmt çarşıya gidiyoruz bebek çantan yoktu onu alalım,tmm gerçekten yok ama onu kullanıcak olan benm,kalıtesi rengi siz nasıl karar vericeksinizki,t ettim benim aklımda dedm bir model var,haftaya alıcam onu dedim,sizce benmi abartıyorum kızlar,yoksa haklımıyım [/QUOTE]
Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…