İnşallah
Bende dikkat ediyorum
Beyaz ekmek yiyince firliyor
Yürüyüşe de basladim.
Evde cihazla olcuyorum ben günde 6 kez. Sende olcuyormuydun ?
Çok sağol bilgi için. Bana da faydasi oldu.
Canim ben sabah öğle aksam AC karna ve ve yemekten 1 saat sonra olcuyorum. Toplamda 6 kez yapıyor.ben 1 sabah aç karnına ölçüyordum bi de kahvaltıdan 2 saat sonra,bazı günler de akşam yemekten 2 saat sonra ölçüyodum,6 kez hiç ölçmedim ama..
Canim ben sabah öğle aksam AC karna ve ve yemekten 1 saat sonra olcuyorum. Toplamda 6 kez yapıyor.
Normalde aclik ve tokluk şekeri kaç olması gerekiyor?
Doktora sormayi unuttum internette de çok değişik bilgiler var.[/QUOTE
bilmem ben öyle ölçmedim...Canım açlık 90 ı tokluk 140 ı geçmeyecek,bi de bana hep yemekten en az 1.5 -2 saat sonra ölçeceksin dediler bi de öyle dene bakalım.
Bence sen onlar almadan kendi zevkine göre eksiklerini tamamla. Onların aldıklarını da kullanıp kullanmamak sana kalmış sıkma canını:)iyi geceler kızlar,kimimiz eşimizden kimimiz kv denin bir iğne almamasından şikayet eder benimki zıt olacak ama bana da onların bişiler almak için can atmalarına bu aralar sinir oluyorum,diceksiniz nankör olma ama zoruma giden 6 yıllık evliyim,şuna buna misafirliğe gidilcek demek dışındaa 6 yıldır hal hatırım sorulmadı,evlenirken hiç bir eşya yardımları olmadı,çokda varlıklılar düğün bile yapmadılar,saolsun eşim arabasını sattı yine eksik bırakmadı,hamileliğim boyunca 7 kat ellerden tel aldım canın bişey çekitmi yapalım mı diyenler oldu,k v alide birkere sormadı bile,geçen eşimin d.günü için geldiklerinde aldıklarıma şöyle bir baktılar hep eleştri yok nıye hep beyaz nıye renkli değil,yok uyku tulumun yok yok battanıyen yok,hiç bana danışılmadan kendi gözlerince eksikleri seçip gidip çarşıdan almışlar,saolsunlar ama bikaç şey dışında alınan şeyleride sevmedim ama hiç sesimi çıkarmadım t.ettim en azından burda duyuyorum hiçbir iğne almadıkları zamanda insana koyuyo,ama benm zoruma giden bana siz bu zmna kdr hiçbir konuda sormayın torun olcak diye ilgi olmasına sinir oluyorum,bugun yine arıyorlar,yok işte o gün geldiğimzde göremedik cmt çarşıya gidiyoruz bebek çantan yoktu onu alalım,tmm gerçekten yok ama onu kullanıcak olan benm,kalıtesi rengi siz nasıl karar vericeksinizki,t ettim benim aklımda dedm bir model var,haftaya alıcam onu dedim,sizce benmi abartıyorum kızlar,yoksa haklımıyım
Haklısın canım..bu zamana kadar olmayan ilgi alaka şimdi sırf torunları olacakta onun için yapıyorlar diye düsünüyorsun..gayet normal senin düşüncen.Ama birde iyi yönünden bak neyse yine torunlarını düşünmüşler de, boşver takılma böyle şeylere ama tabiki insanın canı sıkılmıyor degil.Güzel anne sıkma canını bunlarla aldıklarınıda güle güle giydirirsin insallah önemli olan senin begenmen, boşver herkesi seniyi geceler kızlar,kimimiz eşimizden kimimiz kv denin bir iğne almamasından şikayet eder bedüşüncenolacak ama bana da onların bişiler almak için can atmalarına bu aralar sinir oluyorum,diceksiniz nankör olma ama zoruma giden 6 yıllık evliyim,şuna buna misafirliğe gidilcek demek dışındaa 6 yıldır hal hatırım sorulmadı,evlenirken hiç bir eşya yardımları olmadı,çokda varlıklılar düğün bile yapmadılar,saolsun eşim arabasını sattı yine eksik bırakmadı,hamileliğim boyunca 7 kat ellerden tel aldım canın bişey çekitmi yapalım mı diyenler oldu,k v alide birkere sormadı bile,geçen eşimin d.günü için geldiklerinde aldıklarıma şöyle bir baktılar hep eleştri yok nıye hep beyaz nıye renkli değil,yok uyku tulumun yok yok battanıyen yok,hiç bana danışılmadan kendi gözlerince eksikleri seçip gidip çarşıdan almışlar,saolsunlar ama bikaç şey dışında alınan şeyleride sevmedim ama hiç sesimi çıkarmadım t.ettim en azından burda duyuyorum hiçbir iğne almadıkları zamanda insana koyuyo,ama benm zoruma giden bana siz bu zmna kdr hiçbir konuda sormayın torun olcak diye ilgi olmasına sinir oluyorum,bugun yine arıyorlar,yok işte o gün geldiğimzde göremedik cmt çarşıya gidiyoruz bebek çantan yoktu onu alalım,tmm gerçekten yok ama onu kullanıcak olan benm,kalıtesi rengi siz nasıl karar vericeksinizki,t ettim benim aklımda dedm bir model var,haftaya alıcam onu dedim,sizce benmi abartıyorum kızlar,yoksa haklımıyım
Tabiki ekliyorum hemen canim.
Keske telefon numarasi falan olsaydi. Ya aslinda bi kisiye ozelden herkes telefon nuamralarini gonderecek. Bi rehber olusturucaz boyle durumlar icin.
Canim hamilelik takviminde 2000gr yaziyor senin. 2050 cok yuksek degil buna gore. Nasil 2 hafta onde oluyor anlayamadim. Bazi cihazlar yanlis olcum yapabiliyor. Bi de devlet hastanesine ya da baska doktora falan mi gitsen acaba?
Haklısın canım..bu zamana kadar olmayan ilgi alaka şimdi sırf torunları olacakta onun için yapıyorlar diye düsünüyorsun..gayet normal senin düşüncen.Ama birde iyi yönünden bak neyse yine torunlarını düşünmüşler de, boşver takılma böyle şeylere ama tabiki insanın canı sıkılmıyor degil.Güzel anne sıkma canını bunlarla aldıklarınıda güle güle giydirirsin insallah önemli olan senin begenmen, boşver herkesi sen
sorumu cevaplayan arkadaşlarm teşekkür ediyorum alıntı yapamadım
babyforwe cnm çantanın kalitesinden memnun kaldın mı
kanaması olan arkadaşım Allahım şifa versin inşallah dualarımız seninle
bende geçen yıl leep operasyonu olduğum için başından beri doktorum özellikle her kontrolde serviks muaynesi yapıyor, hatta 2 hafta önce tekrar alttan muayne etti bu gün ki kontroldeyse artık içimiz rahat bundan sonra çok sorun olmaz dedi bu konuda. sanırım 32.haftadan sonra artık daha rahat davranmaya başladı. içini ferah tut sende.inşallah en hayırlı zamanda gelir bebişlerimizArkadaslar Merhaba ben uzun zamandır yazmadım buraya 31 haftalik hamileyim son iki haftadır da erken Doğum riskiyle evde yatıyorum iki gece üst üste agrilarim oldu önce acilen gittik birsey yok.dediler sonra kendi doktoruma gidince serviks kisalmis riskin var dedi haftada bir iğne oluyorum progesteron ve adalat diye bir ilac kullanıyorum son dönemlerde stres yaşamıştım yüksek lisans tezimi verme dönemim di onun üstüne de biraz kendimi fazla yordum galiba neden oldu tam olarak bilmiyorum ama doktor bu tür durumlarda 36 haftayı beklemiyor bebekler dedi ama her bebek farklıdır diye ekledi ben çocuk gelişim uzmanı aynı zamanda pedegog ve aile danismaniyim kendi ofisim olduğu için ara verdim çalışmiyorum ama evde yatmakta hiç kolay değil dualarinizi bekliyorum kızım en az bir ay daha kalsın icimde
Uykusuzluktanbasıma agrılar saplanırlen bi taraftanda uyuyamamakla bas etmeye calıayorum...
;(
Allahım zaten bebem olunca gecem gündüzüm karıscak barı su son aylarımda azcık rahat uyuyayım... AMİN
Ben henüz doktorumla konuşmadım rapor işini ama iki hafta sonra perşembe doluyor 32.haftam. Sat 17 nisan benim, takvim nedense bir gün geri gösteriyor :)sizin ne zaman bitiyor 32.hafta doğum tarihlerimiz aynı galiba sat benim 18 nisandı dün doktora gittim 15 gün sonra gel rapor için dedi
Ben henüz doktorumla konuşmadım rapor işini ama iki hafta sonra perşembe doluyor 32.haftam. Sat 17 nisan benim, takvim nedense bir gün geri gösteriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?