2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel Anneler ve bebişleri @Mrssuperfine den haber yok henüz çok merak ediyorum allah korusun inşallah onları ve bizi insanın aklına her şey geliyo doğum mu yaptı acep cnm ya :)

Aynı sorunları bende yaşıyorum çalışmıyorum evdeyim ama evdeyken bile biyeri sildikten sonra her yerim ağrıyor normalde yürümeyi çok severim ama bu son zamanlarda kasık bölgesine bir ağrı saplanıyor nefesim daralıyor paytak paytak yürümeye başlıyorum ama yinede el,mden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum

Kaç gr yaptırdığın önemli birde haftan geçmiş sanki yuklmee icin

yok canım benim yüklemem olmuştu önceden açlık 79 çıkmıştı 50ml yüklemeden sonra 179 çıkmıştı şimdi 4 gündür diyet yapıyorum doktor 10 dün sonra gel demişti ama ben yine bir kontrol ettireyim diye eczanede ölçtürdüm açlık 103 tokluk 107 çıktı hani yapıyorum ya nasıl gidiyor diye bakayım dedim bir işe yarıyormu diye

Ben almalarını pek istemiyorum çünkü hem zevkimiz uymuyor hem ucuzunu almayı seviyorlar. Ben paraya kıyıp en güzellerini seçiyorum. :)

en iyisi canım rabbim eşlerimizden razı olsun

bende kadın alacağım ama aralık 15-20 civarı düşünüyorum burda kar olmaz çok
benim camlar şuan çamur gibi dışarıyı göremiyorum ama yapcak bişi yok bebişimden önemli değil , pis olsun

Ben almalarını pek istemiyorum çünkü hem zevkimiz uymuyor hem ucuzunu almayı seviyorlar. Ben paraya kıyıp en güzellerini seçiyorum. :)

benimkide aynısı canım kendisinin aldıkları hep kalitesiz ucuz
birlikte gidince iyi oluyor ama ben beğeniyorum o ödüyor saolsun
bi alt açma almış en kalitesizi napıyım ben yeniden aldım bebişime alt açma, insan içine çıkıcaz sonuçta

Kv ile bi kere gittik bebek mağazasına be a dedim o b dedi yoruldum stres oldum valla. Yenidoğan almadı gitti 12-18 ay bodyleri aldı. Ilginç bi kadın.

Kv ile bi kere gittik bebek mağazasına be a dedim o b dedi yoruldum stres oldum valla. Yenidoğan almadı gitti 12-18 ay bodyleri aldı. Ilginç bi kadın.

kışın bebişi çıplak gezdirecek sanırsam hepsi bir değişik işte
o beğenince ne olacak sanki yaş gitmiş iş bitmiş bıraksınlarda gençler beğensin biraz da

kızlar şükürler olsun elektriklimi tuttum ben silme işleri kaldı bi oda uzun sürüyor baya
yerleri sil tv yi fortmanto masa dolap felan derken neyse dinleniyim biraz daha sonra kalkar yaparm

kışın bebişi çıplak gezdirecek sanırsam hepsi bir değişik işte
o beğenince ne olacak sanki yaş gitmiş iş bitmiş bıraksınlarda gençler beğensin biraz da
Bebek doğunca bizde kalacak bana çok karışmaz inşallah. Bi de yorgan yastık almış dedim yenidoğana yastık da kullanılmıyor yorgan da. Aldıkları hep sonrası için. Bense önüme bakıyorum. Paramız olsun da kimseye muhtaç olmayalım.

benimki de bizde kalmayı planlıyor bebek ele gelene kadar
baktım çok karışıyor dayanamam ben ayağını keserim yeter artıkbiz bakarız derim tatlı dille
zaten ben aynı evde yapamam asla rabbim korusun şimdiden korkusu bastı bakarım ben yavruma

yok aslında açtım hatta diyette gece 2 dilim ekmek ve peynir vardı onu bile yemedim sadece 1 tane mandlna yedim neden açlık yüksek çıkıyor ki acaba
Belki de aclikta yuksek değildir tam bilmiyorum canim. Ben takibe alindim aclik 70-90 arasi cikiyor diyetle
Toklukta dikkat edinde 100-110 civari. Beyaz ekmek çok az yiyince 170 e firliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…