2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu haberin doğru oldugunu varsayalım acaba biz yararlanabilirmiyiz bu vakitte
ben pazartesi doğum iznime cıkcam cünkü 32. haftam
Daha önce 8+8'e uzatıldığında o sırada doğum izninde olanlar da yararlandı. Fark izinlerine eklendi. İnşallah bir an evvel çıkar ve bizi de kapsar.

valla işte arkadaşım duymuş oda kulaktan duymuş
haber ne kadar doğru bilmiyorum
yarın kurumuma izin masasına soracagım doğrumu diye

canim bende ikizlerim olucak insalalh bende raporla 30.haftaya kadar geciriorum.30 dan sonra dogum iznimi baslatacak doktor.roske atmak istemiyor bol bol dinlen diyo.benimde ellerimde ayaklarimda siskinlikler fena bir sey tutamiyorum bazen.uykular azaldi iice.masallah toplamda 4 kilo mu ben 15 kilo aldim resmen

kullan at kilotlara baktım ebebekte ama giyemem diye almadım çünkü o kadar incecik boneler olur ya hastanelerde falan onların kumaşından gibi insanın poposunda yırtılacak gibi.yine normal bir şey almak daha iyi bence güzelce yıkar giyersin.

Yorgan kullanılmıyormuş penye battaniye örtülüyormuş. Zaten gece de odayı elektrikli radyatörle ısıtacağız. Başına şapka eline eldiven ayağına patik bi de penye battaniye oh sıcacık:)
hmmm battaniyelere hücum o zaman.yorgan ağır gelir diye mi kullanılmıyoyoksa boğulma tehlikesi falan mı var

olmadı ikisindende alırım ya
zaten cok ucuzmuş alıym ozaman olmazsa penyelerimi kullanırım

hmmm battaniyelere hücum o zaman.yorgan ağır gelir diye mi kullanılmıyoyoksa boğulma tehlikesi falan mı var
evet bende yorgan kalın olursa agır gelir tehlikeli olur diye duydum
hatta kaynanam yaptı yorganımı incecik olsun dedim incecik yapmış sagolsun
bebek için yorganın incesi makbul

Ben 8. haftamda diyetisyene gitmiştim doktorumun tavsiyesiyle. Çok faydasını gördüm, düzenli beslenmenin yanında hiç aşermedim, abur cubur yemedim, canım istemedi zaten. Artık ağırlaştığımı hissediyorum, bu aydan sonra hızlanır kilo alışım. İkiz olunca doktorlar daha titiz oluyor. Çok rahat çalışıyorum, idarecilerim çok anlayışlı, evimle işimin arası 1,5 km dediğim halde evde otur, tv seyret, uzan dedi. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç olacak ama doktor önceliğimiz bu bebekleri sağlıkla kucaklamak dedi ve direnmeyi bıraktım.

Güven pahalı bi hastane ama doğumda çok iyi diyorlar. Orda doğum yapan arkadaşlarımın hepsi tavsiye etti. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama açıkçası. Yeni doğan ünitesi ve çocuk acili var.

Tobb u da evime yakın olduğu için ziyaret etmiştim. ben pek sevmedim. yeni doğan ünitesi var ama çocuk acili yok. saat 11 e kadar doktor varmış. ama normal doğum düşünüosan da doğum odası harikaydı! bildiğin odada doğum yapıosun ameliyathanede değil.

diğer 2 hastaneyi de bilmiyorum.

ama en iyisi eşinle beraber bi gün gidip hem bilgi almak hem de hastaneyi gezmek bence.

ben memorial da karar kıldım. oraya da bakmanı tavsiye ederim.

yorgan ağır geliomuş evet... 3 yanı fermuarlı uyku tulumları var. ilk zamanlar onda yatması daha iyi oluomuş aklınızda olsun. her yerde bulabilirsiniz. bebişi ona yerleştirim vermuarı kapatıosun :)

hahahah ama öyle deme bazen bebiş uyutmuyor sen çok yorgun oluyosun birisi alınca 10 dk kestirsen bile iyi geliyor ama dersenki yok öyle değil onlar benden birde iş beklerler o zaman çok gelmesinler zatii

canım kv iş yapar ama o zamana nasıl olur bilmem ama kendin evde olduğun gibi olmaz bence
alıştım ben yanlızlığa hoşuma gitmez hiç ihtiyaç olunca çağırırım gelir

hayırlısı olsun canım annelerimiz bizi daha iyi anlar inş onlar yanımızda olur bol bol

annem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamam

diyetisyene gitmekle cok iyi yapmissin.benim bir bucuk saat gidis bir bucuk saatde gelis mahvediodu beni.rapor verdi doktorum.30.hafta ciger gelistirici igne vuracak mi doktorun

yorgan ağır geliomuş evet... 3 yanı fermuarlı uyku tulumları var. ilk zamanlar onda yatması daha iyi oluomuş aklınızda olsun. her yerde bulabilirsiniz. bebişi ona yerleştirim vermuarı kapatıosun :)
uyku tulumlarını bebek sağa sola dönüpte üstünü açınca kullanıyosun diye biliyodum ben yenidoğanda kullanabiliyo mu.omuzdan askılı gördüm ben genelde üşümezmi öyle

aynen bende fermuarlı battaniyelerden alacam. arkadaşın bebişi var ne güxel koyuyor içine hem çocuk kımıldasa bile orası burası açılmıyor. çok kullanışlı.

annem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamam
aaa ne güzel senin bebeklik yorganın kendi bebeğinede nasıp olcak
ne güzel düşünmüş annen

diyetisyene gitmekle cok iyi yapmissin.benim bir bucuk saat gidis bir bucuk saatde gelis mahvediodu beni.rapor verdi doktorum.30.hafta ciger gelistirici igne vuracak mi doktorun
Şimdilik bahsi geçmedi hiç. Sadece artık 2 haftada bir kontrole geleceksin dedi. Sana yapacak mı doktorun.

uyku tulumlarını bebek sağa sola dönüpte üstünü açınca kullanıyosun diye biliyodum ben yenidoğanda kullanabiliyo mu.omuzdan askılı gördüm ben genelde üşümezmi öyle

aynen bende fermuarlı battaniyelerden alacam. arkadaşın bebişi var ne güxel koyuyor içine hem çocuk kımıldasa bile orası burası açılmıyor. çok kullanışlı.

fermuarlısına aldım ben
hepsi var kuzucuğumun
hangisini severse onu kullanırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…