Daha önce 8+8'e uzatıldığında o sırada doğum izninde olanlar da yararlandı. Fark izinlerine eklendi. İnşallah bir an evvel çıkar ve bizi de kapsar.bu haberin doğru oldugunu varsayalım acaba biz yararlanabilirmiyiz bu vakitte
ben pazartesi doğum iznime cıkcam cünkü 32. haftam
valla işte arkadaşım duymuş oda kulaktan duymuşAmin canım. Saydığın hastanelerin birbirinden hiçbir farkı yok. Güven hastanesinin muayne ücreyinin 300küsür lira olduğunı duyduğumda tamamen kafamdan silmiştim.
Hrsyi araştırmanı tavsiye ederim. Çok memnunum ben doktorumdan da hastanemden de.
Torba yasadan bu maddeyi çıkattıp kabul ettiler canım. Yapamazlar zaten 6 ay.
canim bende ikizlerim olucak insalalh bende raporla 30.haftaya kadar geciriorum.30 dan sonra dogum iznimi baslatacak doktor.roske atmak istemiyor bol bol dinlen diyo.benimde ellerimde ayaklarimda siskinlikler fena bir sey tutamiyorum bazen.uykular azaldi iice.masallah toplamda 4 kilo mu ben 15 kilo aldim resmenHanımlar uzun süreden sonra merhaba. En son bayramdan önce yazmıştım diye hatırlıyorum. Bayramda Ankara'ya gittik babaannemizle dedemiz sağolsunlar ihtiyaçlarımızın büyük kısmını aldılar. Benim annemle babam da kalanları aldı. Ufak tefek eksikler ve alınanların yıkanıp ütülenmesi dışında hazır gibiyiz.
Bu arada malum biz ikiz bekliyoruz. Son kontrolde biri 880, diğeri 1080 gramdı. Doktorum 28. haftadan itibaren istirahat önerdi ve rapor verdi. 30. haftada doğum iznim başlayacak. İznimi doğum sonrasına aktarma hayalim suya düştü. Bebeklerim sağlıklı doğsun da ücretsiz izin almak zorunda kalacağım herhalde.
Sırtım ve kalçamda ağrılarım oluyor, yemek borum yanıyor, geceleri rahat uyuyamıyorum, özellikle sabahları ödemden ellerim şişiyor, bir şey tutamıyorum ama hepsi normalmiş. Toplamda 4 kilo aldığım halde böyleyim.
kullan at kilotlara baktım ebebekte ama giyemem diye almadım çünkü o kadar incecik boneler olur ya hastanelerde falan onların kumaşından gibi insanın poposunda yırtılacak gibi.kızlar sorularım var size...
1-)bu kullan at lohusa kilotu tanesi 10 tl çok pahalı degilmi?sonucta 1 kere kullanıp atacaksın. sizler kaç tl ye aldınız?
2-)gögüs koruyucu emzirirken mi takılıyor, yoksa emzirdikten sonra gögüs ucunu koruma amaçlı mı takılıyor?
3-)hastanede giymek için kullanacagımız terliği kullan at terlikler oluyorya ondan alsam olurmu? çünkü hastane ortamında giydiğim terliği evde falan kullanmam ben bidaha
hmmm battaniyelere hücum o zaman.yorgan ağır gelir diye mi kullanılmıyoYorgan kullanılmıyormuş penye battaniye örtülüyormuş. Zaten gece de odayı elektrikli radyatörle ısıtacağız. Başına şapka eline eldiven ayağına patik bi de penye battaniye oh sıcacık:)
olmadı ikisindende alırım yakullan at kilotlara baktım ebebekte ama giyemem diye almadım çünkü o kadar incecik boneler olur ya hastanelerde falan onların kumaşından gibi insanın poposunda yırtılacak gibi.yine normal bir şey almak daha iyi bence güzelce yıkar giyersin.
evet bende yorgan kalın olursa agır gelir tehlikeli olur diye duydumhmmm battaniyelere hücum o zaman.yorgan ağır gelir diye mi kullanılmıyoyoksa boğulma tehlikesi falan mı var
Ben 8. haftamda diyetisyene gitmiştim doktorumun tavsiyesiyle. Çok faydasını gördüm, düzenli beslenmenin yanında hiç aşermedim, abur cubur yemedim, canım istemedi zaten. Artık ağırlaştığımı hissediyorum, bu aydan sonra hızlanır kilo alışım. İkiz olunca doktorlar daha titiz oluyor. Çok rahat çalışıyorum, idarecilerim çok anlayışlı, evimle işimin arası 1,5 km dediğim halde evde otur, tv seyret, uzan dedi. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç olacak ama doktor önceliğimiz bu bebekleri sağlıkla kucaklamak dedi ve direnmeyi bıraktım.canim bende ikizlerim olucak insalalh bende raporla 30.haftaya kadar geciriorum.30 dan sonra dogum iznimi baslatacak doktor.roske atmak istemiyor bol bol dinlen diyo.benimde ellerimde ayaklarimda siskinlikler fena bir sey tutamiyorum bazen.uykular azaldi iice.masallah toplamda 4 kilo mu ben 15 kilo aldim resmen
merhaba, ocak annesi olacak annelere bişey sormak istiyorum
Ankarada doğum yapacak anne adayları medican,akay,tobb ve güven'de doğum fiyatları ne kadar acaba bilen var mı?bir de bu hastanelerin ne gibi avantajları var acaba?
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)
evet bende yorgan kalın olursa agır gelir tehlikeli olur diye duydum
hatta kaynanam yaptı yorganımı incecik olsun dedim incecik yapmış sagolsun
bebek için yorganın incesi makbul
hahahah ama öyle deme bazen bebiş uyutmuyor sen çok yorgun oluyosun birisi alınca 10 dk kestirsen bile iyi geliyor ama dersenki yok öyle değil onlar benden birde iş beklerler o zaman çok gelmesinler zatii
Benim ablam 19 gün önce doğum yaptı
Annem 2 hafta önce gitmişti doğumdan
1 ayi sakin suredir orada
Aslında doğum tarihine yakin gitmişti ama bebek 41 haftalık doğunca doğum öncesi çok kalmis oldu. 2 haftaya eve dönecek.
Ben daha yakin mesafedeyim 3 saatlik
Kaynanamin 1 ay önce gelmesini istiyorum ki Esim nobete gidiyor son ay yalniz kalmayim.
Annemde doğum yaptigim gün gelse yeter. Doğumdan sonra çok kalmasini istiyorum.
annem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamamevet bende yorgan kalın olursa agır gelir tehlikeli olur diye duydum
hatta kaynanam yaptı yorganımı incecik olsun dedim incecik yapmış sagolsun
bebek için yorganın incesi makbul
diyetisyene gitmekle cok iyi yapmissin.benim bir bucuk saat gidis bir bucuk saatde gelis mahvediodu beni.rapor verdi doktorum.30.hafta ciger gelistirici igne vuracak mi doktorunBen 8. haftamda diyetisyene gitmiştim doktorumun tavsiyesiyle. Çok faydasını gördüm, düzenli beslenmenin yanında hiç aşermedim, abur cubur yemedim, canım istemedi zaten. Artık ağırlaştığımı hissediyorum, bu aydan sonra hızlanır kilo alışım. İkiz olunca doktorlar daha titiz oluyor. Çok rahat çalışıyorum, idarecilerim çok anlayışlı, evimle işimin arası 1,5 km dediğim halde evde otur, tv seyret, uzan dedi. Doğum sonrası daha çok ihtiyaç olacak ama doktor önceliğimiz bu bebekleri sağlıkla kucaklamak dedi ve direnmeyi bıraktım.
uyku tulumlarını bebek sağa sola dönüpte üstünü açınca kullanıyosun diye biliyodum benyorgan ağır geliomuş evet... 3 yanı fermuarlı uyku tulumları var. ilk zamanlar onda yatması daha iyi oluomuşaklınızda olsun. her yerde bulabilirsiniz. bebişi ona yerleştirim vermuarı kapatıosun :)
aynen bende fermuarlı battaniyelerden alacam. arkadaşın bebişi var ne güxel koyuyor içine hem çocuk kımıldasa bile orası burası açılmıyor. çok kullanışlı.yorgan ağır geliomuş evet... 3 yanı fermuarlı uyku tulumları var. ilk zamanlar onda yatması daha iyi oluomuşaklınızda olsun. her yerde bulabilirsiniz. bebişi ona yerleştirim vermuarı kapatıosun :)
aaa ne güzel senin bebeklik yorganın kendi bebeğinede nasıp olcakannem 2 tane yapmış biri ince de diğeri kalın biraz.kalın olan benim bebeklik yorganımmış kıyamam saklamış bu zamana kadar yeni nevresim diktirmiş getirdi nasıl duygulandım anlatamam
Şimdilik bahsi geçmedi hiç. Sadece artık 2 haftada bir kontrole geleceksin dedi. Sana yapacak mı doktorun.diyetisyene gitmekle cok iyi yapmissin.benim bir bucuk saat gidis bir bucuk saatde gelis mahvediodu beni.rapor verdi doktorum.30.hafta ciger gelistirici igne vuracak mi doktorun
yorgan ağır geliomuş evet... 3 yanı fermuarlı uyku tulumları var. ilk zamanlar onda yatması daha iyi oluomuşaklınızda olsun. her yerde bulabilirsiniz. bebişi ona yerleştirim vermuarı kapatıosun :)
uyku tulumlarını bebek sağa sola dönüpte üstünü açınca kullanıyosun diye biliyodum benyenidoğanda kullanabiliyo mu.omuzdan askılı gördüm ben genelde üşümezmi öyle
aynen bende fermuarlı battaniyelerden alacam. arkadaşın bebişi var ne güxel koyuyor içine hem çocuk kımıldasa bile orası burası açılmıyor. çok kullanışlı.
Terletirmiş ağır gelirmiş bebeğe. Önerilen bir yaşına kadar yorgan kullanmamakmış.hmmm battaniyelere hücum o zaman.yorgan ağır gelir diye mi kullanılmıyoyoksa boğulma tehlikesi falan mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?