2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende 50 gr likta 1. Saatim 169 çıktı 75 lik yaptı normal çıktı cok şükür. 50 gr tarama 75 yada 100 gr tanı testidir. Yani kesin tanı için diğerlerinin yapılması lazım

Ben doğumdan 1 ay önce kaynanami getirticem. Doğumdan sonra annem kalain istiyorum yanimda.
Daha çok rahat ederim annemle.

Belki de aclikta yuksek değildir tam bilmiyorum canim. Ben takibe alindim aclik 70-90 arasi cikiyor diyetle
Toklukta dikkat edinde 100-110 civari. Beyaz ekmek çok az yiyince 170 e firliyor

dmekki hiç beyaz ekmek yememek lazım daha doğrusu beyaz unlu hiçbirşey öylemi

slm arkadaşlar nasılsınızperşembe -cuma okulda öğleci olunca daha aktif olurum burda inşallah.arkadaşlar ya yenidoğana yastık kullanılmıyo tamamda yorgan nasıl olacak.üşümezmi kiannem şimdiden 2 yorgan yaptırmış bile.uyku seti alsam mı bilemiyorum annemin yaptıklarınıda kullanmazsam canı sıkılır şimdi of ya kafam karıştı

Bende 50 gr likta 1. Saatim 169 çıktı 75 lik yaptı normal çıktı cok şükür. 50 gr tarama 75 yada 100 gr tanı testidir. Yani kesin tanı için diğerlerinin yapılması lazım

benden 75 veya 100 lük istemedi sanırım diyet işe yaramazsa isteyebilir o testleride umarım işe yarar

Ben doğumdan 1 ay önce kaynanami getirticem. Doğumdan sonra annem kalain istiyorum yanimda.
Daha çok rahat ederim annemle.
benim de annem gelicek doğumda izmirden ama ne kadar kalırlar bilmem inş çok kalırlar kv herhal annemler burdayken gelmez çok

yani inş gelmez

benim de annem gelicek doğumda izmirden ama ne kadar kalırlar bilmem inş çok kalırlar kv herhal annemler burdayken gelmez çok

yani inş gelmez

hahahah ama öyle deme bazen bebiş uyutmuyor sen çok yorgun oluyosun birisi alınca 10 dk kestirsen bile iyi geliyor ama dersenki yok öyle değil onlar benden birde iş beklerler o zaman çok gelmesinler zatii

merhaba, ocak annesi olacak annelere bişey sormak istiyorum

Ankarada doğum yapacak anne adayları medican,akay,tobb ve güven'de doğum fiyatları ne kadar acaba bilen var mı?bir de bu hastanelerin ne gibi avantajları var acaba?

Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)

Hep de oyle diyolar, oturarak ders anlatilmiyor iste. Oyle gorundugu gibi basit degil malesef. Insanlar saniyo ki bizbsinifin basinda duruyoruz 40dkyi gecirmek tek derdimiz saniyolar. Ben 10 gun rapor aldim. Sonra bi 3 gun daha alinca 32.haftam dolacak zaten izne ayrilicam.

şimdi sen söyleyince baktım evet 5li paket 10 tl. tamam ozaman :)
marketlerde yada eczanede satılıyomudur acaba?
birde bedeni oluyormu yoksa standart bedenmi?

Canim burdan bi arkadas yazmisti kullan at kulotlar cok kotuymus. Onun yerine ucuza camasir alin yine kullanip atin gerekirse demisti.

Hanımlar uzun süreden sonra merhaba. En son bayramdan önce yazmıştım diye hatırlıyorum. Bayramda Ankara'ya gittik babaannemizle dedemiz sağolsunlar ihtiyaçlarımızın büyük kısmını aldılar. Benim annemle babam da kalanları aldı. Ufak tefek eksikler ve alınanların yıkanıp ütülenmesi dışında hazır gibiyiz.
Bu arada malum biz ikiz bekliyoruz. Son kontrolde biri 880, diğeri 1080 gramdı. Doktorum 28. haftadan itibaren istirahat önerdi ve rapor verdi. 30. haftada doğum iznim başlayacak. İznimi doğum sonrasına aktarma hayalim suya düştü. Bebeklerim sağlıklı doğsun da ücretsiz izin almak zorunda kalacağım herhalde.
Sırtım ve kalçamda ağrılarım oluyor, yemek borum yanıyor, geceleri rahat uyuyamıyorum, özellikle sabahları ödemden ellerim şişiyor, bir şey tutamıyorum ama hepsi normalmiş. Toplamda 4 kilo aldığım halde böyleyim.

evet duydum kagıt gibiymiş ama zaten kullanıp hemen atacagım için iyi bişi olmasına gerek duymuyorum
dogumdan sonra ilk 3 gün yoğun kanama oluyormuş
o üç günlük sürec için kullanıcam o külotu
doğum sonrası hasta bezini tutsun yeter benim için

benimde süt pompasında başıma gelmişti ..sevmiyorum n

bende magnezyum içiyorum ama son 3 gündür gece çok fena kramp giriyor.. ölüyorum ağrıdan ..
Kramplar ve uyuşmalar benimde ellerimde oluyor. Hatta bu gece ağrıdan uyandım kemiklerim bile sızladı resmen sabah kalktığımda da ellerim açılmadı kalmış öyle 2 saat sonra düzeldi. Sabah sonra doktorumu aradım osteocare ilacı kullanıyordum sabah akşam onu keselim magnezyum alalım günde 3 kez dedii. Bana biraz saçma geldi 3 kere olması ve osteocare i tamamen kesmesi, sen kaç defa içiyorsun magnezyumu.

yani inş gelmez
Benim ablam 19 gün önce doğum yaptı
Annem 2 hafta önce gitmişti doğumdan
1 ayi sakin suredir orada
Aslında doğum tarihine yakin gitmişti ama bebek 41 haftalık doğunca doğum öncesi çok kalmis oldu. 2 haftaya eve dönecek.
Ben daha yakin mesafedeyim 3 saatlik
Kaynanamin 1 ay önce gelmesini istiyorum ki Esim nobete gidiyor son ay yalniz kalmayim.
Annemde doğum yaptigim gün gelse yeter. Doğumdan sonra çok kalmasini istiyorum.

kızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
öyle bi duyum aldım ama kesinlik varmı bilmiyorum
valla o konu bana olmaz,olsa da bizi bulmaz diye tahmin ediyorum. Olsa olsa belki kamu çalışanlarına olur. Bu memlekette insanın çalışa çalışa suyu çıkacak. Çocuk doğuruyoruz bakmaya imkan yok, 60yaşına kadar bir oh demeye imkan yok. Azimli çıkarda bu kadar koşturmaya 60 tan öteye geçersek ölene kadar ekmek su sıkıntımız yok inşallah aldığımız maaşlar onlara yeter herhalde.

Amin canım. Saydığın hastanelerin birbirinden hiçbir farkı yok. Güven hastanesinin muayne ücreyinin 300küsür lira olduğunı duyduğumda tamamen kafamdan silmiştim.

Hrsyi araştırmanı tavsiye ederim. Çok memnunum ben doktorumdan da hastanemden de.

kızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
öyle bi duyum aldım ama kesinlik varmı bilmiyorum

Torba yasadan bu maddeyi çıkattıp kabul ettiler canım. Yapamazlar zaten 6 ay.

Yorgan kullanılmıyormuş penye battaniye örtülüyormuş. Zaten gece de odayı elektrikli radyatörle ısıtacağız. Başına şapka eline eldiven ayağına patik bi de penye battaniye oh sıcacık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…