Bende 50 gr likta 1. Saatim 169 çıktı 75 lik yaptı normal çıktı cok şükür. 50 gr tarama 75 yada 100 gr tanı testidir. Yani kesin tanı için diğerlerinin yapılması lazımyok canım benim yüklemem olmuştu önceden açlık 79 çıkmıştı 50ml yüklemeden sonra 179 çıkmıştı şimdi 4 gündür diyet yapıyorum doktor 10 dün sonra gel demişti ama ben yine bir kontrol ettireyim diye eczanede ölçtürdüm açlık 103 tokluk 107 çıktı hani yapıyorum ya nasıl gidiyor diye bakayım dedim bir işe yarıyormu diye
Ben doğumdan 1 ay önce kaynanami getirticem. Doğumdan sonra annem kalain istiyorum yanimda.benimki de bizde kalmayı planlıyor bebek ele gelene kadar
baktım çok karışıyor dayanamam ben ayağını keserim yeter artıkbiz bakarız derim tatlı dille
zaten ben aynı evde yapamam asla rabbim korusun şimdiden korkusu bastı bakarım ben yavruma
Belki de aclikta yuksek değildir tam bilmiyorum canim. Ben takibe alindim aclik 70-90 arasi cikiyor diyetle
Toklukta dikkat edinde 100-110 civari. Beyaz ekmek çok az yiyince 170 e firliyor
Bende 50 gr likta 1. Saatim 169 çıktı 75 lik yaptı normal çıktı cok şükür. 50 gr tarama 75 yada 100 gr tanı testidir. Yani kesin tanı için diğerlerinin yapılması lazım
benim de annem gelicek doğumda izmirden ama ne kadar kalırlar bilmem inş çok kalırlarBen doğumdan 1 ay önce kaynanami getirticem. Doğumdan sonra annem kalain istiyorum yanimda.
Daha çok rahat ederim annemle.
benim de annem gelicek doğumda izmirden ama ne kadar kalırlar bilmem inş çok kalırlarkv herhal annemler burdayken gelmez çok
yani inş gelmez
30 yaş sendromu nasıl bir şey bilmiyorum ama 30 hafta sendromu yaşıyorum ya
şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılar oluyordu ama üç gündür resmen bambaşka bir şeye dönüştüm. sırtım belim bacaklarım kalça kemiğim çatı kemiğim her yerimde ağrı var. yürürken aşağılardan bir şeyler batmaya başladı, ki zaten yürüyemez oldum paytak paytak yürüyorumnefes almakta da sıkıntı çekiyorum. bugün iki ders idare edebildim, sonra dönmek zorunda kaldım okuldan. iki gün rapor aldım. oturarak işle diyorlar ama oturarak ben ders işleyemiyorum, sürekli ayakta olmak bir şeyler anlatmak gerekiyor. ona da nefesim yetmiyor artık. 32 dolunca çıkacağım galiba izne, gidişat onu gösteriyor
şimdi sen söyleyince baktım evet 5li paket 10 tl. tamam ozaman :)
marketlerde yada eczanede satılıyomudur acaba?
birde bedeni oluyormu yoksa standart bedenmi?
evet duydum kagıt gibiymiş ama zaten kullanıp hemen atacagım için iyi bişi olmasına gerek duymuyorumHep de oyle diyolar, oturarak ders anlatilmiyor iste. Oyle gorundugu gibi basit degil malesef. Insanlar saniyo ki bizbsinifin basinda duruyoruz 40dkyi gecirmek tek derdimiz saniyolar. Ben 10 gun rapor aldim. Sonra bi 3 gun daha alinca 32.haftam dolacak zaten izne ayrilicam.
Canim burdan bi arkadas yazmisti kullan at kulotlar cok kotuymus. Onun yerine ucuza camasir alin yine kullanip atin gerekirse demisti.
Öyle söylentiler başladı ama daha önce de olmuştu, yasalaşmadan inanmam ben.kızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
öyle bi duyum aldım ama kesinlik varmı bilmiyorum
Kramplar ve uyuşmalar benimde ellerimde oluyor. Hatta bu gece ağrıdan uyandım kemiklerim bile sızladı resmen sabah kalktığımda da ellerim açılmadı kalmış öyle 2 saat sonra düzeldi. Sabah sonra doktorumu aradım osteocare ilacı kullanıyordum sabah akşam onu keselim magnezyum alalım günde 3 kez dedii. Bana biraz saçma geldi 3 kere olması ve osteocare i tamamen kesmesi, sen kaç defa içiyorsun magnezyumu.benimde süt pompasında başıma gelmişti ..sevmiyorum n
bende magnezyum içiyorum ama son 3 gündür gece çok fena kramp giriyor.. ölüyorum ağrıdan ..
ah keşke ya ne kadar güzel olurkızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
Benim ablam 19 gün önce doğum yaptıbenim de annem gelicek doğumda izmirden ama ne kadar kalırlar bilmem inş çok kalırlarkv herhal annemler burdayken gelmez çok
yani inş gelmez
valla o konu bana olmaz,olsa da bizi bulmaz diye tahmin ediyorum. Olsa olsa belki kamu çalışanlarına olur. Bu memlekette insanın çalışa çalışa suyu çıkacak. Çocuk doğuruyoruz bakmaya imkan yok, 60yaşına kadar bir oh demeye imkan yok. Azimli çıkarda bu kadar koşturmaya 60 tan öteye geçersek ölene kadar ekmek su sıkıntımız yok inşallah aldığımız maaşlar onlara yeter herhalde.kızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
Öyle söylentiler başladı ama daha önce de olmuştu, yasalaşmadan inanmam ben.
bu haberin doğru oldugunu varsayalım acaba biz yararlanabilirmiyiz bu vakitteah keşke ya ne kadar güzel olur
merhaba, ocak annesi olacak annelere bişey sormak istiyorum
Ankarada doğum yapacak anne adayları medican,akay,tobb ve güven'de doğum fiyatları ne kadar acaba bilen var mı?bir de bu hastanelerin ne gibi avantajları var acaba?
Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)
kızlar doğum izni 6 aya mı cıkmış?
Yorgan kullanılmıyormuş penye battaniye örtülüyormuş. Zaten gece de odayı elektrikli radyatörle ısıtacağız. Başına şapka eline eldiven ayağına patik bi de penye battaniye oh sıcacık:)slm arkadaşlar nasılsınızperşembe -cuma okulda öğleci olunca daha aktif olurum burda inşallah.arkadaşlar ya yenidoğana yastık kullanılmıyo tamamda yorgan nasıl olacak.üşümezmi ki annem şimdiden 2 yorgan yaptırmış bile.uyku seti alsam mı bilemiyorum annemin yaptıklarınıda kullanmazsam canı sıkılır şimdi of ya kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?