2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Şimdilik bahsi geçmedi hiç. Sadece artık 2 haftada bir kontrole geleceksin dedi. Sana yapacak mı doktorun.
evet ne olur nolmaz yapacagim dedi.erken doguma karsi.kiayfet isini ne yaptin benim kafam cok karisio.yeni dogduklarinda cok küçuk dogacaklar malum ya aldigim 0 3 aylar cok büyuk olur gibi gelio

5 tane penye battaniyesi bir tanede kalın battaniyesi var gerek yok o zaman ya daha kayın validemde illa alacam diyo

evet ne olur nolmaz yapacagim dedi.erken doguma karsi.kiayfet isini ne yaptin benim kafam cok karisio.yeni dogduklarinda cok küçuk dogacaklar malum ya aldigim 0 3 aylar cok büyuk olur gibi gelio
Çok kıyafet almadım, bir de tulum değil de 2 parça olanları tercih ettim. İnşallah gerek kalmaz ama kuvözde kalmaları gerekirse giydirmiyorlarmış, Diğer türlü de ihtiyaca göre doğumdan sonra alırız.

Kızlarrr merhaba herkes iyidir umarım. Biz kızımızın yatak odası takımını aldık fakat yanımda yatırabileceğim beşik henüz almadım. En fazla 5-6 ay kulkanacağı için pahalı bir şey olsun istemiyorum. Beşik alan varsa nerden aldınız ve ne kadar paylaşırsanız çok sevinirim. İstanbulda oturuyoruz. Neresi olursa gidip bakabiliriz.

uyku tulumlarını bebek sağa sola dönüpte üstünü açınca kullanıyosun diye biliyodum ben yenidoğanda kullanabiliyo mu.omuzdan askılı gördüm ben genelde üşümezmi öyle

aynen bende fermuarlı battaniyelerden alacam. arkadaşın bebişi var ne güxel koyuyor içine hem çocuk kımıldasa bile orası burası açılmıyor. çok kullanışlı.

U şeklinde olanları var. Bebeği direk içine yerleştiriosun, fermuarını kapatıosun. benim bahsettiğim böyle bişi. foto yükleyemedim, benzer bi tane buldum nette ama... bebek uyku tulumu diye yazarsan bulursun

en tıny love 3 ü bir arada aldım .. aynı zamanda ana kucağı ve mama sandalyesi ..

insallah kuvöze hic gerek duymadan saglikli bi sekilde evimize getiririz bebislerimizi

olmuyor canım resmen taş kesiliyor.. ertesi günlerde bir yere vurmuş kadar çok acıyor..

son zamanlarda 2 kez içiyorum canım ama pek fayda edecek gibi görünmüyor...

illa bişe alıcaksa, ne eksiğin varsa mesela buna ihtiyacım var de onu alsın
penye battaniyen hakikaten cokmuş
ya anlatamıyorum ki dün aradı kızım battaniye alacam dedi anne kalın battaniyemiz var alma istersen boşuna masraf dedim.yok ben bunun modelini çok beğendim yaylada örtersin dedi.tamam dedim bende canı istiyo alsın madem napim

elinde bi yerde hazır vardır belki bu kadar ısrar etmesine baska bi anlam veremedim

ihtiyacın olan bişeyi birisi sana alınca ucuzda olsa o kadar makbule geciyoki
battaniyem cok var demişssin daha ne diretiyor anlamıyorum
insan derki o zaman baska bisey alıym neye ihtiyacın var
bunu düşünmek çok mu zor
valla bu kaynana milleti melekte olsa adı kaynana işte
adı üstünde kaynana
bak gene kafam bozuldu

bozma kafanı kız bebişin etkilenmesinonlar yapsın istediğini vız gelir tırıs gider valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…