2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iyi geceler kizlar evde yoktum netimde olmadigindan yazamadim.bugun kontrolum vrdi yine gecenki gibi suyun sinirda dedi.bende ozele ve üniversite hastanesinde normal olduğunu soyledim oda anlik azalma ve çoğalma olabilir bebek cisini yapar belki çoğalır falan dedi.bebegim 2100 gram dedi fazlada tartabilir cihaz dedi hala aynı cihaz bozuk olduğunu dusunuyo bende 2 hafta once 1350 demisti bana ayni gun suyum az dedignde bolu universite hastanesine gitmiştim ordada ayni gram demişlerdi bozuk olsa ordada fark cikardi dedim.sonra zaten haftama bakti normal dedi.neyse geceyim onu.bana sen bizim hastaneye fazlasin dedi yani ben seni riskli gebe durumunda goruyorum dedi Istersen kontrollerine üniversite hastanesinde devam et dedi eger dedi erken doğum gibi bisy olursa kuvez sikintisi olmasin dedi istersen burayada gel dedi ben oraya gidersem sana zaten gelmem daha her an hersey olabilir gunde 3-5 ten az hareket ederse acile git dedi.aspirininde su arttirdigini soyluyolar istersen fazla olmadan kullan dedi bende armutu soyledim ondan sonra hareketi duzeldi dedim.yani bizden haberler boyle.kilosu dogruysa eger dogsada sayet fazla korkmamam lazim sanirim coota ufak degil tabi Allah en gecinden versin ama.bu pzt degil diger pzt universite hastanesine gidicem ordan devam edicem kontrole duruma bagli inşallah bisey cikmaz.Bu arada hala ters kizim.
bu arada geçmişi okuyamadim ama face grupta paylasmislar sevdaangel doğum yapmış ayy ben cook panikliyorm.gecmisi yarin okurum Allahin izniyle haber vermek icin girdim.bi sutumu iceyimde unutmadan bizim için cok onemli bu aralar.

Kızlar dogumn iyice yaklastıgı forumn yavas ilerlemeye basladgndan bile belli oluyor . Artık eskisi gbi sik yazamiyrz demi. Kndmden biliyorum onceden nasıl yazardım şimdi hç mecalim yok yzmaya bu kdr yazabiliyrm.

Kizlar enfeksiyona c bitaminide cok iyi geliyor ben aksamlari bol bol yiyorum akintim azaldı

hahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .
Bencede her ikisinide izlemesin hiç kimse derim...akışına bırakın hayatı zamanı gelince her şey oluveriyor :) tıpki anlatılan dogum hikayeleri gibi sanki karşındakine yardımcı olmak yerine dahada korkutuveriyorlar.izlemeyin kızlar

aynen ya burda konuşuyrz kızıyrz dogum hikayelerini kotu şekilde anlatanlara ama gidiyoruz birebir izliyoruz canl canli . Zamani geldgi zmn yasanılck ztn şimdiden kndimizi strese sokmylm . Diyorum ama bzn bnde duşunyrm bu çocu nası dogurcm bn diye işte buyur.

O düşünce hep var canım Seninde ikinciydi sanırım ilkinde bu kadar düşünmüyordum sanki ben bunda daha fazla aklıma geliyor birde bebek ters dönmedi falan filan sezeryan ihtimali ne derken strese giriyorum bende erkenden dogurmazsam iyidir.Hayırlısı insallah güzel saglıklı dogumlar olur pınarcıgım.

Allh korusun cnm zmnında gelsin bebişler . Senindemi ikinci olck ilkin kızmı erkkmi. Bebegn donmesi için temzlk yapılması soylnyr ama fazla yormadn kndini. O korku bndede var cnm erkn dogurckmiş gbi hissedyrm hp.

Merveeee kz ikide br durtuyrm seni ama : ) çk gzl oluyr iyi oldu bu durtmeyi ogrendgm : ) gormemişşn bi durtmesi olmş tobe tobe. Aaa merve aklıma geldi kz sen durtulmeyi sevmiydun hatrldm bi ara kynan durttu die sinir olmştun bida durtmm kz : )

[QUOTE="PINAR45, post: 38140469, member: 552teyzesi. korusun cnm zmnında gelsin bebişler . Senindemi ikinci olck ilkin kızmı erkkmi. Bebegn donmesi için temzlk yapılması soylnyr ama fazla yormadn kndini. O korku bndede var cnm erkn dogurckmiş gbi hissedyrm hp.[/QUOTE]
Evet canım benimde ikinci ilki kız 6yaşında teyzesi.ilk hamileliklerde bu haftalarda döndügü çok nadir oluyormuş ama ikincilerde dönebilirmiş dedi doktorum bekliyoruz, hayırlısı tabiki saglıklı olsunlarda ben her ikisinede hazırladım kendimi artık.

Ayy nerden aklına geldi ilahi pınar çok güldümDürtmeyin lütfen merveyi:)

Evet canım benimde ikinci ilki kız 6yaşında teyzesi.ilk hamileliklerde bu haftalarda döndügü çok nadir oluyormuş ama ikincilerde dönebilirmiş dedi doktorum bekliyoruz, hayırlısı tabiki saglıklı olsunlarda ben her ikisinede hazırladım kendimi artık.[/QUOTE]
tabi cnm en onemlisi o ztn ama bnm ilkim norml ikinciyide norml yapmyı çok istyrm bi mani olmassa inş . Peki şimdiki bebişin cinsiyeti ne cnm

tabi cnm en onemlisi o ztn ama bnm ilkim norml ikinciyide norml yapmyı çok istyrm bi mani olmassa inş . Peki şimdiki bebişin cinsiyeti ne cnm[/QUOTE]
Tabiki herşeyin dogal olanı güzel bendr istiyorum normal ilkte normaldi.Bir kızım daha olacak inşallah.Sen Kayseri de yaşıyorsun demi ? Ben Kayseriliyim ama yurtdışında yaşıyorum.Herşey gönlünce olur insallah

Pınar rosa kız gülün gülün.. Anasını satayım... ;D
Pınarım bırdan dürtebilirsin. ....
Hihihih.. Ya bn aslında dürtülmeyi secmm diye bişi yoktuda sanırım cok duygusaldıö hassastım ondan diye düşünüyorım simdi...

Rosa evet cokkk yoruldum hala yorgunuıuumm...
Hala sırtım belim agrıyo..
Kasıklarım öle ....
Bı gece böle haberler okudukca bi seyler olıuuo iyice..
Yorgunluktam uyuyamadım düşünün yani.. Cok agrım bar...
Kızlar bu sevda hani kasık agrısı olan dr giden deunda dinlen dedigi sevda dimi....

Minione kızzzzzz bn sana cok yakınım.. Annemler sultancıftşıgınde oturuyo.. Bnde medigolde gidiyorum renzi beye.. Sen hangı hastaneye gidiyo kız dpguö yapınca ziyarete gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…