Kizlar enfeksiyona c bitaminide cok iyi geliyor ben aksamlari bol bol yiyorum akintim azaldıaynen öyle olmuştu bende de. idrar tahlillerinde lökosit miktarına bak. olması gereken değer 0-1 diyor ben hastaneye yattığım gün bende "bol" yazıyordu. belli bir miktardan snra rakam yazmıyormu. 1 haftalık tedaviden snra anca 29a düşmüştü. yarına kontrolüm var bakalım ne alemde lökositler. bi de enfeksiyonun varsa günde 3 lt su iç doktorum bana öyl demişti
Bencede her ikisinide izlemesin hiç kimse derim...akışına bırakın hayatı zamanı gelince her şey oluveriyor :) tıpki anlatılan dogum hikayeleri gibi sanki karşındakine yardımcı olmak yerine dahada korkutuveriyorlar.izlemeyin kızlarhahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .
bn dicm valla eşim bilmz ki oyle dogm hediyesi alinxcani hatırltcm bn ona napıym elmi sanki eşim sonçta çocunu doguruyz alsın bi hediye az bile .Ilginç bi soru :) kendi içinden gelirse alsın ben bana hediye al demem. :)
aynen ya burda konuşuyrz kızıyrz dogum hikayelerini kotu şekilde anlatanlara ama gidiyoruz birebir izliyoruz canl canli . Zamani geldgi zmn yasanılck ztn şimdiden kndimizi strese sokmylm . Diyorum ama bzn bnde duşunyrm bu çocu nası dogurcm bn diye işte buyur.Bencede her ikisinide izlemesin hiç kimse derim...akışına bırakın hayatı zamanı gelince her şey oluveriyor :) tıpki anlatılan dogum hikayeleri gibi sanki karşındakine yardımcı olmak yerine dahada korkutuveriyorlar.izlemeyin kızlar
O düşünce hep var canımaynen ya burda konuşuyrz kızıyrz dogum hikayelerini kotu şekilde anlatanlara ama gidiyoruz birebir izliyoruz canl canli . Zamani geldgi zmn yasanılck ztn şimdiden kndimizi strese sokmylm . Diyorum ama bzn bnde duşunyrm bu çocu nası dogurcm bn diye işte buyur.
Allh korusun cnm zmnında gelsin bebişler . Senindemi ikinci olck ilkin kızmı erkkmi. Bebegn donmesi için temzlk yapılması soylnyr ama fazla yormadn kndini. O korku bndede var cnm erkn dogurckmiş gbi hissedyrm hp.O düşünce hep var canımSeninde ikinciydi sanırım ilkinde bu kadar düşünmüyordum sanki ben bunda daha fazla aklıma geliyor birde bebek ters dönmedi falan filan sezeryan ihtimali ne derken strese giriyorum bende erkenden dogurmazsam iyidir.Hayırlısı insallah güzel saglıklı dogumlar olur pınarcıgım.
Bende diyordum merve nerde acaba herhalde çok yoruldu diye geliverdin :)Anaaaaaaam sevda dogurmuss.. Bismillahirrahmanirrahim.. İnş iyidirler iyi olsunlar.. Cok sevindimzz
Görüyon mu...
Ayy nerden aklına geldi ilahi pınar çok güldümMerveeee kz ikide br durtuyrm seni ama : ) çk gzl oluyr iyi oldu bu durtmeyi ogrendgm : ) gormemişşn bi durtmesi olmş tobe tobe. Aaa merve aklıma geldi kz sen durtulmeyi sevmiydun hatrldm bi ara kynan durttu die sinir olmştun bida durtmm kz : )
: ))))Ayy nerden aklına geldi ilahi pınar çok güldümDürtmeyin lütfen merveyi:)
Evet canım benimde ikinci ilki kız 6yaşında teyzesi.ilk hamileliklerde bu haftalarda döndügü çok nadir oluyormuş ama ikincilerde dönebilirmiş dedi doktorum bekliyoruz, hayırlısı tabiki saglıklı olsunlarda ben her ikisinede hazırladım kendimi artık.[/QUOTE][QUOTE="PINAR45, post: 38140469, member: 552teyzesi. korusun cnm zmnında gelsin bebişler . Senindemi ikinci olck ilkin kızmı erkkmi. Bebegn donmesi için temzlk yapılması soylnyr ama fazla yormadn kndini. O korku bndede var cnm erkn dogurckmiş gbi hissedyrm hp.
tabi cnm en onemlisi o ztn ama bnm ilkim norml ikinciyide norml yapmyı çok istyrm bi mani olmassa inş . Peki şimdiki bebişin cinsiyeti ne cnm[/QUOTE]Evet canım bennormaldi.i ilki kız 6yaşında teyzesi.ilk hamileliklerde bu haftalarda döndügü çok nadir oluyormuş ama ikincilerde dönebilirmiş dedi doktorum bekliyoruz, hayırlısı tabiki saglıklı olsunlarda ben her ikisinede hazırladım kendimi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?