2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim bebiş de ctesi 2068 gr dı. Doktora sordum kilosunun önde olması doğum tarihini öne çeker mi diye hayır çekmez doğum kilosunu etkiler dedi. Sana niye böyle dedi acaba.
benimki de çekmez dedi ama çok yürüyüp rahmi açarsan tetikleyebilirsin belki doğumunu olmaz diye bir şey yok dedi. elinden geldiği kadar sürekli yürü şans belki erken doğurursun da normal olur dedi

mnens, post: 38127552, member: 463433"]@eflalim bende şikayet etmeyi düşündüm önce sonra aynı şeyi devlet hast. de söyleyince prosedür böyle demekki ben bilmiyorum dedim..

Hera seninki güzelmiş.. :)

minione bende g.o.p. 500 evlerde oturuyorum. Ama malesef burda durum bu..[/QUOTE]
Ahh canim bulamiyorum iste hicbiryerde stoklarda yok ofyaaa

KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
bnde bi an kendimi sandım : ))) ocak bebişleri çok aceleci çikti ya inş saglıkla kuveze grmeden eve donerler .

canım dediğin gibi uzanıyorum göbeğim öyle olunca hemen tabiki ilk işim zaten onu söylemek olucak sonrada bacağımdaki kasılmayı

Benimde 9 aralıkta devlet hastanesinde randevum var. Öğlen aç gitmem lazım tahlil için

inş iyidir bebişleriimiz

kasılma olunca magnezyum ilacını aksatmayın diyorlar bi de canm aklında bulunsun

hiç vermedi dr magnezyum daha

Ben de kimseye beğendiremedim isim. Ikinciyi yaparsam doğunca öğrenecekler ismini.

en iyisi canm yaa

Benim ne normal doğumu ne sezeryanı izlemeye cesaretim yok. Izleyip korkmak istemiyorum cehalet mutluluktur.

akşam bdsayr arkadaş ben sezeryan olacağım diyince bir izleyim dedimsezerya
ağla ağla gözlerim çıktı korkudan buraya da yazmıcaktım ama dayanamadım ben normal istiyorum ama rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun
harbiden bakmadığım zaman daha mutluydum daha da izlemem öyle şeyler

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn

canım gözün aydın inş tez zamanda bebeğin kucağında evinize dönersiniz

KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..

rabbim yardımcısı olsun inş onunda bebeğini sağlıcakla eline alsın

ikrtsst: 38121787 .!.:
canım biz graco lovın hug salıncak aldık titreşim yok ama sallanıyo otomatik. swing bounce modelinde ekstra titreşimde var ama biraz daha pahalı bi araştır istersen
Cevaplariniz icin tesekkurlerCanlar

Bende iki gundur is yapmaktan cok yoruldum uzandimmi kalkamiyorum diikkat etmemiz lazim

Bende bi ara miray koymayi düşündüm. Ama basindan beri rüya ismi icime sindi. Bakalim hayirlisi

Benim oglumun adida yigit masallah akilli bir cocuk

Ocak anneleri nasillar acaba :) inşallah herkes iyidir. Bi arkadaşımız doğum yapmis hayırlı olur inşallah. Mesleğine Rabbim uzun ömürler versin.
Bir ara kece isiyle ugrasiyordum. Bu havluyu kız kardeşime yapmıştım. Acaba diyorum hastane çantası için bi tanede kendime mi yapsam. Lohusa için uygun gibi :)

Eklentiler

• IMG_15160137919462.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 82
Kevsercim çok tesekkur ederim isim analizi için . Babyforve gerçkten yigit ismi ddgn kadar varmş analizdede yazyr. Yine ikilimde kldım isim konusunda yarı yarıya ozan yigit denmiş . Aslında bn yigit istyrm eşşm ozan diye tutturdu hayırlısı bklm saglkla gelsnde isim bulunr nasılsa. Minione o senmisin merak etme dogumdan altı ay snra vucut kndini topluyr bn hiç takmyrm kiloyu ztn fazlada almadım alsamda farketmzdi zaten dogduktn snrada sut olsun diye yenmesi gerekyr sık sık yani sen o hale donmeni brz ertelicn gbi gozukuyr . Bu arada yeni dogm ypn arkadasm geçmiş olsun tekrar . Bizi habersz bırakma. Aa bk bşladı gene bnm oglan hiçkirmaya . Tam asada sol tarafımda hep kuzm.

hahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…