Hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali buyutmeyi nasip etsinarkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
yapmaya rabbim yardımcısı olsun nolur bizide habersiz bırakmayınKIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
Kuzum maşallah iyisiniz inşallaharkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
benimki de çekmez dedi ama çok yürüyüp rahmi açarsan tetikleyebilirsin belki doğumunu olmaz diye bir şey yok dedi. elinden geldiği kadar sürekli yürü şans belki erken doğurursun da normal olur dediBenim bebiş de ctesi 2068 gr dı. Doktora sordum kilosunun önde olması doğum tarihini öne çeker mi diye hayır çekmez doğum kilosunu etkiler dedi. Sana niye böyle dedi acaba.
yapmaya rabbim yardımcısı olsun nolur bizide habersiz bırakmayın
bnde bi an kendimi sandım : ))) ocak bebişleri çok aceleci çikti ya inş saglıkla kuveze grmeden eve donerler .KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
inş. canım teşekkür ederim. ben yarın olması gereken değerin kaç olduğunu sorarım. hamileler için değer belki 15-20de normaldir bilemiyorum. yarın yazarım sana. bana da fitil vermişti bende kaşıntı yaptı bıraktırmıştı. sen kasma kendini kasılma olunca uzan gevşemeye çalış. çok olmadığı sürece normal diyorlar bu vakitten snra. ama doktoruna gidince söyle mutlaka . Allahım bebişlerimizi bizee bağışlar inş.
Benimde 9 aralıkta devlet hastanesinde randevum var. Öğlen aç gitmem lazım tahlil için
kasılma olunca magnezyum ilacını aksatmayın diyorlar bi de canm aklında bulunsun
Ben de kimseye beğendiremedim isim. Ikinciyi yaparsam doğunca öğrenecekler ismini.
Benim ne normal doğumu ne sezeryanı izlemeye cesaretim yok. Izleyip korkmak istemiyorum cehalet mutluluktur.
arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
Cevaplariniz icin tesekkurlerikrtsst: 38121787 .!.:canım biz graco lovın hug salıncak aldık titreşim yok ama sallanıyo otomatik. swing bounce modelinde ekstra titreşimde var ama biraz daha pahalı bi araştır istersen
Canım hayırlı olsun. Allah size sağlık sıhhat versin. Biz de şaşırdık baya ani bi doğum olmuş. Ayrıntıları yazarsın. Çooook öpüyorum.arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Bende iki gundur is yapmaktan cok yoruldum uzandimmi kalkamiyorum diikkat etmemiz lazimvalla eftalim çok yoruluyrm bida baska bi iş yapmicm kalan yerler kalsın. Bebegm çok asaya indi fzla ev işide saglklı degil Allah korusun erken dogumdan korkuyrm ztn. Çatı kemiklerim agrıyor bi şey almk için egilsem çokk zor kalkyrm bu durumada çok sinirlnyrm . Sinirdn çocugumada kızyrm iki gundr yorgunluktan . Aman Benden ve ogullarımdan onmli dgl iş ypmcm bida hç bşy batsa bile batsn npym.
Bende bi ara miray koymayi düşündüm. Ama basindan beri rüya ismi icime sindi. Bakalim hayirlisiya lütfen miray koyun,ocak bebeği olcak Allah nasip ederse,miray ay gibi nur yüzlü,yılın ilk ayı demekmiş,ocak ayında doğan bebeğe bundan gzl isim mi olur,ayrıca miray isimli gördüğüm bebekler çok güzellerdi,ay parçası gibi doğdular ve halen çok güzeler bembeyaz nur gibydiler ,sadece minik bir fikir benimki,tüm isimler güzel annesi
Benim oglumun adida yigit masallah akilli bir cocukyiğit: Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, iç dünyasında kırılgan olan, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ketum, duygularını açmakta zorlanan, zaman zaman esrarengiz davranan, hatta bazen tanımakta bile zorlanılan bir kişilik enerjisine sahiptir.
ozan :Gizemli, okumayı seven, akademik anlamda başarılı, algılaması yüksek, mantıklı, sağduyulu, yaratıcı.
belki karar vermene yardımcı olur
Ilginç bi soru :) kendi içinden gelirse alsın ben bana hediye al demem. :)Iyi geceler kizlar.
Eslerinize dogum hediyesi aldiracak mısınız?
hahah cnm norml dogumuda izledinmi,?? İki dogum şeklide hiç iç açici degil izledgn zmn ikiside dehset verici. İstrsn sn bida izlme oyle seyler .canım dediğin gibi uzanıyorum göbeğim öyle olunca hemen tabiki ilk işim zaten onu söylemek olucak sonrada bacağımdaki kasılmayı
inş iyidir bebişleriimiz
hiç vermedi dr magnezyum daha
en iyisi canm yaa
akşam bdsayr arkadaş ben sezeryan olacağım diyince bir izleyim dedimsezerya
ağla ağla gözlerim çıktı korkudanburaya da yazmıcaktım ama dayanamadım ben normal istiyorum ama rabbim nasıl uygun görürse öyle olsun
harbiden bakmadığım zaman daha mutluydum daha da izlemem öyle şeyler
canım gözün aydın inş tez zamanda bebeğin kucağında evinize dönersiniz
rabbim yardımcısı olsun inş onunda bebeğini sağlıcakla eline alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?