2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
valla benim bebiş ters duruyot, doğum kanalına bu şekliyle giremez heralde ama özellikle uzun süre aynı pozisyonda oturduğumda kalkarken çok fena ağrı oluyor. onun dışında da zaman zaman oluyor , vücudumuz kendini doğuma hazırladığı için kemik dokuları yumuşuyormuş diye okudum. dr.a sormak lazım yine de

Kızlar sırt kemıklerım mahvooolöuuuuuuusss.. Adama azcık öasaj yaptırddımmö ama nafileee

Ayy canım senin samimiyetine dayanarak güldük :) çok samimisin.ben de ilk önce sevdaveysel isimli arkadaş sandım ama o degil sevdeangel adlı arkadaş dogum yapan.En son sanırım çok agrısı oldugunu yazmıştı pazartesi falan olsa gerek

Bu tarz benim programındaki tugceye sinir oluyprum.. Tam bi g.. Zekalı konusurken bi hareletler bişiler ..

Rosa cım gülün bebişim... Gülmeyede ihtiyacımız var...

Ya ölemi... Saaırttım ya... Kız noluyo bizim kızlar tek. Tek pırtlatıyolar....
Neyse iyi olsunlarda. Napalım artık.. Er geç gelicekler.. Saglıkla gelsinler yeter....

Pınar nevresim takımı aşdım... Mavili geili geldimi atmaya calısırım inşallah.......
Askım ogluma kapı süsü yapmaya basşadım.. Kardeşimde yardım etti.. Cok zevkli... Takı yastıgı da yapcam.. Birde iirane büyük kese gibi bişey birinin içine ogşusun biriniinkinede bnm esyaları koyup güselce buzcem.

Uyuyamıyorum yine bogazım yanıyor, bir kaç yudum süt içtim işe yarar belki.Sol tarafa yatmaktan sol yanım uyuştu artık arada bir sag sol yapıyorum gece..ama artık dönmek bile o kadar zorki.Kendimi çamurda yuvarlanan fil gibi hissediyorum son 1haftadır.Normalde hiç kilolu biri olmadıgımdan sanırım bu kadar zorlanmam..

Pringles safarîden tarihceyi sil çerLeri falan sil.. Geçmişi sil yani tamamen.belki ondandor.. Bn öle yapıyorum hemn düzeliyo
Mervecim bence kapı süsüne iki beneğinin de adını yaz onlar özel olduğu belli olsun :) bugün için de geniş olsjn biz de Ocak başı olunca ağırlaşma erken oldu herhalde topiğe göre:)

canım ben yurtdışındayım, burda sık sık alttan muayene var malesef
Canım nerdesin sen? Aslında yurtdışında mahremiyete vs daha Önem veriyorlar tuşe Kontrolü doğum başlamadan sadee bir kez yapıyorlar ultrasona da çok sokmuyorlar. Benim doktorum Mezro ile Ölçüm yapıyor ))

günaydın kızlar, ikinci el eşya kullanır mısınız bilmem ama tutumluanne.com diye bi websitesi var, bence bazı eşyalar ikinci el alınıp kullanılabilir :)
Bence de az Kullanılacak şeyleri öyle olmakta yarar var benim bile hiç kullanılmayan onca eşyam olacak o kadar çok almışım ki gerekli gereksiz napocam bilmem.:

Canım allahın dediği olur .... ama çok çok üzgünüm.. allahım sabrını versin...
Allah kimseye yaşatmasın duadan başka çare yok canım benim de göğsüme oturdu acısı.. Rabbim bizleri sizleri tüm bebek bekleyenleri sağlıkla kolaylıkla huzurla kucsğımıxa almayı nasip etsn inş.. Isteyenlere de tez vakitte bebek nasip eder sağlıkla...

Canım bebeğe zararı yok merak etme ... Ben de evde tek kaldığım için hafif korkularım vardı ve de doğumum olursa diye üzüldüm hemen benim doktorum da iç rahatla bitkisel diye yazdı aldık hatta ama kullanamadım istifralarım devam ettikçe midem bulandı bedeni gevşetiyor hafif dozda anlamazsın bile..

bence mama sandalyesi fln ikinci el almak mantıklı ... çok pahalı bebek ürünleri malesef güç bir yere kadar yetiyor
Mama sandalyesi 50-60 tlyi de uyguna var ama birçok Pahalı ürünü uyguna almak en Güzeli..

Canım satlar aynı dört gözle senin Mesajları takip ediyorum :) son zamanlar her yerimizin ağrısı çok normal ...

Şekere dikkat et canım bende de yeni çıktı tam 35 hafta bitti derken..

Evet canim yasadigim bi uzuntu ve stresten sonra böyle oldum sabaha kadar gecmeyince bu ilaci verdi
Canım birkaç gün kullan rahatladığını hissedince bırakırsın gevşek beden zihin hamilelik için de çok iyi :))

Canım yattıkça vücutta kilitleniyor Asım atarken kalçama vuruyor.. Normal drd doktorum benim..

Açıkça konuş canım sonra keşke dememek için diyeceklerini isteklerini kağıda yaz öyle konışiiuş hatta kağıdını ona bırak

4 kg olucak doğuramıycaksın bak yeme artık dedi
Bence hiç alakası yok kuş kedi gibi doğuyor bebekler sonra böyle diyorlar ama nerde..

kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım hala beğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem

Mila mira miras alya sare Zeynep Asya duru Defne Zeynep asil ...

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn

Canım geçmiş olsun ve gözün aydın ikisi bir arada. Bebeğin erken davranmış ama muhtemelen 2600-2700 sağlıkla doğmuştur inş.. Dualarınız seninle Güzelce dinlen moral topla güçlü ol. Bebeğine de sana da dua edeceğim, sağlıkla bir an önce göğsüne konsun ağrınız sızınız sıkıntınız Olmasın inş. Bebişin Dünya'ya Hoşgeldi:) tebrik ediyorum seni ve aileni..:

Geçmiş olsun canım bizi sıkmadın öyle Düşünme sen de kendini rahatlatmaya bak çünkü mahkeme meselesi ne kadar can sıkıcı olsa da illaki çözülecek bu zamanlarını zehir etmesine izin verme. Pasifloranı da kullan tamamen bitkisel bitki Çayı gibi düşün:)

KIZLAR BU ARADA PINAR ARKADASIMIZ DA ( @kity79 ) suyu geldigi icin hastanede su an. Suyu az miktarda bosaldigi icin dogum olmamis, gozetim altindaymis. Ama her an ne olur bilinmez..
19 Aralık'ta sanırım sezaryan olacaktı, bebişi erken gelmek istemiş demek ki.. Allah kolaylık versin Pınarcığıma çok geçmiş olsun sağlıkla alsın bebişini kucağına.. Nazlı arkadaşımıza da çok üzülmüştü bizlerle birlikte..

Şulecim bizi de gelişmelerden haberdar et dualarımızı gönderelim inş...

Doğum hediyeleri konuşulmuş :) alıntı yapmıştım ama kayboldu hepsi (

Benim eşim de benden bilinen bir markanın saatini istiyor prens george olduğu ve ben bir doğururken onun "90" doğuracağı gibi bir şeye inandığı için :))

Bana hediye almayı düşünmüyor hediye alsa da kuşgözü gibi sembolik bir şey alır sanırım :) ama benden saat istiyor ve sen 1 doğuracaksın ama ben 90 doğurdum diyor:) ne hamileliğimde Yanımda oldu ne bir masajını gördüm ne desteğini ama bunu diyor:)) Ne bi bardak içecek hazırladı :))) ama çok yorulmuş paşam çok çekmiı:)) nasıl nazladıysam:))

Ben hem bebeğime hem bana kalıbı ve güzel bir hediyr almasını isterdim

Ahaha sen de bendensin. Uzaktan uzaga bir de bi guzel ahkam kesiyorlar az once ben bunu yolladim mesajla tanidik geldi mi diye. Bana cevap olarak su gelmis; magnezyum hazirlamadim mi??? Hahah deli bu adamlar ayol.

Ayy kizlarr sevda dogummu yapti

Günaydın, hayırlı Cumalar herkese... Artık foruma korkarak girmeye başladım, erken doğum haberleri sıklaştı, şu Aralık ayını hayırlısıyla atlatsak... Sevdaangel arkadaşım, geçmiş olsun, hayırlısıyla bebeğin küvezden çıksın inşallah.

maşallah canım gayet iyi bebeğin kilosu ben 32+5 te gittiğimde 2097 gramdı doktorum gelişimi çok iyi demişti :) bizim kız da anlattığın gibi dudaklı geniş burunlu babasıyla köfte dudak pasta burun diye seviyoz bi haftadır :)

Masallah bebislerimize o zaman. Duyduklarim okuduklarim kilo ile ugrasmamam gerektigini ogretti bana zaten. Normalse normal sorgulamayacagim tombis olsun soyle olsun diye. Saglikli gelsinler. İns. Babaya benzetiyorum ben oysa tam tersi demistim hep. Huyu babaya burun goz bana. Bakalim dogana kadar belli olmaz diyorum hala sunger, hamur yakistirmalari yaptik biz de son iki kontrolde. Hamur gibi ayni eli yuzu prensesimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…