2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn

aaa 36.haftada beklenmedik bi şekilde geldi demek ki bebecik, hayırlısı olsun canım. küveze konması kötü bi şey değil kontrol altında tutucaklar bi kaç gün ciğerleri için.
Hayırlısı olsun canım, aramızda ki ilk anne'sin galiba :)))

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Ay topiğimizin ilk annesii, hayırlı olsun bebişin, senin gibi bizde şok olduk, merak etme inşallah çabucak küvezden çıkıp kucağına gelecek melegin. Allah size bağışlasın, ayrıntıları bekliyoruz.

Ayyy Allah sağlık versin. Şanslı olsun bebeğin inşallah.
Detayları ve iyi haberlerinizi yaz inşallah canım

S Sevdeangel ayyy cnm inanmıyorumm 6 ocağı beklerken bugün doğmuş olması,hayırlı olsun ,tebrik ederim,ne diceğimi şaşırdım valla ,iyi olunca yaz detayları

Hadi ya bende bugun gordum hatta dedim kizlarada soyleyim cok iyimis bi paket gondeririler isimize gelir kullaniriz diyordum o da iyimis valla iki taneyi napalim :)
deneme paketi yazıyodu ve iki adet yazıyodu yanliş okumadıysam yinede arastrın ama zannetmiyorum bir paket gonderceklerini . Oyle olsa molfix batar.

Hayırlı olsun cnm sevnsekmi uzulsekmi bilemedim. Ama çokta erkn degil . Allah yardımcın olsun

cnm daha once yazdınmı nedir seni bu kadar strese sokan şey ozel degilse
Okulda bi veliyle yasadigim olay mahkemeye tasindi, fazla detay soylemek istemiyorum canim su hamile halimle bide mahkemeye gidip gelicem cok canım sıkılıyor bu yüzden yasiyorum bu kadar stresi,sorunlarimla sizleri rahatsız ettiysem kusura bakmayin canim hakkinizi helal edin.

Aman Allah'im hayirli ugurlu olsun insaallah. Rabb'im bebegini sana bagislasin. Saglikla kucagina al insaallah en kisa zamanda. Umarim ikiniz de cok iyisinizdir. Guzel haberlerini bekliyoruz..

yok cnm estagrurullah . Sen sorununu yazmamişinki iki gundur çok stress yasadgini yazıyodun bnde soruyum dedim bu kdr neye streslendin diye. Ayrıca uzuldum bu halde mahkme işleryle ugrasck olmana . Ama sakin ol cnm stres yapma inş orta yolu bulursunz veliyle mahkeme uzamadan. Unutma hç biley bebegndn onmli dgl .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…