2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bu arada ben bir sey soracagim. Simdi normalde benim sata gore dogum 21 ocak 40 haftam doluyor. İlk cocugum ve Allah izin verirse normal dogumu cok istiyorum. Ama doktorum bana tahmini gunu verirken ocak basina gitti. 8-9-10 ocak beklenen dogum. Bunun bir hafta oncesi de olabilir sonrasi da. Ocak ayinin basinda hazir ol dedi. Simdi 21 ocak neden olmadi? 37-39 hafta arasi ozellikle 38. Haftayi tahmini dogum diye soyluyor sizce? Her sey de normal kontrollerde.

kesinlikle canım... bize kimse vermedi mecbur her şeyi kendimiz alacağız :))

bana da aynı şeyi yaptı doktor.. muhtemelen sezeryancı çıktı o da

bana da aynı şeyi yaptı doktor.. muhtemelen sezeryancı çıktı o da
Yaa doktorumu cok seviyorum ve guveniyorum. Kondurmak istemiyorum ama ben sordum ona. Elbette sorun olmadigi surece normal isterim dedim. Hastane olarak yaklasimin da boyle olmasini dilerim dedim. O da ben problem doktoru degilim. Sorun gordugum anda riske atmam ameliyata alirim dedi. Ben de sorun olmasi durumunda diretmem illa normal diye tabi dedim. Mesela bebek tersse ameliyat ya da su bitmistir vs. Dedi icim de rahatlamisti

Ayyy dun giremedim simdi iki dogum haberi birden aldim burada...
sevdeangel ve kity dogurmus
ins hersey yolundadir
ikisininde haberlerini merakla bekliyorum...

Kizlar benim sabahtan beri kasiklarimda ara ara vuran bi agrim var vuruyor geçiyor ama oyle şiddetli bel ağrısı yok sadece yogun ve aralıklarla kasik agrisi oluyor inşallah erken dogum falan olmaz ya korkuyorum

Kizlar benim sabahtan beri kasiklarimda ara ara vuran bi agrim var vuruyor geçiyor ama oyle şiddetli bel ağrısı yok sadece yogun ve aralıklarla kasik agrisi oluyor inşallah erken dogum falan olmaz ya korkuyorum
Kendini sıcak tut canım, birde mümkün oldukça dinlen, erken doğum haberleri geliyor biliyosun, inşaallah bebişlerimizi gelişimlerini tamamlamış olarak kucağımıza alırız.

kızlarrrr artık geceleri mide yanmasından saat başı uyanır oldum uyku düzeni fln kalmadı.. bizim kız hazırlıyor artık bizi uykusuzluğaa

benim de 22-23 ocak doğum görünürken bana 5 ocakda doğuma hazır ol demişti ben şokkk tabiiii :)

Kendini sıcak tut canım, birdoldukça dinlen, erken doğum haberleri geliyor biliyosun, inşaallah bebişlerimizi gelişimlerini tamamlamış olarak kucağımıza alırız.
Simdi uzaniyorum bebegin hareketlerini kasiklarimda hiswediyorum ve tirsiyorum
birazdq.insqllah erken gelmex en korktugumda su kisisel temizlik. Bugun halledecektim ama gitmesemmi bise mise olur muki

40haftayi ekstradan sayiyor onlar galiba
o 2 haftayi fazlalik gibimi goruyolar nedir anlamadim
onlara gore 38hafta esas dogum haftasi gibi
Herhalde oyle. Valla problem yoksa bebegimin kendi istedigi zamanda gelmesini beklicem ben. Oyle sey mi olur bir gun daha fazla kalmalari ne kadar onemli onlar icin. Tabi icerisi guvenli ortam olmaya devam ediyorsa. Biz demiyoruz ki suyum azalsa da istemem sekerim ciksa da istemem proteinim olsa da kalsin. Elbetteki zorunluysa alinacak ama her sey normalken neden erkenden ameliyatla alacaklarmis yok oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…