2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım uzmanlara göre girmesi daha doğruymuş babalık duyguları gelişiyormuş sonuçta onlar bizim gibi doğuştan annelik hissiyatıyla doğmuyorlar ama doğum esnasında bu his oluşuyormuş ayrıca eşten utanacak ne var benim de burda bi kaç arkadaşım öyle dedi ama o benim eşim herşeyimi her yerimi görmüş doğumda da farklı bi yerimi görmeyecek sonuçta ayrıca bebeğin ilk çıktığı ana şahitlik edecek o mükemmel duyguyu benimle birlikte yaşayacak ben eşimi ikna ettim sıra doktoru ikna etmekteee

Kızlar bnm sırtım çok agrır oldu ya gece gene bi başladı bıçak saplnmiş gbi nefes aldkça batıyordu saat dorde kdr agldm acıdan acaba uşuttummu niye boyle oldu ikinci defa oluyr bu hpte gece oluyr. Allahım o nası bi sanci ya agrı kesici içtim bide sıcak su torbası koydum onlar bile geç fayda etti inş bida olmz dayanılck gbi dgl

kızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
bu kitap cok faydalı bi kitaba benziyo gecen d&r de baktım 52 tl ydi yuh dedim ya bu kadar mı pahalı olur almadım
innternetten pdf sini indirmek istedim ama yok
siz aldıysanız hangi kitapları kaça aldınız?

Eklentiler

• Kitap_1163525.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79

saolun arkadaşlar yorumlar için değişik fikirler almak istedim sizden yardımcı oldunz tş edrim

aynen canım noktasına kadar katılıyorum söylediklerinin
uzmanlar da destekliyormuş ne güzel dediğin gibi konuşalım bizde bu konuyu hastane veya dr ile bakalım ne dicekler
zaten hep ikimiz gidyoruz eşimle adamın yüzü gülüyor bizi görünce alıştı bize
inş sorun çıkartmaz

bebek bakım sorunlarına mucize çözümler 29 tl
bebek bakımı ve sağlığı 10 tl
bebeğinizin ilk 18 ayı 12 tl

dr internet sitesinden aldm

Herkese merhaba güzel anneler,

Ocak ilk Yarıda doğjm yapacak annelerden yavaş yavaş doğum haberi gelmesi çok normal. Korkutmayın kendinizi... X Ayı anneleri diye konularda zaten bir de konu içinde has x anneleri oluyor yani kimse Ayında doğurmuyor genelde:) erken olacak diye Korkutmayalım kendimizi..

Vajina çatı ağrısı bacak ağrısı kramplar sırt ağrısı kuyruk şokumu ağrısı bel ağrısı oturup kalkamama Kalkıp yürüyememe uyuyamama nefes darlığı vs son ayın son zamanlarında çoook normal. Bacaklar beller çocuğu döndürüyor itmeye hazırlıyor etmiyor büyük Kavuşma için kırmızı halı seriliyor :)) bebişlerimiz de valizlerine ne koyacaklarını düşünüyor bizim hastane çantamız gibi..

Bebeğim ben ve baban seni heyecanla mutlulukla bekliyoruz seni sevgiyle karşılayp büyüyeceğiz hazır olduğunda sağlıkla kolaylıkla gel birtanem diye Konuşun bebişlerinixzle:)

GÜzel annelerim benim yüzdük yüzdük kıyısına geldik sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aşacağız inş:) hep birlikte birbirimiz için dua edelim sizleri seviyorum :)

Çok teşekkür ederim canım amiin inşallah :)

teşekkür ederim :)

Evet canım çok pahalı kitap. Ben merhaba bebek adında bir kitap aldım şimdilik. Türk yazarların kitaplarına bakıyorum özellikle çocuğa bakış açımız biraz farklı yabancı insanlarla

Ahaha sen de bendensin. Uzaktan uzaga bir de bi guzel ahkam kesiyorlar az once ben bunu yolladim mesajla tanidik geldi mi diye. Bana cevap olarak su gelmis; magnezyum hazirlamadim mi??? Hahah deli bu adamlar ayol.
Magnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))

yok yok ben değiştireyim buna ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum
Ablamın çocuğu da çok Asi diye ablam bir daha oğlum olursa halim selim koyacağım iki isimle garantileyeceğim der :))

Çok normal canım tüm hamileler aynı son Ayında...

Canım pamuk yattıkça Sönüp içine siner o Yüzden bi tanıdığımız 18 cm yaptırmıştı ben de yitiririm belki diyr Aklımda tuttum ama olmadı. Yatağı yapacak kişi tecrübelidir bilir zaten..

kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy
Şimdiden lansinoh a başladım. Kalkan aldım. Mutlaka tea olacak soğuk kompres ılık duş e garmastan çözüm diyorlar...

Pınarcım yün de riskli alerjik durumlar için..Mesela benim evimde yün tek bir eşya yok olduğu anda tetikliyor alerjimi..
Benim de öyle(
Bebeğimin alerjisi olmaz inş diye dua ediyorum...

Öyle derler biliyorum ama deneyemeyen gruptanım.. Aklım gidiyor bebekte hassas olur diye..
Ailede de varsa olabilir ama inş olmazlar.. Ben doğunca annem tüm yünleri kaldırıp atmış oyuncaklardan halılardan tut de her şey nefesimi kesiyor..

@kity79 arkadaşımız kucağına aldı kızını maşallah gayet iyiler
Hoşgelmiş forumun ilk prensesi çok sevindim :) sağlıkla evlerine dönerler inş :)

Canım kalın olmazsa bebek yattıkça yatak kağıt gibi olur öyle çok pofidik bir yatak olmaz zaten..

Kızlar benim vajinam agrıyo Afedersiniz normalmi acep yürürken hareket edince falan nedir bu anlamadım .
Çatı ağrısı canım herkeste var çok normal..

eflalim güzel annem..: stres stres stres kocayı ikna etme kedini anlatmaya çalışma.. Keşke bunları yaşamasan..: benim de buradaki doktorum erkek ve kocam istemiyordu muayene Olacağım vakit ben bile utanıyorum :)) adam da dindar biri ama mecbur OLDUĞUNU anlaması Lazım eşinin...
Özelde hakkında şikayetler var ebem uyardı vs de ben de devlette doğum yapmak istemezdim ama ama bebeğimi düşünüyorum de inş ikna ederSin.
Bebeğin kilosunu da aklına takma bizim sülale daha 2700ün üstünde hiç bebek görmedi yol zayıf olacak yok Tombul dediler hamileleri boşuna yormuyorlar.. Kilosu bence gayet güzel zaten makinelerin yanılma Payı var. Sağlıkla beslen ilaçlarını al. Gerisi Allahtan. Sıkma üzme kendini!!!

Babycim çok güzel yazmışsın. Bence hiç vakit kaybetmeden hastaneye sor babası yanımızda olun. Hiçbir şeyi bir damla Kanı bile görmeyecek senin yanında senin elini tutacak babası. Ameliyathanede perde arkasında olacaksınız sezaryan olursa normal doğum olursa da bebeği kendi çıkartmayacak ya bacaklarında örtü olacak gene gözükmeyecek merak etme.. Yani adamcağızın korkutan tiksindiren vit şey olmayacak. Kocan da gönüllüyse girsin hiç diğer Düşünceleri takma aklına bu sizin arzunuz ve en özel anlarınız... Birlikte yaşayın inş..

canin ben girmesini istiyordum doktorum izin vermiyor.evde sezeryan videosu izleyince esim iyikide izin vermedi doktor ben seni bole görmeye dayanamazdim diio
Canım baba doktorların yanında değil senim yanında Örtünün arkasında duracak ameliyathane ışıkları dışında bir eşey görmeyecek yani:)

Bence çok güzel yazmışsın benim eşim de ben girmem diyordu ama başbaşa olunca mecbur kaldı hanımda olmaya inş yetişir de tabi :))

Allah kavuştursun canım son zamanlarda ayrılık daha zor benim eşim de yok yalında gelecek dört Gözle onu bekliyorum

Ay çok sağol cnm çatı ağrısı da böyle bir şey demek :)

Hayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn

olur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bak
250 metrede bi yer ayarlansa yani ben eve gitmeyecek miyim

çok saol canım çok tş desteğin için yanımda olması ban güç vericek inş rabbim de nasip eder :) rabbim herkesin gönlüne göre versin

ayy canım rabbim yardımcın olsun son günlerin yaa iyi değerlendir aslında hepimizin son günleri
doyamıcaz tekmelerine ittirişlerine bebişlerimizin her halükarda, ama onları kucağımıza alıp sevmek de en güzel şey olsa gerek Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya bi arkadaşım 37 haftasında doğum yapmış dün. Kafası büyük diye dr um sezeryana almış moralim bozuldu 37 hafta ne kdr buyuk olabilir onunda bnm gibi ölçümleri 2 hafta önden gidiyormuş. . Acaba yanlış bi dr mu tercih ettim sezeryancı mı diye cnm sıkıldı

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Tebrik ederim, inşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.:)

@pir @papaya09 sezin_uk @missdely SILA_M ve daha pek cok kisi var aklima gelmeyen suanda. Nerelerdeler nasillar? Haberiniz var mi kizlar?
Hoşgeldiiin, ben bu hafta yoktum telefonum servisten yeni geldi.

yeni yıldan itibaren ben yokum yani iş yerinde ohh iyiiii :))
Benim de sat 17 nisan, 31 aralıkta raporunu şirkete verip eve gideceksin dedi doktorum.
Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Bebiş geldi herhalde, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. İyi haberlerini bekliyoruz.:)

sezin_uk nerelerdesin? bu hafta hiç görünmedin buralarda, bir sıkıntın yoktur umarım..
Geldiiim:)merak edilmek güzel şey :)

Sezin iyi arkadaşlar.. Telefonu serviste olduğu için sık giremedim bugün katılır aramıza diye umut ediyoruz
Geldim geldim, telefonun yenisini verdiler bu arada, 2 senedir kullanıyordum iyi oldu :)

Aman iyi olsun.. Bu kadar zaman yazmayınca merak ettim.

kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy
Ben medelanın kalkanını aldım, sterilize ettim ve hastane valizime koydum bile. Hastaneden verdikleri listede vardı o yüzden aldım.

Ben de eşimin girmesini istiyorum o da istiyor. Başka hiç kimseyi istemezdim, yanımda dursun elimi tutsun. Bebeğimizi ilk defa birlikte görelim, birbirimize bakalım gözlerimiz dolu dolu :) bu güzelliği yaşamalılar bence.
Ben dayanamam lafına da gıcığım, olan bana oluyor sen destek olmayacaksan niye evlendik o zaman. Kızıyorum valla!
Canım ben almadım ama bu kitabı d&r internet sitesinden 39 liraya alabilirsin. 50 liralık alışverişe kargo bedavaydı en son.

tamam ölçüleri ona göre söylerim çok teşekkür ederim yıkama olayını da hiç düşünmemiştim, sorayım kayınvalideme ne diyecek bakalım, ben yatağı görmedim hiç

ben eşimin girmesini çok istiyordum ama doktorum izin vermiyor maalesef. zaten sonra normal doğum yapamayacağımı öğrendim, beni keserlerken gelmesini istemiyorum :)

Hmm sönmesin diye yüksek yapılıyor yani.. Uf ne çok ayrıntı var benim bilmediğim teşekkür ederim, bütün söylediklerinizi yazdım bir kenara :)

Ayy on gün hazırlıklarını yaptıysan keyifle bekleme kısmı kalmış ne güzel.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…