- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
canım uzmanlara göre girmesi daha doğruymuş babalık duyguları gelişiyormuş sonuçta onlar bizim gibi doğuştan annelik hissiyatıyla doğmuyorlar ama doğum esnasında bu his oluşuyormuş ayrıca eşten utanacak ne var benim de burda bi kaç arkadaşım öyle dedi ama o benim eşim herşeyimi her yerimi görmüş doğumda da farklı bi yerimi görmeyecek sonuçta ayrıca bebeğin ilk çıktığı ana şahitlik edecek o mükemmel duyguyu benimle birlikte yaşayacak ben eşimi ikna ettim sıra doktoru ikna etmekteeekızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
cnm dogum anında yanında kim var yok hç umrunda bile olmuyr kndi canının derdine duşuyosun . Sezeryan olursan bilemem o zmn hm uyank olacksın hm bişey hissetmcksn bu şekilde gelip elini tutup sana sestwk olabilir eşin ama diger turlu bilemiyrm bn sahsen kimsenin bni o sekilde gormesini istemm sadece alt tarafın goruntusu olarak degil acıdn kıvranrkn bagırrkn gormesni
Ayy canım benim ilk dogumun olacak sanırım..sen istiyorsan neden olmasınki ben kendi adıma istemem sanki dogumdan sonra beni o halimle hatırlayacak zannediyorum ne bileyim.zaten ilk dogumda eşim dogum başlayana kadar yanımdaydı sonra doktor onun yüzünü görünce siz hif iyi görünmüyorsunuz deyip çıkartmıştı eşimi.Bazı erkekler bizden güçsüzler.inşallah dilediginiz gibi olur canım
canım uzmanlara göre girmesi daha doğruymuş babalık duyguları gelişiyormuş sonuçta onlar bizim gibi doğuştan annelik hissiyatıyla doğmuyorlar ama doğum esnasında bu his oluşuyormuş ayrıca eşten utanacak ne var benim de burda bi kaç arkadaşım öyle dedi ama o benim eşim herşeyimi her yerimi görmüş doğumda da farklı bi yerimi görmeyecek sonuçta ayrıca bebeğin ilk çıktığı ana şahitlik edecek o mükemmel duyguyu benimle birlikte yaşayacak ben eşimi ikna ettim sıra doktoru ikna etmekteee
kızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
bu kitap cok faydalı bi kitaba benziyo gecen d&r de baktım 52 tl ydi yuh dedim ya bu kadar mı pahalı olur almadım
innternetten pdf sini indirmek istedim ama yok
siz aldıysanız hangi kitapları kaça aldınız?
bebek bakım sorunlarına mucize çözümler 29 tl
bebek bakımı ve sağlığı 10 tl
bebeğinizin ilk 18 ayı 12 tl
dr internet sitesinden aldm
Çok teşekkür ederim canım amiin inşallah :)Gittim zaten canım doktoruma, nstye aldı bi problem yoktu onda çok şükür
Bana da çok oluyo canım bi yere gezmeye çıkmaya korkuyorum yolun yarısında çişim gelir diye
Teşekkür ederim tatlım
Doğum günün kutlu olsun canım, Rabbim bebişinle güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah
Ben de yayım ben de
canım verirsin hiç merak etme sen
maşaallah canım kuzuna:)
bebek büyüyorya canım bende de oluyor arada
benimde var ve dr bugün bebek epey aşağı inmiş dedi
aaa canım benim nasıl oldu bebeğin inşaallah bir an önce çıkar küvezden
canım inşaallah sıkıntın diner
aaaaaa
canım benim inşaallah kuzunun kilosuda suyuda düzelir bir an önce canı gönülden diliyorum
kızzz çok güldürdün beni
benimki almaz bir şey ilktede almadı zaten, seninkide hoşmuş yani:)
bebeğinin kilosu ileriyse ondan demiştir canım
canım çok geçmiş olsun
canım doğmuş bebeğin ikinizede sağlık diliyorum
maşaallah:)
canım geçmiş olsun vaktinde gelsin yavrun
karışık canım hem de çoközelde tek bayan o eşim erkek istemiyor devletteki erkeğe gidiyorum ya surat asıyor hep ama ben umursamıyorum, devlette gittiğim bayandı önce ama hanfendi ultrasonla bakmak istemeyince bıraktım onu, başak bir tane bayan var ona da sıra bulmak mümkün değil o da favori dr , kilosu iyi aslında endişem ilte ki gibi sıkıntı olması kilo almasının durması
canım eşime söyledim eve dönerken, o da biliyor ama ben özel istiyorum diye eşim özele razı oldu doğum için, her dr a kötü diyorlar kimi iyi kimi kötü diyor dedi, devlette özel oda sıkıntı olduğu için özeli istedim eşimde hak verdi artık ama dr hakkında da olumsuz yorum var, bu devlette gittiğim erkek asla ona sezaryan yaptırmaz eşim razı olsa babası karışır çok muhafazakar, babası bilmiyor erkeğe gittiğimi duysa yüzümüze bakmaz o derecekaldım ortada moralim bozuk her anlamda, şimdi doğum olsa ben nereye gidicem bilmiyorum
kızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
bu kitap cok faydalı bi kitaba benziyo gecen d&r de baktım 52 tl ydi yuh dedim ya bu kadar mı pahalı olur almadım
Magnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))Ahaha sen de bendensin. Uzaktan uzaga bir de bi guzel ahkam kesiyorlar az once ben bunu yolladim mesajla tanidik geldi mi diye. Bana cevap olarak su gelmis; magnezyum hazirlamadim mi??? Hahah deli bu adamlar ayol.
şimdi bana sorarsan bende korkarım valla zaten dediğin gibi burç işi bozuyor. bence direk mülayim koyriske atma derim . şaka şaka ama isim bulmakta zor . valla umarım sitede ki arkadaşların kafasını karıştırmıyorumdur üzülürüm
Ablamın çocuğu da çok Asi diye ablam bir daha oğlum olursa halim selim koyacağım iki isimle garantileyeceğim der :))yok yok ben değiştireyim buna ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum
Çok normal canım tüm hamileler aynı son Ayında...Ne Güzel başladı doğumlar. Zaman geçiyor ve ben korkuyorum
Bu aralar bel ağrılarım başladı bazen çok rahatsız ediyorum. Yürüyemiyorum. Biraz uzandıktan ya da oturduktan sonra kalkmak işkence oluyor. Bu durumu yaşayanlar var mı.
Canım pamuk yattıkça Sönüp içine siner o Yüzden bi tanıdığımız 18 cm yaptırmıştı ben de yitiririm belki diyr Aklımda tuttum ama olmadı. Yatağı yapacak kişi tecrübelidir bilir zaten..Anneler bir şey sormak istiyorum. Ben aldığım park yatağın içine pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Her ne kadar bebeğin omurga gelişimi için artık önerilmiyor vs. dense de şimdinin içinde ne olduğunu bilmediğimiz yataklarından iyidir diye düşünüyorum, elimde de mis gibi doğal pamuk varken. Ama kalınlığının ne kadar olması gerekiyor ona karar veremedim. İnternetten bebek yataklarına bakıyorum ama malzemesine göre sanırım yükseklikleri değişiyor 12cm, 18 cm gibi..
Bildiğimiz eskilerin pamuğundan yapılan yatağın yüksekliğinin kaç cm olması gerekir bilen var mı?
Şimdiden lansinoh a başladım. Kalkan aldım. Mutlaka tea olacak soğuk kompres ılık duş e garmastan çözüm diyorlar...kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy
Benim de öylePınarcım yün de riskli alerjik durumlar için..Mesela benim evimde yün tek bir eşya yok olduğu anda tetikliyor alerjimi..
Ailede de varsa olabilir ama inş olmazlar.. Ben doğunca annem tüm yünleri kaldırıp atmış oyuncaklardan halılardan tut de her şey nefesimi kesiyor..Öyle derler biliyorum ama deneyemeyen gruptanım.. Aklım gidiyor bebekte hassas olur diye..
Hoşgelmiş forumun ilk prensesi çok sevindim :) sağlıkla evlerine dönerler inş :)@kity79 arkadaşımız kucağına aldı kızını maşallahgayet iyiler
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Yatak işi gerçekten çok karışık, her kafadan bir ses çıkıyor. İnternette bir sürü bilgi var ama ben burdakilere sormak istedim, tanıdık hissi veriyor burdaki herkes, daha güvenilir geliyor böyle
PINAR45 pamuk yumuşak olur demişsin ya hani, bir de yüksek yaptır demişsin, tam tersi yüksek yaptırınca daha yumuşak olmaz mı? Sanki daha alçak yaptırsam o yumuşaklık hissi daha az olur gibi geldi bana. Yüksek olursa bebek daha çok gömülmez mi içine? Çok sordum ama kafam çok karıştı
Oh çok şükür iyi olsunlar.
Çatı ağrısı canım herkeste var çok normal..Kızlar benim vajinam agrıyo Afedersiniz normalmi acep yürürken hareket edince falan nedir bu anlamadım .
Selam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi
Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmendevlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum
kızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
Canım baba doktorların yanında değil senim yanında Örtünün arkasında duracak ameliyathane ışıkları dışında bir eşey görmeyecek yani:)canin ben girmesini istiyordum doktorum izin vermiyor.evde sezeryan videosu izleyince esim iyikide izin vermedi doktor ben seni bole görmeye dayanamazdim diio
Bence çok güzel yazmışsın benim eşim de ben girmem diyordu ama başbaşa olunca mecbur kaldı hanımda olmaya inş yetişir de tabi :))ya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
Hayirli aksamlar kizlar.. 2 arkadasimiz daha dogum yapmis Rabbim evlatlarini bağışlasin insallah.. bende cok fena hastayim grip oldum bogazim filan cok agriyo.. malum ilacta kullanamiyoruz biraz zor gececek gibi.. esim bugun yurtdisina gitti.. cok agladim ya arkasindan.. o kadar duygusalim ki.. herseye agliyorum.. 3 gun nasil gececek diye dusunuyorum simdicok ozledim onu simdiden.. ve cok sıkıldım bana dua edermisiniz kizlar..
Ay çok sağol cnm çatı ağrısı da böyle bir şey demek :)Magnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))
Ablamın çocuğu da çok Asi diye ablam bir daha oğlum olursa halim selim koyacağım iki isimle garantileyeceğim der :))
Çok normal canım tüm hamileler aynı son Ayında...
Canım pamuk yattıkça Sönüp içine siner o Yüzden bi tanıdığımız 18 cm yaptırmıştı ben de yitiririm belki diyr Aklımda tuttum ama olmadı. Yatağı yapacak kişi tecrübelidir bilir zaten..
Şimdiden lansinoh a başladım. Kalkan aldım. Mutlaka tea olacak soğuk kompres ılık duş e garmastan çözüm diyorlar...
Benim de öyle(
Bebeğimin alerjisi olmaz inş diye dua ediyorum...
Ailede de varsa olabilir ama inş olmazlar.. Ben doğunca annem tüm yünleri kaldırıp atmış oyuncaklardan halılardan tut de her şey nefesimi kesiyor..
Hoşgelmiş forumun ilk prensesi çok sevindim :) sağlıkla evlerine dönerler inş :)
Canım kalın olmazsa bebek yattıkça yatak kağıt gibi olur öyle çok pofidik bir yatak olmaz zaten..
Çatı ağrısı canım herkeste var çok normal..
eflalim güzel annem..: stres stres stres kocayı ikna etme kedini anlatmaya çalışma.. Keşke bunları yaşamasan..: benim de buradaki doktorum erkek ve kocam istemiyordu muayene Olacağım vakit ben bile utanıyorum :)) adam da dindar biri ama mecbur OLDUĞUNU anlaması Lazım eşinin...
Özelde hakkında şikayetler var ebem uyardı vs de ben de devlette doğum yapmak istemezdim ama ama bebeğimi düşünüyorum de inş ikna ederSin.
Bebeğin kilosunu da aklına takma bizim sülale daha 2700ün üstünde hiç bebek görmedi yol zayıf olacak yok Tombul dediler hamileleri boşuna yormuyorlar.. Kilosu bence gayet güzel zaten makinelerin yanılma Payı var. Sağlıkla beslen ilaçlarını al. Gerisi Allahtan. Sıkma üzme kendini!!!
Babycim çok güzel yazmışsın. Bence hiç vakit kaybetmeden hastaneye sor babası yanımızda olun. Hiçbir şeyi bir damla Kanı bile görmeyecek senin yanında senin elini tutacak babası. Ameliyathanede perde arkasında olacaksınız sezaryan olursa normal doğum olursa da bebeği kendi çıkartmayacak ya bacaklarında örtü olacak gene gözükmeyecek merak etme.. Yani adamcağızın korkutan tiksindiren vit şey olmayacak. Kocan da gönüllüyse girsin hiç diğer Düşünceleri takma aklına bu sizin arzunuz ve en özel anlarınız... Birlikte yaşayın inş..
Canım baba doktorların yanında değil senim yanında Örtünün arkasında duracak ameliyathane ışıkları dışında bir eşey görmeyecek yani:)
Bence çok güzel yazmışsın benim eşim de ben girmem diyordu ama başbaşa olunca mecbur kaldı hanımda olmaya inş yetişir de tabi :))
Allah kavuştursun canım son zamanlarda ayrılık daha zor benim eşim de yok yalında gelecek dört Gözle onu bekliyorum
250 metrede bi yer ayarlansa yani ben eve gitmeyecek miyimolur mu canım süt izni var 250 metre mesafede yer ayarlanmıyosa araba vermesi gerekiyodu sanırım işyerinin öyle bişey o madde 6111 sayılı kanun yanlış hatırlamıyosam orda yazar ona bak
Magnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))
Ablamın çocuğu da çok Asi diye ablam bir daha oğlum olursa halim selim koyacağım iki isimle garantileyeceğim der :))
Çok normal canım tüm hamileler aynı son Ayında...
Canım pamuk yattıkça Sönüp içine siner o Yüzden bi tanıdığımız 18 cm yaptırmıştı ben de yitiririm belki diyr Aklımda tuttum ama olmadı. Yatağı yapacak kişi tecrübelidir bilir zaten..
Şimdiden lansinoh a başladım. Kalkan aldım. Mutlaka tea olacak soğuk kompres ılık duş e garmastan çözüm diyorlar...
Benim de öyle(
Bebeğimin alerjisi olmaz inş diye dua ediyorum...
Ailede de varsa olabilir ama inş olmazlar.. Ben doğunca annem tüm yünleri kaldırıp atmış oyuncaklardan halılardan tut de her şey nefesimi kesiyor..
Hoşgelmiş forumun ilk prensesi çok sevindim :) sağlıkla evlerine dönerler inş :)
Canım kalın olmazsa bebek yattıkça yatak kağıt gibi olur öyle çok pofidik bir yatak olmaz zaten..
Çatı ağrısı canım herkeste var çok normal..
eflalim güzel annem..: stres stres stres kocayı ikna etme kedini anlatmaya çalışma.. Keşke bunları yaşamasan..: benim de buradaki doktorum erkek ve kocam istemiyordu muayene Olacağım vakit ben bile utanıyorum :)) adam da dindar biri ama mecbur OLDUĞUNU anlaması Lazım eşinin...
Özelde hakkında şikayetler var ebem uyardı vs de ben de devlette doğum yapmak istemezdim ama ama bebeğimi düşünüyorum de inş ikna ederSin.
Bebeğin kilosunu da aklına takma bizim sülale daha 2700ün üstünde hiç bebek görmedi yol zayıf olacak yok Tombul dediler hamileleri boşuna yormuyorlar.. Kilosu bence gayet güzel zaten makinelerin yanılma Payı var. Sağlıkla beslen ilaçlarını al. Gerisi Allahtan. Sıkma üzme kendini!!!
Babycim çok güzel yazmışsın. Bence hiç vakit kaybetmeden hastaneye sor babası yanımızda olun. Hiçbir şeyi bir damla Kanı bile görmeyecek senin yanında senin elini tutacak babası. Ameliyathanede perde arkasında olacaksınız sezaryan olursa normal doğum olursa da bebeği kendi çıkartmayacak ya bacaklarında örtü olacak gene gözükmeyecek merak etme.. Yani adamcağızın korkutan tiksindiren vit şey olmayacak. Kocan da gönüllüyse girsin hiç diğer Düşünceleri takma aklına bu sizin arzunuz ve en özel anlarınız... Birlikte yaşayın inş..
Canım baba doktorların yanında değil senim yanında Örtünün arkasında duracak ameliyathane ışıkları dışında bir eşey görmeyecek yani:)
Bence çok güzel yazmışsın benim eşim de ben girmem diyordu ama başbaşa olunca mecbur kaldı hanımda olmaya inş yetişir de tabi :))
Allah kavuştursun canım son zamanlarda ayrılık daha zor benim eşim de yok yalında gelecek dört Gözle onu bekliyorum
Hayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
Tebrik ederim, inşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.:)arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Hoşgeldiiin, ben bu hafta yoktum telefonum servisten yeni geldi.
Benim de sat 17 nisan, 31 aralıkta raporunu şirkete verip eve gideceksin dedi doktorum.yeni yıldan itibaren ben yokum yani iş yerinde ohh iyiiii :))
Bebiş geldi herhalde, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. İyi haberlerini bekliyoruz.:)Kızlar geceden beri hastanedeyim.... Suyum geldi ..sancım tavan ama bende bişi yok... Birazdan sezeryana alıyorlar...hepinizi seviyorum....hepinize dua edicem...
Geldiiim:)merak edilmek güzel şey :)
Geldim geldim, telefonun yenisini verdiler bu arada, 2 senedir kullanıyordum iyi oldu :)Sezin iyi arkadaşlar.. Telefonu serviste olduğu için sık giremedim bugün katılır aramıza diye umut ediyoruz
Aman iyi olsun..Bu kadar zaman yazmayınca merak ettim.
Ben medelanın kalkanını aldım, sterilize ettim ve hastane valizime koydum bile. Hastaneden verdikleri listede vardı o yüzden aldım.kızlar ya göğüs için kalkan alacak mısınız?göğüs ucumuz yara olursa ne yapmalı? erken doğumlar olunca panik oldum ayyy
böyle olsun istemiyorum
Ben de eşimin girmesini istiyorum o da istiyor. Başka hiç kimseyi istemezdim, yanımda dursun elimi tutsun. Bebeğimizi ilk defa birlikte görelim, birbirimize bakalım gözlerimiz dolu dolu :) bu güzelliği yaşamalılar bence.ya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
Canım ben almadım ama bu kitabı d&r internet sitesinden 39 liraya alabilirsin. 50 liralık alışverişe kargo bedavaydı en son.kızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
cnm bilen birine yaptrcaksan o ayarlar yapar zaten ama yinede sen soyle pamugun kumaşi kaldrma durumunu olçuleri ona gore yapsın . O dedgin yatak hiç kullanilmamişmi eger kullanıldysa yıkanması gerek bn olsam yıkar oyle yapardım sonuçta uyurkn terliyosun bşy oluyr yatagada geçyr . Sen bilirsnde . Bn soyleym yinede. Bn bbgime diktklerimi hep yıkadım kullanılmamiş oldgu halde
Hayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?