2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım işte özel hastane bir tane o anlamda seçenek yok sorun bu akşam eşimle etraflıca konuşmam ve karara bağlamam lazım erken doğacak hissediyorum ben zaten, sağol ilgin için
İnşallah hakkınızda en hayırlı karar neyse onu alırsınız canım

EFLALİm canım uzme kendını Rabbım hakkında hayırlısını versın korkma takılma kıloya ya aman ne olacak ben dun bı bebegn mevlıdıne gıttıım 2600 dogmus 38 haftalık mınnak bı kız ayy yırmı gunluk olmus bır tatlı saglıklı olsun da kuvez falan olmasın varsın kucuk olsun

Ben de esımın yanımda olmasını istiyorum drumla konuştum. Normalde olsa sez. Da olsa esin gırebılır dedi ıns sana da der :)

ayy canım cok sevındm bak ne guzel bebegn gelıyor saglıkla cok sevındım bakalım benm kuzum ne zaman gelecek

Gencler ve bebelerı benım canım sıkkın bıraz okulda norm fazlası olmusum ankara norm fazlası atamaları olacak bu ay 25ıne kadar 4 yıldır aynı okkuldaydm hıc alakasız boyle oldu neyse bıde hep anaokulları acık cok gıcık oldum ılk atamamda cahıllık yapıp anaokulu yazmıstım karıyer dıye cok zordu hersey ıns bu sefer kolay olur kızımı da yanıma goturcem seneye Allah hakkımızda hayırlısı olsun bı yıl sonrada ankaradan tayınımz cıkıyor esım den dolayı aman bı yıl ıcın alakasız bı olay yasıyorum Rabbım neyler neylerse guzel eyler olmazsa bı yıl ucretsız alırım aman ya

Bu arada ocak annelerı doguruyor dogum hıkayelerı dıye konu accında kolay olsun takıp kım acacak mervıs acsın musaıtse ... Bende pazartesı kontrole gıdıyrm ıns hersey yolunca olur beebıs az bucuk ne zaman gelecegını bellı eder

Allah yardimcin olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizlerde iyi haberlerini bekliyoruz

Arkadaşlar benim son iki gündür kızım çok hareketli sanki içerde bir şeyleri zorluyormuş gibi hani haftasına göre bu hareketler ne ki dönmeyemi çalışıyor acaba sag belime doğru olan kısımdan elimi ayagımı ne ise çıkacak zannediyorum acı veriyor

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...

Gözünüz aydın canım tebrik ediyorum Allah kolaylık güç kuvvet versin ben de dua ettim hep sana ve bebişine.. Maşallah prensesimize... Allah nazarlardan saklasın, bol sütün olsun inş. Dualarımız seninle, sağsalim evinize dönersiniz mutlulukla Huzurla inş :)

[QUOE="kity79, post: 38156635, member: 105825"]Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...[/QUOTE]
Çok şükür canım Allah a.ikinizinde iyi haberini aldık.Güle güle saglıkla büyüt bebegini inşallah çok mutlu oldum yaaa

Canım ben de benim kızın topuklu ayaklabısı var herhalde diyordum sağ göğsümün Altını oyuyordu kıpır kıpır derken dönmüş ili günlük berbat bir süreçten sonra en rahat uykumu uyumuştum yarım gece de olsa :) belki senim de Öyledir..

Ayy öylemi canım bilemiyorumki aynı seninde anlattıgın gibi sag gögüs altından bir şey fırlayacak gibi sanki hayır olsun bakalım

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Canım benim çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebişini inşallah darısı sağlıkla bizim Başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…