İnşallah hakkınızda en hayırlı karar neyse onu alırsınız canımcanım işte özel hastane bir tane o anlamda seçenek yok sorun buakşam eşimle etraflıca konuşmam ve karara bağlamam lazım erken doğacak hissediyorum ben zaten, sağol ilgin için
yürüyorum valla canım :) kendime bi bahane uydurup çıkıyorum evden. 100 m ilerde market var ben uzak olana gidiyorum yürüyeyim diye :) :) tebriğin için teşekkür ettim1 km yürüyebiliyorsan şahsım adına tebrik diyorum seni
İyi olmalarina sevindim hosgelmis bebisi. Maşallah Allah saglikla büyümeyi nasip etsin.
Ben de esımın yanımda olmasını istiyorum drumla konuştum. Normalde olsa sez. Da olsa esin gırebılır dedi ıns sana da der :)kızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
ayy canım cok sevındm bak ne guzel bebegn gelıyor saglıkla cok sevındım bakalım benm kuzum ne zaman gelecek
Allah yardimcin olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın bebişini kucağına bizlerde iyi haberlerini bekliyoruzHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Arkadaşlar benim son iki gündür kızım çok hareketli sanki içerde bir şeyleri zorluyormuş gibi hani haftasına göre bu hareketler ne ki dönmeyemi çalışıyor acaba sag belime doğru olan kısımdan elimi ayagımı ne ise çıkacak zannediyorum acı veriyor
Ayy öylemi canım bilemiyorumki aynı seninde anlattıgın gibi sag gögüs altından bir şey fırlayacak gibi sanki hayır olsun bakalımCanım ben de benim kızın topuklu ayaklabısı var herhalde diyordum sağ göğsümün Altını oyuyordu kıpır kıpır derken dönmüş ili günlük berbat bir süreçten sonra en rahat uykumu uyumuştum yarım gece de olsa :) belki senim de Öyledir..
Canım benim çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebişini inşallah darısı sağlıkla bizim Başımıza:)Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?