Tebrik ederim, inşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.:)
Hoşgeldiiin, ben bu hafta yoktum telefonum servisten yeni geldi.
Benim de sat 17 nisan, 31 aralıkta raporunu şirkete verip eve gideceksin dedi doktorum.
Bebiş geldi herhalde, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. İyi haberlerini bekliyoruz.:)
Geldiiim:)merak edilmek güzel şey :)
Geldim geldim, telefonun yenisini verdiler bu arada, 2 senedir kullanıyordum iyi oldu :)
Ben medelanın kalkanını aldım, sterilize ettim ve hastane valizime koydum bile. Hastaneden verdikleri listede vardı o yüzden aldım.
Ben de eşimin girmesini istiyorum o da istiyor. Başka hiç kimseyi istemezdim, yanımda dursun elimi tutsun. Bebeğimizi ilk defa birlikte görelim, birbirimize bakalım gözlerimiz dolu dolu :) bu güzelliği yaşamalılar bence.
Ben dayanamam lafına da gıcığım, olan bana oluyor sen destek olmayacaksan niye evlendik o zaman. Kızıyorum valla!
Canım ben almadım ama bu kitabı d&r internet sitesinden 39 liraya alabilirsin. 50 liralık alışverişe kargo bedavaydı en son.
Kizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa
Ben de esımın yanımda olmasını istiyorum drumla konuştum. Normalde olsa sez. Da olsa esin gırebılır dedi ıns sana da der :)
Arkadaşlar benim son iki gündür kızım çok hareketli sanki içerde bir şeyleri zorluyormuş gibi hani haftasına göre bu hareketler ne ki dönmeyemi çalışıyor acaba sag belime doğru olan kısımdan elimi ayagımı ne ise çıkacak zannediyorum acı veriyor
Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Iyi olmanıza çok sevindim, oh maşallah bebişine, Allah size bağışlasınKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Eger bende özelde yapsaydim bende isterdim esimi yanimda o guzel dakikalarda oda bana destek olsun yanimda olsun isterdim her ne kadar belki normal olsa hayirlamayabiliriz ama onun orda olmasi ve bunu bilmek bence yeterli,belkide bebek dogduktan sonra ayni anda gormek o ilk dakikalari beraber yasamak :) ay ne tatli olurdu yaa sonuna kadar diret bence oda yaninda olsun canimya arkadaşlar hastaneye sorduktan sonra tekrar düşüneceğim ama annem babam yok yanımda yalnızım gurbet ellerde sürekli konuşuyorum onlarla ama yanlarında gibi olmuyor çok yalnız hissediyorm
eşim bu yanlızlığıma ortak oluyor saolsun onu çok seviyorum ve ondan hiç bir şeyimi gizlemedim yıllardır
annesine babasına olan hislerimi bile oda beni anlar iyi kötü yorum yapar kırmaz
annem ve babam gelicekler ama doğum haberimi alınca çıkarlar yola büyük ihtimal
işte ben bütün bunların yanında kendimi çok yanlız hissediyorum yine de
eşim yanımda olmazsa yapamam gibime geliyor çok duygusalım bu arada
o beni her halimle sevdi her halimle katlandı bana yıllardır
o bana destek olucak sonuçta başımda duracak altta ne olduğuna bakmıcak ki elimi tutup destek olucak
böyle düşünüyorum ben
o yüzden çok istiyorum yanımda olmasını
Ne kadar güzel anlatmissin canim sonuna kadar katiliyorum o ozel anlarimda bende isterimki yanimda olsun.canım uzmanlara göre girmesi daha doğruymuş babalık duyguları gelişiyormuş sonuçta onlar bizim gibi doğuştan annelik hissiyatıyla doğmuyorlar ama doğum esnasında bu his oluşuyormuş ayrıca eşten utanacak ne var benim de burda bi kaç arkadaşım öyle dedi ama o benim eşim herşeyimi her yerimi görmüş doğumda da farklı bi yerimi görmeyecek sonuçta ayrıca bebeğin ilk çıktığı ana şahitlik edecek o mükemmel duyguyu benimle birlikte yaşayacak ben eşimi ikna ettim sıra doktoru ikna etmekteee
Ayy canim ya hakkinizda hayirli olsun son gunlerinizi guzel guzel geçirin insallah.insallah perşembeden sonra bi kac gun daha ertelenir ne kadar gec okadar iyiHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
guzelmiş cnm beşign gule gule kullan . Sallanma ozellgide varmi bu beşign?Kizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa
guzelmiş cnm beşign gule gule kullan . Sallanma ozellgide varmi bu beşign?
Ayy canim benim ya hayirli olsun senun adinq sevindim bebisin ee sende iyiysen sorun yok sagsalim evinize gecersiniz insallahKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Ahhh işte bikac hafta daha dayansalar güzel olucak ama Herşeyin Hayırlısıinsan korkuyor ya.. vallahi doğumla alakalı zerre korku kalmadı şu erken doğum haberleri nedeniyle.. sadece bebeğim zamanında sağlıkla doğsun.. ben her şeye razıyım
Ahları vahları bitmezdi vallahi. Nefes alamiyorum soluk soluga konusuyorum. Anliyorum seni asansor bozulmus 7 kat cikana kadar senin gibi oldum diyo. Ama seviyoz iste bu yuzeyselliklerini de napalimMagnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))
Hosbulduk caniim. Sen de hosgeldiin. Yeni telefon dogum hediyesi gibi olmus bak simdiden :) sat dasim nerelerde dedim. Gec olsa da geldim dogurana kadar da olucam kismetseHoşgeldiiin, ben bu hafta yoktum telefonum servisten yeni geldi.
Yaşasınnnnnnn kv doğuma gelmeyecekmişşşş hayatımda bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum
Ah pinarcim gozun aydin. Sutun bol olsun canim. Masallah boyu kilosu da iyi galiba kuveze gerek duyulmamis. Saglikla buyut ins.Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
çocuklar doğuma yakın dahada hareketleniyorlar merak etme ben sancılarımın tuttuğu akşam karnıma bakınca yok artık demiştim oğlumdada kızımdada özellikle doğum yaptığım gece balık gibi yüzmüşlerdi sanki karnımın içindeArkadaşlar benim son iki gündür kızım çok hareketli sanki içerde bir şeyleri zorluyormuş gibi hani haftasına göre bu hareketler ne ki dönmeyemi çalışıyor acaba sag belime doğru olan kısımdan elimi ayagımı ne ise çıkacak zannediyorum acı veriyor
bebisinle uzun mutlu yillar dilerim .. bende yay burcuyumEvet cnm çok sağol yay burcuyum :)
canım allah yardımcın olsunHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
Canim ben esimin doguma girmesini istiyorum, cocugun ciktigi yere bakmaz o, ama elimi tutup bana destek olmasi, yapabilirsin yanindayim demesi bana kendimi cok iyi hissettirir, kendim icin istiyorum yani :). Esimde girmek istiyor zaten, insallah bebegimizin kordonunuda o kesecek :)kızlar benim dr erkek ve eşimin doğuma girmesini istiyorum
ablamlara söyledim eşinden utanmazmısın gibi şeyler söylediler girmesin dediler ne alaka yani
adam işini yapıcak eşim ha içeride ha dışarıda ne farkeder hatta görmesi daha doğru olmaz dışarıda içi içini yiyeceğine
bu arada eşimde yanımda olmak istiyor konuştuk aramızda ama hastaneye sormadık sadece yarın unutmazsak soralm
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
bu arada artık adım atamaz duruma geldim
her adım attığımda kalçama vuruyordu şimdi de kuyruk sokumuma vuruyor
bir an önce sabah olsun ve dr a gideyim istiyorum inş çare bulur ve hemen geçer bu ağrılar yoksa son günlerim çok kötü geçecek
böyle olsun istemiyorum
Ben kitapyurdu sitesinden aldim bu kitabi canım 35tl gibi bir seydikızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
bu kitap cok faydalı bi kitaba benziyo gecen d&r de baktım 52 tl ydi yuh dedim ya bu kadar mı pahalı olur almadım
innternetten pdf sini indirmek istedim ama yok
siz aldıysanız hangi kitapları kaça aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?