2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen canım bende aynı düşünüyorum

Kizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa

çok cici olmuş yaaa

Ben de esımın yanımda olmasını istiyorum drumla konuştum. Normalde olsa sez. Da olsa esin gırebılır dedi ıns sana da der :)

inş yaa not alıyım da unutmayım yarın soracağım şeyleri bari

benim kızım sağ belimin oralardan kafa atıyor

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...

maşallah canım gözünüz aydın :) bir ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın inş çok tş ederiz bebişin kilosu da çok iyi maşallah

Eger bende özelde yapsaydim bende isterdim esimi yanimda o guzel dakikalarda oda bana destek olsun yanimda olsun isterdim her ne kadar belki normal olsa hayirlamayabiliriz ama onun orda olmasi ve bunu bilmek bence yeterli,belkide bebek dogduktan sonra ayni anda gormek o ilk dakikalari beraber yasamak :) ay ne tatli olurdu yaa sonuna kadar diret bence oda yaninda olsun canim
Bazen öyle anlar oluyo annenden babandan bile otede oluyolar her zaman yanimizda oluyolar her ne olursa olsun hayat arkadasimiz o bizim
sonucta doktora gidiyoruz erkek yada bayan farketmez.benim doktorumda erkek asla ve asla bayan erkek diye ayirmam esimde oyle bi konusma yapmadık bile niye erkek diye adam isini yapiyo tek derdi de bizim seyimiz sen gonul rahatligiyla doktorunla konus iznini al esini senden iyi kimse taniyamaz eger rahatsiz olmayacagini dusunsen zaten yaninda istemezsin.
Ne kadar güzel anlatmissin canim sonuna kadar katiliyorum o ozel anlarimda bende isterimki yanimda olsun.
Ayy canim ya hakkinizda hayirli olsun son gunlerinizi guzel guzel geçirin insallah.insallah perşembeden sonra bi kac gun daha ertelenir ne kadar gec okadar iyi

Kizlar buda bizim besigimiz. Sepetten :) bi arkadasimin ikizi olmustu bi kiz bi erkek ondan rica ettim verdi sagolsun :)
Kendime de bugun hastane icin buyuk beden kulot aldim artik sonra anneanneme veririm :) coook cirkin oluyolar yaaaaa
guzelmiş cnm beşign gule gule kullan . Sallanma ozellgide varmi bu beşign?

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Ayy canim benim ya hayirli olsun senun adinq sevindim bebisin ee sende iyiysen sorun yok sagsalim evinize gecersiniz insallah

insan korkuyor ya.. vallahi doğumla alakalı zerre korku kalmadı şu erken doğum haberleri nedeniyle.. sadece bebeğim zamanında sağlıkla doğsun.. ben her şeye razıyım
Ahhh işte bikac hafta daha dayansalar güzel olucak ama Herşeyin Hayırlısı

Magnezyum hazırlamış ve sen bunu nasıl unutursun tool :)) Adamcağız daha Ne yapsın benim kocayla aynı kefeye koyuyorsun :)) ay bi de kendileri doğursa ne yapardık acaba :))
Ahları vahları bitmezdi vallahi. Nefes alamiyorum soluk soluga konusuyorum. Anliyorum seni asansor bozulmus 7 kat cikana kadar senin gibi oldum diyo. Ama seviyoz iste bu yuzeyselliklerini de napalim

Ah pinarcim gozun aydin. Sutun bol olsun canim. Masallah boyu kilosu da iyi galiba kuveze gerek duyulmamis. Saglikla buyut ins.

çocuklar doğuma yakın dahada hareketleniyorlar merak etme ben sancılarımın tuttuğu akşam karnıma bakınca yok artık demiştim oğlumdada kızımdada özellikle doğum yaptığım gece balık gibi yüzmüşlerdi sanki karnımın içinde

canım allah yardımcın olsun

Canim ben esimin doguma girmesini istiyorum, cocugun ciktigi yere bakmaz o, ama elimi tutup bana destek olmasi, yapabilirsin yanindayim demesi bana kendimi cok iyi hissettirir, kendim icin istiyorum yani :). Esimde girmek istiyor zaten, insallah bebegimizin kordonunuda o kesecek :)

Kızlar magnetımı ve kendı yaptıgm tacımı yukleyemyrm onceden kolay olurdu anlmdm dosya boyutu buyuk dıuyo dger telefondada boyut kucultemdm... Dun suluhandan organze kese aldım ıcıne ıkram ıcın ne tur seker konur cıkolata olmaz erır dımı

Ben kitapyurdu sitesinden aldim bu kitabi canım 35tl gibi bir seydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…