2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb

allah yardımcınız olsun canım sağlıkla kucağına alıp seveceğin günlerde gelir inşallah

Allah yardimciniz olsun canim. Allah yavrunun sana bagislasin.

canım benım hayırlı olsun kızın kocaman dogmus masallah kuvezdede az kalacak hıc uzulme Rabbım onu sana bagıslar sutun bol olsun

Canım benim çok geçmiş olsun bebişinde en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır hiç merak etme Allah'ım yardımcınız olsun Bebeğini size bağışlasın inşallah

Hayirli olsun canim.Allahim bir an önce kucagina akmayi nasip etsin insallah bir an once toparlanir ve guzel haberlerinizi verirsin burdan.bizi habersiz birakma :)

Maşallah kilosuda haftası da gayet iyi.. en kısa zamanda kollarında olacaktır yavrun.icini ferah tut ve moralini hiç bozma, süt için en önemli şey moralmiş. Allah ikinizede uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

kızlar bende bu suyun gelmesi olayını soracaktım.yani ne kadar çoklukta su gelince doğumun başlayacağını anlayacağız iç çamaşırımız ıslanacak kadar mı geliyor?bi de renksiz bildiğimiz su gibi bir su mu yoksa daha koyu kıvamlı akıntı gibi mi?

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Maşaallah bebeğine annesi, sağlıklı sıhhatli bol sütlü günleriniz olsun :)

Bu durumdayken bize haber vermek için gelip buraya yazman çok duygulandirdi beni. Allah bebeğine sağlık versin, en kısa zamanda toparlansın inşallah kuzucuk. Aklına kötü şeyler getirme annesi, hepimizin duası sizinle. Bol sütlü günleriniz olsun :)

Ay cnm hayırlısı olsun inşallah :) allahım korusun sizleri ve hepimizi :)

Maşaallah bebeğine canım kaç kilo şimdi nedir bu doktorların iri bebek korkusu

oo hamaratlığın kazanca dönüşüyor demek ne güzel, bakıyorum fotolara:)

canım 3100 gr 51 cm olmuş bebeğim maşallah diyelim :)
Fotoğraf eklemeye çalıştım ama eklemiyor cnm ya hata veriyor sürekli .

kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım hala beğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem

Canim ben isim aradım aradım bir türlü karar veremedim .en sonun da rüyamda gördüm ayşe hüma diye şimdi ayşe hüma koyacağız allah nasip ederse .
Defne ,Meyra, masal ,öykü bu isimler de çok hoşuma gidiyordu ama eşime begendiremedim .

işte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234

çok güzel olmuş canım eline sağlık etiketleri nasıl yaptığınızi ogrenebilirmiyim ?

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...

Canim gözün aydın Rabbim bebegini sağlıkla büyütmek nasip etsin inş . Bol bol sütun olsun bebegine yarasin .

Canim cok sukur ikiniz de iyisiniz allahım ikiniz de sağlık versin . Merak Etme kuvezden çıkacak bebisin ona sarilmaya doyamayacaksin kokusunu içine çekeceksin ilaç olacak sana . Bol bol sütün olsun inş . Şifa olsun yavruna.

Canim ablamdan biliyorum
Devlet hastanesinde ebe ablam
41+1 de kanama oldu çok az
Aksama kadar evde sanci gelmesini bekledim
Sancilari çok az geldi
Aksam gittik hastaneye ve sabaha kadar ara ara sanci geldi
Sabah 2 cm aciklikla doğum salonuna girdi ve aksam 9 da doğum oldu
Suni sanci istemedi. Acilma olmasini bekledi
Son 3 saat yoğun sanci baslamis
Suyu ise hic gelmemis ebeler patlatmis
Yani su değil.kan da gelebilir
Kan geldikten ise 1.5 gün sonra doğum oldu

Bakalim.bizim maceramiz nazil olacak

Hayirli olsun Allah kısa zamanda toparlamayi nasip etsin. Kizin da eminim daha kisa surede cikacaktir kuvozden. Cok gecmis olsun

Arkadasim benim ikinci oldugu icin ilkinde suyum gelmisti sancidan once oyle hastaneye gitmistik.oyle bikac damla gelmiyor bildigin su bosaliyor once bir bardak gibi mesela sonra yavas yavas sizmaya devan ediyor belki once sizmayla yavas baslayan su gelmeleri de oluyordur ama benim tecrubem boyleydi..

Ay cnm ya allahım korusun bol süt olsun miniğine darısı bizlere inşallah benimle aynı oldu doğum günü bebeğinin bugün doğmuşum bende çok duygulandım :) tekrar Gözünüz aydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…