- 15 Ekim 2014
- 510
- 1.328
- 128
allah yardımcınız olsun canım sağlıkla kucağına alıp seveceğin günlerde gelir inşallaharkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Allah yardimciniz olsun canim. Allah yavrunun sana bagislasin.arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
canım benım hayırlı olsun kızın kocaman dogmus masallah kuvezdede az kalacak hıc uzulme Rabbım onu sana bagıslar sutun bol olsunarkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
inşallah canım bende öyle istiyorum ama bu bebişler çok aceleci sankiondam sonra cigerleri de gelismis oluyormus bende bol bol dua ediyorum kizim 36 yi gecsin ddiye rabbim zamaninda saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Canım benim çok geçmiş olsun bebişinde en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır hiç merak etme Allah'ım yardımcınız olsun Bebeğini size bağışlasın inşallaharkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
MasallahKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Hayirli olsun canim.Allahim bir an önce kucagina akmayi nasip etsin insallah bir an once toparlanir ve guzel haberlerinizi verirsin burdan.bizi habersiz birakma :)arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Canim hayirli olsun Allah anali babali buyutsun muhtemel dogum tarihlerimiz de ayniymis ay heyecanlandim bendearkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
Maşaallah bebeğine annesi, sağlıklı sıhhatli bol sütlü günleriniz olsun :)Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Bu durumdayken bize haber vermek için gelip buraya yazman çok duygulandirdi beni. Allah bebeğine sağlık versin, en kısa zamanda toparlansın inşallah kuzucuk. Aklına kötü şeyler getirme annesi, hepimizin duası sizinle. Bol sütlü günleriniz olsun :)arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Ay cnm hayırlısı olsun inşallah :) allahım korusun sizleri ve hepimizi :)@babyforwe aminn canım özlicez hamileliği ama hayırlısıyla sanirim ben artık kucağıma almak istiyorum
hera^^ hazirliklarim büyük ölçüde bitti çok şükür ama cok heyecanlıyım, çok karmasık duygular içindeyim, nasıl gećicek son günler bilmiyorum
Maşaallah bebeğine canım kaç kilo şimdi nedir bu doktorların iri bebek korkusu
oo hamaratlığın kazanca dönüşüyor demek ne güzel, bakıyorum fotolara:)
kızlarrr ben kızçeme isim bulamadım halabeğendiğiniz kız isimlerini paylaşır mısınız rica etsem
işte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234
Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Canim ablamdan biliyorumkızlar bende bu suyun gelmesi olayını soracaktım.yani ne kadar çoklukta su gelince doğumun başlayacağını anlayacağız iç çamaşırımız ıslanacak kadar mı geliyor?bi de renksiz bildiğimiz su gibi bir su mu yoksa daha koyu kıvamlı akıntı gibi mi?
kızlar bende bu suyun gelmesi olayını soracaktım.yani ne kadar çoklukta su gelince doğumun başlayacağını anlayacağız iç çamaşırımız ıslanacak kadar mı geliyor?bi de renksiz bildiğimiz su gibi bir su mu yoksa daha koyu kıvamlı akıntı gibi mi?
Ay cnm ya allahım korusun bol süt olsun miniğine darısı bizlere inşallah benimle aynı oldu doğum günü bebeğinin bugün doğmuşum bende çok duygulandım :) tekrar Gözünüz aydın cnmKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Ay ne güzel Sağol cnm amiinbebisinle uzun mutlu yillar dilerim .. bende yay burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?