anladım canım dediğin gibi bizde nasıl olacak bakalım.Canim ablamdan biliyorum
Devlet hastanesinde ebe ablam
41+1 de kanama oldu çok az
Aksama kadar evde sanci gelmesini bekledim
Sancilari çok az geldi
Aksam gittik hastaneye ve sabaha kadar ara ara sanci geldi
Sabah 2 cm aciklikla doğum salonuna girdi ve aksam 9 da doğum oldu
Suni sanci istemedi. Acilma olmasini bekledi
Son 3 saat yoğun sanci baslamis
Suyu ise hic gelmemis ebeler patlatmis
Yani su değil.kan da gelebilir
Kan geldikten ise 1.5 gün sonra doğum oldu
Bakalim.bizim maceramiz nazil olacak
herkeste farklı oluyor demek ki..Hayirli olsun Allah kısa zamanda toparlamayi nasip etsin. Kizin da eminim daha kisa surede cikacaktir kuvozden. Cok gecmis olsun
Arkadasim benim ikinci oldugu icin ilkinde suyum gelmisti sancidan once oyle hastaneye gitmistik.oyle bikac damla gelmiyor bildigin su bosaliyor once bir bardak gibi mesela sonra yavas yavas sizmaya devan ediyor belki once sizmayla yavas baslayan su gelmeleri de oluyordur ama benim tecrubem boyleydi..
Ay cnm inşallah iyi olcak bebişin allahım korusun miniğini :)arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
hayirli olsun canim :)Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Gözünüz Aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Bize dua ettiğin için sağol. Sütün bol olur inşallah:)Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
Evet ayni sey bendede var sanki tuvaletim var gibi agridigi zaman hemen uzanmak istiyorum neden oluyo acabakızlar erken doğum haberleri korkutuyorumarım herkes iyidir.. ben 29 aralığı beklemeyeceğim izin için 2 hafta önceden hastalık raporu alıp çıkacağım..... bebek hareket ettikçe vajinamda yada mesanemde garip bir his ve hafif baskı olmaya başladı.. sanki hemen çişe gitmem gerekiyormuş gibi.. gidiyorum birşey yok bilmiyorum..devam ederse dr gideceğim.. sizde de oluyor mu?
Eger bende özelde yapsaydim bende isterdim esimi yanimda o guzel dakikalarda oda bana destek olsun yanimda olsun isterdim her ne kadar belki normal olsa hayirlamayabiliriz ama onun orda olmasi ve bunu bilmek bence yeterli,belkide bebek dogduktan sonra ayni anda gormek o ilk dakikalari beraber yasamak :) ay ne tatli olurdu yaa sonuna kadar diret bence oda yaninda olsun canim
Bazen öyle anlar oluyo annenden babandan bile otede oluyolar her zaman yanimizda oluyolar her ne olursa olsun hayat arkadasimiz o bizim
sonucta doktora gidiyoruz erkek yada bayan farketmez.benim doktorumda erkek asla ve asla bayan erkek diye ayirmam esimde oyle bi konusma yapmadık bile niye erkek diye adam isini yapiyo tek derdi de bizim seyimiz sen gonul rahatligiyla doktorunla konus iznini al esini senden iyi kimse taniyamaz eger rahatsiz olmayacagini dusunsen zaten yaninda istemezsin.
Ne kadar güzel anlatmissin canim sonuna kadar katiliyorum o ozel anlarimda bende isterimki yanimda olsun.
Ayy canim ya hakkinizda hayirli olsun son gunlerinizi guzel guzel geçirin insallah.insallah perşembeden sonra bi kac gun daha ertelenir ne kadar gec okadar iyi
babyforwe Bende esimin bu anı yasamasini , dogum sekli ne olursa olsun yanimda olmasini istiyorum.
Canim ben esimin doguma girmesini istiyorum, cocugun ciktigi yere bakmaz o, ama elimi tutup bana destek olmasi, yapabilirsin yanindayim demesi bana kendimi cok iyi hissettirir, kendim icin istiyorum yani :). Esimde girmek istiyor zaten, insallah bebegimizin kordonunuda o kesecek :)
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Olsun canım böylede çok güzelişte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234
. Haklısın valla bende bu hafta sonu halledicem hepsini inşallah darısı Başıma seninde eline koluna sağlıkkızlar şimdi unuttuğum bişey varmı die baktım herşey hazır hatta öyle bi tırstımki bu erken doğum olaylarından tırnaklarımı en dipten kestim kollarımı aldım sadece onlar kalmıstı oturma odası bide salon yastıklarını yıkadım nevresimi değiştirdim oğluşumun çantasını son kez kontrol ettim göğüs pompasını strıl ettim onuda attım çantaya ay heycanladım azcıkta korktum valla
. Olsun canım bak herşey yolundaymış stres yapmabugün 33+0 olduk ve dün yine acili bekledim ama oğluşum şimdilik iyiymiş ama kasılmalarım varmış minik kuzum 2350 gr olmuş ama sakın daha şimdi doğurma yoksa kuveze girer dedi çok korkunçtu ama şimdi herşey yolunda gibi
. Yay annelerin Oğlak bebişleri mi olucakGittim zaten canım doktoruma, nstye aldı bi problem yoktu onda çok şükür
Bana da çok oluyo canım bi yere gezmeye çıkmaya korkuyorum yolun yarısında çişim gelir diye
Teşekkür ederim tatlım
Doğum günün kutlu olsun canım, Rabbim bebişinle güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah
Ben de yayım ben de
. Hoşgeldin eflalim Canını Sıkma o an geldiğinde zaten devlet hastanesi olursa eşin doktora yok olmaz demez herhalde hem sezeryan diyosun normal değil ki neden istemesinSelam kızlar bugün devlette ki dr uma gittim, moralim bozuk iki hafta önce 2400 gr dı şimdi 2600dr normal dedi ama ben dedim ki ilk gebeliğimde de böyle oldu son ay durakladı kilo alması , o zaman her hafta gel bakalım dedi, çok gergin duruyorsun sakinleş dedi bebeğimin başı epey aşağı inmiş ultrasonla bakarken canım yandı tam kasığımda başı, aşağılamış epey dedi
Canım sıkkın niye böyle oluyor hep stresten tabi, daha dr umu kesinleştiremedim, özelde olacaktı bugün devlette ki dr da sıra beklerken sağlık ocağındaki ebemde ordaydı o da hamile ve özeldekini asla tavsiye etmedi, ben ortada kaldım resmendevlette bu gittiğim erkek ve eşim asla ona yaptırmaz sezaryanı, canım sıkkın ne olacak bilmiyorum
canım dualarımız seninle.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
ay maşallah size ya.Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallahKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
dualarımız seninle canım hiç moralini bozma en kısa zamanda bebeğin kucağında olacak inşallaharkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
. Aynen ilkler da hamı kolaydı sanki gençtik tabiiAyy kızlar benim belimin sag tarafı kopuyor gibi agrıyor yaa.Çok fena oturamıyorum, ayakta biraz dolaşsam tamam işim bitik akşama dogru..sadece uzanıcam o zaman biraz iyi gibi.ilk hamileligimde daha fittim yaa yaşlandım galiba
. Inşallah olmaz canım çok geçmiş olsunKızlar bnm sırtım çok agrır oldu ya gece gene bi başladı bıçak saplnmiş gbi nefes aldkça batıyordu saat dorde kdr agldm acıdan acaba uşuttummu niye boyle oldu ikinci defa oluyr bu hpte gece oluyr. Allahım o nası bi sanci ya agrı kesici içtim bide sıcak su torbası koydum onlar bile geç fayda etti inş bida olmz dayanılck gbi dgl
bu kitap arkadaşımda vardı çok beğenmişti belki başka bi yerde daha uyguna bulabilirsin canımkızlar bebek eğitimi için kitap falan alan varmı aranızda?
bu kitap cok faydalı bi kitaba benziyo gecen d&r de baktım 52 tl ydi yuh dedim ya bu kadar mı pahalı olur almadım
innternetten pdf sini indirmek istedim ama yok
siz aldıysanız hangi kitapları kaça aldınız?
. Kolestaz nedir bilmiyorum ama riske atmaya gerek yok bence zaten 36 haftada olmuş haftaya kadar daha da toparlar alırsın benişini kucağına hayırlısıylaHayırlı akşamlar hanımlar. Dr kontrolümüzden geldikk, bebeğim iyi ve sağlıklı çok şükür, son tahlilimde iyi ćıktı ancak kolestazdan dolayı drum normal doğum yaparsam Allah korusun bebegimin hayatının riske gireceğini söyledi. Zaten çok fazla da bekleyemeyiz, suni sancı bebek için çok daha tehlikeli olur, riskler böyle ama yinede normal doğum dersen deneriz dedi, tabi kesinlikle riske atmak istemedim bebeğimi, halbuki o kadar uygunumki normal doğuma, bebeğim haftalardır kanalda, neyse hayırlısı olsun inşallah, haftaya pazar yada pazartesi alırız.büyük ihtimalle dedi. Gerçi persembe son kontrolüm var, o zaman tarih tam netleşecek ama son 10 günüm sanırım. Birden panik oldum kızlar bana dua edin olurmu? Allah yardımcımız olsunn
. Hoşgeldin canım telefonunda hayırlı olsunTebrik ederim, inşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.:)
Hoşgeldiiin, ben bu hafta yoktum telefonum servisten yeni geldi.
Benim de sat 17 nisan, 31 aralıkta raporunu şirkete verip eve gideceksin dedi doktorum.
Bebiş geldi herhalde, gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. İyi haberlerini bekliyoruz.:)
Geldiiim:)merak edilmek güzel şey :)
Geldim geldim, telefonun yenisini verdiler bu arada, 2 senedir kullanıyordum iyi oldu :)
Ben medelanın kalkanını aldım, sterilize ettim ve hastane valizime koydum bile. Hastaneden verdikleri listede vardı o yüzden aldım.
Ben de eşimin girmesini istiyorum o da istiyor. Başka hiç kimseyi istemezdim, yanımda dursun elimi tutsun. Bebeğimizi ilk defa birlikte görelim, birbirimize bakalım gözlerimiz dolu dolu :) bu güzelliği yaşamalılar bence.
Ben dayanamam lafına da gıcığım, olan bana oluyor sen destek olmayacaksan niye evlendik o zaman. Kızıyorum valla!
Canım ben almadım ama bu kitabı d&r internet sitesinden 39 liraya alabilirsin. 50 liralık alışverişe kargo bedavaydı en son.
. Aman canım gözün Aydın sen benişini kokla doyur biz bekleriz iyisiniz ya çok şükür gerisi önemli değilKızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
. Hayırlısı olsun canım sütünde gelir bebişinde iyi olur inşallah kucağına alır çıkarsın dualarımız seninlearkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?