2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
anladım canım dediğin gibi bizde nasıl olacak bakalım.
herkeste farklı oluyor demek ki..

Ay cnm inşallah iyi olcak bebişin allahım korusun miniğini :)

Kızlar ya telefndan resim yuklemek için resmin dosya boyutu ve genişligi nasıl kuçultulur. Resim eklicemde dosya boyutu buyuk geliyor ya

Evet ayni sey bendede var sanki tuvaletim var gibi agridigi zaman hemen uzanmak istiyorum neden oluyo acaba

babyforwe Bende esimin bu anı yasamasini , dogum sekli ne olursa olsun yanimda olmasini istiyorum.

çok saolun arkadaşlar eşim yanımda oolursa o anı paylaşırsa daha rahat olacağıma inanıyorum
kordon falan kesemez eşim bende kesemezdim yanımda olsun elimi tutsun yeter :) dr hayır derse ben doğurmam eşim olmadan dicem

canım rabbim bebeğini sana bağışlasın benim yeğen 34-35. haftalarda doğdu 2450 küveze faln alınmamıştı şimdi 3 yaşında tosun gibi
kalbini gönlünü ferah tut herşey iyi olacak inş
rabbim yardımcınız olsun

işte bizim sabun şişelerimizzzz
ne yaptıysam resmi döndürüp yükleyemedim nasıl olursa olsun forum yan ekliyor sanırım gıcık oldummmmmEki Görüntüle 1325234
Olsun canım böylede çok güzel
. Haklısın valla bende bu hafta sonu halledicem hepsini inşallah darısı Başıma seninde eline koluna sağlık

. Olsun canım bak herşey yolundaymış stres yapma

. Yay annelerin Oğlak bebişleri mi olucak

. Hoşgeldin eflalim Canını Sıkma o an geldiğinde zaten devlet hastanesi olursa eşin doktora yok olmaz demez herhalde hem sezeryan diyosun normal değil ki neden istemesin

canım dualarımız seninle.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
ay maşallah size ya.Allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah

dualarımız seninle canım hiç moralini bozma en kısa zamanda bebeğin kucağında olacak inşallah

. Aynen ilkler da hamı kolaydı sanki gençtik tabii

. Inşallah olmaz canım çok geçmiş olsun

bu kitap arkadaşımda vardı çok beğenmişti belki başka bi yerde daha uyguna bulabilirsin canım

. Kolestaz nedir bilmiyorum ama riske atmaya gerek yok bence zaten 36 haftada olmuş haftaya kadar daha da toparlar alırsın benişini kucağına hayırlısıyla

. Hoşgeldin canım telefonunda hayırlı olsun

Kızlar biz çok iyiyiz...hepinize dua ettim...2900 gr 51 cm doğduk... Alıntı yapamıyorum emişmeye çalışmaktan..bizde haberler böyle...
. Aman canım gözün Aydın sen benişini kokla doyur biz bekleriz iyisiniz ya çok şükür gerisi önemli değil

. Hayırlısı olsun canım sütünde gelir bebişinde iyi olur inşallah kucağına alır çıkarsın dualarımız seninle

Canim Allah'in izniyle bebegin simsiki hayata tutunacak. Annesinin sifali sutuyle de 10-15 gunden cok daha kisa bi surede kuvozden cikacaktir insaallah. Kendini uzme, iyi ol ki, hem sutun bol olsun hem de bebisin de senden guc alsin. Dualarimiz seninle ve bebisinle, Rabb'im tez zamanda kavustursun bebisine saglicakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…