2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi gecler güzel anneler...
Allahım kityde dogum yapmıs ...
Masallah bebegidene sanada canım ya..
Sevda engel bitanem.. Aklına kötü şeyler getirme ... Bebişini yanına alıcalsın .. Sayılı gün tez gecer..

Kızlar bizim bebişler aceleci cıktı iyimi..
Allah nasip ederse haftaya bütün işim gücüm bitmiş olucak...paat diye dogum olursa naparım ben..Allahtanherseyiiz yıkanmıs ütülenmiş ama tabiki cantam hazır degil.. İlk işim cantamızı valzı hazırlamak olucak.
Allahım sen yardım et..
Kızlar kasılmaların var..bebek hareket ediyo su anda sanki kemiriyo içimi..
Daha demin seyim bi sancıdı resmen aaah dedim..

Eflalim bitanem neden morelin bozuyodun.. Sakin ol stres yapma ...
Hersey olacagına vaır hayatım.. Sen saglıklı bi sekılde dogum yapta..
Baska bi dr git eşin izin vermıyorsa.. Aman bu kocalarda adamı sinir ediyo..
Ne ile ugrasıcamızı bilmiyoruz ya..
Wayy arkadas.. Wayyy
..
Kapı süsüm bitti ama resim boyutu büyük diyo ılk defa basıma geldi böle bişi tövbe tövbe...
Sag bacagıma bi agrı vurduki sormayın su an he...

Queen canım hadi hayırlsı inş.. Sonuclarınıın iyi cıköası güzel.. Ama riske atma bizcede... Napalım.. Hayırlsı buymus dicez ... Bizi habersiz bırakma canım..

Pınar resmi bnde yükleyemıyom niye anlamadım arkadas .....

Valla merve resim yukleyememe bnde genetikleştide sen niye yukkeyemedin yukluydn aslında. Sitede bi sorunmu var bazı seyleri degişmiş zaten . İfadede eklenmiyor .

Bilmiyorum canım ya...
Kızlar bana bişi oluyo kasıllarım şişip şişp iniyo sanki... Kalktım ya yataktaydım dayanaödım.. Antrede yürüdüm biraz ama yok karnm taş gibi.kasılarım kıpır kıpır... Allahım bu gece olmasın ya...

neden olduki cnm kndni çokmu yordun . Senin dogumnda çok yakın . Dinln sn kndni yorma . Bide senin ilk norml dogmmuydu..

Yuzunu pk seçemedm ama parmkları çk belli masallah kuzuna. Bu arada kapı susunde çok guzel olmuş ellernze saglık. Bndemi yapsamki .ayrı oda yapmadgm için kapı susude ypmadım yapıp kndi odama assam olırmuki

neden olduki cnm kndni çokmu yordun . Senin dogumnda çok yakın . Dinln sn kndni yorma . Bide senin ilk norml dogmmuydu..
Kız dünün yoegunluu var herlade.. Evet normal dogumdu.. Allahım karnımı bi görsen pınar böle karpuzu boyunca koymussun gibi.. Eşim kalktı şimdi... Sok geçirdi adam.....

Kız dünün yoegunluu var herlade.. Evet normal dogumdu.. Allahım karnımı bi görsen pınar böle karpuzu boyunca koymussun gibi.. Eşim kalktı şimdi... Sok geçirdi adam.....
Alla Allah biyerini dayamiştr kesin. Dogum pozisyonunu almişmi peki . Doktorun muhteml dogum tarihini soledmi.

. Iyiyiz canım çok şükür Doğumlar falan bi heyecanlıyız bil gündür sen nasılsın
Bende korkar oldum faceden dogum yapanları okudum benim daha hastane çantan. Hazır degil Sürü eksıgım var arada tansıyon yükseldikçe korkuyom allahım hayırlı dogum versin hepimizede

Yuzunu pk seçemedm ama parmkları çk belli masallah kuzuna. Bu arada kapı susunde çok guzel olmuş ellernze saglık. Bndemi yapsamki .ayrı oda yapmadgm için kapı susude ypmadım yapıp kndi odama assam olırmuki
Yap bebegim cok zevklı oluyo... Kapıya yapınca daha güzel olcak bak.. Tül falan olumca..
Aynısmdan kızımada yapıcam .. Cerceveletip odalarına asıcam yada ceyizlerine koycam.. Bu sekılde bitane kızım ve oglum odaşrımın kapısına asmak içn yapcam

Benimki kova da olabilir canım ama Ocak bebişleri aceleci baksana artık bekleyip görcez sağlıklıca gelsinler de

Bnde varya suanda sırtımda sıcak su torbasıyla duruyorum hafif bi agrı var . Dunku gbi olck diye korkumdan koydum agrı kesici içtim . Yoksa dayanılck gbi degil ya çok kotu agrıyr sabaha kadar agrıdan agladım dun ya nefes alip verdkçe battı . Kas spazmimi ne diolar heralde ondn oldu kulunç giriyr .

Alla Allah biyerini dayamiştr kesin. Dogum pozisyonunu almişmi peki . Doktorun muhteml dogum tarihini soledmi.
Bir ay önce pozüsyon almıstı ... Muhtemel 23 aralıktan sonra bekleyelim.. 1 hafta daha vereyim ne olır ne olmaz 28 aralık dedı.. Dün işte.. Dünde ilidefa sancım oldu 100 e cıkmıs .. Artık ne kadar olması gerekıyo bilmem ama .. Ayaklarımın altına yastık koydum uzandım..bakalım..

Bende korkar oldum faceden dogum yapanları okudum benim daha hastane çantan. Hazır degil Sürü eksıgım var arada tansıyon yükseldikçe korkuyom allahım hayırlı dogum versin hepimizede
Bence yarından baslayıp bi an önce hazırlıkları tamalamal gerekıyo.. Hani öle olsun ki bişi olursa cantayı al cık..

al bndende o kadar bnmde hastane çantm hazır degil gysileri bile yıkamadm. Çamaşşr kurutmalik alcm oyle yıkcm ya panik olmaya bşldm boyle erkn dogmları duyunca .

Allah yardımcın olsun.. Hamile olmasan biri kulıncınu böle birden bastırıp orayı rahatlatırda olmuyo hamileyken.. Bende ilk aylarda cok oşdu.. Şimdi pek olmuyo ama dün üşütmüşüm .. Sol tarafım pek bi tutuk...kız pınar bana bişileroluyo... Bu cocuk acayıp kasılıyo

Güzel dua ve dileklerini yazan tüm arkadaslara ve topikteki herkeslere çook teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. İyiki varsınız. Artık mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Pın
al bndende o kadar bnmde hastane çantm hazır degil gysileri bile yıkamadm. Çamaşşr kurutmalik alcm oyle yıkcm ya panik olmaya bşldm boyle erkn dogmları duyunca .
canınmm senınde az kalmış.. Yawrum bnce yarın hmn basla.. Son 1 ay cok agırlasıyosun.. Kendimi artık enerjık hıssetmıyprum... Herseyim hazor bi cantaya koyamıuom.. Gör halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…