2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bnmkide çok kasılıyo karnmı bi saga bi sola oynuyor en çokta asalarda hissedyrm,bnmkide dogum pozisyonunu almiş inş erkndn gelmzler daha tam hazır degilim Allah korusun bide kuçuk oglum var erkn dogsa çok zor olur bnm için

Eşim cantayı hazırlıyo resmen adam su an tırstı....
Ben böle giderse dr gidicem...
Üşüttüm ü acaba

Pın

canınmm senınde az kalmış.. Yawrum bnce yarın hmn basla.. Son 1 ay cok agırlasıyosun.. Kendimi artık enerjık hıssetmıyprum... Herseyim hazor bi cantaya koyamıuom.. Gör halimi
bn senden nerdeyse uç hafta kuçugum ama bn bile kndimi çok bitkn halsz hssedyrm elimi kaldrmaya halim kalmadı enerji sıfır otursam kalkamiyorum o derece oldum daha bir ayım var Allah yardımcmz olsun.

UOTE="Mrv5534, post: 38161862, member: 507532"]Allah yardımcın olsun.. Hamile olmasan biri kulıncınu böle birden bastırıp orayı rahatlatırda olmuyo hamileyken.. Bende ilk aylarda cok oşdu.. Şimdi pek olmuyo ama dün üşütmüşüm .. Sol tarafım pek bi tutuk...kız pınar bana bişileroluyo... Bu cocuk acayıp kasılıyo[/QUOTE]
Neler oluyor merve bendede çok oluyor o korkma canım sakinleş ilk önce.

Afff bu adama kalsak az bi agrısa gidicez.. Cantamı hazırladı guya.. Cocugu kıyafetini bide bez koymus şimdilk idare etsin siyo.. Ben üstümü örttüm uzandım ayaklarım havafa.. Sancım var ama öle dogum sancısı degil belli ya... Benide panik etti adam.. İyiki kadın degilmiş bnmki .... Düşünemiyorum

Bn ılık bi dusa giricem kasıklarımın agrısı geçmedi.. Belki rahatlarım.. Kasınmaya basladım yıne.. Dr ılık dus al dedı...

Eşin seni evde bırakıp çantayı kaptıgıyla hastaneye gitmesin sakın bu korkuyla yazık :))

Dus esnasında rahatladıö.. Kasılma hala dewam ediyo... İlk bebişim olsa dr giderdim.. Ama şimdi normal oldugunun farkındayım.. Agrım yok.. Sancıda öle şiddetli degil... Ama takipteyin...
Cok mu yorgun ki acaba bugün kendini?

Uyku yok... Affff .... Yarım ilk işim kardeşlerimi cagırmak su temizlk işi bbitsin.. Cantayı hazırlayım... Molur nolmaz

Mervecim senin ikinci doğumun olacak ve Ocak başı beklenen tarihin muhtemelen Aralık ilk yarıdan sonrası senin bebrk gelir sağlıkla. Bence de tül hazırlıklarını bitir en azından hastane çantası kızını bırakacağın yer vs gibi Planlarını yap işlerin rast gitsin inş..

Bende korkar oldum faceden dogum yapanları okudum benim daha hastane çantan. Hazır degil Sürü eksıgım var arada tansıyon yükseldikçe korkuyom allahım hayırlı dogum versin hepimizede
Face te nerden iletisime gectiniz canim. En son yasakti da bilmiyorum ben

Allah yardimcin olsun. Kızın bir an önce sağlığına kavuşur inşallah güzel haber bekliyoruz. Aklına kötü şey getirme lütfen kilosu da iyi bebişin şükür Kıyamam ya kanalda sıkıştırılmış için problem olmuş anlaşılan düzelir inşallah sen içini ferah tut bizde seninle beraber dua ediyoruz her şey güzel olacak kızım kucağımda diye yazacaksın bizde okuyacaz

Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah içini ferah tut olumlu düşün.

Kızlar ya size bişi danısicam; hemen hemen hepiniz hafta olarak benden daha önde ve dolayısıyla tecrübelisiniz. :)

benim kasılmam var ama sizin dediğiniz gibi günde bilmem kaç kere değil. Dün sabahtan beri karnim taş gibi.. hiç geçmeyen bi kasılma. Nedendir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…