Benim de bazen karnım taş gibi oluyor, bebeğin duruşuyla da alakalı canım, bir tarafını dayadığını hissediyorum, kasılma dediğimiz şeyi de yaşadım onda nefesi kesiliyor insanın ama bunda o kadar rahatsız olmuyorum. Doktorum günde 20 kereye kadar kasılmanın normal olduğunu söyledi.Kızlar ya size bişi danısicam; hemen hemen hepiniz hafta olarak benden daha önde ve dolayısıyla tecrübelisiniz. :)
benim kasılmam var ama sizin dediğiniz gibi günde bilmem kaç kere değil. Dün sabahtan beri karnim taş gibi.. hiç geçmeyen bi kasılma. Nedendir ki?
Günaydın gece kasilmalarin olmuş şimdi nasılsın ? inşallah iyisindir. Geçmiş olsunDus esnasında rahatladıö.. Kasılma hala dewam ediyo... İlk bebişim olsa dr giderdim.. Ama şimdi normal oldugunun farkındayım.. Agrım yok.. Sancıda öle şiddetli degil... Ama takipteyin...
Benimki kasılma değil mi ki oyleyse? Ama Karnımin bi yeri değil sertleşen. Bildiğin komple hertarafi..Benim de bazen karnım taş gibi oluyor, bebeğin duruşuyla da alakalı canım, bir tarafını dayadığını hissediyorum, kasılma dediğimiz şeyi de yaşadım onda nefesi kesiliyor insanın ama bunda o kadar rahatsız olmuyorum. Doktorum günde 20 kereye kadar kasılmanın normal olduğunu söyledi.
. Aynen canım ya bu hafta sonu halledelim bariiBende korkar oldum faceden dogum yapanları okudum benim daha hastane çantan. Hazır degil Sürü eksıgım var arada tansıyon yükseldikçe korkuyom allahım hayırlı dogum versin hepimizede
yay kova ve Oğlak bebişleri hadi Hayırlısı Dediğin gibi sağlıklı gelsinlerde ne Önemi varBenimki kova da olabilir canım ama Ocak bebişleri aceleci baksana artık bekleyip görcez sağlıklıca gelsinler de
Gecmus olsun hayirlisiyla saglikli bi sekilde kucaginiza alirsinizarkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Dikkat etmek lazim ya gecmisolsun umarim simdi iyisindirAfff bu adama kalsak az bi agrısa gidicez.. Cantamı hazırladı guya.. Cocugu kıyafetini bide bez koymus şimdilk idare etsin siyo.. Ben üstümü örttüm uzandım ayaklarım havafa.. Sancım var ama öle dogum sancısı degil belli ya... Benide panik etti adam.. İyiki kadın degilmiş bnmki .... Düşünemiyorum
arkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
. Oyunu maaşallah sana yerim o parmakları ben nasıl oldun geceden beri daha iyisisin şimdiEki Görüntüle 1326141 Buda bnm tontiş ızun paröaklı oglummm... Tanıstırayım.. Yusuf bunlar teyzelerin.. Teyzeleri buda yusufff
. Yasak olan ne anlayamadım canım benFace te nerden iletisime gectiniz canim. En son yasakti da bilmiyorum ben
günaydınGünaydın
Canım dualarımız seninle Rabbim evladını sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın inşallah, kötü düşünmemeye çalışarkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Eki Görüntüle 1326141 Buda bnm tontiş ızun paröaklı oglummm... Tanıstırayım.. Yusuf bunlar teyzelerin.. Teyzeleri buda yusufff
Kızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Geçmiş olsun canım inşaallah zamanında gelicek bebiş merak etme moral önemli unutma iyi düşünelim iyi olsun :)Kızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Maşallah cnm parmaklar dolma gibi yemelikEki Görüntüle 1326141 Buda bnm tontiş ızun paröaklı oglummm... Tanıstırayım.. Yusuf bunlar teyzelerin.. Teyzeleri buda yusufff
ahhh canm kıyamam ya cok gcmiş olsun bzede haber ver aklımız senden dualarımız seninleKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Çok şükür canım, yeni bir güne daha başladık şükür. Sen nasılsın? Geçmişe çok bakamadım ama sanırım zor bir gece geçiren arkadaşlarımız var, Allah yardımcıları olsun. Inşallah güzel haberlerle gelirler.Herkeseeee günaydınlar nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?