Nasilsin canim nasilsingünaydın
gecmis olsun canim hayirli haberlerle don inşallahKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah...Kızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah sen içini ferah tutKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
sertleşen her yeri ise işte o kasılma canımBenimki kasılma değil mi ki oyleyse? Ama Karnımin bi yeri değil sertleşen. Bildiğin komple hertarafi..
Canim allah yardimcin olsunKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Ben de ayni dertten muzdaribimgünaydın kızlar gece hiç uyuyamadım yarabbim ne sağa ne sola dönemiyorum ne olacak bu halim 3 saatlik ara uyanmalı uykuyla duruyorum
nasıl oldun şimdi ama yine de sen çok dikkat et tecrübeliyim diye ihmal etme durumunu çünkü ben 2 doğum yaptım asla birbirine benzemiyor geçmiş olsunBn ılık bi dusa giricem kasıklarımın agrısı geçmedi.. Belki rahatlarım.. Kasınmaya basladım yıne.. Dr ılık dus al dedı...
Sürekli olması normal mi peki? Yaklaşık 24 saattir belki daha fazla. .sertleşen her yeri ise işte o kasılma canım
evet artık doğumlar yaklaşıyor senin de öyle sanırım benim için gecenin zorluğu sebepsiz uyuyamamak bi sebep yokken uyanıyorum bi 00:30da bi 02:30 da bi 04:30da bi de 06:30da kurulmuş saat gibiyim :SÇok şükür canım, yeni bir güne daha başladık şükür. Sen nasılsın? Geçmişe çok bakamadım ama sanırım zor bir gece geçiren arkadaşlarımız var, Allah yardımcıları olsun. Inşallah güzel haberlerle gelirler.
dualarim seninle canim insallah her sey yolunda giderKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Kızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Kızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım yarabbim ne sağa ne sola dönemiyorum ne olacak bu halim 3 saatlik ara uyanmalı uykuyla duruyorum
Kizlar merhaba. Bende gece uyuyamayanlardanim. Dun misafir vardi canim cikti yinede yataga girdim uyku tutmadi 6 ya kadar. Kizimda gece bi hareketli bi hareketli massallah :)evet artık doğumlar yaklaşıyor senin de öyle sanırım benim için gecenin zorluğu sebepsiz uyuyamamak bi sebep yokken uyanıyorum bi 00:30da bi 02:30 da bi 04:30da bi de 06:30da kurulmuş saat gibiyim :S
Canım Allah şifa versin hiç kötü düşünme inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişinearkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Ah canım ya bende öyleyim. Sık sık uyanıyorum, Allah tarafından şimdiden uykusuzluğa hazırlandıgımızı düşünüyorum, sanırım bu uyanmalar hep bebislerimiz için, bu arada evet doguma son bir kac günüm, stres ve heyecan.. Bakalım hayırlısı olsun.evet artık doğumlar yaklaşıyor senin de öyle sanırım benim için gecenin zorluğu sebepsiz uyuyamamak bi sebep yokken uyanıyorum bi 00:30da bi 02:30 da bi 04:30da bi de 06:30da kurulmuş saat gibiyim :S
Sakin olmaya çalış, çok şükür 36. haftaya gelmişsin artık. Bebeğin en hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallahKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?