2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nasilsin canim nasilsin
gecmis olsun canim hayirli haberlerle don inşallah

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah...

geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah sen içini ferah tut

Canim allah yardimcin olsun
günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım yarabbim ne sağa ne sola dönemiyorum ne olacak bu halim 3 saatlik ara uyanmalı uykuyla duruyorum
Ben de ayni dertten muzdaribim

Bn ılık bi dusa giricem kasıklarımın agrısı geçmedi.. Belki rahatlarım.. Kasınmaya basladım yıne.. Dr ılık dus al dedı...
nasıl oldun şimdi ama yine de sen çok dikkat et tecrübeliyim diye ihmal etme durumunu çünkü ben 2 doğum yaptım asla birbirine benzemiyor geçmiş olsun

evet artık doğumlar yaklaşıyor senin de öyle sanırım benim için gecenin zorluğu sebepsiz uyuyamamak bi sebep yokken uyanıyorum bi 00:30da bi 02:30 da bi 04:30da bi de 06:30da kurulmuş saat gibiyim :S

dualarim seninle canim insallah her sey yolunda gider

Tatlim derin nefes al sakin ol.. korkms stres yapma. Demesi kolay deme hepimiz sirayla bu sureci bi sekilde atlaticaz. Bol bol dua et.. herseyin hayirlisi canim..

Ayy kizlar bugun benim belimden asagisi cok agriyor bacaklarimi zor acip yuruyorum yaa

Canim Allah yardimcin olsun. Rabb'im en hayirli en guzel zamanda kavustursun yavruna. Uygun oldugun zaman gelismelerden haberdar et bizi..

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım yarabbim ne sağa ne sola dönemiyorum ne olacak bu halim 3 saatlik ara uyanmalı uykuyla duruyorum

evet artık doğumlar yaklaşıyor senin de öyle sanırım benim için gecenin zorluğu sebepsiz uyuyamamak bi sebep yokken uyanıyorum bi 00:30da bi 02:30 da bi 04:30da bi de 06:30da kurulmuş saat gibiyim :S
Kizlar merhaba. Bende gece uyuyamayanlardanim. Dun misafir vardi canim cikti yinede yataga girdim uyku tutmadi 6 ya kadar. Kizimda gece bi hareketli bi hareketli massallah :)

Canım Allah şifa versin hiç kötü düşünme inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebişine

İyi haftasonlari hepinize arkadaşlar. Ben bu sabah oglusumu gordum çok mutluyum o yüzden:) 34+5 iz bugün 2520 gr 45 cm olumsuz ve ssonunda kafamiz asagi dönmüş çok şükür. Aslında bugün nst ye baglayacakti doktrum geçen kontrolde öyle demişti ama bugün gelişmelerde anormallik görmeyince nst yide 37.hafta kontrolü müze erteledi. 38.haftada da cati muayenesi yapalim dedi. Cati muayenesi dogumu tetikleyebilecegi için 38 de yapmaya tercih ediyormuş. Bizde haberler boyle, insallab hepimiz saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

Ah canım ya bende öyleyim. Sık sık uyanıyorum, Allah tarafından şimdiden uykusuzluğa hazırlandıgımızı düşünüyorum, sanırım bu uyanmalar hep bebislerimiz için, bu arada evet doguma son bir kac günüm, stres ve heyecan.. Bakalım hayırlısı olsun.

Sakin olmaya çalış, çok şükür 36. haftaya gelmişsin artık. Bebeğin en hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah

@Mrv5534 zor bir gece geçirmişsin, inşallah iyisindir şimdi. Ve umarım kardeşlerin temizlik yaparken sen de girişmemişsindir. Hep kendini çok yoruyorsun gibi bir izlenim uyandırıyorsun da bende:) Maşaallah bu çalışkanlıktan sonra evin ne kadar pis olabilir ki zaten, uzanıp dinlenmeye bak artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…