2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
. Oyunu maaşallah sana yerim o parmakları ben nasıl oldun geceden beri daha iyisisin şimdi

. Yasak olan ne anlayamadım canım ben
Canim grup kurma vs yasak denmisti bana bi ara da. Onu merak ettim. Oyle bi yer daha varsa ben de kaatilmak isterim

Valla bana 32.haftamda yaptı yapmak zorunda kaldı daha dogrusu bide 38 de yapiliyomus simdiden onun kaygisini yasiyorum ne zor bisey ya.

Herkese merhabalar bugun ve yarin pek giricem bugün misafirim var yarinda kızımin odasi boyancak sanırım aceleci olmaya çalışan bi bebis daha var hayirlisi olsun vaktinde gelsin insallah.
benim kızımda dunden beri pek.hareket etmiyo dünden beri sanirim yine suyumiz azaldi.bizim suyumuz anlık bisey sanirim bi gun var bi gun yok

Üzülme canım Allah korusun köyü Şeyler düşünüp kendini strese sokma inşallah zamanında gelsin bebişlerimiz...

. Canım geçmiş olsun dualarımız seninle hadi bakalım

Mrhaba kizlar nasilsiniz.dogum yapan arkadaslarimizdan haber varmı. .biz bugun iyi gibiyiz dün ccok fena bas donmesi yasadim ilk kez böyle bir şey gördüm basimi dik tutamiyordum dengemi kaybettim allahtanki ayakta değildim. .
canım çok gmiş olsun dikkat etmek Lazım artık

Nasilsin canim nasilsin

gecmis olsun canim hayirli haberlerle don inşallah
iyiyim canım sen nasılsın

. Ohhh ne güzel hadi bakalım kucağında da görürsün inşallah

Canim grup kurma vs yasak denmisti bana bi ara da. Onu merak ettim. Oyle bi yer daha varsa ben de kaatilmak isterim
Facebook ta 2015 Ocak anneleri var orda olan bazen burda olmuyor ama orda da Doğumlar Başlamış bakabilirsin sende

Kızlar bugün çok yoruldum 5yaşındaki kızım top havuzu paten istedi bende uzun zaman ilgilenemicem diye götürdüm ama şu an karnımın altı çok ağrıyor karnım taş gibi oluyor çok yoruldum

Herkese günaydın anneler :)

Ben çok şükür ablama Kavuştum gelir gelmez bana yemek pişirdi ve sonra devrildi, bebeği ile nerdeyse 15 saat tek başına geldiği için çok yorgundu. Allah'ım onların da ellerinden tutsun iki cihanda da inş.. Yalnız doğuracağım diye bacak aramı kasıyordum :)) şimdi rahatladım çok şükür..

Kocam da geldi mi bebeğim Dr sağlıklı Doğdu mu benden mutlusu yok inş:) sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla evimize Dönelim adağım var :)

Canım arada karnımın her yeri taş gibi oluyor elleyince semsert bir gün sonra geçiyor sonra yine aynı... Yemek yiyince bebek yumuşuyor mesela ya da dinlendiğimde.. Yorgun ve açsam top top oluyor.. Doktor bana normal dedi.. Sen de danış doktoruna ve korkma...

Benimki kasılma değil mi ki oyleyse? Ama Karnımin bi yeri değil sertleşen. Bildiğin komple hertarafi..
Bemim de karnım sertleşir şişiyor uzunca bir süre ama nstde Sancı falan çıkmamıştı bununla ilgili olarak

Canım Rabbim zamanında hayırlarla kucağına bebeğini almayı nasip etsin. 2 cm Açıklık doğum belirtisi değildir Kiminde 34 ince haftadan itibaren görülür Dr anne kırkıncı haftasında doğurur. Telaş yapma inş. Serum Alıp evine dönen çok anne var .. Dualarım seninle..

Mrhaba kizlar nasilsiniz.dogum yapan arkadaslarimizdan haber varmı. .biz bugun iyi gibiyiz dün ccok fena bas donmesi yasadim ilk kez böyle bir şey gördüm basimi dik tutamiyordum dengemi kaybettim allahtanki ayakta değildim. .
Tansiyon ya da gebeliğin bu haftalarımda hortlayan şeker olabilir dikkat et kendine.. Ani hareket etme canım.. Neden oldu ki?

kızlar korse alcam doğum sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl bişey almam lazım deneyimli anneler yada alan anneler
Eflalim çok güzel korseler paylaşmıştı canım onlara bak istersen.. Hamile lphısa korseleri idi..
Ben almadım ablamın sezaryan sonrası sarmalı korsesi var diye ama içine zor girerim :))

Oh maşallah bebeğimiz hazırlıklara Başlamış annesi :)

Valla bana 32.haftamda yaptı yapmak zorunda kaldı daha dogrusu bide 38 de yapiliyomus simdiden onun kaygisini yasiyorum ne zor bisey ya.
Canım sevişmek gibi düşünürsün aslında normal bir şey ama kendini kasar korkarsan vajinusmus bile olursun. Kendini gevşek bırak açıkmadığını göreceksin:)

Kızlar bugün çok yoruldum 5yaşındaki kızım top havuzu paten istedi bende uzun zaman ilgilenemicem diye götürdüm ama şu an karnımın altı çok ağrıyor karnım taş gibi oluyor çok yoruldum
Allah kolaylık versin iki üç çocukla baş ediyor burada bazı anneler.. Kızını gezdireceğini vakit eşin de gelse ya da çocuğu bırakmalı oyun parkıma gitsen o oynarken sen oturup dinlensen en Güzeli...

iyiym canım benimde iki gündür tansiyonum normalin biraz üstünde bacaklarım ağrıyor rabbim hepimize hayırlı doğum versin

Kızlar merhaba, dün gece sabaha karşı egedenizinde deprem oldu bizde sahilde yaşadığımız için çok sarsıldık ve çok korktum bugünde depremlerin ardı arkası kesilmedi ne uykum var ne huzurum, bi yandan yağmur gökgürültüsü bi yandan beşik gibi sallanıyoruz, çok korkuyorum. Bebekte hiç huzurlu değl deli gibi oynuyo içimde.
Allahım hepimize yardım etsin günümüzde sağ salim,hayırla sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza bebeklerimzi...

Kizlar alinti yapamıyorum tlfla yazmak cok gıcık bir şey. .pztsi rqndevumda dr ayasadigim o denge kaybını söyleyeceğim bi de kizlar bendede o karinda tas gibi toplanma hissi oluyordu ama tek tarafta cogunlukla da solumda. Dr a hittigimde nst ye de bağladı amabise cikmadi durumu anlattigimda poposudur o poposunu ittiriyordur dedi :) simdi hareket etrikce toplandikca seviyorum poponu yirim senim diye
:))))

Gozun aydin canim ablana kavusmussun ne varsa annede ablada oluyor zaten duygulandim valla bebegini de almis 15 saat yolculuk yapmis..

aynnennn öyle Allah tarafından uykusuzluğa hazırlanıyoruz ama ben biraz erken hazırlanıyorum sanırım uykumu aldığım tek bir gece bileyok ne yazık ki

Kizlar merhaba. Bende gece uyuyamayanlardanim. Dun misafir vardi canim cikti yinede yataga girdim uyku tutmadi 6 ya kadar. Kizimda gece bi hareketli bi hareketli massallah :)
misafir almak şöyle dursun kendimize yemepizor yapıyorum valla tebrikler yani sen misafir filan alıyomuşsun

iyi akşamlar herkese bugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletle canım yandı çok valla buda fotomuz

nasıl birşey bu çatı muayenesi,tekrar o anı yaşamıycaksan sinirlerin bozulmayacaksa biraz bahsedermisin,elinimi sokuyo napıyor çok tırsıyorum yaa

32.haftada neden yapildi canim, cati ölçüsü değişiyor mu ki yeniden yapilacak.bende çok stres oluyorum 38 de yapilacak benim de. Kendini kasmazsan acimaz diyorlar arkadaşlar ama ben çok kasarim kendimi elimde olmadan biliyorum

babyforwe az once oglum tesadufen senin bebişin resmini gordude " guzel bebek guzel bebek" diyo hey Allahım nerden bildin o resmin bebek resmi oldugunu : ) akıllı oglum bnm ya ;D

Sağol canım aydinlattigin icin. Benim durumum hala devam ediyor. Kısa sürse tedirgin olmam da uzaması korkutuyor. Bakalım ne kadar sürecek daha..
Güldürdün beni.. :) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…