Maşallah cnm çok güzel çıkmış miniğin :) Gözünüz aydın darısı bizlere 10 unda doktora gitcem az kaldı özledim miniğimi birbuçuk ay oldu görmeyeli .iyi akşamlar herkesebugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletlecanım yandı çok valla buda fotomuz
Eki Görüntüle 1326579
Canim bir eliyle karnina bastirirken diger elinin 2 parmagini sokuveriyor sonuna kadar vajinanın icine bi yere dokunuyor icerde öyle iste cok kötü bi olay yanasıl birşey bu çatı muayenesi,tekrar o anı yaşamıycaksan sinirlerin bozulmayacaksa biraz bahsedermisin,elinimi sokuyo napıyor çok tırsıyorum yaa
Karnim birden kaya gibi olmustu sancilanmaya baslamistim zor adim atiyordum kasığımda siddetli bi agri vardi doktora gittik hemen o da nst cekti cati muayenesi yapti dogum mu basladi diye cok sukur dogum baslamamamisti ondan yapti yani..32.haftada neden yapildi canim, cati ölçüsü değişiyor mu ki yeniden yapilacak.bende çok stres oluyorum 38 de yapilacak benim de. Kendini kasmazsan acimaz diyorlar arkadaşlar ama ben çok kasarim kendimi elimde olmadan biliyorum
Neden yapmadi canimBenm doktrm ilk dogumumda çatı muanesi yapmadi ikincide hiç ypmaz heralde
teşekkür ederim :) umarım sen de bugün doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür. merakla bekliyorum cevabınımaşallah canım bebişe beklesinler bebişlerimiz inş biraz daha
canım iyi kilosu bence bebeğin yaa hiç sitreslenme boşuna
çok saol canım yaa sevindim o zaman keşke bana da verseymiş ama yeni oldu böyle 1 hafta falan olsu şimdi de kuyruk sokumuma vurdu her adımda kuyruk sokumum acıyor
yarın ne dicek bakalm dr
tabi inş yarın çalışıyordur çalışmasa bile başka dr a görüneceğim
senin adına da çok sevindim azalmış enfeksiyonun :)
Oyy maşallah bebişine, bir de bizimki gösterse yüzünü, pazartesi yine denicez bakalım belki bu kez nazlanmaz...iyi akşamlar herkesebugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletlecanım yandı çok valla buda fotomuz
Eki Görüntüle 1326579
Hadi gözün aydın canım, babasını da beklesin yavru sonra istediği gibi gelsin inşallah...Herkese günaydın anneler :)
Ben çok şükür ablama Kavuştum gelir gelmez bana yemek pişirdi ve sonra devrildi, bebeği ile nerdeyse 15 saat tek başına geldiği için çok yorgundu. Allah'ım onların da ellerinden tutsun iki cihanda da inş.. Yalnız doğuracağım diye bacak aramı kasıyordum :)) şimdi rahatladım çok şükür..
Kocam da geldi mi bebeğim Dr sağlıklı Doğdu mu benden mutlusu yok inş:) sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla evimize Dönelim adağım var :)
babyforwe az once oglum tesadufen senin bebişin resmini gordude " guzel bebek guzel bebek" diyo hey Allahım nerden bildin o resmin bebek resmi oldugunu : ) akıllı oglum bnm ya ;D
Maşallah cnm çok güzel çıkmış miniğin :) Gözünüz aydın darısı bizlere 10 unda doktora gitcem az kaldı özledim miniğimi birbuçuk ay oldu görmeyeli .
teşekkür ederim :) umarım sen de bugün doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür. merakla bekliyorum cevabını
Oyy maşallah bebişine, bir de bizimki gösterse yüzünü, pazartesi yine denicez bakalım belki bu kez nazlanmaz...
Dahada iyi olucak Allah'ın izniyle canım evinede gelicek hiç üzme kendini sen bol bol dinlen geldiği zaman yorucak seni dualarım seninle biran önce kavuş yavruna inşallah...hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondanCanım arada karnımın her yeri taş gibi oluyor elleyince semsert bir gün sonra geçiyor sonra yine aynı... Yemek yiyince bebek yumuşuyor mesela ya da dinlendiğimde.. Yorgun ve açsam top top oluyor.. Doktor bana normal dedi.. Sen de danış doktoruna ve korkma...
Bemim de karnım sertleşir şişiyor uzunca bir süre ama nstde Sancı falan çıkmamıştı bununla ilgili olarak
Canım Rabbim zamanında hayırlarla kucağına bebeğini almayı nasip etsin. 2 cm Açıklık doğum belirtisi değildir Kiminde 34 ince haftadan itibaren görülür Dr anne kırkıncı haftasında doğurur. Telaş yapma inş. Serum Alıp evine dönen çok anne var .. Dualarım seninle..
Tansiyon ya da gebeliğin bu haftalarımda hortlayan şeker olabilir dikkat et kendine.. Ani hareket etme canım.. Neden oldu ki?
Eflalim çok güzel korseler paylaşmıştı canım onlara bak istersen.. Hamile lphısa korseleri idi..
Ben almadım ablamın sezaryan sonrası sarmalı korsesi var diye ama içine zor girerim :))
Oh maşallah bebeğimiz hazırlıklara Başlamış annesi :)
Canım sevişmek gibi düşünürsün aslında normal bir şey ama kendini kasar korkarsan vajinusmus bile olursun. Kendini gevşek bırak açıkmadığını göreceksin:)
Allah kolaylık versin iki üç çocukla baş ediyor burada bazı anneler.. Kızını gezdireceğini vakit eşin de gelse ya da çocuğu bırakmalı oyun parkıma gitsen o oynarken sen oturup dinlensen en Güzeli...
âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor vallaiyiym canım benimde iki gündür tansiyonum normalin biraz üstünde bacaklarım ağrıyor rabbim hepimize hayırlı doğum versin
Evet cnm ya teşekkür ederim inşallah herşey iyidir. . anne olmak böyle bişey işte miniklerimiz iyi olsunda yeter diyo insan :)ayy canm yaa
amin canım herkes iyi haberler alır inş bebişlerimiz sağlıklı olsun da bu bize yeter
canım kendi dr uma gitmedim bu sefer başka dr un muayenehanesine gittim
herşey yolunda çok şükür normal dedi dr bebek heryeri doldurmuş son zamanların ondan oluyor dedi ağrılar
kendi druma ne zaman giderim bilmem artık haftaya cumartesi en erken büyük ihtimal diye düşünüyorum
çok saol canıminş seninki de gösterir
İnşallah dahada iyi olcak cnm eve gelince yorcak seni baya bi iyice dinlen enerji topla annesi bol bol süt olsun miniğine :)hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
Aynen canim ya dun gece bi uyandim belim sanki sopayla vurulmus da butun kemiklerim kirilmis gibi nasil agriyorevet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan
âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor valla
cnm bnde goturmeyi duşunuyorum yarın oglumu . Gdecegm yer uzak degil burdan bknca gozukuyor ama fazla ayakta kalmamaya çalişcm . Hani oyun yuvası oluyorya giriş yapınca istedgi kadar oynuyor içinde çocuk ona bindrcm işte ne kadar durursa içinde oglum. Havalar sogudu diye ztn bi yere çikaramadık çocumu ihml ettm yarın goturuyum dogumada az kaldı ztn gezdrym keyfi yetene kdr kuçuk beyimizi.evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan
âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor valla
arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn
hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?