2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah cnm çok güzel çıkmış miniğin :) Gözünüz aydın darısı bizlere 10 unda doktora gitcem az kaldı özledim miniğimi birbuçuk ay oldu görmeyeli .

nasıl birşey bu çatı muayenesi,tekrar o anı yaşamıycaksan sinirlerin bozulmayacaksa biraz bahsedermisin,elinimi sokuyo napıyor çok tırsıyorum yaa
Canim bir eliyle karnina bastirirken diger elinin 2 parmagini sokuveriyor sonuna kadar vajinanın icine bi yere dokunuyor icerde öyle iste cok kötü bi olay ya
Karnim birden kaya gibi olmustu sancilanmaya baslamistim zor adim atiyordum kasığımda siddetli bi agri vardi doktora gittik hemen o da nst cekti cati muayenesi yapti dogum mu basladi diye cok sukur dogum baslamamamisti ondan yapti yani..

teşekkür ederim :) umarım sen de bugün doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür. merakla bekliyorum cevabını

Oyy maşallah bebişine, bir de bizimki gösterse yüzünü, pazartesi yine denicez bakalım belki bu kez nazlanmaz...

Hadi gözün aydın canım, babasını da beklesin yavru sonra istediği gibi gelsin inşallah...

hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde

babyforwe az once oglum tesadufen senin bebişin resmini gordude " guzel bebek guzel bebek" diyo hey Allahım nerden bildin o resmin bebek resmi oldugunu : ) akıllı oglum bnm ya ;D

ayy canm yaa

Maşallah cnm çok güzel çıkmış miniğin :) Gözünüz aydın darısı bizlere 10 unda doktora gitcem az kaldı özledim miniğimi birbuçuk ay oldu görmeyeli .

amin canım herkes iyi haberler alır inş bebişlerimiz sağlıklı olsun da bu bize yeter

teşekkür ederim :) umarım sen de bugün doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür. merakla bekliyorum cevabını

canım kendi dr uma gitmedim bu sefer başka dr un muayenehanesine gittim
herşey yolunda çok şükür normal dedi dr bebek heryeri doldurmuş son zamanların ondan oluyor dedi ağrılar
kendi druma ne zaman giderim bilmem artık haftaya cumartesi en erken büyük ihtimal diye düşünüyorum

Oyy maşallah bebişine, bir de bizimki gösterse yüzünü, pazartesi yine denicez bakalım belki bu kez nazlanmaz...

çok saol canım inş seninki de gösterir

Dahada iyi olucak Allah'ın izniyle canım evinede gelicek hiç üzme kendini sen bol bol dinlen geldiği zaman yorucak seni dualarım seninle biran önce kavuş yavruna inşallah...

evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan

iyiym canım benimde iki gündür tansiyonum normalin biraz üstünde bacaklarım ağrıyor rabbim hepimize hayırlı doğum versin
âmin canım ağrılarımız hiç bitmiyor valla

Evet cnm ya teşekkür ederim inşallah herşey iyidir. . anne olmak böyle bişey işte miniklerimiz iyi olsunda yeter diyo insan :)

İnşallah dahada iyi olcak cnm eve gelince yorcak seni baya bi iyice dinlen enerji topla annesi bol bol süt olsun miniğine :)

evet Allah onlara da yardım etsin canım hep elimle götürürüm Zaten ama bugün elemanı yoktu birde kızım çok tutturdu ondan

Aynen canim ya dun gece bi uyandim belim sanki sopayla vurulmus da butun kemiklerim kirilmis gibi nasil agriyor

cnm bnde goturmeyi duşunuyorum yarın oglumu . Gdecegm yer uzak degil burdan bknca gozukuyor ama fazla ayakta kalmamaya çalişcm . Hani oyun yuvası oluyorya giriş yapınca istedgi kadar oynuyor içinde çocuk ona bindrcm işte ne kadar durursa içinde oglum. Havalar sogudu diye ztn bi yere çikaramadık çocumu ihml ettm yarın goturuyum dogumada az kaldı ztn gezdrym keyfi yetene kdr kuçuk beyimizi.

arkadaslar dogum yaptım şoktayım.bebegm kuvezde agrım var daha ayrıntılı yazıcam merak etmeyn

Cnm çok geçmiş olsun annemlerdeydim yeni geldim geçmişe bakarken gördüm şoook oldum bende senin gibi Allahım bebeğini sağ salim sağlıklı size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…