hepınıze ayrı ayrı dualarınız ve ıyı dileklerınız icin tesekkur edrm allah razı olsun.suan evdyım yenı geldım.anestezı carptı acayıp basım agrıdı cıkamadm.smdı ılaclarla ıyıyım.cıkmadan kızımı gordum de geldım.durumu ıyıye gıdıymus.morluklari ıyıye gdıyo.cok sukur rabbıme.ıns kızım evınede gelır hersy ıyı olur.sizler nasılsnz hepsını okuyamycgm ıcın bna anlatın durumlar ne sızde
Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
sürekli olması normal mi derken eğer arada bir oluyorsa süre tutacaksın hangi sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor diye zaten kasılma 24 saat olsa sen duramassın bazen nefes bile aldırmazSürekli olması normal mi peki? Yaklaşık 24 saattir belki daha fazla. .
Mrhaba kizlar nasilsiniz.dogum yapan arkadaslarimizdan haber varmı. .biz bugun iyi gibiyiz dün ccok fena bas donmesi yasadim ilk kez böyle bir şey gördüm basimi dik tutamiyordum dengemi kaybettim allahtanki ayakta değildim. .
İyi haftasonlari hepinize arkadaşlar. Ben bu sabah oglusumu gordum çok mutluyum o yüzden:) 34+5 iz bugün 2520 gr 45 cm olumsuz ve ssonunda kafamiz asagi dönmüş çok şükür. Aslında bugün nst ye baglayacakti doktrum geçen kontrolde öyle demişti ama bugün gelişmelerde anormallik görmeyince nst yide 37.hafta kontrolü müze erteledi. 38.haftada da cati muayenesi yapalim dedi. Cati muayenesi dogumu tetikleyebilecegi için 38 de yapmaya tercih ediyormuş. Bizde haberler boyle, insallab hepimiz saglicakla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Herkese merhabalar bugun ve yarin pek giricem bugün misafirim var yarinda kızımin odasi boyancak sanırım aceleci olmaya çalışan bi bebis daha var hayirlisi olsun vaktinde gelsin insallah.
benim kızımda dunden beri pek.hareket etmiyo dünden beri sanirim yine suyumiz azaldi.bizim suyumuz anlık bisey sanirim bi gun var bi gun yok
bnde bilmiyorum çatı muanesinden baska bi şekilde doktrlar anlayamiyolarmiki belkide ultrason muanesnde bilmştr doguma yatkın oldugumu o yuzden yapmamiştr. Zaten bnm bu doktr kolay kolay alttan muane etmiyr . Gebelign ilk ayında gtmştim ama yeni oldugu için bebegn kesesi gozukmemişti yinede yapmadı iki hafta ust uste gttm gorene kdr duşuk riskinden dolayı bakmyr . Çatı muaneside erkn dogumu tetikledgi için yapmyr olabilir bşka turlu anlyrdr. Ne bu hamileligmde ne ilkte hiç alttan bkmadı doktrm aynı doktr.Neden yapmadi canim
Allah yardimcin olsun dualarımiz seninleKızlar mrb nasılsınız dün tansiyonum yüksek die hastahaneye yattım sonra bugun sabah ntsde sancım çıktı 1cm açılmam var ilaçla sancımı durduruyorlar serum verdiler hiç bişey yiyip içme dediler nolur dua edin bana
Çok tatlı maşallah kuzun :)Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
Maşallah bebişineiyi akşamlar herkesebugün kendi dr umuza gidecektik son anda vazgeçtik çorluda dr varmış özel muaniyenisine gittik randevu 10 gün önceden alınıyormuş eşim zorladı 3-4 kere kabul ettiler
başka bir dr görsün istiyordum çok iyi oldu dr herşy yolunda dedi doğum için son gün 12 ocak dedi herşeyine baştan baktı şükürler olsun çok iyi durumu dedi 2600 gr olmuşboyunu da ilk defa öğrendim önceden kendim hesaplıyordum 46 cm miş
video çekti 4 boyutlu foto verdi 5-6 adet
bebişimin eli yüzündeydi foto almak için göbeğime vurdu o aletlecanım yandı çok valla buda fotomuz
Eki Görüntüle 1326579
maşallah canım bebişine :)
Çok şükür bak iyiye gidiyormuş, turp gibi çıkacak inşallah annesi. Allahım hem sana hem kuzuna güç kuvvet versin.
Oyy maşaallah yakışıklı kuzuya.. Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun bu minnakları
Teşekkür ediyoruz teyzeleriiiÇok tatlı maşallah kuzun :)
Maşallah bebişineMinikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
Masallah cok tatliiii :)Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonundaEki Görüntüle 1326737
Yok ağrı falan yok. Ama 2 gün oldu nerdeyse karnım sürekli taş gibi. Hiç yumuşamadi. Belirli bi saat değil sürekli öyle. .sürekli olması normal mi derken eğer arada bir oluyorsa süre tutacaksın hangi sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor diye zaten kasılma 24 saat olsa sen duramassın bazen nefes bile aldırmaz
çok tş ederiz canmMaşallah bebişine
Teşekkür ederiz, biz bugün anlaşma yaptık söz dinledi oğlum. İnşallah sen de görürsün yakında canım.Maşallah bebişineah ah bizim ki yüzünü göstermedi hiç
Teşekkürler canıım.Masallah cok tatliiii :)
O bendede varda cnm neden yoruyosun kendini madem kadın alcan alalal sırtına yastık al karnını hafif hafif ovala ben öyle yapıyorum sertlik yumuşuyor birde konuş bebişinle salıyo kendiniKizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?