2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Çok şükür bak iyiye gidiyormuş, turp gibi çıkacak inşallah annesi. Allahım hem sana hem kuzuna güç kuvvet versin.

Minikim oğlum Adin'im işte yüzünü gösterdi sonunda Eki Görüntüle 1326737

Oyy maşaallah yakışıklı kuzuya.. Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun bu minnakları

Mrhaba kizlar nasilsiniz.dogum yapan arkadaslarimizdan haber varmı. .biz bugun iyi gibiyiz dün ccok fena bas donmesi yasadim ilk kez böyle bir şey gördüm basimi dik tutamiyordum dengemi kaybettim allahtanki ayakta değildim. .

canım çok dikkat etmemiz lazım artık ben adım atarken 40 keredüşünüp atıyorum rabbim son günlerimizi de hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inş

maşallah canım sizde

canım heran dikkat etmemiz lazm suyu ihmal etme
ama bebklerin de günü gününü tutmuyor bir gün çok hareket ediyorlar birgün az
kolay gelsin inş

Neden yapmadi canim
bnde bilmiyorum çatı muanesinden baska bi şekilde doktrlar anlayamiyolarmiki belkide ultrason muanesnde bilmştr doguma yatkın oldugumu o yuzden yapmamiştr. Zaten bnm bu doktr kolay kolay alttan muane etmiyr . Gebelign ilk ayında gtmştim ama yeni oldugu için bebegn kesesi gozukmemişti yinede yapmadı iki hafta ust uste gttm gorene kdr duşuk riskinden dolayı bakmyr . Çatı muaneside erkn dogumu tetikledgi için yapmyr olabilir bşka turlu anlyrdr. Ne bu hamileligmde ne ilkte hiç alttan bkmadı doktrm aynı doktr.

kızlar bende 2 gün önce doktora acile gitmek zorunda kalmıştım bu gün kendi doktoruma gittim göbek çevremde olan acı ve ağrı için magnezyum verdi biraz azaltır ağrıyı diye ve hep afedersiniz alt tarafımda baskı hissediyordum bunun sebebide bebek çok aşağıda o yüzden o ağrı olur dedi 31+1de gittiğimde 44cm ve 1800gr çıkmıştı şimdi 33+1 de 2480gr ve 46cm olmuş ve dediki eğer bebek 2 hafta daha durabilirse ayın 20sinde bekliyorum dedi.
magnezyum kullanan var mı ne gibi bir yararı ve zararı var bilen varsa açıklayabilir mi ben kan hapı ve vitamin alıyorum zaten göbek ağrıların için iyi olur dedi de

Maşallah bebişine

sürekli olması normal mi derken eğer arada bir oluyorsa süre tutacaksın hangi sıklıkla oluyor ve ne kadar sürüyor diye zaten kasılma 24 saat olsa sen duramassın bazen nefes bile aldırmaz
Yok ağrı falan yok. Ama 2 gün oldu nerdeyse karnım sürekli taş gibi. Hiç yumuşamadi. Belirli bi saat değil sürekli öyle. .

Dün gece cok kasılmam oldu.. Artık normal..yinede temkinliyim.. Bugun kardeşlerimi cagırıcaktım ama hiç ama hiç canım surdan suraya kalkasım gelmedi.....
Cok halsızım.. Haftaiçi artık..
Kollarım kalkmıyo.. Eşim erken geldi işten kızımla şlgilendi... Bnde uyudum yattım.. Bi güzel dinlenmişim

Çok asada olan bebekler haftasından oncemi dogarlarki ? Benmkide çok asagıda kemklerim agrıyr . Agrıdan yuruyemez oldum . İlk hamileligmde boyle olmamişti

Kizlar bugun evde agir is yaptim haftaya kadin almadan once temizlige hazir edeyim dedim. Esim yok annem yok kimse yok mecbur kaldim. Belden asagimdaki her yerkm cok fena agriyor. Birde kizim sanki sol tarafa coreklendi oradan firlayacak gibi suanda. Ne yapmam lazim bu agrular icin. Yururken bile bacaklarimi ayirmak zorunda kaliyorum. Allah yardimcimiz olsun

O bendede varda cnm neden yoruyosun kendini madem kadın alcan alalal sırtına yastık al karnını hafif hafif ovala ben öyle yapıyorum sertlik yumuşuyor birde konuş bebişinle salıyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…