2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar.. hastaneden giyorum ve canım çok sıkkın.. :KK43: bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :KK43:( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :KK43:( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?
Canim..benim bugun gittigim dr da kizimin iri oldugunu basinin yqklasik uc hafta onde gittigini nirmalde catinin en fazla on cm acildigini benim kiziminsa daha simdiden kafasinin on cm olduunu soyledi.normql zor sezeryan olur dedi. Ama saglikli olsun inan umrumda dgil.. ne anlatti biliyomusun dr bana.. bi hastasi varmis bebegi olmuyirmus kocasinda cikmis problem adam tedavi olmus hersey yoluna girmis derken adam kaza gecirip vefat etmis ve kadin dort aylik hamile !!!! Bana sukret dedi saglikla dogum yapin sende bebekte saglikli olsun onemli olan o dedi dusun yami

İnşallah yakında üçüzlerin güzel haberini alırız. Ben idare ediyorum canım, çok teşekkür ederim sorduğun için. Dün gece şu meşhur kalça ağrısı bana da uğradı, sol tarafım sabaha kadar battı ama şimdi iyi. İşe gitmek zorunda olmasam tam süper olucam da...15 iş günüm kaldı yani tam 3 hafta.
Bebişinin elbiselerine ben de bayıldım çok harikalar :KK36:
Sen nasılsın peki?

Bu haftasonu babamız yanımıza geliyor artık benden keyiflisi yok inş :)
Haftalar yaklaştıkça ağrılar şekilleniyor bir de Çalışınca Allah kolaylık versin sana inş son üç haftayı da atlattın mı evinde dinlenirsin :) akşamları dinlenmeyr çalış bol bol. Bir de işyerinde yorma kendini;)
sonra da Hoşgeldin adinim dersiniz inş:)

selam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın.. :( bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :(( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :(( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?
benim 31+5 te 1 kilo 900 gramdı bnce çok normal kilosu ne alaka fazlaymış ya sezeryanci bncede doktorun . Ama bu saatten snra degiştirirmisin bilmem

Bu haftasonu babamız yanımıza geliyor artık benden keyiflisi yok inş :)
Haftalar yaklaştıkça ağrılar şekilleniyor bir de Çalışınca Allah kolaylık versin sana inş son üç haftayı da atlattın mı evinde dinlenirsin :) akşamları dinlenmeyr çalış bol bol. Bir de işyerinde yorma kendini;)
sonra da Hoşgeldin adinim dersiniz inş:)
cnm senin eşin nerde suanda çokmu uzaklarda sen tekmi yaşiyosun

Canim..benim bugun gittigim dr da kizimin iri oldugunu basinin yqklasik uc hafta onde gittigini nirmalde catinin en fazla on cm acildigini benim kiziminsa daha simdiden kafasinin on cm olduunu soyledi.normql zor sezeryan olur dedi. Ama saglikli olsun inan umrumda dgil.. ne anlatti biliyomusun dr bana.. bi hastasi varmis bebegi olmuyirmus kocasinda cikmis problem adam tedavi olmus hersey yoluna girmis derken adam kaza gecirip vefat etmis ve kadin dort aylik hamile !!!! Bana sukret dedi saglikla dogum yapin sende bebekte saglikli olsun onemli olan o dedi dusun yami
çok çok çok teşekkür ederim öncelikle .. ahh keşke bana böyle yaklaşsa.. :KK43: bebek için şöyle risk böyle risk.. doğunca sağlık problemleriyle karşılaşır vs. :KK43:( benim derdim bebeğim yoksa sezeryan değil.. ki çok takan bi insan değilim. tabi normal olsun isterim de bebeğimin tırnağına zarar gelmesin yeterki olurum sezeryan.. ama çok korkuttu.. :KK43: kansız bebek olur sıkıntı yaşar falan filan.. :KK43:(

Kızlar ultrason kağıdından anlayan var mı?

Eklentiler

• 2014-12-09 20.20.51.webp
    2014-12-09 20.20.51.webp
    26 KB · Görüntüleme: 126
benim 31+5 te 1 kilo 900 gramdı bnce çok normal kilosu ne alaka fazlaymış ya sezeryanci bncede doktorun . Ama bu saatten snra degiştirirmisin bilmem
:((( farklı doktor bakarım da bunu bile zor buldum.. ki bugün çok da emin olamadım kendisinden.. güvenilir dr blmak çok zor, her konuda güvenmem lazım.. bilgi tecrübe ve insaniyet.. :(( teşekkür ederm bu arada yorumun için..

minione minione canim cok begendimm yaptiklarni ellerine saglik super olmus bn cok tembelim ole bsyler yapmadim hic cok heveslendim ama 11e alalim 10gibi gidelim nst icin olur mu acaba gorduk mu birbirimizi ne vardi istunde cnm dikkatli baktim herkese
tmm haftaya çarşamba o zmn 11 gibi randevu alıyoruz,10 da kısmetse nst ye giriyoruz anlaştık,yrn randevu alırım tel açıp o zmn,bugun 3 tü cnm ya,zannetmıyorum gördüğünü siyah kazağım siyah taytım vardı

minio
..
minione cım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi..ben de senin kapı süsünden yapmak istiyorum.malzemeleri nasıl ayarladın aceba :KK54:

ben 2 tane yaptım birde kapı süsünden :KK48:
hastanede kv demın evınde kırılır falan dıye 2 tane yaptım,ikea dan aldım çerçeveyı geri kaln tüm malzemeyı pazardan aldım,mavi saten,gülleri,dantelleri hepsini pazardan,o ütüdü yapışan taşlar evde vardı ,ama şuan pazarlarda bile satılıyor görüyorum

selam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın.. :KK43: bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :KK43:( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :KK43:( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?
Canım doktorunun kafası mı karışıktı acaba?
Bizim 33+2'de 2300'dü ve bir hafta önde dedi doktor ki buradaki birçok arkadaşın bebişi daha bile ileride gidiyor.
Seninki 3 hafta ilerideyse benimki bir ay ileride desene o zaman doğum kilosuna gelmiş olması lazımdı.
Ben doktorunun art niyetli olmadığını umuyorum, memnunsan çok takma kafana.

selam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın.. :KK43: bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi :KK43:( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki.. :KK43:( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?

yok canım çok fazla değil kilosu 33 de benim 2100 dü yanlış hatırlamıyorsam senin 33+6 neredeyse 1 hafta var normal

Canım doktorunun kafası mı karışıktı acaba?
Bizim 33+2'de 2300'dü ve bir hafta önde dedi doktor ki buradaki birçok arkadaşın bebişi daha bile ileride gidiyor.
Seninki 3 hafta ilerideyse benimki bir ay ileride desene o zaman doğum kilosuna gelmiş olması lazımdı.
Ben doktorunun art niyetli olmadığını umuyorum, memnunsan çok takma kafana.
bende yukarda bugün aldığım ultrason kağıdını attım.. ilerde olan kafası falan mı diye ama yok kafa falan da normal gözüküyor sanki.. :( bilemedim..

:KK43:(( farklı doktor bakarım da bunu bile zor buldum.. ki bugün çok da emin olamadım kendisinden.. güvenilir dr blmak çok zor, her konuda güvenmem lazım.. bilgi tecrübe ve insaniyet.. :KK43:( teşekkür ederm bu arada yorumun için..

Nerdesin canim? Istanbuldaysan benim doktoruma git deri. Hakkındaki yorumlari da okursun dr herman işçi. .super otesi biridir hep moral verir pozitifdir

Eki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn

Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm
:nazar:Maşallah cnm çok net çıkmış harika :KK19:yarın bizde göreceğiz allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bizede.. .çok merak ediyorum eşimde gelcek

vala bende bıleydim tamamen bayılırdm.tbı bunye meselesı.ama uzun lafın kısası ana kolay olunmyo bu agrı cekılcek.kucgma alınca unutcam ıns
Canimm yaaa.. insallah unutacaksin onun cennet kokusunu icine cekince..bende tamamen narkoz almayi dusunuyorum acikcasi eger sezeryannolursa.. isinntuhaf yani dr um hic bundam bahsetmemisti basi buyuk demisti ama bukadar aciklayici duymamistim

kızlar ya sabahtan bu yana hiç bişeyim yoktu şuanda kasıklarıma bi ağrı girdi sanki iğneler batıyo sizce normalmi yoksa panikmi yapmam lazım bilemedim
bende ilk kasık agrısı yasadım 3 4 gun.adet agrısı gbi.sorasını bılyosundur.dewam ederse hemen kalk gt.meger o agrı bebek kanala grmıs skısmıs onun agrısyms.telaslanma cok yorma kendnı cnım

Back
X