2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Off ya olmadı yne neyse artık bı ara lebtoba atınca hepsını beraber yuklerm sızı sevıyrm annem babam aboım gelın zümram gelıyor bugun ayy cok yoruldum yatılı kalıcaklar abm gelın yarn gıder babama oıns doktor bıseyı yok der bu arada ben tayın ıstemedım norm fazlasıym ama artık resen atamazlar ıns bıde onu ıptal ettrcem dıye ugrastm aman ya cok yorgunum bu ara ynede butun ıslerı yapıyorum

yoğunluk durumlarında o odayı çiftliyo olmasınlar
bi yatak bi komidin bi dolap atarlar al sana iki kişilik oda
ne biliym aklıma şimdi böyle bişi geldi :mad:
ayy allah korusun yok yok eminim,geçen yine topladım hemşireleri oda temizlikçilerini kadın lar asla yok öyle bişey dediler,419 eğer boşsa tabi veririz dediler

Sevdacim iyi olsunda bir omur kucaklarsin insallah. Neden spinal sectin yani senmi tercih ettin merak ettim.bize tavsiye eder misin sanirim benimde sezeryan olma ihtimalim cok yuksrk.nasil davranmamizi tabsiye edersin
valla kızlar sole anlatıyım.2 cesıtı var bırı epıdural katater takılıp dwamlı ılc enjekte edlyo.dgerı spınal.bu tek doz oluyo.ben spınal oldum ben terch etmdm.spınal olcksın ddıler bna.tek doz beldn wuruldum yattım.bebek cıkarken inanılmaz agrı duydum o an cok bgrdım.bana narkoz vermısler o yuzdn.2 turlu agır geldı bna.sorasında amelyat yerımde sıkıntı olmadı .ama bas agrısından oldum oldum dırıldım.bna kahve ıc ddıler.3 4 kahve ıctm sıse sıse su ıctım yok gecmdı.4 gun hc gecmdı.herkeste olmuymus ama korkutmayn

bunlarda benim çalışması biten kolonyalarım
ve çalışması devam eden kapı süsüm eşimle ikimiz birlikte el emeğimiz sonucu oluşturduk hepsini aşkla:nazar::KK37::confused:
2014-12-02-2423.webp
2014-12-02-2425.webp
2014-12-09-2433.webp
2014-12-09-2434.webp

senin dogum subatın başi gozukuyr şimdi versen biraz erkn olur onbes gun daha bekleyip ver genelde dogumlar 39 haftada oluyr ona gore ayarla. Bnde haftaya vermeyi duşunuyrm gerçi bir ay oldu sereli ama .
Şubatın başı da sanırım ocağın ortası olacak ölçümleri 20 ocak gibi gösteriyor. Aralık sonu vereyim o zmn. . Bide temizlikçi hatun bulursam ne ala

selam annişkolar. telde bi sorun var giriş yapamıyorum. şifre yanlıış diyo :) ben de o yüzden sadece okuyorum. ctesi randevumuz vardı 3 kilo olmş oğlşm. kafası da 1 hafta önden gidiyomş. bi de dün benim dana oğlum anneciğine şaka yaptı. kıpırdamadı. kaskatı kesildi kaldı. çok korktum sabahı sabah ettim kıpırdasın diye neler yaptım yok.. sabah da hemmen dru aradı gel dedi o da anneciğimle düştük yollara nst ye bağlandık bişi cıkmadı. sora dr beni ultrasona aldı. dr teyzesini görünce hemen el salladı benim danammmm :D annanesine uzunyol tecrübesi yaptırmak istedi zahir(adapazarından izmite :D 40 km) tabi bu arada kocişim de (bay panik) 25 kez aradı yazık. doğursam napacak merak ediyorum. bi de aşırı duygusaallaştım ben herşeye ağlıyom. burda yazılanları okuyrm ağlıyorm. bişi izliyorm ağlıyorum. kapı calıyo yerimden kalkıp acana kadar 15 dk geciyo bi daha basıyolar zile ona bile ağlıyorum :Dgaliba oğluşum da anasına bi ders vermek istedi ikide bi ağlayıp beni strese sokma mjı verdi bana hihihi yerimmm. hepinizi de öpüyorummm.

Şubatın başı da sanırım ocağın ortası olacak ölçümleri 20 ocak gibi gösteriyor. Aralık sonu vereyim o zmn. . Bide temizlikçi hatun bulursam ne ala
temizlikçi hatundan çok ne var internetten temizlik şirketlerinin numarası var seçtigin bir gune randevu alabilirsin. Bnmde ocagın sekizi gbi gozukuyor bir hafta gelişimli oldgu için doktor hp bu tarihi veriyr ama belli olmz tabi norml dogumda sancinin ne zmn tutacagı.

slm kızlar,az evvel kontrolden geldik,dr um hani hep iri iri diyordu da tombul tombul gözümü korkutuyordu ya,bugün bebeğim 2 hafta da ala ala sadece 175 gr almış :KK43: nazar değdirdi galiba bu kadın oğluşuma,2335 gr. dı bugun 34+2 idik,bu seferde bu bebek çok uzun boylu dedi yine kafam karıştı,47 cm di bugun,daha 5-6 hafaya kdr bu çocuk 56 doğmasın,ayy aldıklarım elimde patlıcak giydiremicem o zmn,doğum şeklini sordum,deidm ben normal doğum yapmak istiyorum,mümnkünmü dedim,bebeğin kafa aşağıda doğum şeklini almış şuan herşey normal gözüküyor ama daha çok erken dedi,36.haftaya kontrole gittiğimde nst ye girmemi istedi,37 de ise çatı muayenesi yapıcam dedi,eğerki dedi o sınavdanda geçersen artık dedi 22 ocağa kadar ağrılarının sancılarının gelmesini bekliyeceğiz dedi,havadisler böyle işte kızlar :KK31:
Nazar fln değil cnm bnmde iki haftada 200 gr almış sıkma canını. Bnm içindr 55cm doğabilir dedi ve 3 prematür takımım var. Elimde patlarsa patlasın sağlıklı olsun Dediğim gb 2500 ü geçse yeter ve annesi sağlıklı olsa.. fazlası anlamsız.. gayet güzel geçmiş kontrolün

valla kızlar sole anlatıyım.2 cesıtı var bırı epıdural katater takılıp dwamlı ılc enjekte edlyo.dgerı spınal.bu tek doz oluyo.ben spınal oldum ben terch etmdm.spınal olcksın ddıler bna.tek doz beldn wuruldum yattım.bebek cıkarken inanılmaz agrı duydum o an cok bgrdım.bana narkoz vermısler o yuzdn.2 turlu agır geldı bna.sorasında amelyat yerımde sıkıntı olmadı .ama bas agrısından oldum oldum dırıldım.bna kahve ıc ddıler.3 4 kahve ıctm sıse sıse su ıctım yok gecmdı.4 gun hc gecmdı.herkeste olmuymus ama korkutmayn
Canim ya iyi atlatmissin yinede cok sukur. En iyisi tamamennnarkozu almak midir nedir valla bilemedim hic ya

yapınca mutlaka resim at görelim
ya bizim hastane odayı hiç süslemiyor
bende böyle bişe yapmak istiyorum odaya

ben Allah nasip ederse,kendi kapı süsümü takmayı planlıyorum hastane kapısına,bebeği yatıracakları yere evde bir tülüm vardı ondan birşey dikeceğim işte,hediyelik olarak mantar tıpalı kolonyalarımız,küçük kavanozlarda minik mavi çikolata drajeler,onları koymak için mavi 2 katlı porselenden kurabiyelik aldım,birde bebek beşiği gibi bir sepet aldım onada mavi çubuk şeker koymayı planlıyorum,mavi,beyaz balonlar aldım,hediyelerimizi vermek için mavi karton hediye çantası,
baby shower 3.webp
birde işte duvara hoşgeldin arda taha yazdım mı tamam dır :)

Eklentiler

• IMG_1704.webp
    IMG_1704.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_2296.webp
    IMG_2296.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_2297.webp
    IMG_2297.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_2299.webp
    IMG_2299.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 124
Nazar fln değil cnm bnmde iki haftada 200 gr almış sıkma canını. Bnm içindr 55cm doğabilir dedi ve 3 prematür takımım var. Elimde patlarsa patlasın sağlıklı olsun Dediğim gb 2500 ü geçse yeter ve annesi sağlıklı olsa.. fazlası anlamsız.. gayet güzel geçmiş kontrolün

çok şükür cnm,benm o kdr prematüre kadr küçük giysilerim yok,hastane çıkışı zaten malum 56 cm sanırım,onun dışında 2 kadife tulumum 56 cm,2 penye tulumum 56 cm,2 de alt üst patik pantolonlu kadife takımım var,bu saydıklarımı yine 2 hafta kdr giydirebilirim heralde,onun dışında da 62 cm çok alışveriş yapmadım 5-6 parça anca vardır,daha almalımıyım sence ?

selam annişkolar. telde bi sorun var giriş yapamıyorum. şifre yanlıış diyo :) ben de o yüzden sadece okuyorum. ctesi randevumuz vardı 3 kilo olmş oğlşm. kafası da 1 hafta önden gidiyomş. bi de dün benim dana oğlum anneciğine şaka yaptı. kıpırdamadı. kaskatı kesildi kaldı. çok korktum sabahı sabah ettim kıpırdasın diye neler yaptım yok.. sabah da hemmen dru aradı gel dedi o da anneciğimle düştük yollara nst ye bağlandık bişi cıkmadı. sora dr beni ultrasona aldı. dr teyzesini görünce hemen el salladı benim danammmm :D annanesine uzunyol tecrübesi yaptırmak istedi zahir(adapazarından izmite :D 40 km) tabi bu arada kocişim de (bay panik) 25 kez aradı yazık. doğursam napacak merak ediyorum. bi de aşırı duygusaallaştım ben herşeye ağlıyom. burda yazılanları okuyrm ağlıyorm. bişi izliyorm ağlıyorum. kapı calıyo yerimden kalkıp acana kadar 15 dk geciyo bi daha basıyolar zile ona bile ağlıyorum :Dgaliba oğluşum da anasına bi ders vermek istedi ikide bi ağlayıp beni strese sokma mjı verdi bana hihihi yerimmm. hepinizi de öpüyorummm.

maşallah canım bebeğine :) arada yapıyor bebişler yaramazlık

ben Allah nasip ederse,kendi kapı süsümü takmayı planlıyorum hastane kapısına,bebeği yatıracakları yere evde bir tülüm vardı ondan birşey dikeceğim işte,hediyelik olarak mantar tıpalı kolonyalarımız,küçük kavanozlarda minik mavi çikolata drajeler,onları koymak için mavi 2 katlı porselenden kurabiyelik aldım,birde bebek beşiği gibi bir sepet aldım onada mavi çubuk şeker koymayı planlıyorum,mavi,beyaz balonlar aldım,hediyelerimizi vermek için mavi karton hediye çantası,Eki Görüntüle 1330272 birde işte duvara hoşgeldin arda taha yazdım mı tamam dır :)

ayy şahane olmuş bunlar canm

çok gzl olmuş cnm babanızında seninde ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın

çok tş ederiz canm

kapı süsüm hala yok :( bi de her şeye heves ediyorum. lavanta kesesi magnet çikolata külahı :S allahımmm hangisini kime verecem. birini sec düzgünce herkese yetecek kadar yap di mi ama yok maymun iştah sonucu hepsinden ama az az yapmış oldum kafam cok karıştı. ben en iyisi bunların birini 100 adete tamamlayayım :D mevlütte onu veririm. birini hastaneye gelenlere birini de eve gelenlere veririm napiim. ya da hepsini mi 100e tamamlasam da hepsini mevlütte mi versem.. hastaneye gelenlere de cikolata. zaten cok gelen olmaz. mevlüttü de hemen yapmayı planlıyorum inşallah. hee bi de ben mevlütte kesilen akikanın etiyle pilav ikram etmeyi düşünüyorum. yani pasta börek yerine. hem daha kolay olur diye düşündüm yanına tatlı ve ayran oh tam mevlüt işi ne dersniz?

kesinlikle tek çıkma canım daha birde oğlun yanında Allah korusun sancı olur bir şey olur oğlunda korkar

3-6 yı yıkamak mantıklı

benimde öyle görünüyor buna göre:)

var daha demek ki:)

yok canım ayak olacak ve doğum zamanı atılmıyormuş gerçekten

olur tabi canım önce tarihi belli olanların ki olur, benim bu aralar zamanım olmuyor canım sancım çok oğlumun wc sıkıntısı var 3,5 yaşında ve çok yoruyor beni:KK43:

normal sınırda canım

canım böbrek sıkıntısı düzelen bir şey çoğu bebekte oluyormuş geçmiş olsun

yok canım yeni bir durum değil bizimki

maşaallah bebeğine

tabi canım git dr a hatta acile gitsen hemen nst yaparlar için rahat olur

üşendin mi:)

canım çok sağol ne güzel yazmışsın annen çok ama çok doğru demiş katılıyorum bu söze, benim kv kendi diyor her işi beceriyorsun benim oğlum nankör diye

maşaallah bebeğine

maşaallah bebeğine

maşaallah bebeğine

geçmiş olsun canım bebeğine zararı olmaz vücut onu wc yoluyla atar:)

o da ilginçmiş denemedim ben solu birde ben deniyim:)

canım kordon tekrar düzelebiliyormuş

nasıl oldun canım?

her zaman çift durulama yap canım

aslında böyle durumda hastanede gözetim altında tutmaları lazım bana da hep öyle oluyor

sağlıkla büyüsün bebeği

sağol canım desteğin için

Canım seni çok seviyorum ben önce bunu belirteyim:) yazdıklarını sıkılmadan okuyorum hep yaz sen hep çenen düşsün:)

yazdıklarında çok haklısın her kelimesinde hem de, insan kendi duygularını ifade edemez ya sen benim yerime çok güzel etmişsin, bunu hissettiren eşim canım toplumun ne düşündüğüne pek önem vermem ben, bir şeyi yapıyorsam kendi içime sinmesi lazım elalem ne demiş pek umrumda olmaz

sorun eşimden kaynaklı, aslında biliyorum o da elinden geleni yapıyor fazlasıyla fedakarlık yapıyor ama işte yılların birikimi benim duygusal yapım derken çok ama çok yıprandık, her şeyi takıyorum sevdiğim kişilerle ilgiliyse özellikle, bunu mu dedi bunu mu demek istedi gibi kafamda kurarım hep

dinimizce ne kadar değerli olduğumuz konusunda çok haklısın haklarımı çok iyi biliyorum ve hep eşime bunu söylerim ama çoğu erkek gibi işine geleni kabul ediyor maalesef

benim gerçekten kendi içimde ne kadar değerli olduğumu anlamam lazım önce kendime bunu kabul ettirmem lazım, ben kendimi değersiz hissederken karşımda ki insanlardan beni değerli görmelerini beklemek ironik oluyor, kız eflal sen kendine saygı duyuyormusun ki saygı bekliyorsun diye çok söylüyorum ama icraata geçiremiyorum:)

neyse larkinim güzel insan diyorum sana köşe yazarı ol diye sonra doğum organizatörü falan:)

çok merak ediyorum seni

ben merakla bekliyorum zevkle bakıyorum canım

sen var ya senin annen ablan var ya süpersiniz elinize emeğinize gözünüzün nuruna sağlık, maşaallah süphanallah, Rabbim nazarlardan korusun canım, ailen haklı nazar edilecek kadar güzel şeyler yapıyorsunuz kem gözlü çok bencede face koyma ne gelirse yakınından geliyor zaten

hepsi birbirinden güzel ya insan biberona kılıf örer mi çok çok güzel hepsi

şehzade mustafan sağlıkla huzurla kullansın hepsini, Rabbim yavrunun doğumuyla muhabbetinizi neşenizi artırsın

içinden birini bile beğenmedim diyemem

amin canım sağol

ay canım senin dr da hep böyle yapıyor önceden tembih mi etsen ne:) maşaallah bebeğine

canım çok doğru yazmışsın ama sonuna kadar katılıyorum, sen amerikadamısın?

maşaallah bebeğine canım

canım güzel taktik senin söylediğin, içimden gelmiyor ama yapmak ama zorlamam lazım kendimi

maşaallah kv ne canım kıymetini bil sev kadını çekinmeden:)

oyy maşallah çok tatlı canım

biri beni anlatıyor:KK70::KK70:
. Tamam canım tablo hazır ama yükleyemiyorum bi türlü

minio
ben Allah nasip ederse,kendi kapı süsümü takmayı planlıyorum hastane kapısına,bebeği yatıracakları yere evde bir tülüm vardı ondan birşey dikeceğim işte,hediyelik olarak mantar tıpalı kolonyalarımız,küçük kavanozlarda minik mavi çikolata drajeler,onları koymak için mavi 2 katlı porselenden kurabiyelik aldım,birde bebek beşiği gibi bir sepet aldım onada mavi çubuk şeker koymayı planlıyorum,mavi,beyaz balonlar aldım,hediyelerimizi vermek için mavi karton hediye çantası,Eki Görüntüle 1330272 birde işte duvara hoşgeldin arda taha yazdım mı tamam dır :)
..
minione cım ellerine sağlık çok güzel olmuş hepsi..ben de senin kapı süsünden yapmak istiyorum.malzemeleri nasıl ayarladın aceba :KK54:

Duzelir degilmi drcan.. duydugumdan beri bi sn olsun cikmiyor aklimdan bise olur mu diye korkuyorum. On gun sonra gidicem dr a. Insallah duzelmis olur
Sevdacım şu doktorlara uyuz oluyorum en ufak kötü ihtimali bile paylaşıp huzursuz ediyorlar, çok şükür gittiğin doktor rahatlatmış seni gözün aydın canım..

Günaydın kızlar, işe gidemedim daha tembellik yapıyorum.
Dünden beri aklıma takıldı üçüzlerimiz geçen hafta doğacaktı, haber yok değil mi @cafein2001 arkadaşımızdan?
Günaydın canım haber yol inş sağlıkla kucağına almıştır o da, zaten üç bebişle yazması çok zor olur.. Sen nasılsın bu arada?

o elbiseler ne öyle yaaa:) kızına talibim haberin olsun :KK66:
Heheh teşekkür ederiz teyzeleri, ne cicilerimiz var daha:) sağlıkla oğluşunla kavuşursun inş..

Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde. :KK43:
Allah insaf versin böylelerine, ne diyeyim..

ikinşzde istiyosanız ve hastane izin veriyosa bence girsin canım ben doktora mahrem olmadığını düşünüyorum dediğin gibi o işini yapacakzaten adamlar bize kadın olarak bile bakmıyolar nesne gibiyiz gözlerinde bence eşin de sana destek olur

aynen yaa canm istiyoruz ikimizde , o an bence herşey unutulur bebeğe odaklanılır adam işini yapacak eşimde başımda bana destek oluca o kadar

İkrts ve babyforwe, doktorun cinsiyeti bence bu durumlar hiç alakalı değil, benim doktor da erkek ve kocam yanımızda olursa girecek inş:) hatta Bebeğin başı geldiğinde ilk biz dokunalım karşılayalım diyorum ama bizimkinin tipi kayıyor:)) yabancı ellere değil de bizim elimize doğsa keşke ve de ebesi biz olsak:)) şimdilik doğuma girmeye ikna edebildim:) bence çok güzel olur inş..

Sağol canım grip olup ilaç kullanan var mı
Canım bir iki ay ilaçsız atlatmaya çalıştım süründüm geçti başladı geçti başladı vs derken antibiotics ile atlattım sonunda, sen de ihmal etme ve korkma. Doktor kontrolünde alıyoruz sonuçta..

Pinking Tree Pinking Tree canim o mevlid elbiselerini yerim ki ben.. sizin de hersey cok cici canim.. Allah saglikla kullanmayi nasip etsin.. Insan yavrusunu o kiyafetler icinde hayal edince pek bi sevindirik oluyo :)
Âmin canım hep birlikte sağlıkla inş :) ben de cicilerini bakıp heyecanlanıyorum :))

Kizlar gunaydin..dunden beri topalliyorum bacak arasi acayip aciyor sinir sikismasi gibi boyle olan varmi baska yuruyemiyorum ben :KK43:
Bacak aranda ağırlık givi bir şeyse belki bebek aşağı inmiştir ama bu dönemde doktor tüm ağrılara normal diyor.. Çok geçmiş olsun..

ayy kızlar kv aradı konuş babam konuş heyacanlı kadın doğumumu bekliyor dört gözle hedye almışlar kuyumcuya uğrayıp, dedim siz aldınız alacağınızı neden aldınız hiç gerek yoktu(gerçekten de yoktu mobilyayı onlar aldı)
olsun kızım didip diyip durdu yazık çok düşünüyor bana yaranamıyor ama bende seviyorum da bazen işte içimden sevmek gelmiyor temizlikçi ayarlıcak işte ne zaman istersin falan diye sordu bide
bu arada benim ev uçmuş gidiyor bu eve temzilikçi girse şuan adım çıkar valla ....... nın gelini ne pismiş diye:KK70::p:p:p:KK70::KK70::KK70:
ama çokta umrumda değil toplu görünsün yeter boşuna mı para veriicez:KK20: hiçbirşey bebişimin ve benim canımdan önemli değil
ki kızım her an karnımda hareket halinde iken eğilirken bile kırk kere düşünüyorum :anneadayı:canını acıtmayım diye uykularımdan olurken temizlikmiş peh:KK70::KK70:

Babyyy ben yazana kadar herkes Yazmış ama gel kaynanaları değiştirelim sen benimkini al ben seninkini:)) yok seninkini vermesen de olur benimkisni alsan da kâfi:)) ince düşünmeleri torununa Önem vermeleri inan büyük Kıymet.. Kadına gıcık olsan da bu yönü çok gizel seni rahat ettirir ilerde.. Temizlik konusunda da en doğrusunu yapmışsın, hiç Düşünme bile..

çok haklısın canım
ben 3 kez vajinal muayene oldum ondan daha çok acımaz demi :-):-):-):-):-)
Acımaz canım sen rahat ol yeter.. Derin nefes al gevşe oh mis :)

sagol cnm dun yıkadım dedgn gbi yıkadım . İyikide ayırıp yıkamişim tulumun birinin boyası çıkmiş Allahtan ters çevirip yıkamişim sadece kendine salmiş boyayı beyaz yerleri mavimsi olmuş bi kez daha yıkıcm inş çıkar getti guzel tulum

Canım ben sadece yenidoğan kıyafetleri ve ilk giyeceği iç çamaşırları vs yıkayabildim havlusu Penye battaniyesi ile birlikte. Onun dışında yıkayamadım malesef her Şeyini yıkayanlara çok özendim. Ana 3-6 6-9u da yıkamaya gerek yok gibi sonuçta bebek doğunca dışarıdan ALINAN şeyleri yıkamasan da giydireceğiz paletli vs ise.. Halim olmadığı için yapamadım kısacası:) sen de kendini zorlama iki Bebişle..

bende sevmem bu programı ama evde olunca insan bakıyo
bi bakıym azcık dedim sonra olayların akışını merak ettim izliyorum :KK48:
hatta izlemekle kalmıyorum tv nin karşısında sesli kendi kendime yorum yapıyorum
ekran başından ordaki konuklara soru soruyorum, :KK70:
bazen kızıyorum sus yalan söyleme falan diyorum sinirli sinirli:KK53:
sonra FBI ajanı edasıyla kendinden emin bi şekilde olayı çözmüş gibi böyle oldu işte diyorum:rolleyes:
Ben çok etkileniyorum öyle şeylerden hiç izleyemem sanırım..

kızlar bu arada herkes bebişinin ismini belirledimi..biz hala karar veremedik ne zor işmiş:KK43:..bizim forumda bebişlerin isismleri diye başlıkta göremeyince burdan bi sorayım dedim..bana bi fikir verin nolur..aklımızdaki isimler emir ayaz ve selim ayaz ikiye düşürdük sizce hangisi daha iyi ?aslında emir kulağa daha hoş geliyor ama selim inde anlamı daha güzel..sizler neler koyuyorsunuz
Selim ayaz bence daha güzel.. Inş gönlünüze göre bi isim olur..

Evet psikojini etkiliyor ama turkiyenin gercekleri iste üzülüyorum aslinda bu ulke ne zaman bu kadar kirlendi diye:KK43:

Aynen bende oyle oldum kesin bu yalan soyluyor falan diyorum bazen ruyama giriyor evden kacan kızı goruyorum utanmiyomusun evden kacmaya annen muge anlida seni ariyor falan diye kiziyorum yakindir kafayi sıyırmam:KK47:

Bizde isim bulamadik bende AYAZ KUZEY istiyorum esimde GÖKTUĞ istiyor anlasamiyoruz bu konuda...
Göktuğ çok sert ve söylemesi zor isim bir de lisede böyle bi Sapık arkadaşım vardı heheh Göktürk koymayın yaaa:))

ay canım senin dr da hep böyle yapıyor önceden tembih mi etsen ne:) maşaallah bebeğine

canım çok doğru yazmışsın ama sonuna kadar katılıyorum, sen amerikadamısın?
Biz ilimiz Gereği hem Amerika hem tr de yaşıyoruz canım şu an Amerika dayım, doktora tembihleyemedim zaten adam anlamaz herhalde böyle şeyden inş bir dahaki randevuya Kocamla gideceğim..

Selam güzel anneler

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mı iki gündür çok fena adım atamıyorum sürekli yatmam gerekiyor ee çocukla çok zor, magnezyum ve kalsiyum ilacı kullanıyorum, ekstra sütü artırdım çözüm bulan var mı?

Canım babyforwe nin de ağrıyordu benim de ağrıyor hep aynı yere yatıyorsan ondan olabilir y da oğlunu kucaklayıp Ağırlığı tek tarafa veriyotsan... Çözüm bulamadım bol yastıkla yatıyorum sağ kalçam felaket :(

yer değişelim ben çalışmak istiyorum:)
Ah eflalim koca aynı koca olunca çalışmak da çözüm değil:) gene paranı harcarmayacak onun kompleksi ile uğraşacaksın vs vs adam kendi parası diye sizden kısmıyor ki onun paraya bakış açısı öyle olduğu için senin çalışıp kazandığın para da aynı kriterde olacak ve Eşek gibi yorulduğunla kendini erkek gibi hissettiğinle kalacaksın.. Kocan şu anda evine ekmek getiriyorsa onun bile kıymeti kalmayacak ekmeğimi de kendim kazanıyorum diyeceksin:)) bir de işyerinde patron eleman müşteri ağzı haseti vs çekeceksin, bebeklerini bırakmanın vicdan azabı da cabası..

Allahım ne giysiymiş yıka yıka bitmedi hala çalişiyor makine . Ayrı ayrı yıkadm ondan uzun surdu açik renler bi koyu renler bi peluş battaniyeler ayrı penyeler ayrı bide hastane çikiş setini unutmuşum oda yeni çıktı asılck. Bn nası utulicm bunların hepsini ya . Heralde bi tek bn kalmişim bebişin giysilerini yıkamayan herks yıkamiş utulmş çanta bile hazırlnmiş. Darısı bna bir an once kurusalarda utuleyip yerlerine yerleştrsem çantamida hazırlasam . Dun netten çanta siparişimide verdim inş satıcı mızıklanmazda kargoya verir erknden hızlı kargo yazıyoduya bakalım en geç pazartesi gelmesse iptal ederim. Kndi ihtiyaçlarımı koycm bu çantaya bbk için almiştim ztn ayrı ayrı çanta hazırlıcm daha iyi olur bnce. Ahh bi bitsede bnde rahatlasam .
Oh ellerine sağlık her şeyi büyük kıyafetleri yıkama diyecektim ama yapmışsın bile Allah kolaylık versin ...

Ayy onun mevlit elbisesini yerim ben masallah.biz henüz almadik bile :-) bi tane de olsa

Aynen bizimde yok biz sade takiliriz artik kizlarimizla

canım benim bebeğe dair ilk aldığım Şeyler hep Süslü şeylerdi:)) ihtiyaçları sona kaldı:) huy demek ki:) dualarımız seninle inş doktorlar sana stres yaşatmayı bırakırlar artık..

guzel anneler merhaba.benı merak ettgnzı bıldgm ıcın habersız bırakmak ıstmyrm.daha bugun kendme geldım.spınal sezeryan oldum hayatmda yasamadgm bas sırt agrısı cektım.daha bugun gozumu actm.sıze tavsıyem ıyı dusunun herkse olmuymus ama ben mahwoldum.moral bozklugu ustne eklendı.allah kmsye yasatmasn.kızımda daha ıyıye gdıymus cok sukur.allah hepnzdn razı olsun.anne sutyle beslenmeye baslams ogutmusde.sut sagyorum dewamlı
Hoşgeldin canım biz de Pınar dan sonra doğum yapan olmadı haberi gelen yol en azından.. Ini bebeğin sütünü de iciyorsa maşallah ona kısa zamanda toparlanacak sen de kendini toparlamaya bak ki Bebeğin geldiiindr dinlenmiş ve güçlü olasın :)

slm kızlar,az evvel kontrolden geldik,dr um hani hep iri iri diyordu da tombul tombul gözümü korkutuyordu ya,bugün bebeğim 2 hafta da ala ala sadece 175 gr almış :KK43: nazar değdirdi galiba bu kadın oğluşuma,2335 gr. dı bugun 34+2 idik,bu seferde bu bebek çok uzun boylu dedi yine kafam karıştı,47 cm di bugun,daha 5-6 hafaya kdr bu çocuk 56 doğmasın,ayy aldıklarım elimde patlıcak giydiremicem o zmn,doğum şeklini sordum,deidm ben normal doğum yapmak istiyorum,mümnkünmü dedim,bebeğin kafa aşağıda doğum şeklini almış şuan herşey normal gözüküyor ama daha çok erken dedi,36.haftaya kontrole gittiğimde nst ye girmemi istedi,37 de ise çatı muayenesi yapıcam dedi,eğerki dedi o sınavdanda geçersen artık dedi 22 ocağa kadar ağrılarının sancılarının gelmesini bekliyeceğiz dedi,havadisler böyle işte kızlar :KK31:

Canım doktorun her detayı seninle paylaşmanı artık yaa aa sağlıklı bebek desin seni rahat ettirsin bi ara benim bebeğim bi hafta öndeydi doktorum mrssuperfine a söylenmeyecek stres yapıyor diye not almış canım benim o günden sonra stres yapmadım demekki önemli bir şey değil diye.. Bir de bana da senin bebek iri olacak Demişti bir doktor ama inanmadım hiç çünkü ailemizden en üyük bebek 2700 neyse zamanla iri olmadığı da çıktı ortaya.. Bunlar sadece yaklaşık tahmini ve ortalama ölçümler... Lütfen bu kadar takılma :)

Back
X