kesinlikle tek çıkma canım daha birde oğlun yanında Allah korusun sancı olur bir şey olur oğlunda korkar
3-6 yı yıkamak mantıklı
benimde öyle görünüyor buna göre:)
var daha demek ki:)
yok canım ayak olacak ve doğum zamanı atılmıyormuş gerçekten
olur tabi canım önce tarihi belli olanların ki olur, benim bu aralar zamanım olmuyor canım sancım çok oğlumun wc sıkıntısı var 3,5 yaşında ve çok yoruyor beni
normal sınırda canım
canım böbrek sıkıntısı düzelen bir şey çoğu bebekte oluyormuş geçmiş olsun
yok canım yeni bir durum değil bizimki
maşaallah bebeğine
tabi canım git dr a hatta acile gitsen hemen nst yaparlar için rahat olur
üşendin mi:)
canım çok sağol ne güzel yazmışsın annen çok ama çok doğru demiş katılıyorum bu söze, benim kv kendi diyor her işi beceriyorsun benim oğlum nankör diye
maşaallah bebeğine
maşaallah bebeğine
maşaallah bebeğine
geçmiş olsun canım bebeğine zararı olmaz vücut onu wc yoluyla atar:)
o da ilginçmiş denemedim ben solu birde ben deniyim:)
canım kordon tekrar düzelebiliyormuş
nasıl oldun canım?
her zaman çift durulama yap canım
aslında böyle durumda hastanede gözetim altında tutmaları lazım bana da hep öyle oluyor
sağlıkla büyüsün bebeği
sağol canım desteğin için
Canım seni çok seviyorum ben önce bunu belirteyim:) yazdıklarını sıkılmadan okuyorum hep yaz sen hep çenen düşsün:)
yazdıklarında çok haklısın her kelimesinde hem de, insan kendi duygularını ifade edemez ya sen benim yerime çok güzel etmişsin, bunu hissettiren eşim canım toplumun ne düşündüğüne pek önem vermem ben, bir şeyi yapıyorsam kendi içime sinmesi lazım elalem ne demiş pek umrumda olmaz
sorun eşimden kaynaklı, aslında biliyorum o da elinden geleni yapıyor fazlasıyla fedakarlık yapıyor ama işte yılların birikimi benim duygusal yapım derken çok ama çok yıprandık, her şeyi takıyorum sevdiğim kişilerle ilgiliyse özellikle, bunu mu dedi bunu mu demek istedi gibi kafamda kurarım hep
dinimizce ne kadar değerli olduğumuz konusunda çok haklısın haklarımı çok iyi biliyorum ve hep eşime bunu söylerim ama çoğu erkek gibi işine geleni kabul ediyor maalesef
benim gerçekten kendi içimde ne kadar değerli olduğumu anlamam lazım önce kendime bunu kabul ettirmem lazım, ben kendimi değersiz hissederken karşımda ki insanlardan beni değerli görmelerini beklemek ironik oluyor, kız eflal sen kendine saygı duyuyormusun ki saygı bekliyorsun diye çok söylüyorum ama icraata geçiremiyorum:)
neyse larkinim güzel insan diyorum sana köşe yazarı ol diye sonra doğum organizatörü falan:)
çok merak ediyorum seni
ben merakla bekliyorum zevkle bakıyorum canım
sen var ya senin annen ablan var ya süpersiniz elinize emeğinize gözünüzün nuruna sağlık, maşaallah süphanallah, Rabbim nazarlardan korusun canım, ailen haklı nazar edilecek kadar güzel şeyler yapıyorsunuz kem gözlü çok bencede face koyma ne gelirse yakınından geliyor zaten
hepsi birbirinden güzel ya insan biberona kılıf örer mi çok çok güzel hepsi
şehzade mustafan sağlıkla huzurla kullansın hepsini, Rabbim yavrunun doğumuyla muhabbetinizi neşenizi artırsın
içinden birini bile beğenmedim diyemem
amin canım sağol
ay canım senin dr da hep böyle yapıyor önceden tembih mi etsen ne:) maşaallah bebeğine
canım çok doğru yazmışsın ama sonuna kadar katılıyorum, sen amerikadamısın?
maşaallah bebeğine canım
canım güzel taktik senin söylediğin, içimden gelmiyor ama yapmak ama zorlamam lazım kendimi
maşaallah kv ne canım kıymetini bil sev kadını çekinmeden:)
oyy maşallah çok tatlı canım
biri beni anlatıyor