- 24 Kasım 2014
- 62
- 93
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim 0-3 ve 3-6 aylık olanları yıkadım bugun bitirdm asılı duruyolar çocuk odasında hassas ayarda yıkadgm için biraz nemli kaldılar bu yuzden kurumaları brz zaman alacak dunku serdklerm bile tam kurumamiş . İnş yarına hepsi kururda çantami hazırlarım . Bu arada sipariş verdgm çantada kargoya verilmiş yarın elime ulaşir heralde . Ve hepsini bir hazırlarım kndi çantami ve bebegnkini alacklarım bitti şukur. Banyo bakım seti alcktım kuvet maşrapa kova sampuan vs. Ama annem aldrtmadı bn gelince alırım alip durma dedi anneme kalsa hç bişey aldrmck kendisi alck ama bn dayanamyp aliyorum acil olmayanlarıda annm alickmiş gelince sagolsun.Sevdacım şu doktorlara uyuz oluyorum en ufak kötü ihtimali bile paylaşıp huzursuz ediyorlar, çok şükür gittiğin doktor rahatlatmış seni gözün aydın canım..
Günaydın canım haber yol inş sağlıkla kucağına almıştır o da, zaten üç bebişle yazması çok zor olur.. Sen nasılsın bu arada?
Heheh teşekkür ederiz teyzeleri, ne cicilerimiz var daha:) sağlıkla oğluşunla kavuşursun inş..
Allah insaf versin böylelerine, ne diyeyim..
İkrts ve babyforwe, doktorun cinsiyeti bence bu durumlar hiç alakalı değil, benim doktor da erkek ve kocam yanımızda olursa girecek inş:) hatta Bebeğin başı geldiğinde ilk biz dokunalım karşılayalım diyorum ama bizimkinin tipi kayıyor:)) yabancı ellere değil de bizim elimize doğsa keşke ve de ebesi biz olsak:)) şimdilik doğuma girmeye ikna edebildim:) bence çok güzel olur inş..
Canım bir iki ay ilaçsız atlatmaya çalıştım süründüm geçti başladı geçti başladı vs derken antibiotics ile atlattım sonunda, sen de ihmal etme ve korkma. Doktor kontrolünde alıyoruz sonuçta..
Âmin canım hep birlikte sağlıkla inş :) ben de cicilerini bakıp heyecanlanıyorum :))
Bacak aranda ağırlık givi bir şeyse belki bebek aşağı inmiştir ama bu dönemde doktor tüm ağrılara normal diyor.. Çok geçmiş olsun..
Babyyy ben yazana kadar herkes Yazmış ama gel kaynanaları değiştirelim sen benimkini al ben seninkini:)) yok seninkini vermesen de olur benimkisni alsan da kâfi:)) ince düşünmeleri torununa Önem vermeleri inan büyük Kıymet.. Kadına gıcık olsan da bu yönü çok gizel seni rahat ettirir ilerde.. Temizlik konusunda da en doğrusunu yapmışsın, hiç Düşünme bile..
Acımaz canım sen rahat ol yeter.. Derin nefes al gevşe oh mis :)
Canım ben sadece yenidoğan kıyafetleri ve ilk giyeceği iç çamaşırları vs yıkayabildim havlusu Penye battaniyesi ile birlikte. Onun dışında yıkayamadım malesef her Şeyini yıkayanlara çok özendim. Ana 3-6 6-9u da yıkamaya gerek yok gibi sonuçta bebek doğunca dışarıdan ALINAN şeyleri yıkamasan da giydireceğiz paletli vs ise.. Halim olmadığı için yapamadım kısacası:) sen de kendini zorlama iki Bebişle..
Ben çok etkileniyorum öyle şeylerden hiç izleyemem sanırım..
Selim ayaz bence daha güzel.. Inş gönlünüze göre bi isim olur..
Göktuğ çok sert ve söylemesi zor isim bir de lisede böyle bi Sapık arkadaşım vardı heheh Göktürk koymayın yaaa:))
Biz ilimiz Gereği hem Amerika hem tr de yaşıyoruz canım şu an Amerika dayım, doktora tembihleyemedim zaten adam anlamaz herhalde böyle şeyden inş bir dahaki randevuya Kocamla gideceğim..
Canım babyforwe nin de ağrıyordu benim de ağrıyor hep aynı yere yatıyorsan ondan olabilir y da oğlunu kucaklayıp Ağırlığı tek tarafa veriyotsan... Çözüm bulamadım bol yastıkla yatıyorum sağ kalçam felaket
Ah eflalim koca aynı koca olunca çalışmak da çözüm değil:) gene paranı harcarmayacak onun kompleksi ile uğraşacaksın vs vs adam kendi parası diye sizden kısmıyor ki onun paraya bakış açısı öyle olduğu için senin çalışıp kazandığın para da aynı kriterde olacak ve Eşek gibi yorulduğunla kendini erkek gibi hissettiğinle kalacaksın.. Kocan şu anda evine ekmek getiriyorsa onun bile kıymeti kalmayacak ekmeğimi de kendim kazanıyorum diyeceksin:)) bir de işyerinde patron eleman müşteri ağzı haseti vs çekeceksin, bebeklerini bırakmanın vicdan azabı da cabası..
Oh ellerine sağlık her şeyi büyük kıyafetleri yıkama diyecektim ama yapmışsın bile Allah kolaylık versin ...
canım benim bebeğe dair ilk aldığım Şeyler hep Süslü şeylerdi:)) ihtiyaçları sona kaldı:) huy demek ki:) dualarımız seninle inş doktorlar sana stres yaşatmayı bırakırlar artık..
Hoşgeldin canım biz de Pınar dan sonra doğum yapan olmadı haberi gelen yol en azından.. Ini bebeğin sütünü de iciyorsa maşallah ona kısa zamanda toparlanacak sen de kendini toparlamaya bak ki Bebeğin geldiiindr dinlenmiş ve güçlü olasın :)
Canım doktorun her detayı seninle paylaşmanı artık yaa aa sağlıklı bebek desin seni rahat ettirsin bi ara benim bebeğim bi hafta öndeydi doktorum mrssuperfine a söylenmeyecek stres yapıyor diye not almış canım benim o günden sonra stres yapmadım demekki önemli bir şey değil diye.. Bir de bana da senin bebek iri olacak Demişti bir doktor ama inanmadım hiç çünkü ailemizden en üyük bebek 2700 neyse zamanla iri olmadığı da çıktı ortaya.. Bunlar sadece yaklaşık tahmini ve ortalama ölçümler... Lütfen bu kadar takılma :)
sagol canim 0-3 ve 3-6 aylık olanları yıkadım bugun bitirdm asılı duruyolar çocuk odasında hassas ayarda yıkadgm için biraz nemli kaldılar bu yuzden kurumaları brz zaman alacak dunku serdklerm bile tam kurumamiş . İnş yarına hepsi kururda çantami hazırlarım . Bu arada sipariş verdgm çantada kargoya verilmiş yarın elime ulaşir heralde . Ve hepsini bir hazırlarım kndi çantami ve bebegnkini alacklarım bitti şukur. Banyo bakım seti alcktım kuvet maşrapa kova sampuan vs. Ama annem aldrtmadı bn gelince alırım alip durma dedi anneme kalsa hç bişey aldrmck kendisi alck ama bn dayanamyp aliyorum acil olmayanlarıda annm alickmiş gelince sagolsun.
Valla gayet mantıklı canım, bende aynı şeyi düşünüyorum şimdi, zaten kurban kesilip dağıtılacak, misafirlere de ikram etmiş oluruz, birde tatlı yapınca yanına tamamdır.kapı süsüm hala yokbi de her şeye heves ediyorum. lavanta kesesi magnet çikolata külahı :S allahımmm hangisini kime verecem. birini sec düzgünce herkese yetecek kadar yap di mi ama yok maymun iştah sonucu hepsinden ama az az yapmış oldum kafam cok karıştı. ben en iyisi bunların birini 100 adete tamamlayayım
mevlütte onu veririm. birini hastaneye gelenlere birini de eve gelenlere veririm napiim. ya da hepsini mi 100e tamamlasam da hepsini mevlütte mi versem.. hastaneye gelenlere de cikolata. zaten cok gelen olmaz. mevlüttü de hemen yapmayı planlıyorum inşallah. hee bi de ben mevlütte kesilen akikanın etiyle pilav ikram etmeyi düşünüyorum. yani pasta börek yerine. hem daha kolay olur diye düşündüm yanına tatlı ve ayran oh tam mevlüt işi ne dersniz?
aynen cnm ya sagolsun annecigim torununa pek duşkundur ilk ve tek torunu oglum buda ikinci olacak kendiside genç anneannelerden 38 yaşinda daha masallah annecim herseyimi duşunur alır gelemesse bile kargoyla gonderir anneler bir bska ya.Ne varsa analarda var:) bence de Alıp durma kendini yorma diblenmeyr bak anneciğin geldiğinde halleder inş..
kapı süsüm hala yokbi de her şeye heves ediyorum. lavanta kesesi magnet çikolata külahı :S allahımmm hangisini kime verecem. birini sec düzgünce herkese yetecek kadar yap di mi ama yok maymun iştah sonucu hepsinden ama az az yapmış oldum kafam cok karıştı. ben en iyisi bunların birini 100 adete tamamlayayım
mevlütte onu veririm. birini hastaneye gelenlere birini de eve gelenlere veririm napiim. ya da hepsini mi 100e tamamlasam da hepsini mevlütte mi versem.. hastaneye gelenlere de cikolata. zaten cok gelen olmaz. mevlüttü de hemen yapmayı planlıyorum inşallah. hee bi de ben mevlütte kesilen akikanın etiyle pilav ikram etmeyi düşünüyorum. yani pasta börek yerine. hem daha kolay olur diye düşündüm yanına tatlı ve ayran oh tam mevlüt işi ne dersniz?
Sevdacım şu doktorlara uyuz oluyorum en ufak kötü ihtimali bile paylaşıp huzursuz ediyorlar, çok şükür gittiğin doktor rahatlatmış seni gözün aydın canım..
Günaydın canım haber yol inş sağlıkla kucağına almıştır o da, zaten üç bebişle yazması çok zor olur.. Sen nasılsın bu arada?
Heheh teşekkür ederiz teyzeleri, ne cicilerimiz var daha:) sağlıkla oğluşunla kavuşursun inş..
İkrts ve babyforwe, doktorun cinsiyeti bence bu durumlar hiç alakalı değil, benim doktor da erkek ve kocam yanımızda olursa girecek inş:) hatta Bebeğin başı geldiğinde ilk biz dokunalım karşılayalım diyorum ama bizimkinin tipi kayıyor:)) yabancı ellere değil de bizim elimize doğsa keşke ve de ebesi biz olsak:)) şimdilik doğuma girmeye ikna edebildim:) bence çok güzel olur inş..
Canım bir iki ay ilaçsız atlatmaya çalıştım süründüm geçti başladı geçti başladı vs derken antibiotics ile atlattım sonunda, sen de ihmal etme ve korkma. Doktor kontrolünde alıyoruz sonuçta..
Âmin canım hep birlikte sağlıkla inş :) ben de cicilerini bakıp heyecanlanıyorum :))
Bacak aranda ağırlık givi bir şeyse belki bebek aşağı inmiştir ama bu dönemde doktor tüm ağrılara normal diyor.. Çok geçmiş olsun..
Babyyy ben yazana kadar herkes Yazmış ama gel kaynanaları değiştirelim sen benimkini al ben seninkini:)) yok seninkini vermesen de olur benimkisni alsan da kâfi:)) ince düşünmeleri torununa Önem vermeleri inan büyük Kıymet.. Kadına gıcık olsan da bu yönü çok gizel seni rahat ettirir ilerde.. Temizlik konusunda da en doğrusunu yapmışsın, hiç Düşünme bile..
Canım ben sadece yenidoğan kıyafetleri ve ilk giyeceği iç çamaşırları vs yıkayabildim havlusu Penye battaniyesi ile birlikte. Onun dışında yıkayamadım malesef her Şeyini yıkayanlara çok özendim. Ana 3-6 6-9u da yıkamaya gerek yok gibi sonuçta bebek doğunca dışarıdan ALINAN şeyleri yıkamasan da giydireceğiz paletli vs ise.. Halim olmadığı için yapamadım kısacası:) sen de kendini zorlama iki Bebişle..
Göktuğ çok sert ve söylemesi zor isim bir de lisede böyle bi Sapık arkadaşım vardı heheh Göktürk koymayın yaaa:))
Biz ilimiz Gereği hem Amerika hem tr de yaşıyoruz canım şu an Amerika dayım, doktora tembihleyemedim zaten adam anlamaz herhalde böyle şeyden inş bir dahaki randevuya Kocamla gideceğim..
Canım babyforwe nin de ağrıyordu benim de ağrıyor hep aynı yere yatıyorsan ondan olabilir y da oğlunu kucaklayıp Ağırlığı tek tarafa veriyotsan... Çözüm bulamadım bol yastıkla yatıyorum sağ kalçam felaket
Ah eflalim koca aynı koca olunca çalışmak da çözüm değil:) gene paranı harcarmayacak onun kompleksi ile uğraşacaksın vs vs adam kendi parası diye sizden kısmıyor ki onun paraya bakış açısı öyle olduğu için senin çalışıp kazandığın para da aynı kriterde olacak ve Eşek gibi yorulduğunla kendini erkek gibi hissettiğinle kalacaksın.. Kocan şu anda evine ekmek getiriyorsa onun bile kıymeti kalmayacak ekmeğimi de kendim kazanıyorum diyeceksin:)) bir de işyerinde patron eleman müşteri ağzı haseti vs çekeceksin, bebeklerini bırakmanın vicdan azabı da cabası..
Oh ellerine sağlık her şeyi büyük kıyafetleri yıkama diyecektim ama yapmışsın bile Allah kolaylık versin ...
canım benim bebeğe dair ilk aldığım Şeyler hep Süslü şeylerdi:)) ihtiyaçları sona kaldı:) huy demek ki:) dualarımız seninle inş doktorlar sana stres yaşatmayı bırakırlar artık..
Hoşgeldin canım biz de Pınar dan sonra doğum yapan olmadı haberi gelen yol en azından.. Ini bebeğin sütünü de iciyorsa maşallah ona kısa zamanda toparlanacak sen de kendini toparlamaya bak ki Bebeğin geldiiindr dinlenmiş ve güçlü olasın :)
Canım doktorun her detayı seninle paylaşmanı artık yaa aa sağlıklı bebek desin seni rahat ettirsin bi ara benim bebeğim bi hafta öndeydi doktorum mrssuperfine a söylenmeyecek stres yapıyor diye not almış canım benim o günden sonra stres yapmadım demekki önemli bir şey değil diye.. Bir de bana da senin bebek iri olacak Demişti bir doktor ama inanmadım hiç çünkü ailemizden en üyük bebek 2700 neyse zamanla iri olmadığı da çıktı ortaya.. Bunlar sadece yaklaşık tahmini ve ortalama ölçümler... Lütfen bu kadar takılma :)
bnm dogum doktorum kadın ve dogum sancisi çekerkn sezeryan olmk istiyorum diye doktora çk bagrmama ragmen bni zorla norml dogurttu ellerine saglık iyide yaptı . Bilmyrm bnce kadın erkkle pek ilgisi yok bnce bide sezeryn olayı o kadar çok arttı ki norml dogumu duyunca anormal bişeymiş gbi şaşiryrm çk azaldı artık ne yazıkki. Keske yurtdışı gbi olsa mecbur kalmadan sezeryan yapılmasa ...Merhaba kizlar Bugun yine bisey okudum paylaşım dedim.. mumkunse dogum doktorunuzu erkek cocuk doktorunuzu kadin secin diyor. Kadin jinekologlar genelde sezaryen yanlisi olurlar yaziyor bir arastirmaya gore; cunku onlarin da cogu birer anne evleri vs var normal digumla saatlerce ugrasmak yerine 20 dkda sezaryen yapiolar yaziyor. Cocuk doktirunda ise kadinlar daha vicdanli ve yumusak olduklarindan merhamet duygulari daha yogun oldugundan bebeginize daha sevkatle yaklasir ve anne anneyi anlar yaziyordu. Enteresan bi arastirma geldi paylasim dedim. Benim doktorum da erkek ve cok memnunum. Her kontrole esim de geliyor. Doguma da gircek inşallah doktorumuz cok guzel bi deneyim yasayacgimizi soyluyor boylece.
Bunun disinda hep hafta donumumuz ctesileri bizim. Ilk defa persembe gidicez kontrole.. kg alimini merak ediyorum. Persembeden ctesiye bikac yuz gr fark edermiydi sizce daha lopik lopik duysaydim oglumu
İnşallah yakında üçüzlerin güzel haberini alırız. Ben idare ediyorum canım, çok teşekkür ederim sorduğun için. Dün gece şu meşhur kalça ağrısı bana da uğradı, sol tarafım sabaha kadar battı ama şimdi iyi. İşe gitmek zorunda olmasam tam süper olucam da...15 iş günüm kaldı yani tam 3 hafta.Sevdacım şu doktorlara uyuz oluyorum en ufak kötü ihtimali bile paylaşıp huzursuz ediyorlar, çok şükür gittiğin doktor rahatlatmış seni gözün aydın canım..
bnm dogum doktorum kadın ve dogum sancisi çekerkn sezeryan olmk istiyorum diye doktora çk bagrmama ragmen bni zorla norml dogurttu ellerine saglık iyide yaptı . Bilmyrm bnce kadın erkkle pek ilgisi yok bnce bide sezeryn olayı o kadar çok arttı ki norml dogumu duyunca anormal bişeymiş gbi şaşiryrm çk azaldı artık ne yazıkki. Keske yurtdışı gbi olsa mecbur kalmadan sezeryan yapılmasa ...
Benim 34+2de 2300 du bana az gelmisti.bence gayet normal.senin doktor sezeryanci gibi cnmselam kızlar.. hastaneden geliyorum ve canım çok sıkkın..bebeğim şu an 33+6 haftasında kilosu 2300.. dr haftasına göre 3 hafta kadar ilerde kilosu, böyle giderse sezeryan olur dedi
( bana normal gibi geliyo kilosu oysaki..
( sizin bebişler benim haftamda ne kadardı?
sağol cevapladıgın için öncelikle.. bilmiyorum ama beni korkutan da o..Benim 34+2de 2300 du bana az gelmisti.bence gayet normal.senin doktor sezeryanci gibi cnm
sagol canım içim rahatlıyor siziz bebişlerin de hemen hemen aynı kiloda olduğunu duyuncaemnens canim hic sikma canin bebek her hafta ayni kiloyu almiyoki bnde 34 haftaligim 2370 normal dedi doktor 32.haftamda iki haftada 200grm almisti simdi ise iki hafta da 570 grm almis her hafta bir olmuyo dedi sen icini ferah tut