2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım inşallah sağlıkla kavuşun bir birinize ..kaç kilo şu an ..genel durumu nasıl .. Konuşmaya çalış onunla çok iyi geliyormuş diye duydum..

doktor başı aşağıda dikkat et erken doğum olmasın dedi kestirip attı ne bir açıklama ne bir şey.. o yüzden bir de görenler böyle yorum yapınca çıldıracak gibi oluyorum..

Anlıyorum, endişelenmekte haklısın. Başka bir doktora gitsen detaylı bilgi alsan olmaz mı?
Cuma günü Zeynep Kamil'e gideceğim canım. Benim şansım özelde hiç iyi olmadı. Ne zaman Zeynep Kamil'e gitsem çok memnun kaldım. Bir baksın yatmam gerekiyorsa yada başka bir şey, ne gerekiyorsa yapayım..

Canım rahat ol bilmiyormusun insanımız konuşur öyle sagolsunlar senin psikolojini falan düşünmezler.Banada ilk hamileligimde herkes sora sora ne zaman dogacak? Neden gecikti ? Senin karnın inmemiş sezeryan olursun falan filan demekten kızım 42haftada 10gecikmeli dogdu oda artık son kontrolde doktorum hastaneye yatmam gerektigi ile ilgili kagıdı verince bana akşama kendi sancılarım geldi...psikolojik yani canını sıkma hiç..Kendinden emin olarak daha var zamanımız de ..

Evet canım ne güzel anlatmışsın..zannedersin herkes tıp okumuş :) onlar konuşa dursun biz bebegimizve kendimizle meşgul olalım.iyi niyetli tavsiyelere ve tecrübelere açıgım ama felaket tellallıgına ne gerek var yani yazık günah..

Herkese günaydın kızlar.Bir kaç gündür geceleri sancılarım oluyor.Korkuyorum gece doğum başlayacak diye.Oturduğumuz yer ilçede hastaneye 1 saat arabamız filan da yok.Henüz kontrole gitmedim doktora soramadım.Gerçek doğum sancısının düzenli olması gerekiyormuş.Size sorayım mesela gece önce sancım düzenli aralıklarla başladı hangi sıklıkta olduğu zaman hastaneye gideyim veya sancım başlamadan suyum geldi hemen hastaneye gitmelimiyim hangi saat olursa olsun doktoru arayabilirmiyim?.Annemlerde şuan yolda bugün geliyolar inş.memleketten.Kalkıp temizlik yemek yapcam.Hepinizi seviyorum

Milleti sallamayın kızlar. Kendinizi üzmeyin. Bir iki ters cevap verin gerekirse daha da kimse bişey demez. Sizin moraliniz bozulcağına onlarınki bozulsun. Bana bi ara her gören ay çok incesin böyle üşürsün çok soğuk bilmemne. Üşüsem giyerim siz dert etmeyin dedim bikaçına sustular. Göbeğin aşağıya inmiş diyolarsa söyle beşinci aydan beri böyle sen merak etme bişey olmaz de. Töbe ya adamı sinir eder tipitipler :)

Ne diye yazıcam temizlik Şirketi diye mi. Bide iyi yapıyor mu şirketler bide erzurumda var mıdır :)

ben 16. haftadan beri kullanıyorum kramplarım olduğu için karın kasılmalarına da iyi geliyo zararı yok aksine faydalı canım iç rahatlatır bende şimdi iki gün ihmal edeyim gece bacağıma kramp giriyo karnım kasılıyo geçmiyo

Ben biraz az almaya çalışanlardanım eksik görürsen iki dk da alırsın bence gayet yeterli

Çok Sağol cnm gelince bende eklerim fotoğraf son dönem ne kadar heyecan oluyo hazırlıklar falan allahım isteyen herkese nasip etsin bu tatlı heyecanlari :)

ıns bıse yoktr gonlunu ferah tut.bu kasık agrıları cogunda normalmıs ama doktora gtmedn normalmı dglmı anlayamyruz.zaten smdıkı bebekler pamuk ıplgne baglı sankı.yedgmz ıctıgmız seylerdn.
Ay cnm bebişin en kısa sürede evinize dönsün inşallah iyi olmasina çok sevindim :)

Ayyyy minione icimi yaktin
Ben medipole 3kere falan kontrole gitmistim hamileligin ilk zamanlarinda doktorum nagehan hanimdi
Cok begenmistim hastaneyi cok sevmistim doktorumu
ama kocam evimize uzak diye biraktirdi orayi

ewettt malesef evimize çok uzakk,nagehan hnm.ıda biiyorum hele o daha çok popüler,ama zor randevu alınıyor diye biliyorum,valla hastane çok güzeldi,oyeşilköy international hospital sanki
ama çok aşırı uzak,oraya gidene kdr arabada doğurum ben,hele sen b.çekmecedeydin,sana 10 km daha katıyorum nerdeyse 50,bizi medilife paklar ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…