2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

valla cnm altının gramı 90 lira,2 gr dediler 180 yapar,bide tamamen el işi bu,hazır bir kalıpla dökmüyorlar,usta eliyle yapıyor tüm harfleri,bana çok işçilikli özel geldi,çevremde çok baktım saçma sapan özelliksiz maşallahlar bile 160 lira,ayrıca bunun resmini çekip bizim tanıdık kuyumcuya götürdüm,2 gr olsun,çok büyük olmawsın dememe rağmen 350-400 lira fiyat verdi bende hmn sipariş verdim cnm

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Evet bende kiskanirdim biraz ama bizim yavrumuz onun yeri ayrı benim ki ayrı benim eşim de ondan çok beni düşünüyor sana bişey olcak diye korkuyorum diyo hep aşkım benim :)

Günaydın kızlar dün dişçiye gittim geçici dolgu yaptı doktoruna sor izin verirse dolgu yapalım dedi. Eşim doktoru arayip sormuştu dolgu yapılabilir lokal anestezi de sıkıntı olmaz dış çektirebilir demiş . Ama ben yine de lokal anestezi yaptırmak istemem doktor dese de pek içim rahat etmedi yani ama en kisa zamanda gidip dolgu yaptırcam yoksa yemek yiyemiyorum bebeğim besinsiz kalıyor. Suan bir ağrım yok kahvaltı yapayım bakalım ne olacak

adilik yapıp diretseydim yapardım ama nolucaktı biraz zorlancaktı eşim özel sektörde yada tek başına çalışsa zaten kıyamazdımda babasıyla beraber çalışıyorlar,aslında bunu yapmalıydım ama yinede yapamadım safım çünkü ben,bidaha doğurmam diyorum ama doğurursam yeşilköy internationalda doğurucam yetti canımaa

valla dayanabildiğim kadar dayanmaya calışıyorum ama gidicem gibi gözüküyo dr bebekte iyice hareketlendkce iyice ağrıyo ya off

canım nasıl oldun inş iyisindir

canım artık son günler çok ağrılı geçiyor rabbim bize güç versin

Ben dün akşam bütün halıları yıkamaya verdim daha fazla uzamasın paketi açmam doğuma yakın serdiririm eşime :)

bende bu haftasonu vericem inş

canım dr lar en iyisini bilr rabbim hakkında hayılrlısını versin ama başka bir dr a da görünsen iyi olur derim

inş iyi çıkar sonuçların canım

canım benim ev 2 oda 1 salon ben ona bile yetişemiyorum ev dubleks altı temizlesem üst üstü temizlesem alt kalıyor
ilk evlendiğimiz zamanlarda bende çok öyle diyordum eşim iş yapmayınca hizmetçimiyim ben diyehey gidi günler artık oda bana alıştı artık herşeyi berarber yapıyoruz evde neredeyse tolete bile birlikte gideceğiz

eline sağlık canım

bu çok güzelmiş yaa bende hatıra olarak bebişime alsam mı bayıldım valla

Gunaydin kizlaar! 34+0 im bugun. Minigim buyuyor habire. Cumartesi gidiyorum kontrole. Kv ler geldi ayrintilari el uyusmam gecsin anlatacagim. Gorusuruuuz!

el uyuşması bende de varcanım artık tüm uzuvlarım sinyal veriyor bu kilo sana çok diye

elalem diye boşa dememişler takma boşverr
rabbime emanet bebeklerimiz

hepsine böyle yapıcam umrumda değil baktım çok konuştular oturmam yanlarında bebeği bahane ederim misafir gelince kendi kendilerine konuşup dursunlar

Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum

ayy bende öyleyim eşim bebeiş doğunca bana ilgisi azalırsa diye korkmuyor değilim ama bebişimi de sorması hoşuma gidiyor sormasa daha çok endişenirdim sevmiyormu istemiyormu diye

Sen oğlunu eşinden çok sevecek misin ? Evet evlat herseyden üstündür esine sevgin artacak çünkü eşinin unvanı artacak gözünde sadece esin değil bebeğinin babası olacak ikisinin de yeri bambaşka kiyaslanmaz ama bebeğin bir öğün yemek yemezse telaş yapıp üzüleceksin. Şarkılarda ne der kimse senin gibi sevmiyor anne. Bu yüzden tam tersini de düşün sen eşinin bebeğinin annesisin çıkabileceğin en yuksek mertebede olacaksın. Kıyaslama yapıp kıskanmaya gerek yok bebegimizi ne kadar çok severse o kadar çok mutlu olurum. Evlat sevgisi başka es sevgisi başka anne sevgisi başka baba sevgisi başka bambaşka sevgiler güzel şeyler

ayy bende öyleyim eşim bebeiş doğunca bana ilgisi azalırsa diye korkmuyor değilim ama bebişimi de sorması hoşuma gidiyor sormasa daha çok endişenirdim sevmiyormu istemiyormu diye
ben neden bunun tersini hissediyorum ya onları birbirlerine yaklaştırmak için bin takla atıyorum. Onlar birbirlerini çok sevsinler de kendimi hiç düşünmüyorum...

ilginç geldi vallahi e sen karnında onun tekmelerini severken iyi ama o da babası. inan ben isterim ki eşim evlatlarını herşeyin üstünde tutsun en kıymetlisi olsun. çünkü doğurduğum çocuğu kendi canımdan kıymetli görüyorum .
bence hiç kıskanma hamilelik depresyonundayız şuan ben de başka şeyleri kafaya takıyorum mesela eşimle aramızdaki söylemesi ayıp cinsel ilişkiyi epeydir sonlandırdık aramızda çocuk var diye bi garip hissediyoruz kendimizi o yüzden yapmıyoruz. üstüme çok titriyor. peki doğduktan sonra beni halen anne olarak görmeye devam eder mi eskisi gibi olur muyuz diye beynimi kemiriyorum

sağol canım .. iyi ki varsınız valla...

eskisi gibi göreceğine emin olabilirsin.. Eminim ki ne kadar anlayışlı olsalarda eski günleri özlemişlerdir

hmm evet doktor önemli,, ben doktorumu aylarca araştırdım, öyle buldum çok da memnnunum şükür ki,,,,
çocuğumun doktorunu da araştırmaya aylar öncesinden başlamışdım ona da eşimle beraber karar kıldık,,,
doktor çok önemli,,, ama hala bakabilirsin ben en iyi hekim.com dan buldum doğum doktorunu da çocuk doktorunu da,,,,
hangi ildesin ???

Amaaan benim başından beri aşağıda hep, hiç canını sıkma canım. Her konuda her kafadan bi ses çıkıyo hiç doğurmamış hatta evlenmemişlerden bile akıl vermeye kalkan oluyo. Konu hamilelik,bebek olunca herkesin bir fikri var ve herkes kendince en doğruyu biliyo. Gerçi ben de daha çok var modundayken herkes ocak mı aaa az kalmış deyince az kalmış psikolojisine girdim rüyamda doğumlar filan görüp duruyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…