- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
- 208
alır benimki de becerirmi bilemem kesmez inşallahIyi senin ki alirim demis :) benimkine soylesem surati degisir :) yapar ama beceremez kesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alır benimki de becerirmi bilemem kesmez inşallahIyi senin ki alirim demis :) benimkine soylesem surati degisir :) yapar ama beceremez kesin
Neden beceremesin canimIyi senin ki alirim demis :) benimkine soylesem surati degisir :) yapar ama beceremez kesin
haftaya çarşamba 11,20 ye randevu aldım haberin olsun,bende @buğdaytanesi paylaşmıştı ona baka baka yaptım saklamıştım dur atayımKizlar hastane cantalarini haxirliyorum neler koyulcak bilgi verir misiniz
alır benimki de becerirmi bilemem kesmez inşallah5 yıl önce kaza yaptım sag kolum koptu geri diktiler Afedersiniz orkidime varana kadar aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarımi eşim yaptı ve of bile demedi
saçlarım yikardi tarardi neler neler ne gunlerdi be
Hala kolum kötü ama o zamana göre iyi sayılır
![]()
Qy canim ya :) kiz valla gulumsetti uslubun :) ikinizde iyiyseniz esine bi bardak su icir adam nasil korkmustur ya :) aman dikkat et canim saka bi yana az vaktinde kalmis sagsqlim al insallah yavrunu kucaginaCanlar az once banyoda tabure kaydı ppo ustu dustum dusa kabıne uzanınca yanlardan ıkı taraflı cıktı ben ıyıym sukur bebısım de hareketlı ama kızımdada dusmustum popoya hep bu popo bu olayı yasıyor esım cok @korktu ama bız ıyıyz :)
Canlar az once banyoda tabure kaydı popo ustu dustum dusa kabıne uzanınca yanlardan ıkı taraflı cıktı ben ıyıym sukur bebısım de hareketlı ama kızımdada dusmustum popoya hep bu popo bu olayı yasıyor esım cok @korktu ama bız ıyıyz :)
canım cok gecms olsun Allah daha acı yasatmasın cok zor bı durummus melegın herseyı unuttursaun saglıkla gelsnalır benimki de becerirmi bilemem kesmez inşallah5 yıl önce kaza yaptım sag kolum koptu geri diktiler Afedersiniz orkidime varana kadar aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarımi eşim yaptı ve of bile demedi
![]()
aman canım dikkat et Allah korusun.Siz iyiysniz sorun yokCanlar az once banyoda tabure kaydı popo ustu dustum dusa kabıne uzanınca yanlardan ıkı taraflı cıktı ben ıyıym sukur bebısım de hareketlı ama kızımdada dusmustum popoya hep bu popo bu olayı yasıyor esım cok @korktu ama bız ıyıyz :)
sagol cancazım daha utulemedim anca kurutabildim. Desene belim tutulcak bitene kdr.yıkaması yine en kolay tarafı cancazım ben 3 saate utuledim hepsini büyük kıyafeti gbi değil ben hemen biter ne olcak diyodum 3 saat sürdü dinlene dinlene anca yaptım rabbim kolaylık versin
mina guzel cnm soylemeside otekilerden gzl. Bide bn beyza ismini sevmmmerhabalar...ben haftalardır sizleri okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı kısmet bu güneymişben Allah kısmet ederse 2. kızımı bekliyorum ilki 7 yaşında adı Berra ..ve sanırım en yaşlınızda benim
kızımı kucağıma aldığımda 34 olcam. şu an 33.haftamdayım doğumum sezeryan olcak ocak 16 gibi nisa hastanesinde asiye hn.gidiyorum ilk doğumumuda yine 16 ocakta aynı gün aynı hastane ve aynı dr.da yapmıştım
varmı benim gibi ..isim konusunda coook kararsızım önerileriniz bekliyorum SELİN -ERVA-BEYZA -MİNA -YÜSRA bunlardan hangisi güzel sizce?
Keske 3 gun daha bekletse dr en azindan 2016 dogumlu olur yavrunuzkızlar 29 aralık sezeryan dedi doktorum çok heyecanlıyım üüüf acaba sağlıklımı acaba doğumda sıkıntı olurmu acaba kime benziycek falan filan
ayy çok geçmiş olsun canim ya . Biara resim atmiştin aynada kndini çekmişin ama kolun iyi masallh Allh beternden korusun ya zafergul sende oyle bi yazmişinki çok norml bişeymiş gbi sasırdım bir an okuyunca.alır benimki de becerirmi bilemem kesmez inşallah5 yıl önce kaza yaptım sag kolum koptu geri diktiler Afedersiniz orkidime varana kadar aklınıza gelen tüm ihtiyaçlarımi eşim yaptı ve of bile demedi
![]()
2015 cnm ; )Keske 3 gun daha bekletse dr en azindan 2016 dogumlu olur yavrunuz
Bol su ic ben gunde 2 lt iciyorum ama bundan donra 3 lt ckkaracamBen kullanicamda korkuyorum bi yandan miniğime zarar verir diye ama kaşıntı yok bende sadece akıntı yeşil o kadar oda bi kaç gündür var inşallah allahım korur bebişlerimizi :)
cnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.kızlar 29 aralık sezeryan dedi doktorum çok heyecanlıyım üüüf acaba sağlıklımı acaba doğumda sıkıntı olurmu acaba kime benziycek falan filan
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda susliceminsanı zorla imrendiriyosunuz hayatım
du hele daha baon malon alacagım![]()