- 9 Ekim 2014
- 446
- 681
- 123
- 42
Evet ya 2016 nerden ciktiii kafada okadar sorun varkii karisiyor heosi2015 cnm ; )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya 2016 nerden ciktiii kafada okadar sorun varkii karisiyor heosi2015 cnm ; )
Gecmis olsu dikkat etmek lazim dombili olduk artik tadimiyo tabureler biziCanlar az once banyoda tabure kaydı popo ustu dustum dusa kabıne uzanınca yanlardan ıkı taraflı cıktı ben ıyıym sukur bebısım de hareketlı ama kızımdada dusmustum popoya hep bu popo bu olayı yasıyor esım cok @korktu ama bız ıyıyz :)
Sana katılıyorum... Bazen kızım ve eşim uyuyunca geçiyorum oturma odama sesız sakın ısıklar kapalı bi kafa dinliyorum ohhh.. Gel keyfim gel..Ahh ahh. Sevdicegim mesai ye kaldı daha gelmedi, kuzucugumda uyudu bende karanlıkta sessız sedası oturuyorum... Ohhh.. Kafa dınlemek ne kadan güzell...![]()
Pınar ben ilk hamileligimde burayı bilmiyodum pek girmesdim nete falan.. Hiçbişiden haberim yokmus.. İnan kapı süsümü kardeşim yapmıstı..zaruro ihtyacları bile eksıktı mesela gögüs ucu kremımı falan dr söledide aldım.. İnsan bi yerden gördükce duydukca heves ediyocnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda suslicem
cnm uç gun daha durma sansı hçmi yok 2015 li olsun ne gzl işte.
siz bide gorun biraz once dogum yapan arkadasmn yanndan geldim çok gzl kapi susu almşlar bnde ozendim kapı susu alcm odayıda suslicem
Kızın mı vardı.. Bu gelen prensesmi prens mi... İlki kac yasında.. Cok sordum.. Bnm kızım 28 aylık olcak kardeşi dogdugunda..artık buyur burdan yak durumundayım....Aaynen oyle, biri dursa biri durmucak büyük ihtimalle.. O yuzden sımdı degmesın kmse keyfıme..![]()
Ahhhh pınara foto deme kız resım gönderemıyo zaten...foto cekseydin bakardık![]()
Kızın mı vardı.. Bu gelen prensesmi prens mi... İlki kac yasında.. Cok sordum.. Bnm kızım 28 aylık olcak kardeşi dogdugunda..artık buyur burdan yak durumundayım....
Gerçekmi ya ne güzel.. Rabbmn verdigine karsı gelmek degil yanlış olmasın ama bastan beri burda olanlar bilir bende cok kız istedim kızıma arkadas olsun.. Cok istedimm cokkk.. Hatta 5. Ayıma kadar kıza benzertiler hep..göstermedi kendini.. Erkk diye duyunca i zaman içimdeki hüzün kaybolmadı.. Ama herseyin yisin Allahtan baska kım bilicek ki.. İnan cok sevndim senii adına..rabbim verir kolaylıgunı inşallah.. Hiç düşünmeyelim şimdi boswer.. Anı yasaSen yine iyisinBenım ikiside kız. Karnımdaki kızçe dogdugunda büyik kızçe 20 aylık olmuş olacak.. İşi buldum ben. Rabbim yardım etsin hepimizee..
![]()
Bencede oyle yap, cnku bı yerden bebek sekerı gelmıstı bana da direk tülün içine koymuslar çok bayattı.. Tabi ne zaman hazırladıkları da önemlı ama...Kızlar haftaya persembe tekrar kontrol var... O arada inşallah kolonyagı ve çikolatamı drajemi lokumu falan alsam doguma kadar taze tutabılcemmi.. Tepsii falan hazırlıcam.. Yoksa diyorum kese gibi bişeye koysam öle öle mi tüllesem.. Nasıl yapıcam belliydi de gittikce kafam karıstı
Gerçekmi ya ne güzel.. Rabbmn verdigine karsı gelmek degil yanlış olmasın ama bastan beri burda olanlar bilir bende cok kız istedim kızıma arkadas olsun.. Cok istedimm cokkk.. Hatta 5. Ayıma kadar kıza benzertiler hep..göstermedi kendini.. Erkk diye duyunca i zaman içimdeki hüzün kaybolmadı.. Ama herseyin yisin Allahtan baska kım bilicek ki.. İnan cok sevndim senii adına..rabbim verir kolaylıgunı inşallah.. Hiç düşünmeyelim şimdi boswer.. Anı yasa![]()
Karpal tunel sendromum 4. Ayda basladi canim. Son zaman hapimi bile cikaramiyorum sabahlari. Kizima gunce de yapamadim bu yuzden. Ne yapalim artik. Yuzduk kuyruguna geldik.el uyuşması bende de varcanım artık tüm uzuvlarım sinyal veriyor bu kilo sana çok diye![]()