Canım boşver takma yaa millet yüzünden hamileliğini burnundan getirme, bende uyuz oluyorum en hassas zamanlarımızda birde milletin ne dediğiyle uğraşıyoruz

Ben acıkcası artık gelsin istiyorm bebişim, her bebeğin gelişimi farklıdır kimi 40 haftalık 3 kilo dogar, kimi 37 haftalık 3,5 kilo, yani önemli olan ne zaman doğduğu yada ne kadar doğduğu değil, gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelmesi

Benim kardeşim 34 haftalık doğmuştu, 2,200 gramdı, hiç küveze girmedi, yaşıtlarınıda solladı, şimdi yaşıtlarından daha iri görsen bu 2200 doğmuş demezsin
Canım korkma arabanız yoksa ambulans çağırırsın, yada taksi.. İnşallah en hayırlı zamanda gelir ama canını sıkma sen boşuna
Ben hiçç kıskanmıyorum, onunla ilgilendikçe mutlu oluyorum, hatta eşimin ilgisini zorla bebeğe çekmek için uğraşıyorum bazen
selam canım, ya aynen bende öyleyim, sakin yaşamaya alışmışım arkadaşların çolugu cocugu gelince başım şişiyor, konuştuklarımızdan filan hiç bişey anlamıyorum, arkadaşlarada diyorum cocuklarım olunca gürültüyü nasıl kaldırcam alışırsın diyorlar ama bilmiyorum
Canım bende 23 yaşındayım