Dikkat et canım.. Bebeginde masaşlah kılosu iyiymiş... Olabilir artık yalancı sancılar denilen sancı baslamıs.. Bnmde sancım cıkıyo hep nst de ama. Bişi hissetmedigim için dr cat muayenesi istemedi sanırsam...ya hiç bişeyim yoktu anlamadım nasıl oldu birden
ayyy erkekler neden bazı şeyleri anlamıyor
eşime dedim evi temizleriz (süpürme ve silme sadece )cumartesi leş gibi dedim tamam dedi önce sonra aklına temizlikçi tutacağımız geldi
yok ben boşuna mı para vercem temizlikçiye temizlemem yok banane temizlemem diye tutturdutemizlikçi yapacakmış
temizlikçiyi 15inden sonra alacağım o güne kadar evin yüzüne bakılmazzaten 1 haftadır elktrikli tutmuyorum bakılmıyor şimdiden sinir oldum yaa
kızdım ben yapıcam o zamn dedim bu seferde yapma tamm ben yaparım diyor
kalktım 1 odayı eğilmeden tek elimle olduğu süpürdüm yaa içime sinmiyor
eşşek gibi temizlicek cumartesi
aaa bnm yazım niye mavi çikmiş Alla Allh
Allh seni merwe int paketn olmdgi içinmi giremiodun nete bnde fırsat olmuyr saniydm hoşgldn gundzleri aramiza ayy alişmiştık gece kuşu gbi gecenin bi yarısı yazmlarına
Son iki üç gün ner pekaetm bitti.. Resim falan yükleyince hmn bittiAllh seni merwe int paketn olmdgi içinmi giremiodun nete bnde fırsat olmuyr saniydm hoşgldn gundzleri aramiza ayy alişmiştık gece kuşu gbi gecenin bi yarısı yazmlarına
yaz yaz iyi olur snra gozlerim seni arar bnm alişkınm sana gece yazmalarına ; )Son iki üç gün ner pekaetm bitti.. Resim falan yükleyince hmn bitti
Aslında ben hep gündüz yazarım .. Gece nerdeyse 1 aydor yazıyprum uykusuz kaldıgım için.. ;D conem gecede yazarın merak eyleme
slm kızlar. kaç gündür foruma giremiyorum başıma neler geldi neler.salı günü doktor kontrolüm vardı.hem kontrole gidecektim hemde artık doğum iznine ayrılacaktım.malum köy öğretmeni olunca sallana sallana gitmekten harap olmuştum artık.kontrolde başta herşey iyiydi oğlum 2800 olmuş doktor gelişimi suyu iyi dedi.sonra nst istedi.ama nst de sancım çıkmış.doktor pat diye vajinal muayene istemesin mi .kalbim duracaktı .elim mahkum gittim ebelerin yanına muayene etti kadın sanırım kendimi çok kastım yoksa o kadar acımayacaktı.ebe daha doğum yok bebeğin başı geride açıklık yok dedi.doktora verdik ebenin sonucunu doktor sana serum verecez sancı durmazsa hastaneye alacam seni demesin mi. erken doğum riski varmış.35. haftayı daha o gün doldurmuştuk.serumu taktılar başladık beklemeye o serum bitene kadar okuduğum ayetel kürsinin haddi hesabı yok.okulla uğraşmak yüzünden oğluşumun hiçbişeyi hazır değildi.ne kıyafetleri yıkanmıştı ne çantam hazırdı ne ben müsaittim .serum sonrası nst de sancı çıkmadı çok şükür.doktor ertesi gün gene geleceksin kontrol edecez dedi.akşam apar topar yıkadık herşeyini oğlumun.ertesi gün gene o nst tantanası.çok şükür nst de sancı çıkmadı da doktor eve gidebilirsin haftaya tekrar kontrol var dedi.ciğer geliştirici iğne vurdular bana.her ihtimale karşı inşallah erken doğum olmazda gerek kalmaz. evde dinleniyorum şimdi.birazdan yavaş yavaş kıyafetlerini ütüleyecem bebeğimin.çok korktum kızlar ya inşallah bi daha böyle bişey yaşamam öldüm öldüm dirildim.dua edin bize
Anaam benım kuzucugum ne bana yaptırıyor nede anneme faln bırak temizlikçiyi.. Ben yapıcam senın dogum temizliğini dedi. Zaten normalde camları o siler, halıları ve koltukları erkek kuvvetıyle ona sıldırıyordum. Simdi tüm evi beraber temizlicez bakalım.. Yorucu olacak bıraz. Allahtan evim cok kırlı degıl bıtek camlarım kırlı oda yagmur falan var dıye sıldırmedım bayagıdır..
Yazarım canım inşallah.. Sende dün gece erken cıktın... Dedım herlade uyudu.. Yoruldu camasırdan falan.. Ütün bittimi..yaz yaz iyi olur snra gozlerim seni arar bnm alişkınm sana gece yazmalarına ; )
Bnm ki yardım eder saolsun... Peşinden bişiler ister ama .. Sundan yapsanda hediye hani yesek.. Ahh keske su olsa.. Rüşvetçi biraz...canım geçmiş olsun çok hayırlı zamanında gelsin inş bebeğin
işlerini halletmeye bak artık
ayy keşke benimki de öyle olsaatemizlikçiye parayı boşuna mı vereceğiz diye evi çöp ev şeklinde vereceğiz kadının eline temizlesin diye mantığa bak ya
Allahım çıldırmak istiyorum
yok mervecm nerde bnm şimdiden sag kolum uyuşmuş durumda foruma laf yetiştrmekten ; ) akşm utulicm . Bu arada netten sipariş verdigim çanta geldi ama mabyaklar iki tane çanta gondermişler bir çanta fiyatına niye ole gonderdlr anlamadım gerimi gondersem bilmyrmYazarım canım inşallah.. Sende dün gece erken cıktın... Dedım herlade uyudu.. Yoruldu camasırdan falan.. Ütün bittimi..
Ben ütüden sonra sol kolumu bi ara hissetmedim.. Dedim bi üstünden ceker koyarım ütü kadar zaten yok anam parca pincik yaaap yaaap yaaap bitmiyo.. Neyse kurtuldum şkür yaaa
ne bel oyuntusu kaldı ne bişi
canım düz yere otur bacaklarını uzat birleştir
birleşmiyorsa doğum yakın diye yazmıştı bir arkadaş dene bakalım
Sen bana gönder onu bosver buyukmuyok mervecm nerde bnm şimdiden sag kolum uyuşmuş durumda foruma laf yetiştrmekten ; ) akşm utulicm . Bu arada netten sipariş verdigim çanta geldi ama mabyaklar iki tane çanta gondermişler bir çanta fiyatına niye ole gonderdlr anlamadım gerimi gondersem bilmyrm
Canim ben soyle bi kaniya vardim. Evet bugun ilk defa hastaneyi ve odalari gezmek icin hastaneye gittik esimle. Herman bey gercekten yogun bi dr. Ozel muayenehanesinden cok bi fark yok. Sayet hersey yolundaysa anne ve bebek iyiyse eger cok konuscak bisey yok diye dusunuyor olabilir. Bizim bazi sorularimiz hatta okdr keyfi olabiliyir ki :) ozelinde tek fark herman beyden once bi yardimci doktor hnm var o bakiyor ultrasonda. 5-6 dk daha fazla kalmis oluyorsunuz. Ama ben bi daha hastaneye gitmem kadar kontrole. Evime uzak ve o fazladan bakilan 5-6 dk herseye deger :)
Ay alemsin ya gelsin barihahhahaha o zaman bu şarkı tüm kaynanalara gelsin
hahah gonderym bebişim ama kargo parası odemem soyliyim ; ) evet buyuk biraz yani ne çokta buyuk degilde orta boy seyehat çantası iki fermuarlı spor çanta çok hoşuma gtti . İki tane olunca bayaaa bi hoşuma gitti : DSen bana gönder onu bosver buyukmu
Bnm ki yardım eder saolsun... Peşinden bişiler ister ama .. Sundan yapsanda hediye hani yesek.. Ahh keske su olsa.. Rüşvetçi biraz...
Allahtan kardeslerim gelicek.. Calısıyolar normalde ama işlerimiz haftasonu bitcekmiş onlarda dediler oazartesi gelelim ok dedim..
Ben kızımda son haftamda abla cagırdım.. Kadın temizledikten sonra bnde temizledim.. Bosuna verdim parayı ;D
hahah gonderym bebişim ama kargo parası odemem soyliyim ; ) evet buyuk biraz yani ne çokta buyuk degilde orta boy seyehat çantası iki fermuarlı spor çanta çok hoşuma gtti . İki tane olunca bayaaa bi hoşuma gitti : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?