2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ay canım ya ne büyük stres atlatmışsın iyi ki de bırakmamış doktor köye gitsen ya sancı devam etseydi

Selam anneler çok giremiyorum artık çünkü oturunca ağrım artıyor dr kesin istirahat dedi, geçen gün ki silip süpürme sonarsı oldu zaten ağrım, demek ki gerçekten bir kadının her hamileliği farklıymış, bunda ne kadar ağrı sıkıntı varsa yaşadım zahmetli geliyor kuzum

Kızlar ben kv ile aynı binadayım aile apartmanı şikayetçi değilim ben istedim zaten biliyorsunuz seviyorum ben kv mi, dün ben dr a giderken o evimi süpürüyordu sonra ütülenecekleri almış evine götürmüş ütülemiş Allah razı olsun

Sorum şu , benim oğlum babası sabah işe giderken beni babannemgile götür diyor arada izin veriyordum ama artık istemiyorum çok uzaklaşıyor benden çünkü, bu seferde babanneme söyle baba yanıma gelsin diyor, kv de eşim gittikten sonra geliyor( son iki haftadır) kahvaltı ediyoruz oğlumla oynuyor sen yat diyor ben yatıyorum oğlumla ilgileniyor, öğlen olunca kadın haliyle evinin işini yapmak için gidiyor oğlumda bende gidicem diye ağlıyor ben izin vermiyorum çoğu zaman bazen veriyorum, kv de oğlumun duymayacağı şekilde götürüyüm istersen sende dinlen çok yoruyor seni diyor( oğlum çok çok hareketli ve sürekli oyun istiyor haliyle yaşı gereği, birde wc sıkıntımız var kakasını tutuyor benim oğlum psikolojik olarak destek alıyoruz bu konuda)

Oğlum eğer oraya giderse epey duruyor gelince canım annem diyor öpüyor ama göndermezsem hep huysuzluk ediyor bana öfkeleniyor, sen bana kızıyorsun ben orda oynuyorum diyor halbu ki ben evde daha çeşit oyunlar oynuyorum, ben ne yapayım kızlar oraya giderse mutlu oluyor ama benden uzaklaştığını düşünüyorum, kreşe veremedik bu sene wc işinden dolayı çok sıkılıyor sürekli dillendiriyor, sizce babannesine her gün göndermelimiyim doğum olana kadar yoksa pes etmiyim mi??

işten şikayet ediyorum artık yoruluyorum diye ama evde kendimi dinlemekten iyiymiş en azından işe dalınca hamile olduğumu falan unutuyorum

canım zor valla dayanmaya çalışıyorum her adımda ağrıyor işte gece tolete girmke için saniyelerce doğrulmaya ilk adımımı atmaya düşmemeye çalışıyorum işte dayanıcam artık napıyım koltuktan kalkmak çin bile baya bir çaba sarfediyorum

bu arada salonu ve girişi süpürdüm mutfak kaldı ortada bıraktım süpürgeyi isterse akşam 10 da gelsin napıyım tutacak süpürge mutfağa mecbur beni uyuz etmeseymiş

yemek memek de yapmıcam birlikte yaparız oh canıma değsin zaten haftada 1 yada 2 akşam yapıyorum yemek oda ayrı bir konu

çok tş ederim canım

Benim evimde sıcak doğalgazlı ama banyo yaparken küçük ısıtıcıyı çalıştırırım

evtmvt hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla büyütürsün inşallah...@Queen_21 hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah...@undomiel86 dikkat et canım kendine bişey olmaz inşallah zamanında doğar bebişin......@hera^^ bikaç gündür girmiyosun foruma ya da bana denk gelmiyor merak ettim canım seni umarım iyisindir...

İnşallah teyzesi ya bakalım sütüm yarar da

Aman konuşsunlar ya senin sağlığın önemli olan...
doğum parasını almaya doğumdan hemen sonra mı başvuracaksın?

ay sorma ya benimki de boşver pis kalsın diyo
bana da 24ünde gelecek bayan camları halıları silecek nasıl olsa gelecek diyo baana ya o zamana küfleniriz

ayy sorma yaaa tv ye bile çıkarız valla çöp ev diye aynı kafadan çıktı bizimkiler

canım yaa bence bişi olmaz gönder derim pek bilgim ytok ilk çocuğum ama zorlanıyorsun artık kadın da yardımcı oluyo Allah razı olsun aranızda iyi daha ne olsun
çocukların geçiş dönemi oluyor bir ara yeğenlerim hep annemlerde kalmak istiyordu ama şimdi büyüdüler evin yolunu unuttular zorla geliyorlar

bende kestirdim lohusa tacımı bile taktım
giyindim kuşandım evde oturdum doğumu bekliyom
tacımıda kendim yaptım gerçi çok belli olmuyo ama
Eki Görüntüle 1332743
bende böyle kestiricemn hamileliğin başında kestirdim uzadı hemen
ayy aynısı o zaman süpürme ve falan sakın o artırıyor ağrıyı, ohhh sefan olsun kız
İnşallah teyzesi ya bakalım sütüm yarar da

yarar annesi pozitif düşün sen yeter ki bolca su iç hoşaf iç tahin ye dereotu ye yağlı yağlı olsun sütün

Canım çocuğun yok ama olsun çevrende görüyorsundur:) tavsiyelere göre bakıcam dışardan gözler daha iyi benim için:) sağol canım

ımmmmm kararsız kaldım şu an normalde olsa gönderme derdim ama doğumun ağrıların yaklaştı bende senin çok bekleyeceğini düşünmüyorum önde doğum yapanlardan olacaksın sende

ımmmmm kararsız kaldım şu an normalde olsa gönderme derdim ama doğumun ağrıların yaklaştı bende senin çok bekleyeceğini düşünmüyorum önde doğum yapanlardan olacaksın sende
oyyy deme öyle erken doğmasın hiç hazır değilim:) endişe sardı beni

diyorum doğum olunca zaten ayırlmaz yanımdan malum kardeşi hep yanımda olacak o da olmak isteyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…