2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
işte ben daha önceden huggies de almıştım zaten
ama molfix bir daha alır mıyımsanmıyorum
çünkü ufacık bebek için yaptkları yenidoğan serisi kokulu malesef

ben de öyle düşündüm aslında molfix almazdık ama çok ucuzdu bi deneyelimdiye aldık işte

ayy yine şeker yüklemesinden bahsediyo yükleme yaptırmak erken doğuma sebep olur diyoo
Bu kadina binyandan sinir oluyorum bi yandan bayiliyorum ya :) bende tereddut ettm ama yaptirdim yuklemeyi. Napiim dr sorumluluk sana ait yaptrmak istemezsen dedi.. ama benim ailemde seker olanlar fazlaca riske atmak istemedim

Eflalim bidenem canım.. Bence hiçbir mahsuru yok.. Cocuk senden sıkılmıs olabilir ama senden soguyamaz.. Aksama kadarda ordajlasa uyksı gelince yada bi sıkıntısı olunca seni arar.. Kvdenle aran iyi yani sıkıntı yapcak bişi yok bence.. Bnm kvdemde yakınımda olsa kızıma bakar.. İlgilenir.. Ama kendi işinden kadın basını bile tarayamıyo..
Bence bunu dert etme aksıne bu gırsatı degerlendir.. Sen degişik oyunlar oynatabılırsın ama oglun yasındaki bi cocuk için anne bile olsa artık sıkıcı gelir.. Enerjısını baska yüzlerde baska seslerde baska evlerde atmak onun kendisini iyi hissetmesini saglıcak emin ol..bn anneannesıne gidince kıızm bni görmüyo uutuyo resmen..yada kvdemlere gıttıgım zamn dedesıde dedesı..
Sen ogluna hayır oglum gitme dersen yada izin vermesseb cocuk bilinçaltında sana öfke duyar.. Kvden içinde problem yoksa tamam zaten.. Bn olsam tmm oglum git ama baba oyunlarını anlatıcaksın tamam mı merak ederım gibi devamlılıgı olan sözler sarfet ki bi taraftanda eve gelip sana yadasıklarını anlatmak için zaman gözetsin.. İnan onlar cok akıllı .. Bizim düşünemedigimiz seyleri cocuklarımız sanıyede düşünüyo.. Boswer bitanem.. Dinlm sende.. Zaten dedıgın gibi bebek olunca bu sefer yeni ortam eviniz olucak oglun için bu sefer ayrılmıcal.. Soru yok yani.. Dewam gitsin bıswer

Aynen özluyoruz bebeklerimizi gornek istiyoruz uzun uzun konusalim istiyoruz ama iste tabiri caizse siradan hamilelik geciriyoruz allaha cok sukur sorunsuz hersey yoksa herman bey hic kisa kesip atmaz.. bak bugun asistani bakmadi bana mesela hastanede ben de sandim ki muayenehanede once asistani bakio :) oglumun yuzunu de göremedik ki belki biraz ugrasilsa donerdi :) yani neyse sağlıkli olsunlarda...

Bu kadina binyandan sinir oluyorum bi yandan bayiliyorum ya :) bende tereddut ettm ama yaptirdim yuklemeyi. Napiim dr sorumluluk sana ait yaptrmak istemezsen dedi.. ama benim ailemde seker olanlar fazlaca riske atmak istemedim
bende yaptırdım yükleme ama hep pişmanlığını duyucam keşke yaptırmasaydım ondan da bahsedecekmiş canım ailesinde şeker olanlara illa yükleme yapılarak değil başka yöntemlerle de şeker var mı yok mu bulunabilir diyor.

normal canım sıkma sakın canını benim oğlumun başı büyük ilkte öyleydi yapı meselesi seninki normal
Çok sağolun kızlar.. :)

Bugün kontrole gittik
Ayrintili ultrasona girdim. Herşey yolunda çok şükür
Bebis 1900 olmuş
Kaç haftadir doğum pozisyonundaydi simdi kasasi yukari cikmis
Bir kaç gündür çok az sancim oluyordu nts te baglandim sanci cikmadi.
İdrar tahlilinde ise enfeksiyon fikri
5 gün kullanacagim antibiyotik yazdi.

Valla yaptrdk artik allaha emanet bebeklerimiz icimi bulandirmakta istemiyorum cunku cok takintiliyim

Sıkıntılı bi durum.. Bi de kardeşi olucak o zaman kıskanıp daha çok uzaklaşmasın sonra? Güzel bi dille anlatsan? gitmek istiyosun ama oğlum sen gidince ben seni çok özlüyorum falan diye?

Geçmiş olsun canım vaktinde gelinler ya korkutmasinlar bizi

Benim alıntılar gitti. Pınarın evin dogalgazliysa bencede gerek yok elektrikli Isıtıcıya Zaten normalde 22 banyo sırasında 24 diyolar. Yani bu sıcaklığa
Ulaşmak zor değil gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…