2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bu sabah geldik evimize acikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim
,

gözünüz aydın canım
yani normal doğumdaki sancı daha mı kötü sezeryandan????

saol canımcım

Teşekkür ederim cnm :)

eflalim oğlunun yaşı ufak değilmi,anlamazki tatlım ya,hem ayrıca bu süslemeler 2 yıl önce yoktuki bu yıl moda oldu,içinizde kalmasın,hem party gibi minik oğlunda çok mutlu olur,değişik gelir onada,bir yanına onu bkucağındaa oğluşun bol bol foto çekilirsiniz,en azından bunda uhde kalmasın

Canım ben oda süslemelerine ileride çocuklarımızın tepki vereceğini çok sanmıyorum. Bence bu tarz şeyler daha çok anneler özendiği için yapılıyor, hevesin varsa da yap bence içinde kalmasın. Ben de ikinci olursa bu kadar uğraşır mıyım bilmem, tamam çok zevkli ama bi o kadar da yoruldum ya.

Gunaydinlar...
bu sabah esim den sonra uyuyamadim ben uyumaya calistikca kötü ruyalar gibi biseler gordum.vallahide doktora gitmeye korkar oldum resmen.yeni hastane ve yeni doktor. Tekrar don basa bakalim minigim ne durumda.kilosu yerindemi.off kafamda deli sorular.universite hastanesi araştırmayı fazla sevince bide nst ye baglarlar.neyse anca hazirlanirim.insallah güzel haberlerle gelirim Allahin izniyle.baska kontrole giden anneler varsa onlarda guzel haberlerle gelsinler insallah.gecmisede bakmadim doğuran yoktur sanirim sanki ben doğuruyor musum gibi geçmişi de okumaktan korkuyorum.Allahim vakitlerince gelmesini nasip etsin insallah :) :)

canım bizde de 40 mevlüdü adeti yoktur akika kurban kesilir ya dağıtılır yada onun etiyle yemek yapılıp verilir dışarda mevlüt okutulur evde okutulmaz hiç bende 40 ını çıkarcam bebeğin sonra kırk gezmesine götürcem arkadaşlarıma annem yanımda olcak ona da yasin okutcam hatta rica edicem 40 gün boyunca okutcam hergün akikasını memlekette babama kestircem dağıttırcam. sende strese girceksen hiç kalkışma maksat bebek için okunması sonuçta evde okursun

bende senin pikolojinde olurdum herhalde ..evlatlar arasında şartlarım farklı olsada ayrım yapamam ben.. kıyamam hiç birine ..bence doğru yapıyorsun.. onların arasının iyi olması her şeyden daha önemli tatlım..

Günaydın kızlar cok sinirliyim su an bu gece hic uyuyamadim en son 8 de esim ise gitti biraz uzanayim dedim uyuyup kalmısım kv arıyor neyse acmadım ısrarla tekrar tekrar arıyor tel titreşimde kafamı kaldıramıyorum aramayı keser diye düsünürken eşim aramaya başladı bu seferde birisine bisey oldu sandım actim teli ne oldu dedim annem seni arıyormş acmiyomssn beni aradi dedi bende uyuyordm ondan acmadim ne diyomuski annen dedim bebege PATİK örecekmis kac tane öreyim diye sana soracakmis demesin mi deliriyorum suan sinirdensabah sabah başlarım senin patigine 100 tane yap 1000 tane yap

bizde 40 çıkana kadar yaklaşılmaz 40. gün kutlama olur heralde o kadar zamandan sonra

biz bu sancıyı nasıl anlayacağız
nereye vuruyo o sancı karna mı bele mi kasığa mı

Günayadın kızlar benim göbişim çok sert normal mi bu sizce??

Hareket etmekte zorlanıyorum. Bir yanım normal diyor bir yanımda kuşku var bilemedim.

benimkide aynen öyle cnm,heralde bu sertlik normal,hani birde göbeğin aşağı inmiş diyorlar ya benimki hiçde aşağı da değil,gayet yukarda,ama bebeğin başı aşağıda ayaklarda hemen göğüsümün altında

Hakkaten çok sinir bozucu yaa, 1000 tane yapmayı haketmiş

Canım oğluna parti yapabilirsin "oğlum abi oldu"konseptli guzel bi pasta yaptirip kardesin sana pasta getirmis gibi motive edip balonlar oğluna hediyeler falan alirdiniz hem oglun kardesıne yapilan süsten bu kadar etkilenmez hemde abi oldun partisi yapilmis bana diye güzel bi anısı olur nacizane fikrimdi şekerim öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…