minione
sana yazmayı unuttum . Eti pufları çk begendm ellerine saglık . Çok yaratıcı ve renkli birisin . O etipufların renkli olanları varya onlarla yapsak guzel olmzmiki sennki gbi .
anca tatlım bu karnımla bim yakındı oraya gittim,yoksa o renklilerle çok daha güzl olurdu,eti nin sanırım onda var renkliler,kızlara pembesi bile vardır kesin,sizler yaparsanız en azından renklilerden yapın
Kızlar sabun yapsam.. Nasıl olur.. Sabun sipariş verdim ama kampanya bitmiş iptal ettim.. Mutfak delisi diye site var ordan malzemeyi alsam kendim yapsam cesaret edemiyom bi türlü ya..
Gerçi sabun yapan tekrar kampanya yapar ben mevlit okutturana kadar ama ne bilim el emegim olsun diyorum
anca tatlım bu karnımla bim yakındı oraya gittim,yoksa o renklilerle çok daha güzl olurdu,eti nin sanırım onda var renkliler,kızlara pembesi bile vardır kesin,sizler yaparsanız en azından renklilerden yapın
Şimdi bnm ne eksigim klmıs iç çanasırım atlet alcam oda corab gögüs ucu kremi bu kadar..
Kolonyagı ve cıkolatalrı hala karar vermedim sanırı ben servis tepsisine koycam önceden desigim gibi ...
Kızlar sabun yapsam.. Nasıl olur.. Sabun sipariş verdim ama kampanya bitmiş iptal ettim.. Mutfak delisi diye site var ordan malzemeyi alsam kendim yapsam cesaret edemiyom bi türlü ya..
Gerçi sabun yapan tekrar kampanya yapar ben mevlit okutturana kadar ama ne bilim el emegim olsun diyorum
bnde saglksz olsunda uç buçuk olsun demedm ztn tobestagfurullah : ) uç kilo çocuk ele avuca gelmz bn korkarım snra elime alamam arkadasımn bbgi uç kilo dogdu zayıftı alamadım eline . Saglklı olsun uç buçuk olsun kim istemezki